kayısı yiyorum canım. hareket etmeyince endişe ediyorum bi sorun mu var die. birde benim paşa döndü galiba hareketleri kasıklarım da hissediyorum dönünce 1 hafta içinde doğum olur die duymuştum onun da korkusu var randevum ayın 2sn de
cam şişelerden bunları buldum ama karar veremedim. paşabahçe daha hesaplı gibi, onu alırım belki, ama tıpalılar da daha mı havalı duruyor yoksa???
CAM ELER 50 cc Geni Azl Mantar Kapakl ie 1 kolisi 25 Adettir.
CAM ELER Mantar Tpal 50 cc cam ie 1 kolisi 25 adetlidir 1 KOLS 25 ADETLDR
PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 105 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 105 ADETTR
bu siteden de diğer malzemeleri almayı düşünüyorum, kurdale vb.
sarf malzemeleri - birmax
ayy ne güzel güle güle kullan, hele hediye gelince daha da güzel olsa gerek
Kızlar bu doğum pozisyonunu kaçıncı haftadan sonra alır normal olarak
iyi akşamlar hanımlar, ben de sizdenim ama çok nadir giriyorum. gözüme ilişen bir kaç soru oldu bildiğim kadar cevap vereyim dedim :)
bebeğin yerini kendiniz keşfetmek istiyorsanız karnınızın en sert yerinde kafası olacak. kafa popodan sert oluyormuş hatta sırtı dışa dönükse komple sırtını da hissedebilirsiniz.
kaburgalara baskı yapan bebek dönmeye çalışıyor demektir inşallah döndüğü yer doğum pozisyonudur. ben 32+3teyim ve maalesef hala dönmedi, ilk bebeğimi normal doğurmuştum ama bu sıpa sezaryana sokacak galiba beni
pasham vardı burada o ne oldu bilen var mı çok merakediyorum. haberi olan varsa lütfen beni de bilgilendirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-126.html
pasham doğum yapmış benim gibi kaçıran olduysa haberiniz olsun yukarıdaki linkte günlüğe yazmış
Duzenli olarak smear testi yaptiriyorum, hamile kalnadan bir ay once de yaptirdim. Poliptir umarim bnimki de. Biraz sekli tuhafmis doktorum smear akalim icimiz rahat olsun dedi. 2 yilnonce de polip cikmistii o zaman dondurmustu. Kanamam yok sadece akintim artti. Insallah kotu birsey cikmazSelam Topidik,
Evet bende Polip var ,5 aylık hamileydim cıktıgında, et beni gibi bir sey Doktor endişe edilecek birsey olmadığını, muhtemelen doğumdan sonra kanamam da düşeceğini yoksa doğumdan 2-3 ay alacağını söyledi. Smear hamile kalmadan hemen once vermiştim, cok sukur bir sey cıkmamıstı. Hamileykende alınanlar varmış ama benim doktor mikrop kapabileceğinden almıyor. yabancı sitelerde de okudum, aynı seyleri soyluyorlar. Feci kanama yapıyor yalnız, 1,5 aydır her gun bir kac damla kanamam oluyor. Alıstım artık.
Kızlar sanırım ben 1 saat kadar önce ilk ciddi doğum kasılması ön deneyimini yaşadım2-3 dk sürdü ama mahvetti beni, karnımın ortasına göbek deliğimin sağ tarafına öyle bir kramp şeklinde ağrı girdi ki taş gibi oldu karnımın orası. Eşime patladı tabi olay,'ilgilenmiyosun sen benimle ben doğursam bakmicaksın' diye başladım ağlamaya, halbuki adam sakin sakin dizî izliyodu ama canım yandı ya ağlamam için bahane oldu işte o yani işin şakası bir yana ağlatacak kadar korkuttu beni.
o kadar canin yandi demek canim. Devami gelmez insallah
Kızlar sanırım ben 1 saat kadar önce ilk ciddi doğum kasılması ön deneyimini yaşadım2-3 dk sürdü ama mahvetti beni, karnımın ortasına göbek deliğimin sağ tarafına öyle bir kramp şeklinde ağrı girdi ki taş gibi oldu karnımın orası. Eşime patladı tabi olay,'ilgilenmiyosun sen benimle ben doğursam bakmicaksın' diye başladım ağlamaya, halbuki adam sakin sakin dizî izliyodu ama canım yandı ya ağlamam için bahane oldu işte o yani işin şakası bir yana ağlatacak kadar korkuttu beni.
günaydın sevgili anneler ve bebişleri:) uyumak artık çok zorlaştı,ne sağa ne sola dönebiliyorum.sırt üstü yatmaktan da sırtım ağrıyor. hiç rahat edemiyorum. uykusuzluk da insanı sersem ediyor gün içinde. sizde durumlar nasıl?
cam şişelerden bunları buldum ama karar veremedim. paşabahçe daha hesaplı gibi, onu alırım belki, ama tıpalılar da daha mı havalı duruyor yoksa???
CAM ELER 50 cc Geni Azl Mantar Kapakl ie 1 kolisi 25 Adettir.
CAM ELER Mantar Tpal 50 cc cam ie 1 kolisi 25 adetlidir 1 KOLS 25 ADETLDR
PAABAHE 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 105 ADETTR 29 cc CAM KAVANOZ TOPTAN SATI (EN MNK BOY) 1 KOL 105 ADETTR
bu siteden de diğer malzemeleri almayı düşünüyorum, kurdale vb.
sarf malzemeleri - birmax
ayy ne güzel güle güle kullan, hele hediye gelince daha da güzel olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?