2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım bizim kocişler aynı ben yatağın bi ucunda max 10 cm yer kaplıyorum oda bana sarılıcam diye yanımda, yatağın geri kalanı boş. Ahhh bi bilse ona söylemek istediklerimi :)

ben şakayla karısık söyluyorum önce sarılıyoda uykuya dalmaya yakın sankı uykumun arasında konusuyo gıbı aaayyyhh askım az gıt yaa sıkıstım karnım sıkısıyo daralıyom dur bakım dıyom bı bakıyom o gıdıyo uca:)

Canim yardim etmeyecekse niye gelecek?
Anlattigin gibi bir kadincagizsa senden beklemez kendi de yapar gibime geliyor.
Benim kv hicbirsey yapmaz, yaptigini da ben begenmem :) o yuzden evinde kalsin.

işte ben de emin olamıyorum çünkü uzaktalar pek görüşemiyoruz, huyunu daha öğrenemediğimden tereddüt ediyorum ne yapar diye geçen ay eşim gel kal falan demişti, eşime kızmış ben yokken, gel deyip durma hamile kadın uzanmak dinlenmek ister benim yanımda çekinir şimdilik iyiyseniz doğum yaklaşınca geleyim demiş. seninki de en azından ne yapacağı belli biliyorsun huyunu uzak olsun o zaman

canım böle bı kv varsa ne ıstıyosn o yapar zaten hatta dersın anne hadı gel hazırlayalım dıye halın varsa yaparsın yoksa zaten görür senı hem tatıl yapmaya gelıyım demıyoya senın durumunu bılıyoda gelıyımne zamandersenız demiş biraz daha dur öyle çagır şimdiden bunalabılırsın 36 dan sonra cagır çünkü 1ay burdan bı ayda dogumdan sonra kalacak:)

ay zor bılıyorum ablamanlatırdı mesela salata yaparken yada uzun süre elımde bişi olsa uyusup gıdıyo agrımaya baslıyo derdı allah yardımetsın dogumdANsonra gecermıymış?

amin canım sağol aynı benim de öyle işte, doktor doğumdan sonra 1-2 aya geçer dedi, magnezyum iyi gelir diye verdi 2 aydır iyiydim ama artık o da etki etmiyor dozunu mu arttırmak lazım acaba :44: pazartesi randevumuz var bir soracağım zorlanmaya başladım

günaydın herkese..kocayı yataktan atma düşüncesi bir tek ben de yokmuş :) benim eşimde dengesiz yatıyor.geçen poposuyla karnıma vurdu dönerken nasıl becerdiyse :) aslında ben yatakta değilde kanepede ayrı yatmak istiyorum.sırtımı,belimi destekliyorum kanepeye çok rahat uyuyorum.ama ayrı da yatmak istemiyorum ona da söylemiyorum zaten alınıyor hemen.bu arada dün idrar tahlili yaptırdım 7-8 lökosit,5-6 epitel,2-3 eritrosit çıktı.yarın doktora gösterecem bakalım ne diyecek korkuyorum enfeksiyon durumundan çok da su içmeye çalışıyorum ama artık havalar soğudu ya çok gitmiyor..

bakalım artık ben de bir ay daha geçsin diye düşünüyorum, çünkü dediğim gibi ayda yılda bir görüştüğümüzden birbirimize zararımız olmuyor, şimdi gelirse belki sıkılırız ikimizde. doğumdan sonra da bebek bahanesiyle pek uğraşamayız birbirimizle iyi olur

aaayyyyhhhh eşinde ayıp etmesın bı zahmet eşler ne kadar anlasada bizi sonuçta onlar olayın dışındalar anlasada tam anlayamıyolar bnm eşimde çok anlayışlıdır ama gecenlerde dedımkı bn içerde yatım rahat edemedım dıye yastıgımı alıp gıdım dıyodum eger gıdersen bı daha senle konuşmam dıyo ondan sonra da ne dıyo bılıyomuusun affınıza sıgınıyorum aşkım şey yapsak bişi olurmu dıyo..az kaldı bıtanem tamam dedım yanı çok anlayışlıdır amaişte bebegı bız tasıyoz acıyısancıyı bız cekıyoz sanırımbıraz da naz gıbı gelıyo onlara......

canım ben 34 de çıkmayı düşünüyordum 37 ye kadar dayanamam aşırı büyüdük biz oğlumla herkes doğurdu doğuracak bu kadın gözüyle bakıyor yolumda çok uzak. bende kaçıverdim :)))

offf ya azcık yemeği fazla kaçırsam hemen sınıra yaklaşıyor sinir oluyorum.dün akşam çok açtım ve annem çok sevdiğim bir yemek yapmıştı dayanamadım biraz fazla yedim hemen 131 çıktı değer sonra pişmanlık tabi..az kaldı sabır diyorum.ama düşünüyorum da ömür boyu bu şeker sorunu olanlar napıyor,alışıyor başka çare yok.umarım hamilelikten sonra tamamen geçer bu şeker de yine de çok abartmamak üzere istediğimizi yiyebiliriz.

napıosun elıfcık nasıl gıdıyo senın eşinle durumlar nasıl?

ahh ah bi bilsem dün çok kötüydük en sonunda dayanamadım ne olacaksa olsun dedim annemle babam geldi eşimle konuşmak için. Zaten konuşmak istiyorlardı daha önce de konuşmuşlardı ama eşim onlar gittikten sonra bana demediğini bırakmamıştı. Ben de annemgile boşuna siz de kendinizi yormayın anlamaz hatta daha kötü olur diyordum. Ama dün dayanamadım nolacaksa olsun dedim geldiler konuştular. Eşim sakince dinledi haklısınız falan ded tabi ben inanmıyorum annemgil gidince başıma gelecekleri biliyorum. Sonra gittiler ben korkuyla kopacak kıyameti beklerken eşim geldi bana sarıldı hiç kötü bişey demedi. İnanamadım
Ama içimdeki korku geçmiyor malesef. Çünkü onlarca yüzlerce defa umutlarımın boşa çıktığını gördüm. Ve böylesi daha acı vericiydi. O yüzden umut etmekten korkuyorum. Yani ne olduk ne olmadık bilemiyorum zaman gösterecek

Son düzenleme:

şu "miiiiniciiik" kocişlerimizi koca yataklarımıza sığdıramaz olduk ben de dün akşam oturma odasında iki koltuğu yan yana koysak açsak şöyle gergeniş yatsak aşkım dedim, o da gece boyu dön dön uyuyamıyorsun zaten en iyisi oğluşu bana ver sarılayım sen nerde istersen yatalım dedi neyse ki alınmadı Allahtan ben de doğunca senle yatırayım sarılın, şimdi sıcak sıcak benle yatması lazım dedim artık gece baktım gitmiş yatağın öbür ucuna dikkat ediyor bana geniş yer bırakmış sağolsun

malesef enfeksıyon cıkmış canım antıbıyotık yada tek kullanımlık toz ıdrar yolları antıseptıgı verır muhtemelen....

Günaydın Kızlar,
sabah ofise geldim ama midem çok kötü hamileliğin ilk günlerindeki gibi bulanıyor dün akşamda kötüydüm.Akşam yediklerimi çıkardım rahatladım biraz ama bulantı hala geçmedi Sizin nasıl mide bulantısı olan var mı aranızda ?

Yarın son günüm inş.Cuma günü 32.hafta raporumu alıcam geçsin artık günler.
Hamilelik sürecini sevmedim ben oğluma kavuşmak ,eski halime dönmek istiyoruumm...

malesef enfeksıyon cıkmış canım antıbıyotık yada tek kullanımlık toz ıdrar yolları antıseptıgı verır muhtemelen....
ben de öyle tahmin eetim zaten.muhtemelen tek kullanımlık verir.hamileliğin başlarında da bir kere vermişti ondan etkili olmuştu.umarım bu seferde işe yarar da bir problem olmaz.bol su içmeye de devam..bu su içme durumu hamilelik sonrasında da devam etmeliymiş zaten.sütü arttırmak için çok işe yarıyormuş,etrafımda emzirenler 4 litre falan içtiklerini söylüyorlar.

ama bak bu da ıyı bı şey canım yaa yıne de işe yaramış ilk baslar öyle çok oluyo kı bu tarz seyler erkekler sonradan anlıyolar eşlerının kıymetını 3 4 yıl gectıkten sonra vazgecılmez oluyosun onun gözünde ama baslarda cahıllıkle oluyo malesef bunlar eger fedakarlık yapmaya devamedersen ve yumusak davranırsan yorulursun ama bı sure sonra o da artık anlar nereye aıt oldugunu şimdi bilemıyo eskıden bende boş yere kavga cıkarırdım o da alttan almazdı günlerce sürerdı ama şimdi olmuyo anneye baglı erkeklerde oluyo bunlar..inş senınkıde bı sürectır ve gecer..

bende de zaman zaman mide bulantısı oluyor, hatta bir kaç hafta önce bir akşam yediklerimi çıkardım.dün tansiyonla ilgili olabileceğini okudum sanırım bu forumdaydı.

Günaydın. Evet bana da oluyor bulantı ama sanırım benimki iş yerindeki sigara kokusundan oluyor evde bulanmıyor çünkü. Mideye baskı yaptığı için olabiliyormuş son haftalarda

hemde nasıl süt yapıyo su vekılo verdırıyo sütiçin enerjı vücuttan harcanıyo su içince....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…