günaydın dombikler :))))
kimse doğru düzgün uyuyamamış gece.. ben de öyleydim ama bu gece çok rahat uyudum ve sabah da çok rahat uyandım. önceden akşamdan uykuya dalıyordum, eşim koltuklardan kazıyordu beni. ama şimdi yatağa yatmadan gözümü kırpmıyorum.
bir de ben baştan beri sol tarafıma yatıyorum, kendimi iyice alıştırdım ve ne nefes darlığı ne de şişlik yaşıyorum. çok faydalı kızlar. alışmayanlara şiddetle tavsiye ederim
Ya ben de hiç soluma yatamıyorum ya en rahat sırt üstü yatabiliyorum. soluma yatmaya çalışıyorum ama az sonra uyanınca kendimi yine sırt üstü buluyorum elimde değil ki :106: bir zararı olmaz umarım
selam kızlar,
sizlerde hiç ödem oluyor mu? benim son 2 haftadır sağ elimin orta ve yüzük parmakları uyuşuk. kilo alımından, ödemden dolayı oluyormuş ve normalmiş. bu ödemi atmak için ne yapmak lazım? tavsiyesi olan var mı? bol su içiyorum, tuzlu yemiyorum, akşamları en az yarım saat yürüyorum. daha başka ne yapabilirim diye düşünüyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor
selam kızlar,
sizlerde hiç ödem oluyor mu? benim son 2 haftadır sağ elimin orta ve yüzük parmakları uyuşuk. kilo alımından, ödemden dolayı oluyormuş ve normalmiş. bu ödemi atmak için ne yapmak lazım? tavsiyesi olan var mı? bol su içiyorum, tuzlu yemiyorum, akşamları en az yarım saat yürüyorum. daha başka ne yapabilirim diye düşünüyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor
günaydın sevgili anneler ve bebişleri:) uyumak artık çok zorlaştı,ne sağa ne sola dönebiliyorum.sırt üstü yatmaktan da sırtım ağrıyor. hiç rahat edemiyorum. uykusuzluk da insanı sersem ediyor gün içinde. sizde durumlar nasıl?
Kızlar geçen bir şey sordum ama kimse bilmiyor muuuuu? bebişiniz nasıl duruyor ve nasıl anlaşılıyor? benimki eskiden sol üst koseden vururdu sımdı aynı anda hem kasıklarda vuruyor hem de sol yanımda aynı anda.. harket yerı degıstı acaba hangı pozısyondadır kı? sızınkının hareketlerı nasıl?cuma doktora gıdıcem cok heyecanlıyım 4 boyutluya gırecegım
Günaydın tombık annişler :)
Ahh ahh geceler banada işkence olmaya başladı...bi saga dön bı sola dön..dönerken destek almadan dönememıyorum halbukı dewasa bı göbegım yok ama yınede bel agrıısından dönememıyorum sanırımişin en kötu tarafı ise hala her sabah 8 de uyanıyorum we o safrayı cıkarırken işkence cekıyorum sanırım dogurana kadar kusucam
Günaydın kızlar
yine işe geldik
ama son 19 günüm
bence bu oğlan 40 haftayı beklemez ben aha da buraya yazıyorum sonra alıntı yapıcam
daha ne doğum çantam hazır ne evim temizlendi ne çamaşırlar ütülendi
gece uykusu yok gibi,bu hafta belim de ağrımaya başladı.her geçen gün zorlaşıyo :26:
Evet canim bence de devam ederse gidip bir muayene ol, icin rahatlar.Valla canım hafta sonundan beri pek iyi değilim ara ara yokluyo, yarın da böyle birşey yaşarsam gidip hastanede bi kontrol ettircem içim rahatlasın.
Herkese iyi geceler öpüyoruz hepinizi ve yatıyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?