Istersen ara bana cocugu yedirip uyutacagim, uyku saati geciyor. Getirebilir misiniz de istersen. Ama sakin sakin soyle canim.arkadaslar bişey sorcam kendınızı bnm yerıme koyarak cvp verırn lütfen bugun sabah kalktım kahvaltı falan yaptık neyse evın işine basladım oğlumda bunalıyodu hava da fena degıl dedım kı işim bitsin senı parka götüreyım kendımde sıkılıyodum dolasırız dıye gecırdım içimden...
bı baktım zil çaldı kayınbabm gelmış apartmanlarımız yakın çıktı yukarı oğlanıbıraz dolastırıyım parka götürüyüm dedı benımkıde zaten bunalıyodu koşa koşa ayakkabılarını getırmış hemen yok demedım bı saat götürüyüm getırırım dedı zaten yok dıyemem yüzüne gelemem bı türlü ıyı dedım gıydırdım..
önce dedım işimi bitiririm o gelmeye gelıncede karnını doyurur yatırırım dıyodum hala gelmedıler ev yakın olunca parktan alıp evlerıne götürüyolar 3 saat oldu nerdeyse zaten sinirliyim bu aralar bırının kalbını kırmamak ıçın kendımı zor tutuyorum..
eşim aradı az önce ölesıne aramış nasılsın falan dedı babam götürdü oğlanı uyku saatı gecıyo yemek yıycek daha getırmedı dedım ben oralı olmadan bı arayım konusuyum dedı eşim bı de götürüyolar uyutuyolar zaten bunalıyorum evde şu anda napıcagımı bılmıyorum...
söyledım bı kaç kere daralıyorum yalnız kalınca bı de oglan gıdınce ıyıce sıkılıyorumdedım bişi demıyorum aynı hamam aynı tas artık yıne evlerıne falan götürdülerse sert cıkıcam ne bu böle dıye öyle düşünüyorum napım kızlar?
arkadaslar bişey sorcam kendınızı bnm yerıme koyarak cvp verırn lütfen bugun sabah kalktım kahvaltı falan yaptık neyse evın işine basladım oğlumda bunalıyodu hava da fena degıl dedım kı işim bitsin senı parka götüreyım kendımde sıkılıyodum dolasırız dıye gecırdım içimden...
bı baktım zil çaldı kayınbabm gelmış apartmanlarımız yakın çıktı yukarı oğlanıbıraz dolastırıyım parka götürüyüm dedı benımkıde zaten bunalıyodu koşa koşa ayakkabılarını getırmış hemen yok demedım bı saat götürüyüm getırırım dedı zaten yok dıyemem yüzüne gelemem bı türlü ıyı dedım gıydırdım..
önce dedım işimi bitiririm o gelmeye gelıncede karnını doyurur yatırırım dıyodum hala gelmedıler ev yakın olunca parktan alıp evlerıne götürüyolar 3 saat oldu nerdeyse zaten sinirliyim bu aralar bırının kalbını kırmamak ıçın kendımı zor tutuyorum..
eşim aradı az önce ölesıne aramış nasılsın falan dedı babam götürdü oğlanı uyku saatı gecıyo yemek yıycek daha getırmedı dedım ben oralı olmadan bı arayım konusuyum dedı eşim bı de götürüyolar uyutuyolar zaten bunalıyorum evde şu anda napıcagımı bılmıyorum...
söyledım bı kaç kere daralıyorum yalnız kalınca bı de oglan gıdınce ıyıce sıkılıyorumdedım bişi demıyorum aynı hamam aynı tas artık yıne evlerıne falan götürdülerse sert cıkıcam ne bu böle dıye öyle düşünüyorum napım kızlar?
Canim ben smear testi sonucumu aldim. Cok sukurvtemiz cikti.polipmis o sey. Doktorum mudahaleye gerek olmadigini soyledi. Umarim senin de trmiz cikar.
arkadaslar bişey sorcam kendınızı bnm yerıme koyarak cvp verırn lütfen bugun sabah kalktım kahvaltı falan yaptık neyse evın işine basladım oğlumda bunalıyodu hava da fena degıl dedım kı işim bitsin senı parka götüreyım kendımde sıkılıyodum dolasırız dıye gecırdım içimden...
kızlar çok şükür benim paşamın gece bana hiç zararı yok geceleri. sadece uyuştuğum için sol sağ dönüyorum. yalnız bugün karnım sürekli taş gibi oluyor ve mide bulantısı başladı korkmalı mıyım sizce
Canim ben smear testi sonucumu aldim. Cok sukurvtemiz cikti.polipmis o sey. Doktorum mudahaleye gerek olmadigini soyledi. Umarim senin de trmiz cikar.
canım hiç eşine yakınma sonra eşler bize kabahat buluyo herşeyi sorun ediyosun diye.git kaynanana söle o da kayınbabana sölesin.hem böylelikle ilk ağızdan daha etkili olur.hem de senin çocuğunu sana sormadan 2 adım öteye götürmezler bi daha.kafana da takma çok üstüne gelirlerse ben hamileyim hassasım kimse bunun farkında değil falan der trip atarsın..eşine de gider yetiştirirlerse kötü olan yine onlar olur boşveeeeerr.sen dediğimi yap tecrübeyle sabit bunlar.ben artık hiç lafımı çekmiyorum...eşime de hiç şunu yapıyo bunu yapıyo demiyorum.böyle iy oluyo.sen de dene bence
merhaba kızlarbugün hava çok güzel :81: bir de buranın pazarı var akşama kocam alışveriş yapar iş çıkışı ama şöyle bir gideyim taze taze yeşillikler alayım gezmiş olurum dedim, amaaaann gittiğime pişman oldum kocaman göbişim var besbelli hamile olduğum, üzerime tunik giyip çıktım fazla dikkat çekmiyim diye, ellerim şiş sığmasalar da evli olduğum belli olsun diye yüzüklerimi taktım. buna rağmen çok afedersiniz öküz gibi bakan erkekler oldu inanamıyorum yaa nasıl insanlar var o kadar sinir oldum ki, pazar var diye etraf köylerden falan gelen çok oluyor salı günleri sabahları. ben hep öğleden sonra gidiyordum pazara böyle ÖKÜZLERE denk gelmemiştim bir yıldır buradayız böyle sinir olmamıştım anlatamam hala geçmedi sinirim bir de pislikler ki yere tüküren tükürene saysam belki 10 kişiye denk geldim tükürükçü görgüsüzlük mü desem cahillik mi desem ayılık mı desem bunun tek çaresi dayak heralde
nasıl ınsanlar var yaaa artık ayı öküz ne desen haklısınDD bı de hersey batmaya baslıyo ınsana bu dönem...
sanki tarifin bendeki ağrıya benziyor böyle gerinesim kemiklerimi kütür kütür çiğnetesim geliyor benimde:)kızlar ben oğlumu süreklı kucagıma aldıgım tasıdıgım halde belım agrımıyo ama kaburga agrısından oturdugum yerde oturamıyorum bnmgıbı olan varmı ama bnm öyle arasıra degıl 1 ayı gectı mütemadıyen agrıyo şu anda yazamıyorum hiç gecmıyo eksılmıyo agrı kaburgalarım ayrılıyo resmen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?