aahh canım nasıl günah yaptıgı aslında senın ona en ıhtıyacın oldugu dönem.... bnm senın sevgıne ıhtıyacım var bana sarıl askım desen dırek napar mesela...
günaydın canım gözün aydın :)ben de ikilemdeyim bu aralar, ne zaman çağırırsanız gelirim dedi kv'dem. gelsin benimkinin bi zararı olmaz da şeyden çekiniyorum. şimdi ben ağırlaştım artık canım isterse yemek-temizlik falan yapıyorum istemezse yan gel osman dört dönüm bostan keyfime bakıyorum akşam eşim gelince yardım ediyor bir şekilde geçinip gidiyoruz. şimdi kv'dem gelirse yemek falan yapıverir mi bilmiyorum işlerime yardım etmez herhalde çünkü diz ağrıları falan var biraz yaşlandı artık. eee o zaman da ben hep 3 öğün yemek-bulaşık-temizlik falan fır dönmem lazım. ne anladım ben gelmesinden günahını da almak istemem belki gelir yapıverir zaten eşim ona da yardım eder, sağolsun bana ev bile süpürtmüyor artık da yine de insan çekiniyo işte. kendi annem olsa oturur makarna haşlar yeriz ama kv olunca bişey der mi, gidince arkamdan laf eder mi, ayıp olur mu diye düşünüyor insan çünkü ben ona ne zaman gitsem dolabı yemek dolu karşılar beni, gidince gezer tozarız yemeği falan dert etmeyiz sağolsun. huylarımız da benziyor kv'demle ben de giderken bişeyler yapar götürürüm, o gelince çeşit çeşit yemekler falan yaparım. bir kvdeme değil herkese öyleyim yedirip içirmeyi çok severim, elimin de lezzetli olduğunu söylerler daha çok gaza geliyorum galiba yapıyorum bol bol :131: konuyu baya uzatmışım farketmedim şimdi çağırsam mı çağırmasam mı ne yapsam bir taraftan da eşimin işi belli olmuyor bazen gece geç gelmek zorunda kalıyor, yalnız kalmaktan çekinir oldum sancım başlarsa yalnız korkarım diye çağırsam mı bilemedim :26:
Gunaydinn kuzucuklarin anneleriiii!!!
Omeserma gozun aydin sekerim :)))) kalsin gittigi yerdeee
resmın çok güzel olmuş omeserma noldu da gıttı:) neyse 20 gün 20 gündür sen tadını çıkar....
ama bak bu da ıyı bı şey canım yaa yıne de işe yaramış ilk baslar öyle çok oluyo kı bu tarz seyler erkekler sonradan anlıyolar eşlerının kıymetını 3 4 yıl gectıkten sonra vazgecılmez oluyosun onun gözünde ama baslarda cahıllıkle oluyo malesef bunlar eger fedakarlık yapmaya devamedersen ve yumusak davranırsan yorulursun ama bı sure sonra o da artık anlar nereye aıt oldugunu şimdi bilemıyo eskıden bende boş yere kavga cıkarırdım o da alttan almazdı günlerce sürerdı ama şimdi olmuyo anneye baglı erkeklerde oluyo bunlar..inş senınkıde bı sürectır ve gecer..
şimdiii kocişle pazara çıkıyoruz.kızıma alt açma ağız bezi fln alcam inşallah.alırsam gelir fotosunu eklerim.kendinize dikkat hamişler.bol su içiiiinnn.bol meyve yiyiiiiin.süt de içiiiinnn.yoğurt da yiyiiiinnn...sapsağlıklı bebişler pırtlatalım inşaaallllaaahhh.ayy neşe fışkırıyo içimden.eşşeğimi kaybedip bulmuş gibiyim.
canlarım sağolun.valla ben bişey yapmadım.kp çok sıkıldı zaten o pek durmaz gittiği yerde de.kahvesini kankilerini özlemiş kv ye gel bizle yaşa desem kocayı atar koşa koşa gelir.işte az gittiler evlerine.20 gün sonra kv tek gelcek.kp doğumda gelir gider sonra.
canancım bana kalırsa şimdi çağırma.son 3 haftanda fln çağır.ben 20 kilo almama rağmen hala kendi işimi yapabiliyorum.hatta biri gelince ekstradan bir sürü iş çıkıyo bana.bana gelenler de sağolsunlar hiç anlayışlı değillerdir.ama senin kv nasıldır bilmem de insan çok bunalıyo.ben hergün 1 saat yürürdüm.o gelince çıkamadım mesela.bırakıp çıkmak olmuyo.düzen falan kalmıyor.başkasının kullandığı lavaboyu hatta diş macununu bile kullanamam ben.kendime ayrı diş macunu aldım.kıyafetlerimin arasına sakladım öle kullandım.eşim görürse çok kırılır diye ay napıyim huyum batmasın.zaten şu ara hiç tahammül kalmadı.ama sen tabi tanırsın kaynananı.hesabını ona göre yap.benim senin gibi şu zaman gel deme şansım yok.kadın canı istedi mi atlar gelir sormaz müsait misin diye...
beni daha tam tanıyamadı ben de onu tabi, o yüzden çekiniyor diye düşünüyorum. bir de dışarıdan soğuk gibi görünürüm biraz onun da etkisi var galiba, çok yüz göz olmak da istemiyorum. şimdilik iyi niyetli duruyor ama annem babaannemden çok çekti o yüzden aynı şeylerin başıma gelmesinden korkuyorumo ortak kullanım meselesinde ben de senin gibiyim ama Allahtan evim baya geniş çok şükür oda bol ona da yeter bana da, ebeveyn banyomuz var, yatak odasına gidiyor gibi yapıp wcye gidebilirim diş macunum herşeyim orada zaten, diğer wc misafirler için ihtiyaçlar var, yani çok mu uyanığım ne yine de dayanabildiğim kadar kendi işimi kendim yapayım kafam rahat olsun
benim kv evi yakın, gelse bile kalması olmaz herhalde... zaten eşime de şimdiden söylüyormuş, annesi kalsın yanında ilk zamanlar, doğumdan sonra benim yanımda rahat edemez, bana gel deme diye
annem de aynı şehirdeyiz ama evimiz biraz uzak, gelirse o gelir ama doğumdan önce gelip kalmam diyor
bana kalsa kimseye gerek yok, sanki 3-4 tane doğurdum, hep bi ben hallederim havasına giriyorum, hiçbirşey için zorlanmayacakmışım gibime geliyor nedense... cahil cesareti mi acaba benimkisi.
aynı şehirde olsak bizde de kalma derdi olmaz herkes evine gider zaten ihtiyacım olursa gelirler onun dışında rahatsız ederiz diye gelmezler. inşallah hissettiğin gibi olur canım kendi işimizi kendimiz görebiliriz
galiba her durumda şunu diyebiliriz diil mi. O KV , O ANNE GELECEK
benim kendi annem şimdiden beni işliyor: bebek doğduktan sonra biz kayınvalidenle gelicez, herşeye de karışıcaz kendimizce, akıl vermeye kalkıcaz, aman bize surat yapma sakın, lohusa mohusa anlamayız biz diyorolur dedim ne diyim
galiba her durumda şunu diyebiliriz diil mi. O KV , O ANNE GELECEK
benim kendi annem şimdiden beni işliyor: bebek doğduktan sonra biz kayınvalidenle gelicez, herşeye de karışıcaz kendimizce, akıl vermeye kalkıcaz, aman bize surat yapma sakın, lohusa mohusa anlamayız biz diyorolur dedim ne diyim
Çok güldüm, annen Komikmiş.... Ben bu konuda daha rahatım, zaten eninde sonunda gidecekler ve ben ailemle, bebeğinle kalcağım, onların da biraz heveslerini almasına izin veriyorum, abartmamak kaydıyla tabii... Sonuçta torunları...
Kızımda annemle eşim arasında kalmıştım', o insanın psikolojisini daha çok bozuyor, eşim askerdeydi izne gelmişti, bir haftalıkkken geri döndü, o asker, ben lohusa, annem misafir... Herkesin özel durumu hepimizi zorlamıştı...
bir de kızımın topuk kanında problem çıkmıştı, ona çok üzülmüştüm... Gerçi sonunda bir şey çıkmadı da, üç dört gün üzüntüsü yetti...
geç oldu ama cvp vereyim dedim yine de.. kraft park yatak 70*110 olmalı ama bence diğeri dar biraz.. biberon dr browns gaz yapmasın bebecikte diye.. ıslak mendil de uni baby sadece su ve pamuk içerdiği için :)kızlar hangi park yatak?
hangi yatak?
hangi biberon markası?
hangi ıslak mendil?
vs....sizce hangi markaları ve modeli almalıyız o kadar çok seçenek var ki kafam allak bullak oldu
Allah bebeğinizi size bağışlasın acil şifalar versin inşallahArkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
ben mamajoo aldım canım hepsini deneyerek.. hem çok sessiz çalışıyor hem de çekiş gücü ayarlanabiliyor çekimi de güzel beğendimSelam kızlar, elektrikli süt pompası alan oldumu, ben önceki bebeğimde bebedor 678 diye pompa kullanmıştım memnundum ama bulamıyorum aynısından kullanması için birisine vermiştim işim bitince oda birisine vermişelim boşta kaldı 6 yıl sonra
bende de oldu canım aynısı iki gün doktoruma sordum o gibi durumlarda kullandığınız ilaçlara bikaç gün ara verin dedi..Günaydın Kızlar,
sabah ofise geldim ama midem çok kötü hamileliğin ilk günlerindeki gibi bulanıyor dün akşamda kötüydüm.Akşam yediklerimi çıkardım rahatladım biraz ama bulantı hala geçmediSizin nasıl mide bulantısı olan var mı aranızda ?
Yarın son günüm inş.Cuma günü 32.hafta raporumu alıcam geçsin artık günler.
Hamilelik sürecini sevmedim ben oğluma kavuşmak ,eski halime dönmek istiyoruumm...
seninki de zor bir durummuş, ama iyi bir şekilde atlatmışsınız.
ben en çok bebeği benden daha fazla sahiplenecek olmaları ihtimalini sevmiyorumşiir gibi oldu ama.
kv de o var, mesela yemeğe geldiklerinde filan servisime soframa mutlaka kendi sofrasıymış gibi bi el atar, evin hanımı olarak düzeni ve sorumluluğu bana bırakmaz. bebek olunca da kendini bebeğimin annesiymiş gibi görmesinden çekiniyorum. yoksa başka bir problemim yok. tabii ki torunları, hevesleri olacak. ama ben bu dozun kaçacak olmasından ve o suratı yapacak olmaktan korkuyorum. annem de beni tanıdığı için şimdiden öğütlüyor
Ben soyledim canim, biraz gucune gitti. Birimiz gidip diger odada yatalim dedi :)) yani yerime cekileyim de sen de rahat at et karicigim, al yorganin birazini da sen ortun demiyor
Bugun sabah da bana diyor ben dolabi actigimda butun pantolon gomlekleri utulu gorup secmek istiyorum. Yorgunluktan yerimden zor kalkiyorum, adam ne istiyor :)
ben şakayla karısık söyluyorum önce sarılıyoda uykuya dalmaya yakın sankı uykumun arasında konusuyo gıbı aaayyyhh askım az gıt yaa sıkıstım karnım sıkısıyo daralıyom dur bakım dıyom bı bakıyom o gıdıyo uca:)
İmreniyorum yaaKeşke benimki de sarılsa
selam kızlar nasılsınız? dün biz de dra gittik çalışabilir raporumuzu aldık.. kızımın boynuna kordon dolanmış ama dr endişelenmeyin muhtemelen kurtulur kordondan kurtulmazsa da ben notumu zaten alıyorum doğumu ona göre yaptırıcaz dedi ki zaten sezeryan olacağım kesin.. ama gene de kurtulur inşallah kafama taktım biraz.. ilk kez nstye de bağlandık normal çıktı ama pek bi rahatsız oldu hanımefendi tekmeleyip durdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?