2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
prit ile cama yapıştırmak mümkün mü? ben kavanozun kapağı için şöyle bişi hazırladım ama sanki prit tutmaz gibi geliyor.

Eki Görüntüle 866396

Şahane olmuş tatlım eline koluna sağlık. Prit camı yatıştırıyor ama kavanoz kapağını bilemem. Sticker imkanın varsa bence hiç uğraşma zaten hem daha sağlıklı olur hemde sana kolaylık. Güzel güzel cicileriniz olsun inşallah :))

ben de çoğunlukla oturmaya çalışıyorum, bu haftayla beraber daha 5 hafta çalışmam lazım, sınıfta doğurmaktan çok korkuyorum

Benim henüz o kadar emeğim yok üstlerinde seninki eminim daha çok üzmüştür, ama öğrencileri biliyosun kendilerine yakın hissederse bir günde bile bağlanıyolar, onlar hadi çocuk, genç; sizi başka öğretmene verdiler derken benim sesim titredi zor tuttum kendimi ağlamamak için, ben bile ne kadar alışmışım. Var olan en ufak hakkımı ben de helal etmiyorum, bu kadar oynamak iyi değil bu işlerle sonumuz hayır olsun İyi şeylere çabuk alışılıyo işte ama bakalım yeni sınıfta ne yapcaz, sorunlu bir sınıf biraz ve önümüzdeki haftayla beraber 6 haftam var daha. Aynı şeyi ben de diyorum inşallah sınıfta doğuruvermem diye

Sagol canim benim :)
benimki de arada geciriyor uyurken. Bir de sarilacak diye iyice yatagin kenarina itiyor beni. Ben devyalniz yatmak istiyorum artik ama iyice uzaklastirmaktan cekiniyorum kocayi :) ay bizim derdimiz bize yeter bir de donuyorlar horluyorlar iyice uykumuz bolunuyor :)

Benimde gece yan yatmama rağmen kalçamın hemen üstü ağrıyor. Soldan sağa zor dönüyorum. Sanırım hormonların etkisiyle iyice gevşedi bağlarımız :)
Bi ara benimde az oynadı çok korktum. Hep dinlendim, bol su içtim. Gerçi benim bebiş zaten çok hareketli bi bebek değil.
Ayyy artık 30 lu haftalara girdik çok şükür .

sorma şimdi yatmak istemıyorum batma yanma artacak dıye...ay o dedıgın ne nasıl canım elın mı uyusuyo ablamında olurdu dırsekten asagısı uyusurdu öle bişi mi....

evet canım kolum uyuşuyor, sağ elim hep uyuşuk zaten baş parmağımı hiç hissetmiyorum, hafif bir şişlik var elimde çok tuhaf bir şey huzursuzluk veriyor insana elinle bir iş yaparken

herkese günaydın.tombiş tatlış annişler.bugün çok güzel bi gün.çünküüüüüü kv gitti.tabi 20 gün sonra dönmek üzere gitti ama olsun 20 gün rahatım.heeeyy parti veriyorum.hadi koşun bize hamişleeeeeeerrrrrrrrrrr

Açlık 90-95 i geçmemeli. Tokluktada doktorum normal diyabetlilerde 2. Saate bakılır hamilelerde 1. Saate bakılır demişti o yüzden 2. Saat değerini bilmiyorum. 1. Saat 135-140 ı geçmemeli. Benim diyete uyuyosam genelde 1. Saat tokluk 110 çıkıyor

bir firma daha var stickerbaski.com

bana bugun geldi ilk verdiğim siteden, süper cıktı :)

Tomurcuk seni takipteyim :)) sen söylediğinde kaydettim o siteyi mennun kaldıysan süper bende ordan vericem çünkü.

Canım bizim kocişler aynı ben yatağın bi ucunda max 10 cm yer kaplıyorum oda bana sarılıcam diye yanımda, yatağın geri kalanı boş. Ahhh bi bilse ona söylemek istediklerimi :)

Gunaydinn kuzucuklarin anneleriiii!!!

Omeserma gozun aydin sekerim :)))) kalsin gittigi yerdeee

günaydın canım gözün aydın :) ben de ikilemdeyim bu aralar, ne zaman çağırırsanız gelirim dedi kv'dem. gelsin benimkinin bi zararı olmaz da şeyden çekiniyorum. şimdi ben ağırlaştım artık canım isterse yemek-temizlik falan yapıyorum istemezse yan gel osman dört dönüm bostan keyfime bakıyorum akşam eşim gelince yardım ediyor bir şekilde geçinip gidiyoruz. şimdi kv'dem gelirse yemek falan yapıverir mi bilmiyorum işlerime yardım etmez herhalde çünkü diz ağrıları falan var biraz yaşlandı artık. eee o zaman da ben hep 3 öğün yemek-bulaşık-temizlik falan fır dönmem lazım. ne anladım ben gelmesinden günahını da almak istemem belki gelir yapıverir zaten eşim ona da yardım eder, sağolsun bana ev bile süpürtmüyor artık da yine de insan çekiniyo işte. kendi annem olsa oturur makarna haşlar yeriz ama kv olunca bişey der mi, gidince arkamdan laf eder mi, ayıp olur mu diye düşünüyor insan çünkü ben ona ne zaman gitsem dolabı yemek dolu karşılar beni, gidince gezer tozarız yemeği falan dert etmeyiz sağolsun. huylarımız da benziyor kv'demle ben de giderken bişeyler yapar götürürüm, o gelince çeşit çeşit yemekler falan yaparım. bir kvdeme değil herkese öyleyim yedirip içirmeyi çok severim, elimin de lezzetli olduğunu söylerler daha çok gaza geliyorum galiba yapıyorum bol bol :131: konuyu baya uzatmışım farketmedim şimdi çağırsam mı çağırmasam mı ne yapsam bir taraftan da eşimin işi belli olmuyor bazen gece geç gelmek zorunda kalıyor, yalnız kalmaktan çekinir oldum sancım başlarsa yalnız korkarım diye çağırsam mı bilemedim :26:

Ben soyledim canim, biraz gucune gitti. Birimiz gidip diger odada yatalim dedi :)) yani yerime cekileyim de sen de rahat at et karicigim, al yorganin birazini da sen ortun demiyor

Bugun sabah da bana diyor ben dolabi actigimda butun pantolon gomlekleri utulu gorup secmek istiyorum. Yorgunluktan yerimden zor kalkiyorum, adam ne istiyor :)

Canim yardim etmeyecekse niye gelecek?
Anlattigin gibi bir kadincagizsa senden beklemez kendi de yapar gibime geliyor.
Benim kv hicbirsey yapmaz, yaptigini da ben begenmem :) o yuzden evinde kalsin.

ay evet bende yalnız yatsam ne ıyı olur dıyorum içimden ama demıyorum eşime ayrı yatalım dıye dedıgın gıbı ıyıce uzaklasmayalım:) ama bnmeşim temkınlı yatar bı de uykusu hafıf öylekolunu bacagını atmıyo helekı hattabenatıyorum hala.. bı de dün gece bacagımın arasına yastık koyup yattım bıde karnımın altına ınce bı mınder rahatca uyudum rahat dedıgımde dıger günlere bakarak yanı yoksa 15 kere uyanmısımdır aradauykuda kacıyo:)

evet canım kolum uyuşuyor, sağ elim hep uyuşuk zaten baş parmağımı hiç hissetmiyorum, hafif bir şişlik var elimde çok tuhaf bir şey huzursuzluk veriyor insana elinle bir iş yaparken

ay zor bılıyorum ablamanlatırdı mesela salata yaparken yada uzun süre elımde bişi olsa uyusup gıdıyo agrımaya baslıyo derdı allah yardımetsın dogumdANsonra gecermıymış?

resmın çok güzel olmuş omeserma noldu da gıttı:) neyse 20 gün 20 gündür sen tadını çıkar....

günaydın kızlar, yazılanları okudum da bende uykusuzluk çekiyorum ama %90 iş stresinden, izin gelse diye dört değil sekiz gözle bekliyorum :) geceleri de bizde durum tam tersi oluyor ben eşime sarılmadan rahat edemediğim için onu yatağın ucuna sıkıştırıyorum garibim bir şey diyemiyor.tabi bu durum ne kadar devam eder bilemiyorum :)

kv ve annelerin gelme durumu da bence ne kadar geç o kadar iyi.kafa dinleyebileceğimiz son dönemler bunlar.şahsen ben kimseyi istemiyorum son ana kadar.izinde ayaklarımı uzatıp tadını çıkarmak istiyorum malum sonrası hep koşturma ile geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…