Ben sadece 0-3 olanları kestim kızlar diğer büyüklere sırası gelince keserim dedim düzenlerken karışmasın istedim.Canim hepsini dikise ennyakin yerinden kestim. Kalan parcalar dikisin icinde kaldi. Onlar da rahatsiz etmez sanirim. Dedigin gibi baska turlusu kiyafeti soker zaten en iyisi yine bu kadar olur. El kadat kiyafetlere 4-6 sayfa etiket koymuslar, cok gerekli sanki :)
Canım ya, bu cevabınla alakalı değil ama eşinle ilgili, kimseyle eşini kıyaslama demiş ya topidik çok haklı...Ben kestim etiketleri dibinden o kadarı rahatsız etmez heralde bilmem ki
bebeğinin kilosu kac cıktı acaba
Canım ya, bu cevabınla alakalı değil ama eşinle ilgili, kimseyle eşini kıyaslama demiş ya topidik çok haklı...
Herkes farklı, bizim de beş buçuk sene oldu evleneli..
Burada anlatılan çoğu eşden kadar farklı ki, ama bunu hiç takmammışım, bu gün ev süpürürken aklıma geldi...
Mesela iki hamileliğimde de beni hiç nazlamamıştır, evde bir çok işte yardım eder ama bunları her zaman yapardı...
Can'ın ne istiyor, filan, aman gel yorulmuşsundur dememiştir....sevgi gösterileri felan hamilelikten önce daha fazlaydı...
Hatta dün bana ne diyor,
Ben hamilelik bana çok yakışıyor diye kendi kendime şımarıyorum, beyimiz ne dese beyenirsin, hamilelikten önceki seni daha çok beyeniyorum...
Dün beni biraz sev diyorum, ters tarafıma geliyorsun diyor....
Pazartesi günü saat beşe kadar işteydim, toplantı vs, eve geldim yemek, sonrasında akşam dersi var ona gittim, dokuz buçukta evdeydim... Öğrenci kaydetmem lazım... Diyorum ki en asgarisini yapayım da geri kalanını yarın yaparım, ben yapayım diyeceğine ne var topu topu 30 öğrenci değil mi? Diyor... Bacaklarım belim karnım her yerim tutulmuş ağrıyor düşün, en sonunda sen benim Halim'den hiç anlamıyorsun dedim...
Bir yerim ağrıyor deyince e olacak o kadar hamilesin diyor...
Dün gece canım bir şey çekti, bu saatte gidilmez hem aşerme zamanın geçti artık dedi...
Şimdi tüm bunları anlatınca sanki kötü bir eş gibi duruyor ama pek çok iyi özelliği de var... Onu bu huyları sebebiyle seviyorum.. ( şimdi nazar değmesin anlatmayayım)
Ayrıca üstte anlattığım hiç bir olay ve bunun benzeri nicesinden dolayı asla onunla tartışmadım, tavır bile takınmadım... Hiç huzurumu bozamam doğrusu....
Şimdi okudum da kavga edilecek kadar varmış yahu bu akşam için hazırlansam mı?
ben ortopedik yatak aldım ilke bebeden ve sadece 88 tl ye. bebeğe yeter de artar bile. ürün de gayet iyi. belis marka.canım ben de sünger yatak aldım.bebek yatağının yarı ortopedik olması gerekiyomuş ama bana çok pahalı geldi.yani 300 den başlıyo.ben 51 tl ye aldım bi siteden.benim ki de park yatak.2 sene sonra falan oda yapacağım için bu kadar para harcamayayım dedim.pamuk ve yün allerji yapabiliyomuş.viskolar da omurgası için sağlıklı olmuyomuş.araştırmalarıma göre yani.
ben ortopedik yatak aldım ilke bebeden ve sadece 88 tl ye. bebeğe yeter de artar bile. ürün de gayet iyi. belis marka.
Canım ya, bu cevabınla alakalı değil ama eşinle ilgili, kimseyle eşini kıyaslama demiş ya topidik çok haklı...
Herkes farklı, bizim de beş buçuk sene oldu evleneli..
Burada anlatılan çoğu eşden kadar farklı ki, ama bunu hiç takmammışım, bu gün ev süpürürken aklıma geldi...
Mesela iki hamileliğimde de beni hiç nazlamamıştır, evde bir çok işte yardım eder ama bunları her zaman yapardı...
Can'ın ne istiyor, filan, aman gel yorulmuşsundur dememiştir....sevgi gösterileri felan hamilelikten önce daha fazlaydı...
Hatta dün bana ne diyor,
Ben hamilelik bana çok yakışıyor diye kendi kendime şımarıyorum, beyimiz ne dese beyenirsin, hamilelikten önceki seni daha çok beyeniyorum...
Dün beni biraz sev diyorum, ters tarafıma geliyorsun diyor....
Pazartesi günü saat beşe kadar işteydim, toplantı vs, eve geldim yemek, sonrasında akşam dersi var ona gittim, dokuz buçukta evdeydim... Öğrenci kaydetmem lazım... Diyorum ki en asgarisini yapayım da geri kalanını yarın yaparım, ben yapayım diyeceğine ne var topu topu 30 öğrenci değil mi? Diyor... Bacaklarım belim karnım her yerim tutulmuş ağrıyor düşün, en sonunda sen benim Halim'den hiç anlamıyorsun dedim...
Bir yerim ağrıyor deyince e olacak o kadar hamilesin diyor...
Dün gece canım bir şey çekti, bu saatte gidilmez hem aşerme zamanın geçti artık dedi...
Şimdi tüm bunları anlatınca sanki kötü bir eş gibi duruyor ama pek çok iyi özelliği de var... Onu bu huyları sebebiyle seviyorum.. ( şimdi nazar değmesin anlatmayayım)
Ayrıca üstte anlattığım hiç bir olay ve bunun benzeri nicesinden dolayı asla onunla tartışmadım, tavır bile takınmadım... Hiç huzurumu bozamam doğrusu....
Şimdi okudum da kavga edilecek kadar varmış yahu bu akşam için hazırlansam mı?
ama bebek yatakları omurga sağlığı için yarı ortopedik olmalıymış.. bi türlü karar veremedim yahuu
Maşallah bitanem çok nadir bence senin bu kayınvalde görümce durumun her yerde anlatma valla maşallah :))slm kızlar, oo bugün çok kaynatmışsınız yine, oku oku bitiremedim, kvler, eşler
şimdi bizi okuyan da bütün kayınvalideleri bir sanıcak, ben de yazayım yazmazsam içimde kalır, haksızlık etmiş olurum. benim kv çok iyidir.( maaşallah demeyi unutmayın) görümcemden hiç ayırmaz beni, onlara gidince de bize gelince de hiç iş yaptırmaz bana, evlendiğimizden beri böyledir. bu hafta pazar geldi, dolabımı yemeklerle doldurdu, temizliği de yapmış ben bugün okuldayken Allah razı olsun. bugün de gitti. bana bu hafta hiç bi iş bırakmadı. o varken ben hiç bişeye karışmam zaten. eşim de öyle alıştırdı sen yapma annem yapar der hep.hele görümcem eşim ben bir araya gelince hepimiz bi evin küçük çocukları gibiyiz hala
gece uyku konusuna gelince bizim yatak çok büyük, eşimi görmüyorum bile gece
2 akşamdır sol tarafıma ağrı gibi sancı gibi bişiler geliyor. nedendir bilemedim. nst ye hiç girmedim. orda anlaşılıyor mu ne olduğu?
benim kv evi yakın, gelse bile kalması olmaz herhalde... zaten eşime de şimdiden söylüyormuş, annesi kalsın yanında ilk zamanlar, doğumdan sonra benim yanımda rahat edemez, bana gel deme diye
annem de aynı şehirdeyiz ama evimiz biraz uzak, gelirse o gelir ama doğumdan önce gelip kalmam diyor
bana kalsa kimseye gerek yok, sanki 3-4 tane doğurdum, hep bi ben hallederim havasına giriyorum, hiçbirşey için zorlanmayacakmışım gibime geliyor nedense... cahil cesareti mi acaba benimkisi.
slm kızlar, oo bugün çok kaynatmışsınız yine, oku oku bitiremedim, kvler, eşler
şimdi bizi okuyan da bütün kayınvalideleri bir sanıcak, ben de yazayım yazmazsam içimde kalır, haksızlık etmiş olurum. benim kv çok iyidir.( maaşallah demeyi unutmayın) görümcemden hiç ayırmaz beni, onlara gidince de bize gelince de hiç iş yaptırmaz bana, evlendiğimizden beri böyledir. bu hafta pazar geldi, dolabımı yemeklerle doldurdu, temizliği de yapmış ben bugün okuldayken Allah razı olsun. bugün de gitti. bana bu hafta hiç bi iş bırakmadı. o varken ben hiç bişeye karışmam zaten. eşim de öyle alıştırdı sen yapma annem yapar der hep.hele görümcem eşim ben bir araya gelince hepimiz bi evin küçük çocukları gibiyiz hala
2 akşamdır sol tarafıma ağrı gibi sancı gibi bişiler geliyor. nedendir bilemedim. nst ye hiç girmedim. orda anlaşılıyor mu ne olduğu?
slm kızlar, oo bugün çok kaynatmışsınız yine, oku oku bitiremedim, kvler, eşler
Ormeyi falan gectim, zaten beceremez. Esimin siyah pantolonlarini acik kahve yorgan ipligiyle dikerdi zamaninda :) ama bir corap bile alip al kizim bu da torunumun demedi. Gorumcem de ayni. Ama ismini sunu koyun, bu doktora git, pembe alma beyaz al demeyi bilir. Napalim canim bizim sansimiza da bunlar dustu :)))benim kayınvalide de sağolsun yardıma gelmeyi bırak torununa bir patik örmedi daha .. 5 dk yürüme mesafesindeyiz bide :) o kadar heyecanla torun bekliyor yani .. bide oğlunun ilk çocuğu
iyi akşamlar güsel anne adayları... Aklıma takılan bi konu var yardım istiyorum bebeğin biberon ve emziği konusunda Biberon ucu ve emzik için silikon mu yoksa kauçuk mu tercih ettiniz? Kauçuk için iyi diyolar ama ben etrafımda kullanan hiç görmedim...
Ben de henuz park yataga silte almadim. Evat bulabilirsen yari ortopedik silte en iyisi. O da yatagin ust kismi icin fazla jalin plur muvdiye cekiniyorum. Bir ay icinde bursey almamkakızlar çocuk odamız olmadıgı için pratik olması açısından park yatak aldık bebişimize .. nasılda özeniyorum güzelim bebek odalarınaneyse uzatmayayım.. park yatak içine nasıl bir yatak aldınız? kalın sünger kestirip üzerine pamuklu kumaş örtümü kaplatsam bilemedim.. visko,pamuk, yün kullanmayın diyor herkes.. fikir istiyorum
iyi akşamlar güsel anne adayları... Aklıma takılan bi konu var yardım istiyorum bebeğin biberon ve emziği konusunda Biberon ucu ve emzik için silikon mu yoksa kauçuk mu tercih ettiniz? Kauçuk için iyi diyolar ama ben etrafımda kullanan hiç görmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?