2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
özellıkle sag kaburgamın altında vetan ortada kaburgaların bırlesım yerının ortası yanma batma yara gıbı sızlama gıbı sankı kaslarım yırtılıyo gıbı sag kaburgam ayrılıyo gıbı solda yok o kadar ama artık dayanamıyorum neden oluyo kı bu kadar aglıycam nerdeyse kollarımı yukarı kaldırıp yatıyorum esnesın acılsın arasıda batmasındıye...

canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben tr nin en batısındayım burda bile oluyo böle şeyler.ha şimdi doğuyu kötülediğimden değil ama 5 yıl da en doğusunda yaşadım.pazar bile yoktu . 3.30 da kararıyo hava kışın.4 olduğunda dışarıdaysan eve 2 kişi dönme şansın yüksek...burda da gece körü bile bi kadın tek kalsa gezse fln sorun değil ama buraya dışarıdan geldiği çok belli olan yabancılar kendini hemen belli eder....ay bi de hamileyken laf atılması fln çok komik yaa..güler misin ağlar mısın yani:2:?

Valla canım hafta sonundan beri pek iyi değilim ara ara yokluyo, yarın da böyle birşey yaşarsam gidip hastanede bi kontrol ettircem içim rahatlasın.
Herkese iyi geceler öpüyoruz hepinizi ve yatıyoruz biz

canım haftasonu 2 gün karnım çok sertleşmişti.ağrımda vardı.doğumevi nst de sancı çıktı deyince çok korkmuştum.dün kendi dr um gerçekten sancı çekmişsin ama bunlar yalancı doğum sancıları.ara ara olabilir dedi.dr a git bence yinede.için rahatlar.

bugün itibariyle artık okula gitmeyeceğim.raporla falan uğraştım ancak eve gelebildim.15 gün rapor verdi doktorum.ondan sonra da 32. hafta iznim başlıyor inşallah.
hamilelik boyunca diş çektirdim,boğaz enfeksiyonu geçirdim, birsürü ıvır zıvır şey yaşadım derken şimdi de sağ gözüm kapandı.damla ve krem verdi dr.sinir oluyorum hamileyken ben dikkat ettikçe hep birşeyler oluyor.neyse buna da çok şükür.
dün kızımı gördüm.çok şükür herşey yolunda.çok büyümüş minik kuşum.

Rahimin büyümesine bağlı ve yatış pozisyonunuza bağlı ağrılar olabilir. Bende de zaman zaman oluyor

Canım e gebelikten alıntı yapmışsın herhalde, ama artık o olumsuz durum çoktan kaldırıdı.... Maalesef güncellememişler, benim de dikkatimi çekmişti geçende... 37 de doğum yapsan yani ayrılır ayrılmaz, tüm iznin doğum sonrasına aktarılıyor...bir günün bile yanmıyor....

Maşallah sana diyorum, 6 saatmi !!! Nasıl dayanıyosun ben 6 dk yürüsem bacaklarım dayanmıyor resmen. Sanırım tahammül konusunda biz biraz tahammülsüzleştik bende öyleyim. Sabredeniyorum ama hamileyiz onlarda iraz anlayışlı olsun canım. Ben her gün eşime hatırlatıyrum heyyy hamileyim ben :))

Hoşgeldin, kaç haftalıksın bebişin cinsiyet nedir hemen soruları sıralıyım :)

Ya bizim yatak çok rahat ben gitmek istemiyorum eşime söyliyebilsem diğer odada kanepeye geçsin diye , ama diyemiyorum :)) bide eşim çok dağınık yatıyo korkuyorum karnıma geçiricek bigün. Bi keresinde kolunun dirseğiyle gözüme geçirdi gecenin bi yarısı, ben çığlıkla uyandım o şokta naptım ben diyo :) bu arada çok şükür sonucun temiz çıkmış geçmiş olsun

bende en fazla 5 hafta aktarılabiliyor diye biliyordum, kanunu açıp okuduğumda söylediğin anlam çıkıyor ama güvenemiyorum bu sisteme.yinede pek sevindim :)

ya kızlar benim hamile kaldığımdan beridir saçlarım uzamıyor ya, aptallık ettim saçlarımı kestirdim şimdide uzamak bilmiyor, doğuma çok çirkin olucam diye sinir oluyorum

bu fırsat senin için bene. keyfini çıkarsana. duşunu al kendine bi kahve yap. kuaföre git ne biliyim kitap oku. uyu...vs vs kendine vakit ayır be arkadaşım. bundan güzel fırsatmı olur...

ben de denizlide ilçedeyim yani doğu falan da değil ben de hamile olduğum için diyorum ya hani belli de karnım falan neyime bakıyosun bu kadar mı sapıklık başınıza vurdu

aynı ben aaayyynnnııı :128: sağ taraf ve orta kısım kötü, acaba içerde açık bir yara mı var diyorum ben de kollarım havada geziyorum bu sefer de kol uyuşmam başlıyor, karpal tünel sendromu var bende hamilelikten olmuş

Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız???

ben 1 adet aldım, onun dışında tekli ya da alt üst takımlarımız var. çantaya 2 takım koymayı düşünüyorum.

canım çok şekerler gerçekten, sana sorum şişelere etiketleri nasıl yapıştırdınız? evde mi hazırladınız yoksa matbaa tarzı biyerden mi çıkarttınız? resimlerde pritt gördüm ama, pritt mi kullandınız? çok mu sordum yoksa

canım çok geçmiş olsun, benim de dün karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi, herhalde sancıydı. ilk defa oldu korktum:18: zaten adet sancısını da unutmuşum kaç aydır ama doğum sancısını da tanımlamak için hep adet sancısı gibi derler ya, yani neydi acaba o sancı? bu akşam olmaz umarım. kasılma hep oluyor ama ağrısz oluyordu, her gün yeni bir şey çıkıyor, doğuma kadar bakalım neler tecrübe edicez

slm kızlar bişey sormak istiyorum benim karnım son 2 gündür çok gergin ama ağrım falan yok sadece gerginlik var kasılma olsa hissederim dimi çok korkuyorum nasıl olur bu doğum kasılmaları ? hissetmeden de sancı çeken duydunuz mu hiç ? :44:

ya kızlar benim hamile kaldığımdan beridir saçlarım uzamıyor ya, aptallık ettim saçlarımı kestirdim şimdide uzamak bilmiyor, doğuma çok çirkin olucam diye sinir oluyorum

:)) takma tatlım ya tek derdin bu olsun . Aslında iyi yapmışsın bence bende kurutmaya bıktım 1 saat uğraş uğraş zaten halin yok iyi yapmışsın bence.

Doğum kasılmaları nasıl olur bilmiyorum ama bugün kontrolde doktorum karnında aşırı gerginlik oluşsa ve geçmezse gel dedi . Endişelendirmek istemem ama takip et bakalım hepmi böylesin yoruluncada oluyo çünkü benim sonra geçiyo ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…