Doğum kasılmaları nasıl olur bilmiyorum ama bugün kontrolde doktorum karnında aşırı gerginlik oluşsa ve geçmezse gel dedi . Endişelendirmek istemem ama takip et bakalım hepmi böylesin yoruluncada oluyo çünkü benim sonra geçiyo ama.
prit ile cama yapıştırmak mümkün mü? ben kavanozun kapağı için şöyle bişi hazırladım ama sanki prit tutmaz gibi geliyor.
Eki Görüntüle 866396
Bende bugün doğum öncesi iznine ayrıldım kızlar aldım raporu (aslını) direk götürdüm işyerine tamam dediler birde doğum olunca götürcekmişim. İlk defa nstye bağladılar ,kız dediki bebiş vurunca bu düğmeye bas bende kaldım öyle neyi anlamadın dedi dedim öyle çok vurmazki olsun ne kadar vurursa dedi ok dedim sola uzandım içerde 30-40 dk kalmışım bi baktım duvara hamişler sıkıntıdan bebişlerinin isimlerini yazmışlar tırnaklarıyla dedim iyice bakam belki bi işarettir kızıma isim bulurum nerdee metehan buldum , bide kayra :)) neyse hemşire geldi çıktık ordan doktorumuzla görüştük herşey normal dedi ,bebiş bi hafta öndeymiş maşallah iki haftada bir çağırcakmış bundan sonra 2 ocakla 6 ocak arası alabilirim bi aksilik olmazsa dedi bende çift rakam olsun istiyodum iyi olur dedim :) (sağlıklı olsunda önemli değil tabiki ) bu arada büyük olasılık oğlak burcu olcak bebişlerimiz :) . Kanaman olursa tansiyonun fırlarsa karnında aşırı gerilme olursa suyunda sızıntı falan olursa bekleme gel dedi bende tamam dedim çıktııkk . Çok şükür bizden bu kadaarr:)
geçmiş olsun canım, bebişler yavaş yavaş üzmeye başladılar..
ama şunu diyeyim ki, ikinci hamilelikler birinciyi mumla aratıyor... dr a şikayet saydıkça dilinde tek bir cevap, ikinci gebeliklerde olur...e bir de çözümünü söyle mübarek adam....
Gunaydin hanimlar bugun doktor kontrolumuz var bakalim ne dicek dun gece kendime kuru meyveleri azcik sekerle kaynatip komposta yaptim icinde erik uzum keciboynuzu kayisi var kan yapar mi sizce faydasi olur mu kendimi kansiz hissediyorum sanki
canım haftasonu 2 gün karnım çok sertleşmişti.ağrımda vardı.doğumevi nst de sancı çıktı deyince çok korkmuştum.dün kendi dr um gerçekten sancı çekmişsin ama bunlar yalancı doğum sancıları.ara ara olabilir dedi.dr a git bence yinede.için rahatlar.
canım çok geçmiş olsun, benim de dün karnıma adet ağrısı gibi bi ağrı girdi, herhalde sancıydı. ilk defa oldu korktum:18: zaten adet sancısını da unutmuşum kaç aydır ama doğum sancısını da tanımlamak için hep adet sancısı gibi derler ya, yani neydi acaba o sancı? bu akşam olmaz umarım. kasılma hep oluyor ama ağrısz oluyordu, her gün yeni bir şey çıkıyor, doğuma kadar bakalım neler tecrübe edicez
Bende bugün doğum öncesi iznine ayrıldım kızlar aldım raporu (aslını) direk götürdüm işyerine tamam dediler birde doğum olunca götürcekmişim. İlk defa nstye bağladılar ,kız dediki bebiş vurunca bu düğmeye bas bende kaldım öyle neyi anlamadın dedi dedim öyle çok vurmazki olsun ne kadar vurursa dedi ok dedim sola uzandım içerde 30-40 dk kalmışım bi baktım duvara hamişler sıkıntıdan bebişlerinin isimlerini yazmışlar tırnaklarıyla dedim iyice bakam belki bi işarettir kızıma isim bulurum nerdee metehan buldum , bide kayra :)) neyse hemşire geldi çıktık ordan doktorumuzla görüştük herşey normal dedi ,bebiş bi hafta öndeymiş maşallah iki haftada bir çağırcakmış bundan sonra 2 ocakla 6 ocak arası alabilirim bi aksilik olmazsa dedi bende çift rakam olsun istiyodum iyi olur dedim :) (sağlıklı olsunda önemli değil tabiki ) bu arada büyük olasılık oğlak burcu olcak bebişlerimiz :) . Kanaman olursa tansiyonun fırlarsa karnında aşırı gerilme olursa suyunda sızıntı falan olursa bekleme gel dedi bende tamam dedim çıktııkk . Çok şükür bizden bu kadaarr:)
canım raporda ne yazıyodu hatırlıyo musun? ben cuma günü alıcam inşallah raporumu ve o gün de 32+2 oluyorum. ordaki 2 günüm yansın istemiyorum. bugün çok sinir oldum müdüre. öğrenciler boş kalmasın diye haftayı tamamlayayım demiştim. pişman oldum. aslında yarın ayrılabilirdim. yani oradaki 2 güne, 3 güne dikkat ediyolar mı rapor verirken? yoksa 32 haftalıktır, iş göremez falan mı yazıyo?
Amin canım inş çalışanlara da Rabbim kolaylıklar versin.hayırlı olsun iznin finduxx.. keyfine bak. ben dayanabildiğim kadar dayanıp doğum sonrasına aktarmak istiyorum iznimi . bakalım umarım herşey gönlümüzce olur :)
Fotokopisini almıştım tam olrak " 32 haftalık gebelik 8 hafta doğum önü izni kullanması uygundur " yazıyo tatlım.
bugün itibariyle artık okula gitmeyeceğim.raporla falan uğraştım ancak eve gelebildim.15 gün rapor verdi doktorum.ondan sonra da 32. hafta iznim başlıyor inşallah.
hamilelik boyunca diş çektirdim,boğaz enfeksiyonu geçirdim, birsürü ıvır zıvır şey yaşadım derken şimdi de sağ gözüm kapandı.damla ve krem verdi dr.sinir oluyorum hamileyken ben dikkat ettikçe hep birşeyler oluyor.neyse buna da çok şükür.
dün kızımı gördüm.çok şükür herşey yolunda.çok büyümüş minik kuşum.
bir de bizim bebiş doğum pozisyonunu almıştı son 2 3 kontrolde öyle görünüyordu.yani başımız aşağıdaydı ben de ayaklarını hep bir tarafta karnımın sağ üst tarafında hissediyordum . ama bikaç gündür ayaklarının olduğu yerde başı var heralde. gezinip duruyor gibi normal mi acaba. yeniden alır mı doğum pozisyonunu :44:
slm kızlar bişey sormak istiyorum benim karnım son 2 gündür çok gergin ama ağrım falan yok sadece gerginlik var kasılma olsa hissederim dimi çok korkuyorum nasıl olur bu doğum kasılmaları ? hissetmeden de sancı çeken duydunuz mu hiç ? :44:
canım sen hangi ilçedeydin ben de Denizliliyim ya merak ettim ama çok ayıp etmişler ben de çok sinir oluyorum böyle şahıslara insan bile diyemiyorummerhaba kızlarbugün hava çok güzel :81: bir de buranın pazarı var akşama kocam alışveriş yapar iş çıkışı ama şöyle bir gideyim taze taze yeşillikler alayım gezmiş olurum dedim, amaaaann gittiğime pişman oldum kocaman göbişim var besbelli hamile olduğum, üzerime tunik giyip çıktım fazla dikkat çekmiyim diye, ellerim şiş sığmasalar da evli olduğum belli olsun diye yüzüklerimi taktım. buna rağmen çok afedersiniz öküz gibi bakan erkekler oldu inanamıyorum yaa nasıl insanlar var o kadar sinir oldum ki, pazar var diye etraf köylerden falan gelen çok oluyor salı günleri sabahları. ben hep öğleden sonra gidiyordum pazara böyle ÖKÜZLERE denk gelmemiştim bir yıldır buradayız böyle sinir olmamıştım anlatamam hala geçmedi sinirim bir de pislikler ki yere tüküren tükürene saysam belki 10 kişiye denk geldim tükürükçü görgüsüzlük mü desem cahillik mi desem ayılık mı desem bunun tek çaresi dayak heralde
Bende denizliliyim evet maalesef orda öyle Öküzlerden çok bi kere saygı yokkicanım sen hangi ilçedeydin ben de Denizliliyim ya merak ettim ama çok ayıp etmişler ben de çok sinir oluyorum böyle şahıslara insan bile diyemiyorum
yaa tv de hep doğum paketi haberleri dönüyor Allah aşkına bu kasım ayında geçecek dediler nerde yaaakızlarya bakana topluca yazı mı yazssak mı
tamam canım. teşekkür ederim. hayırlı olsun iznin. tadını doya doya çıkarırsın inşallah. üstüne de hayırlı, sağlıklı ve kolay bir doğum... :) ohh.. inşallah. maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?