2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ıyı aksamlar kızlar ben de bıberon olarak chıcconun step up var ya hanı kucucuk onu almayı dusunuyorum ama kararsızım.emzık olarak nuk. sılıkon veya kaucuk ya da ıkısını de alırım dursun.dr browns cam olan da ıyı gıbı ama ne bılım onun ıcının zor temızlendıgını yazmıs bazıalrı ondan vazgectım. avent de olabılır aslında . gogus pompası falan almayı duusunmuyorum alırsam da manuel ucuz bı tane alırım eczeneden ya da lansıoh falan.

yemek yapmak çok zor gelıyo bu ara bana yaaa hem sıcak sulu yemek ıstıyo canım hemde zor gelıyo çorba yaptım yedım şimdi eşimde dısarda arkadasıyla yemış tok gelecekmış yaptıgım çorba bıle dünyanın en güzel yemegı gıbı oldu hazır önume bı tas corba gelse ah nası dua ederım.. nerde ah kv sı becerıklı hatunlar kıymetını bılın bnmkı herseyın üstüne bı de üşengeç yapsa nasılda yapar ama yapmaz üşenır....

kımse msjıma cvp vermedı..................

Nasil canim sıkıldı. 5 dakka mesafede oturuyor diyorsun. Birkac gunde bir yaptigi yemekten 2 kisilik fazla yapip yollasa olur mu? Niyet iste, icinden gelmiyor. Benim esim annemlerin oldugu sehirde calisiyor ve hergun servisle gidip geliyordu. Annem haftada 2 gun 2-3 cesit yapar servise gotururdu. Simdi ben ise gitmiyorum diye toparlandik geldik annemlerde kaliyoruz. Hem esim yol gitmiyor, hem de ben yemek yapmiyorum. Ahh analarimiz ahh Allah onlari basimizdan eksik etmesin. Kv yonunden sabsli olan arkadaslar herkes ayni olacak diye birsey yOk tabii ki. Ama kvnin kotusu de kotu oluyor yahu.

ben ortopedik yatak aldım ilke bebeden ve sadece 88 tl ye. bebeğe yeter de artar bile. ürün de gayet iyi. belis marka.

Ölçüleri nedir acaba yatağın, bide yüksekliği kaç cm. Park yataklara yüksek yatk olmuyor çünkü bende araştırıyorum

Canm sen niye bu kadar açıklama yapasınki, sen böyle ifade etmeye çalıştıkça dahada üstüne gelirler. Ben olsam hiç konuyu çmam onlar açarsada niye çağırmadın diye planlı değildi arayıp geldiler yada anneleri yoktu onlar olsaydı çağırırdım iyebilirsin. Yada hatta saflığa vurup kızlar tek geldi anneleri yoktu o yüzden çağırmadım diyebilrsin. Bu durumdada hala çağırsaydın derse pes diyorum yani. Bence biraz sınırlarını belirlemelisin bu sınırlarda tabiki kavga ile olmaz. Ancak yaşadığın olaylarla bunu çizebilirsin.

Ben de henuz park yataga silte almadim. Evat bulabilirsen yari ortopedik silte en iyisi. O da yatagin ust kismi icin fazla jalin plur muvdiye cekiniyorum. Bir ay icinde bursey almamka
zim benim de.

E bebekte sitesinde yarı ortapedik yataklar var henüz gidip bakmadım. Ölçüleri uymasada alıp kessek nasıl olur acaba. Bu visko yataklar çok ince çocuk nasıl yatıcakki onda

Aldığım yer tanıdıktı bana nuk silikon emzik biberondada chicco gövdesi cam değil plastik anne göğsüne en benzeyen bi ucu var ondan aldırdı, gögüs pompası olarakta avent aldım manueller r oluyormuş

Ölçüleri nedir acaba yatağın, bide yüksekliği kaç cm. Park yataklara yüksek yatk olmuyor çünkü bende araştırıyorum

aldığım yatağın ölçüleri 70x110 cm. yüksekliği de hemen hemen bir karış kadar var. bebek dönebilir kıvama gelene kdr ara katlı kullanacam park yatağı. baktım bebek dönmeye başlıyor hemen ara katı çıkarıp yatağın zeminine yerleştirecem. viskolar fln bana çok ince geldi 4-5 cm kalınlığında. yine en iyisi ortopedik yataklar gibi. bunlar zaten bebeğe özel yapılıyor. umarım bir sorun olmaz gelişimi ile ilgili

Tam benim yatağın ölçüleri, canım hangi siteydi ilke bebemiydi ? ve markası nedir ? Bende alayım artık, baktım bayağı ama bulamadım..

Tam benim yatağın ölçüleri, canım hangi siteydi ilke bebemiydi ? ve markası nedir ? Bende alayım artık, baktım bayağı ama bulamadım..
evet canım ilke bebeden aldım. kargoda çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. yatak için alez de aldım ordan. gayet güzeller. fiyatları da çok uygun. tavsiye ederim yani.

canım sana bişey dicek olursa kendini küçültmüş olur.sonuçta çağırılacak durum olsa da çağırmasan neyse hoş çağırılcak durumda da çağırmadıysan yine onun dediği gurursuzluk bence.eğer sana sorarsa niye beni çağırmadın diye.3 tane genç kadının içinde sıkılırsın nezaketen gelmek zorunda kalırsın diye çağırmadım dersin.ama istersen bidahaki sefere çağırayım da makyajdan kıyafetten kızsal şeylerden konuşuyoruz sen de gelir katılırsın bize nolcak falan de bak bi daha yapıyo mu?ben fazla gaddar gibi görünebilirim bu yazdıklarımla ama emin olun öyle ılımlı biriydim ki gık demezdim kırıcam üzülcekler dye.ama nabza göre şerbet lazımmış....
ben böyle değildim yaşarken oldum

canım lastikleri kesiyor belimi ve kaşındırıyor
eğer hamile külotu almasaydım kesin daha fazla çatlardı kaşımaktan

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım valla
erken doğurmaktan çok korkuyorum ben, bazen de zamanında doğmazsa o da büyük sıkıntı gibime geliyo

canım benim iğne batma şeklinde olana dedi doktor kasılma diye
alttan vuruyosa 10 sefere kadar normal dedi
bi arkadaşımın tabiriyle dikenli teli geçiriyolar gibi oluyo anlık, oymuş doktorum öyle dedi

canım benimki 3 hafta ileride gidiyo anasından
canım önden de olsa geriden de olsa doğuma ultrason sonuçlarına göre karar veriyorlar
ama zorunlu sezeryan olacaksa en çok ne kadar bekleyebilirse o kadar beklet bebeğini içerde
çünkü içerde 1 saat fazla durması dışardaki ortalama 3 günlük gelişimine bedel oluyomuş

Ben emınonunden bı magazadan almıstım hıc bı yerınde etıket yok o konuda rhatım canm :) ama sokulen yerı elınde tuttrsan ?

Ben kaucuk alıcaktım ama satıcı önermedı..çünkü bebekler özellıkle ılk dgdugu zamanlar kaucga alısırsa kauck zamanla şişen bısy dedı bu sefer bebege anne memesı kucuk gelıo emmıo dedı..dsununcede haklı gıbı geldı bana :)

evet canım ilke bebeden aldım. kargoda çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. yatak için alez de aldım ordan. gayet güzeller. fiyatları da çok uygun. tavsiye ederim yani.

Teşekkür ederim, park yatağı bi kurayım üstte tam olarak ne kadar kalıyo bakıcam. Bu yatağın yüksekliği 17 cm miş uyarsa hemen alırım

canım benim iğne batma şeklinde olana dedi doktor kasılma diye
alttan vuruyosa 10 sefere kadar normal dedi
bi arkadaşımın tabiriyle dikenli teli geçiriyolar gibi oluyo anlık, oymuş doktorum öyle dedi

Evetttt bana o dikenli teli geçiriyolar :) o kasılmamıymış korktum şimdi. Gün içinde 1 yada 2 kere oluyo ve her seferinde ardarsa 2,3 kere. Doğummu yaklaşıyo yani ??

Canım dıyologun nasıldır bılemem ama ben ewlenelı 1 buck sene oldu kv den uzagım ewıme daha 3 sefer geldı geldıgıdde 3 gun kaldı :) cok sıkıntıya gelemem ben. sen sıkılırsın dıe cagrmadım derdım sanırım ben :)

Son düzenleme:
Arkadaslar ERMODA dıe bı sıtede beşik begendım izmirdeymıs yeri...duyan bılen warmı guwenıp alabılırmıyım ? lutfen cewplwrınızı beklıyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…