Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkadım , içleinde kocamn etiketleri var. Onlrı kessem yine en dipte kalıyolar bebeği rhatsız etmezmi ? Kendiminkileri öyle yapıyorum ama bebişe zarar verirmi kalan etiket parçası bilemedim. Komple çıkarsam etiketi etiketin olduğu yer sökülür. Siz ne yaptınız ?
Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkadım , içleinde kocamn etiketleri var. Onlrı kessem yine en dipte kalıyolar bebeği rhatsız etmezmi ? Kendiminkileri öyle yapıyorum ama bebişe zarar verirmi kalan etiket parçası bilemedim. Komple çıkarsam etiketi etiketin olduğu yer sökülür. Siz ne yaptınız ?
aynı şeyi bende düşündüm ama sanırım yapacak bir şey yok kıyafete zarar vermeden en dipten kesmek galiba çözüm insan yumuşacık tenini çizer diye düşünüyor bebişin boynu falan gözümde canlandıda pamuk gibi ısırasım geldi şimdiden:)Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkadım , içleinde kocamn etiketleri var. Onlrı kessem yine en dipte kalıyolar bebeği rhatsız etmezmi ? Kendiminkileri öyle yapıyorum ama bebişe zarar verirmi kalan etiket parçası bilemedim. Komple çıkarsam etiketi etiketin olduğu yer sökülür. Siz ne yaptınız ?
İmreniyorum yaaKeşke benimki de sarılsa
Günaydın Kızlar,
sabah ofise geldim ama midem çok kötü hamileliğin ilk günlerindeki gibi bulanıyor dün akşamda kötüydüm.Akşam yediklerimi çıkardım rahatladım biraz ama bulantı hala geçmediSizin nasıl mide bulantısı olan var mı aranızda ?
Yarın son günüm inş.Cuma günü 32.hafta raporumu alıcam geçsin artık günler.
Hamilelik sürecini sevmedim ben oğluma kavuşmak ,eski halime dönmek istiyoruumm...
Canım tam eşinle arandakı meseleyi bılmıyrm ama eşinden bekledgın ilgiyi dile getırsen ?
aynı şeyi bende düşündüm ama sanırım yapacak bir şey yok kıyafete zarar vermeden en dipten kesmek galiba çözüm insan yumuşacık tenini çizer diye düşünüyor bebişin boynu falan gözümde canlandıda pamuk gibi ısırasım geldi şimdiden:)
hahaaasenin annen de fenaymış yaa benimki gel desem de gelmiyor işi var kendine göre kardeşim okuyor, babam çalışıyor onlarla uğraşıyor, kv desen köyde kalıyor şehirde de evleri var kayınpeder illa köyde oturcam diye şehre gitmiyor, e malum köyde de eş dost akraba bağ bahçe derken bize gelmiyorlar. doğum zamanı da pek kalamazlar bu yüzden en fazla bir ay.
ben de sadece kestim canım ya başka birşey de yapılamaz heralde
Ben kestim etiketleri dibinden o kadarı rahatsız etmez heralde bilmem ki
aynı şeyi bende düşündüm ama sanırım yapacak bir şey yok kıyafete zarar vermeden en dipten kesmek galiba çözüm insan yumuşacık tenini çizer diye düşünüyor bebişin boynu falan gözümde canlandıda pamuk gibi ısırasım geldi şimdiden:)
en fazla bir ay mı hahahaha:))) kuzum daha ne kadar kalacaklarki zatennn her dk gelseler cok gelıolar derız gelmeseler gelmıo derızz bız nasıl warlıklarız
aahh canım nasıl günah yaptıgı aslında senın ona en ıhtıyacın oldugu dönem.... bnm senın sevgıne ıhtıyacım var bana sarıl askım desen dırek napar mesela...
selam kızlar,
doktordan geldim şimdi. bebeğim 2 hafta ilerden gidiyormuş. sata göre 34 haftalık hamileyim fakat bebeğin gelişimine göre 36 hafta görünüyor. bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım. acaba diyorum ben 1 ay önceden hamile kaldım da üstüne mi adet gördüm, bilemedim. Çok şükür gelişiminin geri olmasındansa ileri olması daha iyi diye düşünüyorum. Fakat beni korkutan tarafı fuzuli yere sezeryan ederler mi beni?doktor her hafta gelmemi istedi. Normal doğum olsun çok istiyorum tabii hayırlısıyla. Bu gidişle olur mu olmaz mı Allah kerim. kafam biraz karıştı anlicağınız. doğum zamanına göre annem ve kız kardeşim gelecekti yanıma. sata göre doğum tarihim 3 ocak, bebeğin gelişimine göre 21 aralık görünüyor. Allah yardımcımız olsun. Doğumlarımız inşallah çabuk ve kolay bir şekilde olur.
Canim hepsini dikise ennyakin yerinden kestim. Kalan parcalar dikisin icinde kaldi. Onlar da rahatsiz etmez sanirim. Dedigin gibi baska turlusu kiyafeti soker zaten en iyisi yine bu kadar olur. El kadat kiyafetlere 4-6 sayfa etiket koymuslar, cok gerekli sanki :)Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkadım , içleinde kocamn etiketleri var. Onlrı kessem yine en dipte kalıyolar bebeği rhatsız etmezmi ? Kendiminkileri öyle yapıyorum ama bebişe zarar verirmi kalan etiket parçası bilemedim. Komple çıkarsam etiketi etiketin olduğu yer sökülür. Siz ne yaptınız ?
Canim yardim etmeyecekse niye gelecek?
Anlattigin gibi bir kadincagizsa senden beklemez kendi de yapar gibime geliyor.
Benim kv hicbirsey yapmaz, yaptigini da ben begenmem :) o yuzden evinde kalsin.
selam kızlar,
doktordan geldim şimdi. bebeğim 2 hafta ilerden gidiyormuş. sata göre 34 haftalık hamileyim fakat bebeğin gelişimine göre 36 hafta görünüyor. bu iyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım. acaba diyorum ben 1 ay önceden hamile kaldım da üstüne mi adet gördüm, bilemedim. Çok şükür gelişiminin geri olmasındansa ileri olması daha iyi diye düşünüyorum. Fakat beni korkutan tarafı fuzuli yere sezeryan ederler mi beni?doktor her hafta gelmemi istedi. Normal doğum olsun çok istiyorum tabii hayırlısıyla. Bu gidişle olur mu olmaz mı Allah kerim. kafam biraz karıştı anlicağınız. doğum zamanına göre annem ve kız kardeşim gelecekti yanıma. sata göre doğum tarihim 3 ocak, bebeğin gelişimine göre 21 aralık görünüyor. Allah yardımcımız olsun. Doğumlarımız inşallah çabuk ve kolay bir şekilde olur.
kızlar çocuk odamız olmadıgı için pratik olması açısından park yatak aldık bebişimize .. nasılda özeniyorum güzelim bebek odalarınaneyse uzatmayayım.. park yatak içine nasıl bir yatak aldınız? kalın sünger kestirip üzerine pamuklu kumaş örtümü kaplatsam bilemedim.. visko,pamuk, yün kullanmayın diyor herkes.. fikir istiyorum
kızlar çocuk odamız olmadıgı için pratik olması açısından park yatak aldık bebişimize .. nasılda özeniyorum güzelim bebek odalarınaneyse uzatmayayım.. park yatak içine nasıl bir yatak aldınız? kalın sünger kestirip üzerine pamuklu kumaş örtümü kaplatsam bilemedim.. visko,pamuk, yün kullanmayın diyor herkes.. fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?