Canım bizim kocişler aynı ben yatağın bi ucunda max 10 cm yer kaplıyorum oda bana sarılıcam diye yanımda, yatağın geri kalanı boş. Ahhh bi bilse ona söylemek istediklerimi :)
Canim yardim etmeyecekse niye gelecek?
Anlattigin gibi bir kadincagizsa senden beklemez kendi de yapar gibime geliyor.
Benim kv hicbirsey yapmaz, yaptigini da ben begenmem :) o yuzden evinde kalsin.
günaydın canım gözün aydın :)ben de ikilemdeyim bu aralar, ne zaman çağırırsanız gelirim dedi kv'dem. gelsin benimkinin bi zararı olmaz da şeyden çekiniyorum. şimdi ben ağırlaştım artık canım isterse yemek-temizlik falan yapıyorum istemezse yan gel osman dört dönüm bostan keyfime bakıyorum akşam eşim gelince yardım ediyor bir şekilde geçinip gidiyoruz. şimdi kv'dem gelirse yemek falan yapıverir mi bilmiyorum işlerime yardım etmez herhalde çünkü diz ağrıları falan var biraz yaşlandı artık. eee o zaman da ben hep 3 öğün yemek-bulaşık-temizlik falan fır dönmem lazım. ne anladım ben gelmesinden günahını da almak istemem belki gelir yapıverir zaten eşim ona da yardım eder, sağolsun bana ev bile süpürtmüyor artık da yine de insan çekiniyo işte. kendi annem olsa oturur makarna haşlar yeriz ama kv olunca bişey der mi, gidince arkamdan laf eder mi, ayıp olur mu diye düşünüyor insan çünkü ben ona ne zaman gitsem dolabı yemek dolu karşılar beni, gidince gezer tozarız yemeği falan dert etmeyiz sağolsun. huylarımız da benziyor kv'demle ben de giderken bişeyler yapar götürürüm, o gelince çeşit çeşit yemekler falan yaparım. bir kvdeme değil herkese öyleyim yedirip içirmeyi çok severim, elimin de lezzetli olduğunu söylerler daha çok gaza geliyorum galiba yapıyorum bol bol :131: konuyu baya uzatmışım farketmedim şimdi çağırsam mı çağırmasam mı ne yapsam bir taraftan da eşimin işi belli olmuyor bazen gece geç gelmek zorunda kalıyor, yalnız kalmaktan çekinir oldum sancım başlarsa yalnız korkarım diye çağırsam mı bilemedim :26:
ay zor bılıyorum ablamanlatırdı mesela salata yaparken yada uzun süre elımde bişi olsa uyusup gıdıyo agrımaya baslıyo derdı allah yardımetsın dogumdANsonra gecermıymış?
canım böle bı kv varsa ne ıstıyosn o yapar zaten hatta dersın anne hadı gel hazırlayalım dıye halın varsa yaparsın yoksa zaten görür senı hem tatıl yapmaya gelıyım demıyoya senın durumunu bılıyoda gelıyımne zamandersenız demiş biraz daha dur öyle çagır şimdiden bunalabılırsın 36 dan sonra cagır çünkü 1ay burdan bı ayda dogumdan sonra kalacak:)
Ben soyledim canim, biraz gucune gitti. Birimiz gidip diger odada yatalim dedi :)) yani yerime cekileyim de sen de rahat at et karicigim, al yorganin birazini da sen ortun demiyor
Bugun sabah da bana diyor ben dolabi actigimda butun pantolon gomlekleri utulu gorup secmek istiyorum. Yorgunluktan yerimden zor kalkiyorum, adam ne istiyor :)
Canım e gebelikten alıntı yapmışsın herhalde, ama artık o olumsuz durum çoktan kaldırıdı.... Maalesef güncellememişler, benim de dikkatimi çekmişti geçende... 37 de doğum yapsan yani ayrılır ayrılmaz, tüm iznin doğum sonrasına aktarılıyor...bir günün bile yanmıyor....
offf ya azcık yemeği fazla kaçırsam hemen sınıra yaklaşıyor sinir oluyorum.dün akşam çok açtım ve annem çok sevdiğim bir yemek yapmıştı dayanamadım biraz fazla yedim hemen 131 çıktı değerAçlık 90-95 i geçmemeli. Tokluktada doktorum normal diyabetlilerde 2. Saate bakılır hamilelerde 1. Saate bakılır demişti o yüzden 2. Saat değerini bilmiyorum. 1. Saat 135-140 ı geçmemeli. Benim diyete uyuyosam genelde 1. Saat tokluk 110 çıkıyor
napıosun elıfcık nasıl gıdıyo senın eşinle durumlar nasıl?
günaydın herkese..kocayı yataktan atma düşüncesi bir tek ben de yokmuş :) benim eşimde dengesiz yatıyor.geçen poposuyla karnıma vurdu dönerken nasıl becerdiyse :) aslında ben yatakta değilde kanepede ayrı yatmak istiyorum.sırtımı,belimi destekliyorum kanepeye çok rahat uyuyorum.ama ayrı da yatmak istemiyorum ona da söylemiyorum zaten alınıyor hemen.bu arada dün idrar tahlili yaptırdım 7-8 lökosit,5-6 epitel,2-3 eritrosit çıktı.yarın doktora gösterecem bakalım ne diyecek korkuyorum enfeksiyon durumundançok da su içmeye çalışıyorum ama artık havalar soğudu ya çok gitmiyor..
günaydın herkese..kocayı yataktan atma düşüncesi bir tek ben de yokmuş :) benim eşimde dengesiz yatıyor.geçen poposuyla karnıma vurdu dönerken nasıl becerdiyse :) aslında ben yatakta değilde kanepede ayrı yatmak istiyorum.sırtımı,belimi destekliyorum kanepeye çok rahat uyuyorum.ama ayrı da yatmak istemiyorum ona da söylemiyorum zaten alınıyor hemen.bu arada dün idrar tahlili yaptırdım 7-8 lökosit,5-6 epitel,2-3 eritrosit çıktı.yarın doktora gösterecem bakalım ne diyecek korkuyorum enfeksiyon durumundançok da su içmeye çalışıyorum ama artık havalar soğudu ya çok gitmiyor..
ben şakayla karısık söyluyorum önce sarılıyoda uykuya dalmaya yakın sankı uykumun arasında konusuyo gıbı aaayyyhh askım az gıt yaa sıkıstım karnım sıkısıyo daralıyom dur bakım dıyom bı bakıyom o gıdıyo uca:)
ben de öyle tahmin eetim zaten.muhtemelen tek kullanımlık verir.hamileliğin başlarında da bir kere vermişti ondan etkili olmuştu.umarım bu seferde işe yarar da bir problem olmaz.bol su içmeye de devam..bu su içme durumu hamilelik sonrasında da devam etmeliymiş zaten.sütü arttırmak için çok işe yarıyormuş,etrafımda emzirenler 4 litre falan içtiklerini söylüyorlar.malesef enfeksıyon cıkmış canım antıbıyotık yada tek kullanımlık toz ıdrar yolları antıseptıgı verır muhtemelen....
ahh ah bi bilsemdün çok kötüydük en sonunda dayanamadım ne olacaksa olsun dedim annemle babam geldi eşimle konuşmak için. Zaten konuşmak istiyorlardı daha önce de konuşmuşlardı ama eşim onlar gittikten sonra bana demediğini bırakmamıştı. Ben de annemgile boşuna siz de kendinizi yormayın anlamaz hatta daha kötü olur diyordum. Ama dün dayanamadım nolacaksa olsun dedim geldiler konuştular. Eşim sakince dinledi haklısınız falan ded tabi ben inanmıyorum annemgil gidince başıma gelecekleri biliyorum. Sonra gittiler ben korkuyla kopacak kıyameti beklerken eşim geldi bana sarıldı hiç kötü bişey demedi. İnanamadım
Ama içimdeki korku geçmiyor malesef. Çünkü onlarca yüzlerce defa umutlarımın boşa çıktığını gördüm. Ve böylesi daha acı vericiydi. O yüzden umut etmekten korkuyorum. Yani ne olduk ne olmadık bilemiyorum zaman gösterecek
Günaydın Kızlar,
sabah ofise geldim ama midem çok kötü hamileliğin ilk günlerindeki gibi bulanıyor dün akşamda kötüydüm.Akşam yediklerimi çıkardım rahatladım biraz ama bulantı hala geçmediSizin nasıl mide bulantısı olan var mı aranızda ?
Yarın son günüm inş.Cuma günü 32.hafta raporumu alıcam geçsin artık günler.
Hamilelik sürecini sevmedim ben oğluma kavuşmak ,eski halime dönmek istiyoruumm...
İmreniyorum yaaKeşke benimki de sarılsa
Günaydın Kızlar,
sabah ofise geldim ama midem çok kötü hamileliğin ilk günlerindeki gibi bulanıyor dün akşamda kötüydüm.Akşam yediklerimi çıkardım rahatladım biraz ama bulantı hala geçmediSizin nasıl mide bulantısı olan var mı aranızda ?
Yarın son günüm inş.Cuma günü 32.hafta raporumu alıcam geçsin artık günler.
Hamilelik sürecini sevmedim ben oğluma kavuşmak ,eski halime dönmek istiyoruumm...
ben de öyle tahmin eetim zaten.muhtemelen tek kullanımlık verir.hamileliğin başlarında da bir kere vermişti ondan etkili olmuştu.umarım bu seferde işe yarar da bir problem olmaz.bol su içmeye de devam..bu su içme durumu hamilelik sonrasında da devam etmeliymiş zaten.sütü arttırmak için çok işe yarıyormuş,etrafımda emzirenler 4 litre falan içtiklerini söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?