2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Şubat annesi diye başladım yola ama sanırım Ocak annesi olarak bitireceğim
Umarım hepinizin bebekleri sağlıkla büyür zamanında doğarlar

Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için

canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda yavrunu sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah yar ve yardımcın olsun... Dualarım seninle ve oğluşunla...

Akintim Beyaz renk kokusuz ne krem gibi ne cok sivi canim. Bu polip yapiyor dedi. Smear testimon sonucu ciksin gerekirse cok kolay yerinden alirim onu dedi. Gerekli degilse dogumdan sonra.
Ay evet tarih belli oldu artik geri sayim basladi :)) senin tarih belki oldu mu? Yakin olur tarihlerimiz sanirim.

Umarim sigil degildir. Polipse zaten mudahale etmeyecek. Polip et beni gibi birsey kanserle alakasi yok. Test sonucu belli olurmus ne oldugu. Senin de keske iyice baksaymis ne olduguna. Benim sonuc 1-2 gune cikar sonucu yazarim canim.

arkadaşlar hepinize teşekkürler, bende de tansiyon yok, hatta normalden daha düşük 9-5 le dolaştığım oluyor. Dr. bana da şekeri kes dedi artık. Geçtiğimiz c.tesi kontrolüm vardı ve ağrılarımın sebebinin tamamen kilodan ve bebeğin ağırlığından dolayı baskı yapmasından kaynaklandığını söyledi dr. Geceleri uyumak artık iyice zorlaştı. Allah hepimize kolaylık versin.

Magvital miydi doktorunun verdiği, bende içemedim onu. Yerine osteocare adında hapını verdi. bunda magnezyum, kalsiyum ve d vitamin var
evet magvital bütün içim dışına çıkıyo içerken ( bende cuma gitcem doktora başka hap istiyeyim bari

Magvital miydi doktorunun verdiği, bende içemedim onu. Yerine osteocare adında hapını verdi. bunda magnezyum, kalsiyum ve d vitamin var

banada verdi kramplar için magnorm diye bişey acayip baş dönmesi yaptı içmedim bende günde 2 bardak yerine 3 bardak süt 1 kase yerine 2 kase yoğurt yedim olay çözüldü hiç krampım olmuyo çok şükür. özellikle gece yatmadan önce yediğiniz yoğurt ciddi anlamda çok rahatlatıyor...

evet magvital bütün içim dışına çıkıyo içerken ( bende cuma gitcem doktora başka hap istiyeyim bari

Evet canım bende içemedim midemde sağlamdır ama . hapı varmı diyince bunu yazdı doktor

Bena tarih olarak 15 ocak dedi, bekleyebildiğimz kadar bekleyelim diyor doktorum. Ben iyice ağırlaştım artık her gün bi öncekinden daha farklıyım.. Bebeğin kıyafetlerini valize doldurmuştum bugün çıkarıp yıkarım diyodum ama anck paketleri açıp etiketlerini kesip renklerine göre ayırabildim :)) çok yoruldum yarında makineye atar kurutur sonraki gün toplar ve önümzdeki 1 haftadada ancak ütülerim :))) çookk fenayım penguen gibi yürüyorum iki yanlara bi öne

Meraba kızlar.
Sizde oluyormu ben çok asabiyim herşeyi kafama takıyrm.herkesin her söyledini günlerce düşünüyrm

Bu arada kızıma hala isim bulamadım 31+ 2 olduk.

Meraba kızlar.
Sizde oluyormu ben çok asabiyim herşeyi kafama takıyrm.herkesin her söyledini günlerce düşünüyrm

Bu arada kızıma hala isim bulamadım 31+ 2 olduk.

Canım ben 2 aydır böyleyim, çok fena çok sinirliyim. Son çare 2 aydır psikoloğa gidiyorum, daha iyiyim. Doktor insanların söylediklerini bu kadar takıyosan onları gözünde çok yüceltmişsin dedi ve kendimi kendi gözümde değersizleştirmişim. Onları gözümde büyüttükçe takar olmuşum. Ne bu tarz insanlardan gelicek iyi şeylere sevin nede kötü şeylere üzül dedi. Beklenti içinde olmamalıyız. Birde sana bişey söylendiğinde kimseyle aranı bozmadan serin kanlılıkla kendini rahatlatıcak şekilde ufak cevaplar vericekmişiz yoksa sustukça dahada çok takıyoruz. Son söylediğimde çok başarılı değilim ama deniyorum. Bide bu psikolojik durumunu eşine anlat ve hormonlardan bahset ki tahammülsüzleşmesin sana karşı

ıyı aksamlar kızlar,
ben de magvıtal ıcıyorum ama dedıgınız gıbı tadı cok kotu degıl ya hatta ben begenıyorum gazoz gıbı

anladım canım int sitesini paylaşır mısın yapmak isteyen arkadaşlarım var onlara söyleyim alsınlar
cam şişelerden bunları buldum ama karar veremedim. paşabahçe daha hesaplı gibi, onu alırım belki, ama tıpalılar da daha mı havalı duruyor yoksa???

CAM ELER 50 cc Geni Azl Mantar Kapakl ie 1 kolisi 25 Adettir.

CAM ELER Mantar Tpal 50 cc cam ie 1 kolisi 25 adetlidir 1 KOLS 25 ADETLDR

PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 105 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 105 ADETTR

bu siteden de diğer malzemeleri almayı düşünüyorum, kurdale vb.
sarf malzemeleri - birmax

Bugün ofisten bi arkadaşım kapı süsü yapmış bana sağolsun çok şirin,resmini ekledim yapılmasının çok kolay olduğığunu söyledi.

ayy ne güzel güle güle kullan, hele hediye gelince daha da güzel olsa gerek

bazen bana da geliyorlar gerçekten, ben sinirimi dışarı da belli etmem, ama moralim acayip bozuk olur, sanki çook kötü bişi olmuş gibi. kendimden hiç hoşlanmıyorum böyle günlerde. bazen psikoloğa gitsem yeri diye düşünüyorum. ama benimki genelde ertesi güne geçiyor. hava ve mekan değişikliği çok iyi geliyor.ha bi de uyumak. eşim alıştı bana, ilk zamanlar çok sorardı noldu, neyin var, bişey mi söyledim yaptım diye, şimdi soruları azalttı, direkt bana iyi gelecek yöntemleri deniyor.

Kızlar geçen bir şey sordum ama kimse bilmiyor muuuuu? bebişiniz nasıl duruyor ve nasıl anlaşılıyor? benimki eskiden sol üst koseden vururdu sımdı aynı anda hem kasıklarda vuruyor hem de sol yanımda aynı anda.. harket yerı degıstı acaba hangı pozısyondadır kı? sızınkının hareketlerı nasıl?cuma doktora gıdıcem cok heyecanlıyım 4 boyutluya gırecegım

canım benimki sağ ve sol kenarlardan aynı anda vurduğu için yan durduğunu biliyorum. doktor da demişti zaten. senin dönmüş olabilir. ama tabi doktor bilir sorarsın gidince. bizimki tahmin

evet canım genelde tek bır yandan vururdu ama sımdı hem kasık hem sol kenarımdan nerdeyse belımın yanı orda aynı anda pıt pıtlıyor..cok merak edıyorumm nasıl duruyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…