2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben de sadece kestim canım ya başka birşey de yapılamaz heralde

Ben kestim etiketleri dibinden o kadarı rahatsız etmez heralde bilmem ki

Annecikler hepinize günaydın
Sabah babacığı doyurup işe yolladık, bidaha yattık kızımla, 12.30'a kadar uyuyuvermişiz çok şükür uyku problemi çekmiyorum şimdilik inşallah doğuma kadar böyle gider
Ben yokken çok konuşmuşsunuz yine benim annem gelicek Aralık ortalarına doğru, kayınvalidem ameliyat oldu bel fıtığından onlar heralde bebişten sonra gelir. Doğumdan önce insanın yanında yatıp uzanabileceği insanlar olması gerek evde, hamile de olsam kayınpederimin yanında yatmam mesela, yatak odasına gitmem gerekir. Onlar da düşünmüştür heralde bunları. Gelmek isteyen gelsin istediği kadar kalsın hiç kendimi sıkamam düşünüpte. Lohusayım ben deyip çeker giderim bebişim uyurken ben de yatarım valla kuzumun yanında, kimse benden iş beklemez zaten, herkes takılsın kafasına göre. Sıkmayın kendinizi de bebişleri de şimdiden düşünüp

aynı şeyi bende düşündüm ama sanırım yapacak bir şey yok kıyafete zarar vermeden en dipten kesmek galiba çözüm insan yumuşacık tenini çizer diye düşünüyor bebişin boynu falan gözümde canlandıda pamuk gibi ısırasım geldi şimdiden:)

Ahh canım ahh o bulantıyı iyi bılırım..32. haftamdayım kusmadgım bır gunum gecmedi gecmıyor her sabah mutlaka cıkarıyorum we gün ıcınde dewamlı bulantı hissiyle dolanıyorum...Allah yardımcımız olsun annelık cookkkkkkkkk zormus

Ne tuhaf ya etiket rahatsız eder mi hatta etiketin dibinde kalan rahatsız eder mi diye onu bile düşünür olduk annelik böyleymiş demek ki

en fazla bir ay mı hahahaha:))) kuzum daha ne kadar kalacaklarki zatennn her dk gelseler cok gelıolar derız gelmeseler gelmıo derızz bız nasıl warlıklarız

selam kızlar,
doktordan geldim şimdi. bebeğim 2 hafta ilerden gidiyormuş. sata göre 34 haftalık hamileyim fakat bebeğin gelişimine göre 36 hafta görünüyor. bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım. acaba diyorum ben 1 ay önceden hamile kaldım da üstüne mi adet gördüm, bilemedim. Çok şükür gelişiminin geri olmasındansa ileri olması daha iyi diye düşünüyorum. Fakat beni korkutan tarafı fuzuli yere sezeryan ederler mi beni?doktor her hafta gelmemi istedi. Normal doğum olsun çok istiyorum tabii hayırlısıyla. Bu gidişle olur mu olmaz mı Allah kerim. kafam biraz karıştı anlicağınız. doğum zamanına göre annem ve kız kardeşim gelecekti yanıma. sata göre doğum tarihim 3 ocak, bebeğin gelişimine göre 21 aralık görünüyor. Allah yardımcımız olsun. Doğumlarımız inşallah çabuk ve kolay bir şekilde olur.

ben de sadece kestim canım ya başka birşey de yapılamaz heralde

Ben kestim etiketleri dibinden o kadarı rahatsız etmez heralde bilmem ki

En iyisi dipten kesmek o zaman çünkü sökersem bide oturup onları dikemem bissürü çıtçıtlı var , ayyy evet bak şimdi sen söyleyince ağzım sulandı pamuk gibi ten ohh tam ısırmalık

en fazla bir ay mı hahahaha:))) kuzum daha ne kadar kalacaklarki zatennn her dk gelseler cok gelıolar derız gelmeseler gelmıo derızz bız nasıl warlıklarız

şekerim öyle deme neler görüyoruz toruna bakıyorum bahanesiyle 6 ay kalanlar kaynanalar var görüyoruz bi de 30.haftadan gidip yerleşip gelin hamile ağırlaştı ben yardımcı oluyorum ayağı yapanlar var bizimkiler tadında bırakıyor şikayetim yok ( şimdilik :) torunları olursa her hafta sonu gelcez de diyebilirler tabiiii o da bir ihtimal

aahh canım nasıl günah yaptıgı aslında senın ona en ıhtıyacın oldugu dönem.... bnm senın sevgıne ıhtıyacım var bana sarıl askım desen dırek napar mesela...

Yok canım nerdeee. Benimki de hiç sarılmadı hamileyken. Güzel bir iki iltifat bile etmedi. Öptüğü bile sayılıdır. Tüm gebelik boyunca belki 4-5 kezdir
Bari yatarken iyi geceler öpücüğü ver diyorum. Ben söylersem öpüyor. Sırtını dönüp yatıyor sonra. Dediğin gibi en ihtiyacımız olduğu dönem. Bende " doğumdan sonra sana gösteririm " diyorum içimden. İntikamım acı olcak :)))

Gebelik şekerine bağlı iri bebek olabiliyo ama sen zaten kan şekerine baktırmışsındır. Ölçümler sanırım 20. Haftadan sonra çok değişkenlik gösterebiliyormuş. Sen yine sata göre hesapla doğumunu. Ama son zamanlarda çevremdekiler hep bir iki hafta erken doğurdular. Sonuçta 32. Haftadan sonra heran doğum olabilir diye hazırlıklı olmalıyız.

Canim hepsini dikise ennyakin yerinden kestim. Kalan parcalar dikisin icinde kaldi. Onlar da rahatsiz etmez sanirim. Dedigin gibi baska turlusu kiyafeti soker zaten en iyisi yine bu kadar olur. El kadat kiyafetlere 4-6 sayfa etiket koymuslar, cok gerekli sanki :)

Canim yardim etmeyecekse niye gelecek?
Anlattigin gibi bir kadincagizsa senden beklemez kendi de yapar gibime geliyor.
Benim kv hicbirsey yapmaz, yaptigini da ben begenmem :) o yuzden evinde kalsin.

benim kayınvalide de sağolsun yardıma gelmeyi bırak torununa bir patik örmedi daha .. 5 dk yürüme mesafesindeyiz bide :) o kadar heyecanla torun bekliyor yani .. bide oğlunun ilk çocuğu

bebeğinin kilosu kac cıktı acaba

kızlar çocuk odamız olmadıgı için pratik olması açısından park yatak aldık bebişimize .. nasılda özeniyorum güzelim bebek odalarına neyse uzatmayayım.. park yatak içine nasıl bir yatak aldınız? kalın sünger kestirip üzerine pamuklu kumaş örtümü kaplatsam bilemedim.. visko,pamuk, yün kullanmayın diyor herkes.. fikir istiyorum

Ben sünger yatak almıştım canım, hazır olanlardan ama, ne kadar sağlıklı bilemiyorum... Fazla araştırmadan almıştım.... Kızım kullandı, şimdi bebiş de kullanacak...

canım ben de sünger yatak aldım.bebek yatağının yarı ortopedik olması gerekiyomuş ama bana çok pahalı geldi.yani 300 den başlıyo.ben 51 tl ye aldım bi siteden.benim ki de park yatak.2 sene sonra falan oda yapacağım için bu kadar para harcamayayım dedim.pamuk ve yün allerji yapabiliyomuş.viskolar da omurgası için sağlıklı olmuyomuş.araştırmalarıma göre yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…