2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın tombık annişler :)

Ahh ahh geceler banada işkence olmaya başladı...bi saga dön bı sola dön..dönerken destek almadan dönememıyorum halbukı dewasa bı göbegım yok ama yınede bel agrıısından dönememıyorum sanırım işin en kötu tarafı ise hala her sabah 8 de uyanıyorum we o safrayı cıkarırken işkence cekıyorum sanırım dogurana kadar kusucam

günaydın arkadaslar bu gece çok kötüydü gecenın ortalarında 2 3 gıbıydı uykum kactı kaburgalarım agrıyo gögsüm sıkısıyo bi buçuk ay daha böle nasıl gececekse((her gece zor oluyodu ama bu kez gercekten hiç uyuyamadım....

günaydın kızlar nasılsınız herkes gecelerden rahatsız herhalde en başta da beeenn 1 aydır fenayım yatamıyorum sol tarafıma yatamıyorum kaburga ve sırt ağrısı sağda bebiş durmuyor dr da önermedi yüz üstü zaten tehlikeliymiş çok fenayım yine de çok şükür halime diyorum Allahım naşka dert vermesin çekerim 1 ay daha

kızlar çok şükür benim paşamın gece bana hiç zararı yok geceleri. sadece uyuştuğum için sol sağ dönüyorum. yalnız bugün karnım sürekli taş gibi oluyor ve mide bulantısı başladı korkmalı mıyım sizce

günaydın dombikler :))))
kimse doğru düzgün uyuyamamış gece.. ben de öyleydim ama bu gece çok rahat uyudum ve sabah da çok rahat uyandım. önceden akşamdan uykuya dalıyordum, eşim koltuklardan kazıyordu beni. ama şimdi yatağa yatmadan gözümü kırpmıyorum.
bir de ben baştan beri sol tarafıma yatıyorum, kendimi iyice alıştırdım ve ne nefes darlığı ne de şişlik yaşıyorum. çok faydalı kızlar. alışmayanlara şiddetle tavsiye ederim

Ya ben de hiç soluma yatamıyorum ya en rahat sırt üstü yatabiliyorum. soluma yatmaya çalışıyorum ama az sonra uyanınca kendimi yine sırt üstü buluyorum elimde değil ki :106: bir zararı olmaz umarım

Ya ben de hiç soluma yatamıyorum ya en rahat sırt üstü yatabiliyorum. soluma yatmaya çalışıyorum ama az sonra uyanınca kendimi yine sırt üstü buluyorum elimde değil ki :106: bir zararı olmaz umarım

demek ki öyle rahat ediyorsun... ben kendimi kirpi gibi tortop buluyorum sabahları, nasıl yattıysam öyle kalkıyorum

selam kızlar,
sizlerde hiç ödem oluyor mu? benim son 2 haftadır sağ elimin orta ve yüzük parmakları uyuşuk. kilo alımından, ödemden dolayı oluyormuş ve normalmiş. bu ödemi atmak için ne yapmak lazım? tavsiyesi olan var mı? bol su içiyorum, tuzlu yemiyorum, akşamları en az yarım saat yürüyorum. daha başka ne yapabilirim diye düşünüyorum ama aklıma hiç bişey gelmiyor

bende ödem hiç olmadı canım... ama bence yaptıkların en doğru şeyler.
ek olarak; oturarak çalışıyorsan arada bir ayaklarını yukarı kaldırıp dinlendirebilirsin, ya da altına bir destek koyup yükseltebilirsin.
bir de çok önemli bir nokta: oturduğun sandalye, diz kapaklarının arkasını kesmesin, yani ordaki damarlar sıkışmasın otururken, doktorum buna dikkat et demişti.
bir de gece yatarken sol yanına yat demişti, kan dolaşımı en iyi seviyede sağlanıyormuş.
nacizane bilgilerim bu kadar canım

Sabshlari kalktigimda bende cok şiş oluyorum.ellerimi zorla yikiyorum o kadar sis yani.2 gundur turşu yemistim sanirim ondan.ama ödemi atmak için hiçbir şey yapmiyorum.

Selam Olsun analar ve kuzucuklarina ben 4 kilo aldim sadece odem yok şislik yok maşallah diyim cücügumde iyi maşallah sübhanllah yanloz soyle diyim gunde 6 saat yuruyorum fikkatli yemek yiyorum ama aksamlari ayakta duramiyorum sanki bacagim ikiye ayrilacak cok zorlaniyorum saga sola donmek bir iişkencee sanki bide karnim ta§ gibi neden acep cok catliyo sürmedigim bise kalmadi son 43 gun hayirlisiyla aliyim inşallah kucağıma sag selim eee arada bir benim herif kuduruyo kizlar yada ben tahammul edemitorum allahbesirgesin oda hic sabirli degil 2 gundur hic konusmuyoruz sizde sinirlimisiniz? Bide bu aralar migdem cooook bulaniyor bayilcam kuzumu gormeyede 2 gun war son zamanlar gecmiyormu ne?

günaydın aynı durumdayım.reflüm de var iki yastıkla anca rahat edebiliyorum.gecenin 3 nde mide yanmasından kalkıp soda içtim anca öyle rahatladım..ama az kaldı bebeğimize kavuşunca bitecek bunlar...

bende cuma günü doktora gidicem 1 aydır görmüyorum kızışımı 4 boyutluya giricem bende felaket heyecanlıyım inşallah yüzünü gösterirde heyecanımıza değer :)
tahminen benim bebiş artık baş aşağı döndü çünkü kaburgalarıma ve göğüs altıma baskı arttı bazı nefesim kesiliyor hareket ederken :)

bu sıralar herkes yakınma halınde bnde dahıl zor bı ay gececek sanırım bebek dönmesse kaburgaya baskı yapar dıyenlerolmus ama bnm erkenden döndüğü halde hala baskı var hep var yanı ev topluyodum şimdi bi anda mecalım kesıldı napıcagımı bılemıyorum bı de nevresım degıstırıyodum yorganı takamadım gücüm kesıldı.. oturdum azıcık dınlenıyorum bnde.. ama evde olunca da iş hiç bitmiyokı:)

bende feciyim arkadaşlar, 2-3 yatak değiştiriyorum. Eşimi de uyutmadım dun gece. Yaklasık ben 1 aydır böyleyim. yakında oturarak uyuyacağım. Zaten koca gogusluydum de.. simdi iyice kocaman oldular ve dayanılmaz sırt ağrısı yapıyorlar.

kızlar elimde iki kere kullanılmış lansinoh elektrikli çift başlı göğüs pompası var meme ucu çatlak kremi ve süt saklama poşetleriyle hepsini 70 veriyorum ürünün kendi değeri 170 e aldım krem poşetler daha pahalı. benim bebeğim emdiği ve işi bıraktığım için gerek kalmadı kullanmaya almak isteyen olursa esra52-06@hotmail.com adresim

37 haftaya kadar caslıcaksın sanırım ben basaramıcam heralde en fazla 34 kadar dayanbılırm belkı o bıle zor

Canim ben smear testi sonucumu aldim. Cok sukurvtemiz cikti.polipmis o sey. Doktorum mudahaleye gerek olmadigini soyledi. Umarim senin de trmiz cikar.

Valla canım hafta sonundan beri pek iyi değilim ara ara yokluyo, yarın da böyle birşey yaşarsam gidip hastanede bi kontrol ettircem içim rahatlasın.
Herkese iyi geceler öpüyoruz hepinizi ve yatıyoruz biz
Evet canim bence de devam ederse gidip bir muayene ol, icin rahatlar.
Agirlastik artik agriłarin cogu normal olsa da yine de doktorumuza danismak iyi olur

Hep aynı şikayetler ben günlerdir oturduğum yerde uyumaya çalışıyorum aksi halde nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…