2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gunaydinn kuzucuklarin anneleriiii!!!

Omeserma gozun aydin sekerim :)))) kalsin gittigi yerdeee

resmın çok güzel olmuş omeserma noldu da gıttı:) neyse 20 gün 20 gündür sen tadını çıkar....

canlarım sağolun.valla ben bişey yapmadım.kp çok sıkıldı zaten o pek durmaz gittiği yerde de.kahvesini kankilerini özlemiş kv ye gel bizle yaşa desem kocayı atar koşa koşa gelir.işte az gittiler evlerine.20 gün sonra kv tek gelcek.kp doğumda gelir gider sonra.
canancım bana kalırsa şimdi çağırma.son 3 haftanda fln çağır.ben 20 kilo almama rağmen hala kendi işimi yapabiliyorum.hatta biri gelince ekstradan bir sürü iş çıkıyo bana.bana gelenler de sağolsunlar hiç anlayışlı değillerdir.ama senin kv nasıldır bilmem de insan çok bunalıyo.ben hergün 1 saat yürürdüm.o gelince çıkamadım mesela.bırakıp çıkmak olmuyo.düzen falan kalmıyor.başkasının kullandığı lavaboyu hatta diş macununu bile kullanamam ben.kendime ayrı diş macunu aldım.kıyafetlerimin arasına sakladım öle kullandım.eşim görürse çok kırılır diye ay napıyim huyum batmasın.zaten şu ara hiç tahammül kalmadı.ama sen tabi tanırsın kaynananı.hesabını ona göre yap.benim senin gibi şu zaman gel deme şansım yok.kadın canı istedi mi atlar gelir sormaz müsait misin diye...

İnşallah canım. İnşallah benim de rahat bir nefes alacağım kalbim sıkışmadan rahatça uyayacağım günler gelir.

günaydın kızlar hepinize

yazdıklarınızı okuyorum da benim eşim bana ev işlerinde hiç yardım etmeyi akıl etmiyor çünkü ben atom karınca gibi hep kendim yapıyorum, şu halimde bile.
aslında yap desem yapar da ben kendi kafama göre daha iyi yaparım, kimsenin yaptığını beğenmem, o yüzden o da öyle alıştı.
arada bir yalandan yapma, yorulma der ama kalkıp da kendi yapmaz
yaa bir de ben hiç nazlanamıyorum, evde hamile varmış havası yok hiç bizim evdene canım birşey ister, ne bir yerim ağrır, arada bir sırtımı kaşıtıyorum o kadar

şimdiii kocişle pazara çıkıyoruz.kızıma alt açma ağız bezi fln alcam inşallah.alırsam gelir fotosunu eklerim.kendinize dikkat hamişler.bol su içiiiinnn.bol meyve yiyiiiiin.süt de içiiiinnn.yoğurt da yiyiiiinnn...sapsağlıklı bebişler pırtlatalım inşaaallllaaahhh.ayy neşe fışkırıyo içimden.eşşeğimi kaybedip bulmuş gibiyim.

Ayyh hiç güleceğim yoktu Allah neşenizi bozmasın

Son düzenleme:

beni daha tam tanıyamadı ben de onu tabi, o yüzden çekiniyor diye düşünüyorum. bir de dışarıdan soğuk gibi görünürüm biraz onun da etkisi var galiba, çok yüz göz olmak da istemiyorum. şimdilik iyi niyetli duruyor ama annem babaannemden çok çekti o yüzden aynı şeylerin başıma gelmesinden korkuyorum o ortak kullanım meselesinde ben de senin gibiyim ama Allahtan evim baya geniş çok şükür oda bol ona da yeter bana da, ebeveyn banyomuz var, yatak odasına gidiyor gibi yapıp wcye gidebilirim diş macunum herşeyim orada zaten, diğer wc misafirler için ihtiyaçlar var, yani çok mu uyanığım ne yine de dayanabildiğim kadar kendi işimi kendim yapayım kafam rahat olsun

benim kv evi yakın, gelse bile kalması olmaz herhalde... zaten eşime de şimdiden söylüyormuş, annesi kalsın yanında ilk zamanlar, doğumdan sonra benim yanımda rahat edemez, bana gel deme diye
annem de aynı şehirdeyiz ama evimiz biraz uzak, gelirse o gelir ama doğumdan önce gelip kalmam diyor
bana kalsa kimseye gerek yok, sanki 3-4 tane doğurdum, hep bi ben hallederim havasına giriyorum, hiçbirşey için zorlanmayacakmışım gibime geliyor nedense... cahil cesareti mi acaba benimkisi.

aynı şehirde olsak bizde de kalma derdi olmaz herkes evine gider zaten ihtiyacım olursa gelirler onun dışında rahatsız ederiz diye gelmezler. inşallah hissettiğin gibi olur canım kendi işimizi kendimiz görebiliriz

aynı şehirde olsak bizde de kalma derdi olmaz herkes evine gider zaten ihtiyacım olursa gelirler onun dışında rahatsız ederiz diye gelmezler. inşallah hissettiğin gibi olur canım kendi işimizi kendimiz görebiliriz

galiba her durumda şunu diyebiliriz diil mi. O KV , O ANNE GELECEK
benim kendi annem şimdiden beni işliyor: bebek doğduktan sonra biz kayınvalidenle gelicez, herşeye de karışıcaz kendimizce, akıl vermeye kalkıcaz, aman bize surat yapma sakın, lohusa mohusa anlamayız biz diyor olur dedim ne diyim

hahaaa senin annen de fenaymış yaa benimki gel desem de gelmiyor işi var kendine göre kardeşim okuyor, babam çalışıyor onlarla uğraşıyor, kv desen köyde kalıyor şehirde de evleri var kayınpeder illa köyde oturcam diye şehre gitmiyor, e malum köyde de eş dost akraba bağ bahçe derken bize gelmiyorlar. doğum zamanı da pek kalamazlar bu yüzden en fazla bir ay.

Çok güldüm, annen Komikmiş.... Ben bu konuda daha rahatım, zaten eninde sonunda gidecekler ve ben ailemle, bebeğinle kalcağım, onların da biraz heveslerini almasına izin veriyorum, abartmamak kaydıyla tabii... Sonuçta torunları...

Kızımda annemle eşim arasında kalmıştım', o insanın psikolojisini daha çok bozuyor, eşim askerdeydi izne gelmişti, bir haftalıkkken geri döndü, o asker, ben lohusa, annem misafir... Herkesin özel durumu hepimizi zorlamıştı...

bir de kızımın topuk kanında problem çıkmıştı, ona çok üzülmüştüm... Gerçi sonunda bir şey çıkmadı da, üç dört gün üzüntüsü yetti...

seninki de zor bir durummuş, ama iyi bir şekilde atlatmışsınız.
ben en çok bebeği benden daha fazla sahiplenecek olmaları ihtimalini sevmiyorum şiir gibi oldu ama.
kv de o var, mesela yemeğe geldiklerinde filan servisime soframa mutlaka kendi sofrasıymış gibi bi el atar, evin hanımı olarak düzeni ve sorumluluğu bana bırakmaz. bebek olunca da kendini bebeğimin annesiymiş gibi görmesinden çekiniyorum. yoksa başka bir problemim yok. tabii ki torunları, hevesleri olacak. ama ben bu dozun kaçacak olmasından ve o suratı yapacak olmaktan korkuyorum. annem de beni tanıdığı için şimdiden öğütlüyor

kızlar hangi park yatak?
hangi yatak?
hangi biberon markası?
hangi ıslak mendil?
vs....sizce hangi markaları ve modeli almalıyız o kadar çok seçenek var ki kafam allak bullak oldu
geç oldu ama cvp vereyim dedim yine de.. kraft park yatak 70*110 olmalı ama bence diğeri dar biraz.. biberon dr browns gaz yapmasın bebecikte diye.. ıslak mendil de uni baby sadece su ve pamuk içerdiği için :)
Arkadaşlar dualarinizi bekliyorum bebegime kordondan kan gitmedigi için erken dogum yaptım karnimda 31 haftada kalmış bebeğim ve acil sezeryan oldum oğlum yoğun bakım kuvezde 3 gündür ne olur dua edin oglum için
Allah bebeğinizi size bağışlasın acil şifalar versin inşallah
ben mamajoo aldım canım hepsini deneyerek.. hem çok sessiz çalışıyor hem de çekiş gücü ayarlanabiliyor çekimi de güzel beğendim
bende de oldu canım aynısı iki gün doktoruma sordum o gibi durumlarda kullandığınız ilaçlara bikaç gün ara verin dedi..

selam kızlar nasılsınız? dün biz de dra gittik çalışabilir raporumuzu aldık.. kızımın boynuna kordon dolanmış ama dr endişelenmeyin muhtemelen kurtulur kordondan kurtulmazsa da ben notumu zaten alıyorum doğumu ona göre yaptırıcaz dedi ki zaten sezeryan olacağım kesin.. ama gene de kurtulur inşallah kafama taktım biraz.. ilk kez nstye de bağlandık normal çıktı ama pek bi rahatsız oldu hanımefendi tekmeleyip durdu :)

Hepsi geçiyor canım, Allah sağlık sıhhat versin tek... Biraz sabır her şeye ilaç oluyor...

Senin dediğin duruma ben de sinir olurum ama nasılsa en fazla kırk gün sürecek diye düşün, çok sinir bozucu durumlarda da annenle sen konuşursun, kayınvalidene eşin konuşur... Her şey yoluna girer, hiç bunlara takılmayın... Önemli olan sağlıklı olsunlar, kucağımızda olsunlar da...

Son düzenleme:

Eşimin bu tarz istekleri olduğunda sürekli hamileyim hamileyim diye hatırlatıyodum, tabi ne kadar takıyodu o ayrı :) normalde evde bol hamile tshirt ü fian iyerdim dün bilerek dar beyaz bi badimi giydim. Eve geldiğinde göbeğimi görünce şok oldu nolnmuş sana diyo bi günde :) bi anda yardımcı olmaya başladı yani şu göbekleri gözlerine gözlerine sokmamız gerekiyo canım. Arada tabi bişeyler istedi yok bi kahve yapsan meyve yesek, benim cevap Ben Hamileyimmmmm !!!!

Evet iyi yöntemmiş sabah söylersede hatırlamıyorum derim :)

İmreniyorum yaa Keşke benimki de sarılsa

Canım eşinle problemin tam olarak nedir bilemiyorum geçmişte yazdıysanda kaçırmışım rayı. Ama yeni vliysen zamana bırak bizim 6 yıl olucak ancak oturdu bazı şeyler. Bide kimseyle kıyaslama eşini emnim eşinnde bir sürü pozitif yönleri vardır biraz zamana bırak içine dön bebeğinle uğraş. Bol bol dua et inşallah herşe güzel olucak

Konuyla ilgili çok bilgim yok ama riskli bi durum olsa doktorun rahat davranmazdı, inşallah bi dahaki kontrolünde kurtulmuş olur kordndan

Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkadım , içleinde kocamn etiketleri var. Onlrı kessem yine en dipte kalıyolar bebeği rhatsız etmezmi ? Kendiminkileri öyle yapıyorum ama bebişe zarar verirmi kalan etiket parçası bilemedim. Komple çıkarsam etiketi etiketin olduğu yer sökülür. Siz ne yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…