2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

cok teşekkurler canım geçmezse gidicem bende doktora içimi rahatlatmam lazım ne kadarda takmamaya çalışsamda aklım takılıyor

Bende bugün doğum öncesi iznine ayrıldım kızlar aldım raporu (aslını) direk götürdüm işyerine tamam dediler birde doğum olunca götürcekmişim. İlk defa nstye bağladılar ,kız dediki bebiş vurunca bu düğmeye bas bende kaldım öyle neyi anlamadın dedi dedim öyle çok vurmazki olsun ne kadar vurursa dedi ok dedim sola uzandım içerde 30-40 dk kalmışım bi baktım duvara hamişler sıkıntıdan bebişlerinin isimlerini yazmışlar tırnaklarıyla dedim iyice bakam belki bi işarettir kızıma isim bulurum nerdee metehan buldum , bide kayra :)) neyse hemşire geldi çıktık ordan doktorumuzla görüştük herşey normal dedi ,bebiş bi hafta öndeymiş maşallah iki haftada bir çağırcakmış bundan sonra 2 ocakla 6 ocak arası alabilirim bi aksilik olmazsa dedi bende çift rakam olsun istiyodum iyi olur dedim :) (sağlıklı olsunda önemli değil tabiki ) bu arada büyük olasılık oğlak burcu olcak bebişlerimiz :) . Kanaman olursa tansiyonun fırlarsa karnında aşırı gerilme olursa suyunda sızıntı falan olursa bekleme gel dedi bende tamam dedim çıktııkk . Çok şükür bizden bu kadaarr:)

prit ile cama yapıştırmak mümkün mü? ben kavanozun kapağı için şöyle bişi hazırladım ama sanki prit tutmaz gibi geliyor.

Eki Görüntüle 866396

Selam Azurem,

Cok güzel hazırlamışsın , ozelbaskilar.com ile temasa geçersen onlar sana bunu sticker'a basarlar. 50 tanesi 15 TL gibi bir sey, prit ile yapıştırmana değmez. Var olanlardan da seçebilirsin.

canım raporda ne yazıyodu hatırlıyo musun? ben cuma günü alıcam inşallah raporumu ve o gün de 32+2 oluyorum. ordaki 2 günüm yansın istemiyorum. bugün çok sinir oldum müdüre. öğrenciler boş kalmasın diye haftayı tamamlayayım demiştim. pişman oldum. aslında yarın ayrılabilirdim. yani oradaki 2 güne, 3 güne dikkat ediyolar mı rapor verirken? yoksa 32 haftalıktır, iş göremez falan mı yazıyo?

Sağol canım valla acemilik çok kötüymüş eşime onu diyorum, daha önce doğum yapmış olsam bilirim en azından neyin ne olduğunu, şimdi böyle tuhaf tuhaf yorumlamaya çalışıyorsun hissettiğini:44: hayırlısıyla bunları doğuralım da ikincide deneyimli oluruz inşallah

Gunaydin hanimlar bugun doktor kontrolumuz var bakalim ne dicek dun gece kendime kuru meyveleri azcik sekerle kaynatip komposta yaptim icinde erik uzum keciboynuzu kayisi var kan yapar mi sizce faydasi olur mu kendimi kansiz hissediyorum sanki

Canım pekmez yemeni tavsiye ederim kan yapması için, ben hergün 1 tatlı kaşığı yiyorum.

Sabah kalktığımda biraz vardı ağrım korktum artar diye ama sonra geçti ben de gitmedim. Doğum hazırlıklarıysa çekecez bunları yapacak bişey yok

Sağol canım, Valla dediğim gibi bilemiyoruz ki ne neyin ağrısı, acemilik çok zor

hayırlı olsun iznin finduxx.. keyfine bak. ben dayanabildiğim kadar dayanıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum iznimi . bakalım umarım herşey gönlümüzce olur :)

Fotokopisini almıştım tam olrak " 32 haftalık gebelik 8 hafta doğum önü izni kullanması uygundur " yazıyo tatlım.

bazen karnım öyle sertleşiyor taş gibi oluyor ama sancım hiç olmuyor. ya da oluyor da ben mi hissedemiyorum . adet sancılarım çok şükür öyle çok şiddetli olmazdı bu da mı öyle acaba. bir de kuzum hep sağ tarafımda, önceleri ayakları ordaydı dayıyordu sağ tarafıma bazen nefes bile aldırmıyor :106:

bir de bizim bebiş doğum pozisyonunu almıştı son 2 3 kontrolde öyle görünüyordu.yani başımız aşağıdaydı ben de ayaklarını hep bir tarafta karnımın sağ üst tarafında hissediyordum . ama bikaç gündür ayaklarının olduğu yerde başı var heralde. gezinip duruyor gibi normal mi acaba. yeniden alır mı doğum pozisyonunu :44:

Fotokopisini almıştım tam olrak " 32 haftalık gebelik 8 hafta doğum önü izni kullanması uygundur " yazıyo tatlım.

tamam canım. teşekkür ederim. hayırlı olsun iznin. tadını doya doya çıkarırsın inşallah. üstüne de hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum... :) ohh.. inşallah. maşallah

Kızlar gözünüz aydın, darısı başımıza inşallah
bol bol dinlenin kuzucuklarınızı büyütün artık.

alıyomuş doğum pozisyonunu merak etme. dönüyomuş hep öyle diyolar. diyenlerin yalancısıyım.:)

aynen aynen. sancı hissetmiyorum ama karnım çok sert taş gibi. kasılma da nasıl bişey tam bilmiyorum olsa anlarım heralde . acaba sancım var da ben mi anlamıyorum diyordum bende :26: yalnız değilmişim

canım sen hangi ilçedeydin ben de Denizliliyim ya merak ettim ama çok ayıp etmişler ben de çok sinir oluyorum böyle şahıslara insan bile diyemiyorum

yaa tv de hep doğum paketi haberleri dönüyor Allah aşkına bu kasım ayında geçecek dediler nerde yaaa kızlarya bakana topluca yazı mı yazssak mı

yaa tv de hep doğum paketi haberleri dönüyor Allah aşkına bu kasım ayında geçecek dediler nerde yaaa kızlarya bakana topluca yazı mı yazssak mı

2 senedir konuşuyorlar FTME, benim valla bir beklentim yok. 2 sene daha konuşurlar. Alt tarafı verecekleri 2 hafta.. Yazık yani. Sonra 3 çocuk doğurun, 2 hafta ekstra izin verecek ,2 senedir ağızlarında sakız

ıyı aksamlar kızlar, kaburgaları ve sırtı agrıyanlar az kaldı ınsallah dayanın:) benım de gece uyanınca kasıklarım batıyor sankı bırı cekıyor kopuyor gıbı bır hıs. ama cok sukur kaburga ya da sırt agrısı henuz olmadı masallah deyım:)ama sag omzum uyusuk hep o tarafa yatmaktan:) bır de bebısım az oynuyor yaa 2 3 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…