2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Alır tatlım geziniyo onlar zamanı gelince alır tabi keyfi yerinde yüzüyo işte bebişin oh:)

Sağamı yatıyon canım sen ?

Selam Azurem,

Cok güzel hazırlamışsın , ozelbaskilar.com ile temasa geçersen onlar sana bunu sticker'a basarlar. 50 tanesi 15 TL gibi bir sey, prit ile yapıştırmana değmez. Var olanlardan da seçebilirsin.

sağol canım bi bakayım o siteye, nette aramıştım da hesaplı bişi bulamamıştım, bu siteye bakayım bi

Mrb kizlar. Evde aclik ve tokluk kan şekerini olcen arkadaslara bi sorum olacakti. Hamilelikte aclik ve tokluk kan sekeri en dusuk ve en yüksek ne olmali. Benim genelde aclik kan sekerm ortalama 70 çıkıyor. Tokluk kan sekerim de ogle yemeginden 2 saat sonra 70 80vs çıkıyor. Seker yukleme testim yüksek çıkmıştı. Tokluklar da düşük mu acaba yoksa aralığın içinde mi

Alır tatlım geziniyo onlar zamanı gelince alır tabi keyfi yerinde yüzüyo işte bebişin oh:)

annesi yüzemiyor ama yavrusu cup cup yüzüyordur demek yerime uzun bir süre hep başı aşağıda olunca alldı pozisyonunu tamam doğuma kadar da öyle durur sanıyordum açıkçası sıkılmış demek yavrum az bi gezintiye çıkmış

Canım allah kolaylık versin, zor vallaha, hem ayakta dur hem ders anlat hem sınıfı susturmaya çalış...Hamile iken yapılacak iş değil. Ciddi efor istiyor...Okul idaresi senin hamile olduğunu bilmiyor mu? bir konuş istersen...Bizim de hem ev hem taşıt kredimiz var. Ama ben zorlandığım yerde bırakacağım.

Sorma canım valla çok zorlanıyorum artık. Oturarak ders anlatmak ne mümkün sürekli ayaktayım. İdare de sağolsun Eylül'den beri biliyo hamile olduğumu bilmez mi hiç. Ocak'ta izne çıkacağımı da biliyorlar. Şu elimden aldıkları sınıftaki öğrencilerim gitmiş müdüre almayın hocamızı gidene kadar kalsın bizde diye, zaten 20 gün sonra gitcek hocanız demiş, daha 45 günüm vardı onu söylediklerinde yalan da söylüyolar çocuklara öyle huyları da var, adları gibi idare etmeye çalışıyolar herşeyi başka bişey yaptıkları yok. 8. sınıf çocukları ağladı salya sümük haksızlık değil mi bu diye, çok üzüldüm hamile hamile yaptıklarını unutmicam, hem bana hem öğrencilerime Lafa gelince çocukların psikolojisi deyip mangalda kül bırakmazlar, haftaya sınava gircek bu çocuklar.

bir firma daha var stickerbaski.com

bana bugun geldi ilk verdiğim siteden, süper cıktı :)

canım ya sana zahmet fotoğraf paylaşır mısın? hem tasarımı da merak ettim.nasıl bişi seçtin. kaç adet kavanoz yapıyosun sen? başka süs yaptıysan onları da paylaş, malum alışverişi tamamladık, artık detaylar kaldı

sorma şimdi yatmak istemıyorum batma yanma artacak dıye...ay o dedıgın ne nasıl canım elın mı uyusuyo ablamında olurdu dırsekten asagısı uyusurdu öle bişi mi....

benim doktorum "artık sistem herşeyi görüyor iki üç günlük oynamalar yapamıyoruz" dedi canım ben de öğretmenim haftam cumadan dönüyor pazartesiye atmak istedim olmaz dedi. senin o iki gün yanabilir.

34 tehlikeli bir hafta dönmeyebilir doğum pozisyonundayken doğuma saatler kala makat gelişe dönen bebek varmış son dakikada doğum pozisyonu alanlar gibi. belki sen yanılıyorsundur kollarını falan açıyordur. söylediğime bakıp moralini bozma bizden bağımsız canlılar onlar ne yapacakları hiç belli olmaz

ilk doğumunu normal yapmış biri olarak size ufak bir tarifte bulunabilirim
doğum sancısı öyle türk filimlerindeki gibi "ciyaaaaak" dedirtecek kadar yüksek şiddette başlamıyor belden ya da kasıktan karıncalanma benzeri tuhaf bir hisle başlayıp karına yayıldıktan sonra belde ya da kasıkta sonlanıyor (başladığını yerin tersinde bitiyor) zamanla şiddeti artıyor ki bu 4 saatte falan ciddi rahatsızlık verecek şekil alıyor. ve bir defa olup bitmiyor gerçekten doğum sancısıysa ortalama 4 dakikada bir tekrarlıyor aradaki süre kısalmıyor şiddeti artıyor zaman ilerledikçe. telaşa lüzum yok sancılar başladıktan sonra bile saatlerce vaktiniz var.
bu arada doğum sancısını 6cm e kadar sancıyı hissetmeyenler çok nadir de olsa mevcut

kızlar ben oturarak ders anlatıyorum ayakta durmak nerdeee....zaten merdıven ınıp cıkıyorum arada tenefuste gezınıyorum o yeter ve sonra hep oturuyorum:))

bu fırsat senin için bene. keyfini çıkarsana. duşunu al kendine bi kahve yap. kuaföre git ne biliyim kitap oku. uyu...vs vs kendine vakit ayır be arkadaşım. bundan güzel fırsatmı olur...

sen şimdi o yolunu gözledıgın bebegın dogunca yolla onu babaannesıne bu dedıklerını yap canım ben yapamıyorum......

canım sen epıdural mı oldun yoksa tamamen normal mi:) off gun yaklastıkca sankı korkuyorum ben yaa ıkıncı dogumunu da normal mı dusunuyorsun pekı?tavsıye eder mısın?

ilk hamileliğimde benzer şeyleri ben de yaşadım, burnumdan getirdiler hamileliğimi 2 sene emek verdiğim çocuklarımı aldılar elimden, günlerce ağladım, veliler okula geldi defalarca ama nafile adiler benim sınıflarımı kankalarına verdiler. ama şimdi bile gaspattikleri hakkımı helal edemiyorum. öbür dünyada yakalarında elim. çok canım yanmıştı çok.

kızlar ben oturarak ders anlatıyorum ayakta durmak nerdeee....zaten merdıven ınıp cıkıyorum arada tenefuste gezınıyorum o yeter ve sonra hep oturuyorum:))

ben hiç oturamıyorum, oturduğum anda başlıyorlar vızıltıya. teneffüslerde de 8ler hep soru getiriyorlar o zaman da dinlenmeye fırsat yok pek. hareket halindeyken pek anlamıyorum vakit nasıl geçiyor ama eve gelip akşam da yatınca kendimi harap etmiş olduğumu o zaman anlıyorum işte :105:

ben de çoğunlukla oturmaya çalışıyorum, bu haftayla beraber daha 5 hafta çalışmam lazım, sınıfta doğurmaktan çok korkuyorum

canım sen epıdural mı oldun yoksa tamamen normal mi:) off gun yaklastıkca sankı korkuyorum ben yaa ıkıncı dogumunu da normal mı dusunuyorsun pekı?tavsıye eder mısın?

oğlum urfada nevruz ve pazarın birleştiği gün doğunca biz anestezi uzmanı bulamadık "çatır çatır" bir doğum oldu benimki kolay olduğunu söyleyemem rabbim kimseyi darda bırakmasın o yolda ama doğum bittiğinde her şey bitmiş oluyor, doğumhaneden çıktığında rahatça ayağa da kalkıyorsun çocuğuna da bakıyorsun, vücut hazır olduğundan çıkar çıkmaz sütün gelmiş oluyor. artısı çok yani. sezeryanda doğumdan sonra sıkıntın oluyor normalde doğana kadar.
ben gene normal yapmak istiyorum, bunun başını sonunu biliyorum en azından ama bebeğim henüz dönmedi sezeryana mecbur kalabilirim ki hiç istemiyorum. epidural şansın varsa kesin kullan ve normal doğur, ne çekersen çek sonrasında iyiki böyle olmuş diyeceksin

sen şimdi o yolunu gözledıgın bebegın dogunca yolla onu babaannesıne bu dedıklerını yap canım ben yapamıyorum......

Evet yollicam canım çünkü ben çalışmak zorunda olanlardanım. Yüzde yetmiş anne gibi çocuğumu gündüz ya anneannesi ya babaannesi yada bakıcısı bakacak. Yani bana sanki milli felaket hain anneymişim gibi muamele yapmasan daha iyi bence. Söylediğim şey uçaklarda yapılan uyarıya aynı şey. Oksijen maskesini önce kendine tak uyarısı yani. Bi insanın kendisine arada sırada bi kaç saat vakit ayırması şarj olmakla aynı şey. Telefon bile şarj olmayınca kapanıyor malum. Boşuna çıkıntın bana. Malum bende senin gibi can taşıyorum ve benimde hormonlarım en az senin kadar dengesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…