2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yok canım 25. Haftada dönen var, doğum pozisyonu alması anne için çok rahat... Kızımda bu sıkıntıları yaşamamıştım... Şimdi çok rahatsızım...

Foto eklicem kızlar. Biz cam şişeye Mevlüt şekerlerimizi hazırladık. Malzemeyi komple Eminönü'nden aldık. Cam şişeyi imaatçıdan şekerleride toptancıdan

tesekkur ederım cnm

Mevlüt şekerlerimiz :) bide bayanlar biz organizasyon işi yapıyoruz İstanbul Bursa izmit Kocaeli ...vs düşünen olursa resimlerden biri 5 yaş mini mouse temalı bi organizasyonumuzdan. Aklınızda bulunsun dedim :))

Kızlar sanırım ben 1 saat kadar önce ilk ciddi doğum kasılması ön deneyimini yaşadım 2-3 dk sürdü ama mahvetti beni, karnımın ortasına göbek deliğimin sağ tarafına öyle bir kramp şeklinde ağrı girdi ki taş gibi oldu karnımın orası. Eşime patladı tabi olay,'ilgilenmiyosun sen benimle ben doğursam bakmicaksın' diye başladım ağlamaya, halbuki adam sakin sakin dizî izliyodu ama canım yandı ya ağlamam için bahane oldu işte o yani işin şakası bir yana ağlatacak kadar korkuttu beni.

Duzenli olarak smear testi yaptiriyorum, hamile kalnadan bir ay once de yaptirdim. Poliptir umarim bnimki de. Biraz sekli tuhafmis doktorum smear akalim icimiz rahat olsun dedi. 2 yilnonce de polip cikmistii o zaman dondurmustu. Kanamam yok sadece akintim artti. Insallah kotu birsey cikmaz

o kadar canin yandi demek canim. Devami gelmez insallah

o kadar canin yandi demek canim. Devami gelmez insallah

Valla canım hafta sonundan beri pek iyi değilim ara ara yokluyo, yarın da böyle birşey yaşarsam gidip hastanede bi kontrol ettircem içim rahatlasın.
Herkese iyi geceler öpüyoruz hepinizi ve yatıyoruz biz

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun canım, bebişler yavaş yavaş üzmeye başladılar..

ama şunu diyeyim ki, ikinci hamilelikler birinciyi mumla aratıyor... dr a şikayet saydıkça dilinde tek bir cevap, ikinci gebeliklerde olur... e bir de çözümünü söyle mübarek adam....

Gunaydin hanimlar bugun doktor kontrolumuz var bakalim ne dicek dun gece kendime kuru meyveleri azcik sekerle kaynatip komposta yaptim icinde erik uzum keciboynuzu kayisi var kan yapar mi sizce faydasi olur mu kendimi kansiz hissediyorum sanki

günaydın sevgili anneler ve bebişleri:) uyumak artık çok zorlaştı,ne sağa ne sola dönebiliyorum.sırt üstü yatmaktan da sırtım ağrıyor. hiç rahat edemiyorum. uykusuzluk da insanı sersem ediyor gün içinde. sizde durumlar nasıl?

Günaydınlar Evet uyumak zor artık ama benim uyuyamamın sebebi başka sağolsun kuzum üzmüyor beni. Üzenler utansın

günaydın canım, ben de 4.aydan itibaren sola yatmaya alıştırmıştım kendimi çok güzel beceriyordum ama iki haftadır sola yatıyorum nefesim kesiliyor, sırt üstü yatıyorum bir bakıyorum gece uyurken sırt üstü yatmış bacaklarımı da bağdaş kurmuşum uykuda nasıl beceriyorsam sağa yatınca baya rahat ediyorum ama o zaman da sanki oğluşum rahat edemiyor yatağı tekmeliyor ben de ayakta mı uyusam diyorum bir de ben normalde yaz kış örtünürüm uyurken ruh gibi uyurum, kıpırdamam, üstümü açmam ama maşallah şimdi bir kalkıyorum üstümü açmışım üşümüşüm, yatakta benim yattığım kısmın nevresimi hatta yatak koruyucusu falan eciş bücüş olmuş inanamıyorum kendime demek ki o kadar dönüyorum, eşim de oğlan tekmeleriyle bozmuştur yatağı canını sıkma sen bozmadın diyor

Günaydın herkese hayırlı günler

Şeker düşünüyorsan eğer kavanoz daha sevimli geldi gözüme büyük badem şekeri ağzından geçmeyebilir minik beyazlardan geçer ama.
tülle de süslersen harika olur gözüm de böyle canlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…