mehmet efendi kurukahvecisinin hemen solunda
kapakları da tıpa şeklinde
Hemen sol bitişiğinde bi yer gözüme çarpmıştı orası heralde, çok teşekkürler
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
Akintim Beyaz renk kokusuz ne krem gibi ne cok sivi canim. Bu polip yapiyor dedi. Smear testimon sonucu ciksin gerekirse cok kolay yerinden alirim onu dedi. Gerekli degilse dogumdan sonra.İyiki gitmişsin canım, idrar kaçırma bendede var. Doktorun dediği gibi hamilelikte görülüyo polipler, sıkma canını tehlikeli bişey olsa hemen müdahale ederdi. Sezeryan tarihin belli oldu demek ayyyy çok heyecanlı 49 gün kalmış :))) bu arada senin akıntın tam olarak nasıldı çokmu geliyodu
Umarim sigil degildir. Polipse zaten mudahale etmeyecek. Polip et beni gibi birsey kanserle alakasi yok. Test sonucu belli olurmus ne oldugu. Senin de keske iyice baksaymis ne olduguna. Benim sonuc 1-2 gune cikar sonucu yazarim canim.mrb. siğil bende de var sanırım ve doktorum çok umursamadı sinir etti. normal doğuma engelmiş diye nette okudum ve bu kadar önemliyse neden bilgilendirmedi diye başka birinden randevu aldım, bakalım re olacak. siğilde bebekte de annede de kansere kadar giden olumsuzluklar yazıyor nette ama dr test bile yapmadı, ben sivilce sanıp sordum yok siğil o dedi sıradan bi edayla... nette araştırınca şok oldum 4 aralıkta başkasına gidicem. sende bir gelişme olursa yazarsan sevinirim
evet magvital bütün içim dışına çıkıyo içerkenMagvital miydi doktorunun verdiği, bende içemedim onu. Yerine osteocare adında hapını verdi. bunda magnezyum, kalsiyum ve d vitamin var
Magvital miydi doktorunun verdiği, bende içemedim onu. Yerine osteocare adında hapını verdi. bunda magnezyum, kalsiyum ve d vitamin var
evet magvital bütün içim dışına çıkıyo içerken( bende cuma gitcem doktora başka hap istiyeyim bari
Akintim Beyaz renk kokusuz ne krem gibi ne cok sivi canim. Bu polip yapiyor dedi. Smear testimon sonucu ciksin gerekirse cok kolay yerinden alirim onu dedi. Gerekli degilse dogumdan sonra.
Ay evet tarih belli oldu artik geri sayim basladi :)) senin tarih belki oldu mu? Yakin olur tarihlerimiz sanirim.
Umarim sigil degildir. Polipse zaten mudahale etmeyecek. Polip et beni gibi birsey kanserle alakasi yok. Test sonucu belli olurmus ne oldugu. Senin de keske iyice baksaymis ne olduguna. Benim sonuc 1-2 gune cikar sonucu yazarim canim.
evet magvital bütün içim dışına çıkıyo içerken( bende cuma gitcem doktora başka hap istiyeyim bari
Meraba kızlar.
Sizde oluyormu ben çok asabiyim herşeyi kafama takıyrm.herkesin her söyledini günlerce düşünüyrm
Bu arada kızıma hala isim bulamadım 31+ 2 olduk.
cam şişelerden bunları buldum ama karar veremedim. paşabahçe daha hesaplı gibi, onu alırım belki, ama tıpalılar da daha mı havalı duruyor yoksa???anladım canım int sitesini paylaşır mısın yapmak isteyen arkadaşlarım var onlara söyleyim alsınlar
Bugün ofisten bi arkadaşım kapı süsü yapmış bana sağolsun çok şirin,resmini ekledim yapılmasının çok kolay olduğığunu söyledi.
Canım ben 2 aydır böyleyim, çok fena çok sinirliyim. Son çare 2 aydır psikoloğa gidiyorum, daha iyiyim. Doktor insanların söylediklerini bu kadar takıyosan onları gözünde çok yüceltmişsin dedi ve kendimi kendi gözümde değersizleştirmişim. Onları gözümde büyüttükçe takar olmuşum. Ne bu tarz insanlardan gelicek iyi şeylere sevin nede kötü şeylere üzül dedi. Beklenti içinde olmamalıyız. Birde sana bişey söylendiğinde kimseyle aranı bozmadan serin kanlılıkla kendini rahatlatıcak şekilde ufak cevaplar vericekmişiz yoksa sustukça dahada çok takıyoruz. Son söylediğimde çok başarılı değilim ama deniyorum. Bide bu psikolojik durumunu eşine anlat ve hormonlardan bahset ki tahammülsüzleşmesin sana karşı
ıyı aksamlar kızlar,
ben de magvıtal ıcıyorum ama dedıgınız gıbı tadı cok kotu degıl ya hatta ben begenıyorum gazoz gıbı
Kızlar geçen bir şey sordum ama kimse bilmiyor muuuuu? bebişiniz nasıl duruyor ve nasıl anlaşılıyor? benimki eskiden sol üst koseden vururdu sımdı aynı anda hem kasıklarda vuruyor hem de sol yanımda aynı anda.. harket yerı degıstı acaba hangı pozısyondadır kı? sızınkının hareketlerı nasıl?cuma doktora gıdıcem cok heyecanlıyım 4 boyutluya gırecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?