2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm annecikler nasılsınız ?
bebişler nasıl ? biz dün akşamdan beri az hareket ediyoruz tüm gün hareket saymak için elim karnım da gezdım yattım.
birde kan ilacından dolayı kabızlık başladı paşam ondan da rahatsız oluyo galiba.
RABBİM sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Canım ben perşembe günü gittim doktora, şuana kadar sağ sol her yerde hissederdim son 1 haftadır sadece sağ kasık ve sağ göbek deliğinin yanında hssediyorum. Doktora sorduğumda dönmüş dedi ondan böyleymiş. Sağ Kasığımda kafası varmış ..

tatlım hareketlerinden dolayı çok stres olma. yorgun olduğunda az su içtiğinde hareketlerde azalıyor. gerçi bende heran tetikteyim dinleyip duruyorum ama. kabızlık için de sabah aç karına 1-2 kuru kayısı ye üstüne ılık su ,iç. ya da yine sabah aç karına kuru incir ve üstüne ılık su iç. aynı gün içinde hemen farkediyor.

su kabızlık sorunu ıcın doktor bana da kayısı ve suyu onerdı ve bol su ıcmemı soıyledı.ılk zamanlar kayısı ve ılık su ıse yaradı hemen cıktım wc ye... ama her sabah ıcmeme ragmen gene basladı kabızlık yaa gunde en az 1bucuk lıtre su ıcıyorum ama doktor az demıstı

bebekler büyüdükçe de kabızlık sorunu artıyo sanırım. ben korkuyorum kabızlıktan çok zor bi durum. günlük suyunu ve meyveni eksik etmemek lazım. su konusuna gelince günde en az 3 litre içmemiz lazımmış. bunun 2 litresini su olarak tüketmeliyiz, kalan 1 litreyi de çorba, çay, süt şeklinde almamız lazımmış.

benim hala kafa yukarda ,bacaklar aşağıda. eşşek sıpaları bunlar

Benimkide yan duruyor sanirim arada oval yuvarlak birsey hareket ediyor ama poposumu kafasimi bilemiyorum ama hep hareketler ayni yerde sol yanim bazen gogus kemiklerimde sikisma hissediyorum ama hic altlarda hissetmefim galiba daha asagi inmedi

Kızlar biz geldikk
Tetanozumun 2. dozunu vurundum bugün, ilki kadar acımadı, inşallah yarın sabah kalktığımda da aynı şeyleri hissederim
Aile hekimimin hemşiresi kilomu da tarttı, eski tarz kantar gibi olan tartıyla 8 kilo almışım hayırlısı bakalım nasıl biticek kalan son 10 hafta:44:
Herkes iyidir umarım

Senin sezeryan günün benim de tatilin başlangıç günü canım, hemen gelsin o günlerrr

canım kılon kaç acaba ? bende tombıgım bayagı agrılarım oluyor ?

Link atarmısın canım byagı uygunmus fıyatı ?

Canim link atmıştım bi önceki sayfaya bi bakar misin. Simdi cepten yazıyorum linkler yok burda. Etiket kismina takıldım ben de. Evde yyapmak istiyorum. Ama yapışkanlı kagitlara mi baski alsam yoksa normal ksgida alıp yapistirsam mi bilemedim.

Eşim çok tuaflaştı 5 yıldır bekledimiz bebek bazen yoruldum yardım edermsn diyorum bend yorgunum dio.anlam veremiyrm ben 2 canlıyım diyorum benimki can değilmi dio
ıyı aksamlar kızlar,
ben de magvıtal ıcıyorum ama dedıgınız gıbı tadı cok kotu degıl ya hatta ben begenıyorum gazoz gıbı
Banada tadı gazoz gibi gelio
Ah ben bu çocuk için ne acı kürler yedim içtim
Soğan suyu bile içtim aç karnına kusa kusa
Hem bu ilaç kabızlıma çok iyi geldi

Selam Topidik,

Evet bende Polip var ,5 aylık hamileydim cıktıgında, et beni gibi bir sey Doktor endişe edilecek birsey olmadığını, muhtemelen doğumdan sonra kanamam da düşeceğini yoksa doğumdan 2-3 ay alacağını söyledi. Smear hamile kalmadan hemen once vermiştim, cok sukur bir sey cıkmamıstı. Hamileykende alınanlar varmış ama benim doktor mikrop kapabileceğinden almıyor. yabancı sitelerde de okudum, aynı seyleri soyluyorlar. Feci kanama yapıyor yalnız, 1,5 aydır her gun bir kac damla kanamam oluyor. Alıstım artık.

yaa dombik olcak diye korkuyorum, zor doğum olmasın da

Hiic korkma canim benimde 31+ 4 te 1900 geldi. Dr da doguma 3500-3700 olur dedi. Bi yerde okumustum.32. Haftadaki kilo araligi 1300-2500 arasi demis yani bizimkiler tam ortada :)) hatta kimdi hatirlamiyorum 2200 du bebegi. Allah saglik sihhat versin gayet kilolari normal :))

iyi akşamlar hanımlar, ben de sizdenim ama çok nadir giriyorum. gözüme ilişen bir kaç soru oldu bildiğim kadar cevap vereyim dedim :)
bebeğin yerini kendiniz keşfetmek istiyorsanız karnınızın en sert yerinde kafası olacak. kafa popodan sert oluyormuş hatta sırtı dışa dönükse komple sırtını da hissedebilirsiniz.

kaburgalara baskı yapan bebek dönmeye çalışıyor demektir inşallah döndüğü yer doğum pozisyonudur. ben 32+3teyim ve maalesef hala dönmedi, ilk bebeğimi normal doğurmuştum ama bu sıpa sezaryana sokacak galiba beni

pasham vardı burada o ne oldu bilen var mı çok merakediyorum. haberi olan varsa lütfen beni de bilgilendirsin

kayısı yiyorum canım. hareket etmeyince endişe ediyorum bi sorun mu var die. birde benim paşa döndü galiba hareketleri kasıklarım da hissediyorum dönünce 1 hafta içinde doğum olur die duymuştum onun da korkusu var randevum ayın 2sn de

Canım,hiç bilemiyorum ki... Benimkinin pozisyonu o kadar belirgin ki değişmediğinden eminim... Kafa sağ kaburgaya dayalı popo ve ayaklar sol leğen kemiğimde, başını diretince kaburgam, ayakları diretince bacağım ağrıyor.. Şu anda leğen kemiğimi itekleyip duruyor, hayırlısıyla dönseydi....tabi sağdan soldan da dirsek diz el hareketleri var...

yalan o için rahat olsun 7 ayda dönen de var doğuma saatler kala dönen de doğmaz öyle hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…