Kızlar geçen bir şey sordum ama kimse bilmiyor muuuuu? bebişiniz nasıl duruyor ve nasıl anlaşılıyor? benimki eskiden sol üst koseden vururdu sımdı aynı anda hem kasıklarda vuruyor hem de sol yanımda aynı anda.. harket yerı degıstı acaba hangı pozısyondadır kı? sızınkının hareketlerı nasıl?cuma doktora gıdıcem cok heyecanlıyım 4 boyutluya gırecegım
slm annecikler nasılsınız ?
bebişler nasıl ? biz dün akşamdan beri az hareket ediyoruz tüm gün hareket saymak için elim karnım da gezdım yattım.
birde kan ilacından dolayı kabızlık başladı paşam ondan da rahatsız oluyo galiba.
RABBİM sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
tatlım hareketlerinden dolayı çok stres olma. yorgun olduğunda az su içtiğinde hareketlerde azalıyor. gerçi bende heran tetikteyim dinleyip duruyorum ama. kabızlık için de sabah aç karına 1-2 kuru kayısı ye üstüne ılık su ,iç. ya da yine sabah aç karına kuru incir ve üstüne ılık su iç. aynı gün içinde hemen farkediyor.
su kabızlık sorunu ıcın doktor bana da kayısı ve suyu onerdı ve bol su ıcmemı soıyledı.ılk zamanlar kayısı ve ılık su ıse yaradı hemen cıktım wc ye... ama her sabah ıcmeme ragmen gene basladı kabızlık yaagunde en az 1bucuk lıtre su ıcıyorum ama doktor az demıstı
Kızlar geçen bir şey sordum ama kimse bilmiyor muuuuu? bebişiniz nasıl duruyor ve nasıl anlaşılıyor? benimki eskiden sol üst koseden vururdu sımdı aynı anda hem kasıklarda vuruyor hem de sol yanımda aynı anda.. harket yerı degıstı acaba hangı pozısyondadır kı? sızınkının hareketlerı nasıl?cuma doktora gıdıcem cok heyecanlıyım 4 boyutluya gırecegım
Aysbozz doktora gittim. Su gibi akinti icin test yapti amniyon sivisi degilmis, idrar kaciriyormusum.
igne batmasi bebegin yaptigi baskidan veya hafif sistitten olabilirmis
Akinti icin alttan muayene etti. Et beni gobi birsey varmispolip veya sigil olabilir dedi. Smear testi aldi. Sonuca gore gerekirse hamileyken mudahale edecek veya dogumdan sonrasini bekleyecekmis. Biraz endiselendim ama doktorun dedigine gore hamilelikte bagisiklik sistemi zayifladigi icin boyle seyler ortaya cikabiliyormus.
Tomurcuk sanirim senin de polip vardi degil mi?
Bana da fitil verdi. Neo penotran ismi.
Sezeryan tarihim belli oldu, 6 ocak. Yani 38. Hafta tamamlandiktan sonra
durumlar boyle arkadaslar
istanbulda değilim canım, içine kolanya değil de şeker koymayı düşünüyorum. en küçük boy internette 100 adet 47 lira, paşabahçenin ondan almayı düşünüyorum
arkadaşlar hepinize teşekkürler, bende de tansiyon yok, hatta normalden daha düşük 9-5 le dolaştığım oluyor. Dr. bana da şekeri kes dedi artık. Geçtiğimiz c.tesi kontrolüm vardı ve ağrılarımın sebebinin tamamen kilodan ve bebeğin ağırlığından dolayı baskı yapmasından kaynaklandığını söyledi dr. Geceleri uyumak artık iyice zorlaştı. Allah hepimize kolaylık versin.
Link atarmısın canım byagı uygunmus fıyatı ?
Eşim çok tuaflaştı 5 yıldır bekledimiz bebek bazen yoruldum yardım edermsn diyorum bend yorgunum dio.anlam veremiyrm ben 2 canlıyım diyorum benimki can değilmi dioCanım ben 2 aydır böyleyim, çok fena çok sinirliyim. Son çare 2 aydır psikoloğa gidiyorum, daha iyiyim. Doktor insanların söylediklerini bu kadar takıyosan onları gözünde çok yüceltmişsin dedi ve kendimi kendi gözümde değersizleştirmişim. Onları gözümde büyüttükçe takar olmuşum. Ne bu tarz insanlardan gelicek iyi şeylere sevin nede kötü şeylere üzül dedi. Beklenti içinde olmamalıyız. Birde sana bişey söylendiğinde kimseyle aranı bozmadan serin kanlılıkla kendini rahatlatıcak şekilde ufak cevaplar vericekmişiz yoksa sustukça dahada çok takıyoruz. Son söylediğimde çok başarılı değilim ama deniyorum. Bide bu psikolojik durumunu eşine anlat ve hormonlardan bahset ki tahammülsüzleşmesin sana karşı
Banada tadı gazoz gibi gelioıyı aksamlar kızlar,
ben de magvıtal ıcıyorum ama dedıgınız gıbı tadı cok kotu degıl ya hatta ben begenıyorum gazoz gıbı
ben ıkı tane aldım 10luKızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız???
Akintim Beyaz renk kokusuz ne krem gibi ne cok sivi canim. Bu polip yapiyor dedi. Smear testimon sonucu ciksin gerekirse cok kolay yerinden alirim onu dedi. Gerekli degilse dogumdan sonra.
Ay evet tarih belli oldu artik geri sayim basladi :)) senin tarih belki oldu mu? Yakin olur tarihlerimiz sanirim.
Umarim sigil degildir. Polipse zaten mudahale etmeyecek. Polip et beni gibi birsey kanserle alakasi yok. Test sonucu belli olurmus ne oldugu. Senin de keske iyice baksaymis ne olduguna. Benim sonuc 1-2 gune cikar sonucu yazarim canim.
yaa dombik olcak diye korkuyorum, zor doğum olmasın da
tatlım hareketlerinden dolayı çok stres olma. yorgun olduğunda az su içtiğinde hareketlerde azalıyor. gerçi bende heran tetikteyim dinleyip duruyorum ama. kabızlık için de sabah aç karına 1-2 kuru kayısı ye üstüne ılık su ,iç. ya da yine sabah aç karına kuru incir ve üstüne ılık su iç. aynı gün içinde hemen farkediyor.
kayısı yiyorum canım. hareket etmeyince endişe ediyorum bi sorun mu var die. birde benim paşa döndü galiba hareketleri kasıklarım da hissediyorum dönünce 1 hafta içinde doğum olur die duymuştum onun da korkusu var randevum ayın 2sn de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?