- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
prit ile cama yapıştırmak mümkün mü? ben kavanozun kapağı için şöyle bişi hazırladım ama sanki prit tutmaz gibi geliyor.
Eki Görüntüle 866396
ilk hamileliğimde benzer şeyleri ben de yaşadım, burnumdan getirdiler hamileliğimi 2 sene emek verdiğim çocuklarımı aldılar elimden, günlerce ağladım, veliler okula geldi defalarca ama nafile adiler benim sınıflarımı kankalarına verdiler. ama şimdi bile gaspattikleri hakkımı helal edemiyorum. öbür dünyada yakalarında elim. çok canım yanmıştı çok.
ben de çoğunlukla oturmaya çalışıyorum, bu haftayla beraber daha 5 hafta çalışmam lazım, sınıfta doğurmaktan çok korkuyorum
Sagol canim benim :)Maşallah sana diyorum, 6 saatmi !!! Nasıl dayanıyosun ben 6 dk yürüsem bacaklarım dayanmıyor resmen. Sanırım tahammül konusunda biz biraz tahammülsüzleştik bende öyleyim. Sabredeniyorum ama hamileyiz onlarda iraz anlayışlı olsun canım. Ben her gün eşime hatırlatıyrum heyyy hamileyim ben :))
Hoşgeldin, kaç haftalıksın bebişin cinsiyet nedir hemen soruları sıralıyım :)
Ya bizim yatak çok rahat ben gitmek istemiyorum eşime söyliyebilsem diğer odada kanepeye geçsin diye , ama diyemiyorum :)) bide eşim çok dağınık yatıyo korkuyorum karnıma geçiricek bigün. Bi keresinde kolunun dirseğiyle gözüme geçirdi gecenin bi yarısı, ben çığlıkla uyandım o şokta naptım ben diyo :) bu arada çok şükür sonucun temiz çıkmış geçmiş olsun
ıyı aksamlar kızlar, kaburgaları ve sırtı agrıyanlar az kaldı ınsallah dayanın:) benım de gece uyanınca kasıklarım batıyor sankı bırı cekıyor kopuyor gıbı bır hıs. ama cok sukur kaburga ya da sırt agrısı henuz olmadı masallah deyım:)ama sag omzum uyusuk hep o tarafa yatmaktan:) bır de bebısım az oynuyor yaa 2 3 gundur
sorma şimdi yatmak istemıyorum batma yanma artacak dıye...ay o dedıgın ne nasıl canım elın mı uyusuyo ablamında olurdu dırsekten asagısı uyusurdu öle bişi mi....
Mrb kizlar. Evde aclik ve tokluk kan şekerini olcen arkadaslara bi sorum olacakti. Hamilelikte aclik ve tokluk kan sekeri en dusuk ve en yüksek ne olmali. Benim genelde aclik kan sekerm ortalama 70 çıkıyor. Tokluk kan sekerim de ogle yemeginden 2 saat sonra 70 80vs çıkıyor. Seker yukleme testim yüksek çıkmıştı. Tokluklar da düşük mu acaba yoksa aralığın içinde mi
bir firma daha var stickerbaski.com
bana bugun geldi ilk verdiğim siteden, süper cıktı :)
Sagol canim benim :)
benimki de arada geciriyor uyurken. Bir de sarilacak diye iyice yatagin kenarina itiyor beni. Ben devyalniz yatmak istiyorum artik ama iyice uzaklastirmaktan cekiniyorum kocayi :) ay bizim derdimiz bize yeter bir de donuyorlar horluyorlar iyice uykumuz bolunuyor :)
Gunaydinn kuzucuklarin anneleriiii!!!herkese günaydın.tombiş tatlış annişler.bugün çok güzel bi gün.çünküüüüüü kv gitti.tabi 20 gün sonra dönmek üzere gitti ama olsun 20 gün rahatım.heeeyy parti veriyorum.hadi koşun bize hamişleeeeeeerrrrrrrrrrr
herkese günaydın.tombiş tatlış annişler.bugün çok güzel bi gün.çünküüüüüü kv gitti.tabi 20 gün sonra dönmek üzere gitti ama olsun 20 gün rahatım.heeeyy parti veriyorum.hadi koşun bize hamişleeeeeeerrrrrrrrrrr
Ben soyledim canim, biraz gucune gitti. Birimiz gidip diger odada yatalim dedi :)) yani yerime cekileyim de sen de rahat at et karicigim, al yorganin birazini da sen ortun demiyorTomurcuk seni takipteyim :)) sen söylediğinde kaydettim o siteyi mennun kaldıysan süper bende ordan vericem çünkü.
Canım bizim kocişler aynı ben yatağın bi ucunda max 10 cm yer kaplıyorum oda bana sarılıcam diye yanımda, yatağın geri kalanı boş. Ahhh bi bilse ona söylemek istediklerimi :)
Canim yardim etmeyecekse niye gelecek?günaydın canım gözün aydın :)ben de ikilemdeyim bu aralar, ne zaman çağırırsanız gelirim dedi kv'dem. gelsin benimkinin bi zararı olmaz da şeyden çekiniyorum. şimdi ben ağırlaştım artık canım isterse yemek-temizlik falan yapıyorum istemezse yan gel osman dört dönüm bostan keyfime bakıyorum akşam eşim gelince yardım ediyor bir şekilde geçinip gidiyoruz. şimdi kv'dem gelirse yemek falan yapıverir mi bilmiyorum işlerime yardım etmez herhalde çünkü diz ağrıları falan var biraz yaşlandı artık. eee o zaman da ben hep 3 öğün yemek-bulaşık-temizlik falan fır dönmem lazım. ne anladım ben gelmesinden günahını da almak istemem belki gelir yapıverir zaten eşim ona da yardım eder, sağolsun bana ev bile süpürtmüyor artık da yine de insan çekiniyo işte. kendi annem olsa oturur makarna haşlar yeriz ama kv olunca bişey der mi, gidince arkamdan laf eder mi, ayıp olur mu diye düşünüyor insan çünkü ben ona ne zaman gitsem dolabı yemek dolu karşılar beni, gidince gezer tozarız yemeği falan dert etmeyiz sağolsun. huylarımız da benziyor kv'demle ben de giderken bişeyler yapar götürürüm, o gelince çeşit çeşit yemekler falan yaparım. bir kvdeme değil herkese öyleyim yedirip içirmeyi çok severim, elimin de lezzetli olduğunu söylerler daha çok gaza geliyorum galiba yapıyorum bol bol :131: konuyu baya uzatmışım farketmedim şimdi çağırsam mı çağırmasam mı ne yapsam bir taraftan da eşimin işi belli olmuyor bazen gece geç gelmek zorunda kalıyor, yalnız kalmaktan çekinir oldum sancım başlarsa yalnız korkarım diye çağırsam mı bilemedim :26:
Sagol canim benim :)
benimki de arada geciriyor uyurken. Bir de sarilacak diye iyice yatagin kenarina itiyor beni. Ben devyalniz yatmak istiyorum artik ama iyice uzaklastirmaktan cekiniyorum kocayi :) ay bizim derdimiz bize yeter bir de donuyorlar horluyorlar iyice uykumuz bolunuyor :)
evet canım kolum uyuşuyor, sağ elim hep uyuşuk zatenbaş parmağımı hiç hissetmiyorum, hafif bir şişlik var elimde çok tuhaf bir şey huzursuzluk veriyor insana elinle bir iş yaparken
Gunaydin kizlar
herkese günaydın.tombiş tatlış annişler.bugün çok güzel bi gün.çünküüüüüü kv gitti.tabi 20 gün sonra dönmek üzere gitti ama olsun 20 gün rahatım.heeeyy parti veriyorum.hadi koşun bize hamişleeeeeeerrrrrrrrrrr
Günaydın annişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?