sanki tarifin bendeki ağrıya benziyor böyle gerinesim kemiklerimi kütür kütür çiğnetesim geliyor benimde:)
merhaba kızlarbugün hava çok güzel :81: bir de buranın pazarı var akşama kocam alışveriş yapar iş çıkışı ama şöyle bir gideyim taze taze yeşillikler alayım gezmiş olurum dedim, amaaaann gittiğime pişman oldum kocaman göbişim var besbelli hamile olduğum, üzerime tunik giyip çıktım fazla dikkat çekmiyim diye, ellerim şiş sığmasalar da evli olduğum belli olsun diye yüzüklerimi taktım. buna rağmen çok afedersiniz öküz gibi bakan erkekler oldu inanamıyorum yaa nasıl insanlar var o kadar sinir oldum ki, pazar var diye etraf köylerden falan gelen çok oluyor salı günleri sabahları. ben hep öğleden sonra gidiyordum pazara böyle ÖKÜZLERE denk gelmemiştim bir yıldır buradayız böyle sinir olmamıştım anlatamam hala geçmedi sinirim bir de pislikler ki yere tüküren tükürene saysam belki 10 kişiye denk geldim tükürükçü görgüsüzlük mü desem cahillik mi desem ayılık mı desem bunun tek çaresi dayak heralde
Valla canım hafta sonundan beri pek iyi değilim ara ara yokluyo, yarın da böyle birşey yaşarsam gidip hastanede bi kontrol ettircem içim rahatlasın.
Herkese iyi geceler öpüyoruz hepinizi ve yatıyoruz biz
özellıkle sag kaburgamın altında vetan ortada kaburgaların bırlesım yerının ortası yanma batma yara gıbı sızlama gıbı sankı kaslarım yırtılıyo gıbı sag kaburgam ayrılıyo gıbı solda yok o kadar ama artık dayanamıyorum neden oluyo kı bu kadar aglıycam nerdeyse kollarımı yukarı kaldırıp yatıyorum esnesın acılsın arasıda batmasındıye...
Canım e gebelikten alıntı yapmışsın herhalde, ama artık o olumsuz durum çoktan kaldırıdı.... Maalesef güncellememişler, benim de dikkatimi çekmişti geçende... 37 de doğum yapsan yani ayrılır ayrılmaz, tüm iznin doğum sonrasına aktarılıyor...bir günün bile yanmıyor....Çalışan bir anne adayıysanız, ister SSK, ister 657 numaralı devlet memuru kanunu, ister diğer bir çalışma kanununa tabi olun (hepsi SGK adı altında birleştirilmiştir) , bu haftanın sonunda yasal doğum önü iznine ayrılma hakkına kavuşacaksınız. Doktorunuzun onayıyla 37. gebelik haftasına kadar çalışabilir ve bu süreyi doğum sonrası izninize ekleyebilirsiniz.
Dikkat: Doğum önü izni kanunu sizin 40. haftada doğum yapacağınızı var sayar. Doktorunuz size 38.-39. haftada sezaryan ile doğum randevusu verse bile veya siz doğum önü izninizi aldıktan kısa bir süre sonra doğum yapsanız da doğum önü izniniz 32. hafta tamamlandığında başlayacaktır. Yani siz örneğin 37. haftada doğum yaparsanız, doğum önü izninizi yalnızca 5 hafta kullanmış olabileceksiniz. Birçok anne adayının doğumönü iznini olumsuz etkileyen bu durumu değiştirmek için mecliste çalışmalar devam etmektedir
kızlar ben 34 hafta çalışayım diyordum yalnız anladığım kadarıyla 37 den sonra çıkılırsa 5 hafta aktarılıyor aksi durumda günümüz yanıyor o nedenle 32 dolsun hemen çıkıcam
Selam Olsun analar ve kuzucuklarina ben 4 kilo aldim sadece odem yok şislik yok maşallah diyim cücügumde iyi maşallah sübhanllah yanloz soyle diyim gunde 6 saat yuruyorum fikkatli yemek yiyorum ama aksamlari ayakta duramiyorum sanki bacagim ikiye ayrilacak cok zorlaniyorum saga sola donmek bir iişkencee sanki bide karnim ta§ gibi neden acep cok catliyo sürmedigim bise kalmadi son 43 gun hayirlisiyla aliyim inşallah kucağıma sag selim eee arada bir benim herif kuduruyo kizlar yada ben tahammul edemitorum allahbesirgesin oda hic sabirli degil 2 gundur hic konusmuyoruz sizde sinirlimisiniz? Bide bu aralar migdem cooook bulaniyor bayilcam kuzumu gormeyede 2 gun war son zamanlar gecmiyormu ne?
Selam kızlar bende kısmetse Ocak annesiyim.sizi uzun süredir okuyorum ama ilk kez yazma fırsatım oldu. Bundan sonra bol bol görüşürüz artık:) bende şu sıralar sırt ağrılarından şikayetçiyim. Ama bir kaç esneme hareketi iyi geliyor . İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
Ahh annisler ahh ben de uyuyamiyorum esimi de uyutmuyorum. En son bugun ben oteki yatakta yatayim dedi :)) odalari da ayirmak istemiyorum ama bu gidisle oyle olacak gibi. Her uyandigimda krndimi sirt ustu yatarken buluyorum. Son haftalarimiz hepimizin kolaylikla gecer insallah. Uykuyu ozledimmm!!!
Canım e gebelikten alıntı yapmışsın herhalde, ama artık o olumsuz durum çoktan kaldırıdı.... Maalesef güncellememişler, benim de dikkatimi çekmişti geçende... 37 de doğum yapsan yani ayrılır ayrılmaz, tüm iznin doğum sonrasına aktarılıyor...bir günün bile yanmıyor....
arkadaslar bişey sorcam kendınızı bnm yerıme koyarak cvp verırn lütfen bugun sabah kalktım kahvaltı falan yaptık neyse evın işine basladım oğlumda bunalıyodu hava da fena degıl dedım kı işim bitsin senı parka götüreyım kendımde sıkılıyodum dolasırız dıye gecırdım içimden...
bı baktım zil çaldı kayınbabm gelmış apartmanlarımız yakın çıktı yukarı oğlanıbıraz dolastırıyım parka götürüyüm dedı benımkıde zaten bunalıyodu koşa koşa ayakkabılarını getırmış hemen yok demedım bı saat götürüyüm getırırım dedı zaten yok dıyemem yüzüne gelemem bı türlü ıyı dedım gıydırdım..
önce dedım işimi bitiririm o gelmeye gelıncede karnını doyurur yatırırım dıyodum hala gelmedıler ev yakın olunca parktan alıp evlerıne götürüyolar 3 saat oldu nerdeyse zaten sinirliyim bu aralar bırının kalbını kırmamak ıçın kendımı zor tutuyorum..
eşim aradı az önce ölesıne aramış nasılsın falan dedı babam götürdü oğlanı uyku saatı gecıyo yemek yıycek daha getırmedı dedım ben oralı olmadan bı arayım konusuyum dedı eşim bı de götürüyolar uyutuyolar zaten bunalıyorum evde şu anda napıcagımı bılmıyorum...
söyledım bı kaç kere daralıyorum yalnız kalınca bı de oglan gıdınce ıyıce sıkılıyorumdedım bişi demıyorum aynı hamam aynı tas artık yıne evlerıne falan götürdülerse sert cıkıcam ne bu böle dıye öyle düşünüyorum napım kızlar?
canım nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben tr nin en batısındayım burda bile oluyo böle şeyler.ha şimdi doğuyu kötülediğimden değil ama 5 yıl da en doğusunda yaşadım.pazar bile yoktu. 3.30 da kararıyo hava kışın.4 olduğunda dışarıdaysan eve 2 kişi dönme şansın yüksek ...burda da gece körü bile bi kadın tek kalsa gezse fln sorun değil ama buraya dışarıdan geldiği çok belli olan yabancılar kendini hemen belli eder. ...ay bi de hamileyken laf atılması fln çok komik yaa..güler misin ağlar mısın yani:2:?
özellıkle sag kaburgamın altında vetan ortada kaburgaların bırlesım yerının ortası yanma batma yara gıbı sızlama gıbı sankı kaslarım yırtılıyo gıbı sag kaburgam ayrılıyo gıbı solda yok o kadar ama artık dayanamıyorum neden oluyo kı bu kadar aglıycam nerdeyse kollarımı yukarı kaldırıp yatıyorum esnesın acılsın arasıda batmasındıye...
Kızlar kaç tane hastane çıkışı aldınız???
Eki Görüntüle 865264 Eki Görüntüle 865265 Eki Görüntüle 865266 Eki Görüntüle 865267 Eki Görüntüle 865268
Mevlüt şekerlerimiz :) bide bayanlar biz organizasyon işi yapıyoruz İstanbul Bursa izmit Kocaeli ...vs düşünen olursa resimlerden biri 5 yaş mini mouse temalı bi organizasyonumuzdan. Aklınızda bulunsun dedim :))
Kızlar sanırım ben 1 saat kadar önce ilk ciddi doğum kasılması ön deneyimini yaşadım2-3 dk sürdü ama mahvetti beni, karnımın ortasına göbek deliğimin sağ tarafına öyle bir kramp şeklinde ağrı girdi ki taş gibi oldu karnımın orası. Eşime patladı tabi olay,'ilgilenmiyosun sen benimle ben doğursam bakmicaksın' diye başladım ağlamaya, halbuki adam sakin sakin dizî izliyodu ama canım yandı ya ağlamam için bahane oldu işte o yani işin şakası bir yana ağlatacak kadar korkuttu beni.
ben 1 adet aldım, onun dışında tekli ya da alt üst takımlarımız var. çantaya 2 takım koymayı düşünüyorum.
canım çok şekerler gerçekten, sana sorum şişelere etiketleri nasıl yapıştırdınız? evde mi hazırladınız yoksa matbaa tarzı biyerden mi çıkarttınız? resimlerde pritt gördüm ama, pritt mi kullandınız? çok mu sordum yoksa
prit kullandık cnm. iyi bi kağıda kendimiz bastık. photoshopla tema kullanarak hazırladık canım
Cok tesekkur ederim canim :))Cok geçmiş olsun Topidik &Aydinimren.
ya kızlar benim hamile kaldığımdan beridir saçlarım uzamıyor ya, aptallık ettim saçlarımı kestirdim şimdide uzamak bilmiyor, doğuma çok çirkin olucam diye sinir oluyorum
Doğum kasılmaları nasıl olur bilmiyorum ama bugün kontrolde doktorum karnında aşırı gerginlik oluşsa ve geçmezse gel dedi . Endişelendirmek istemem ama takip et bakalım hepmi böylesin yoruluncada oluyo çünkü benim sonra geçiyo ama.slm kızlar bişey sormak istiyorum benim karnım son 2 gündür çok gergin ama ağrım falan yok sadece gerginlik var kasılma olsa hissederim dimi çok korkuyorum nasıl olur bu doğum kasılmaları ? hissetmeden de sancı çeken duydunuz mu hiç ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?