hep kayınvalıdemden yakınıyo bı halım varda bı bnm yazdıklarımı okuyun lütfen ne dıyceksınız bugun olanlara cünkü artık ben ne dıycegımı bılemıyorum kafayı yiycem...
sabah mahalle komsularımız var bizim genç ben yaslarda bırı de 30 falan 3 tane genç arkadaslarım yanı .. aramışlar sana öğlenden sonra oturmaya gelıcez dıye buyrun dedım hızlıca işimi bitirip kek falan yaptım... bunların annelerıni kayınvalıdelerını de kayınvalıdem tanır oturma yapmıştık bi ara...
geldıler cay içiyoruz tel çaldı baktım bnm kv açtım naptın dedı napım edayla ayşe var oturuyoruz dedım hayırdır dedı şaşırdım öle dedım oturmaya geldıler ne dese begenırsınız yaaa çıldırmak işten degıl benı neden çagırmadın dedı aaa kaldım öyle bende gelıyım barı dedı aa tabı gel anne dedım ne dıyım kızlarda şaşakaldılar onlarada bişi diyemedım yanlarında konusuyorum sesi yanındakıne duyuluyo ya zaten tlfonun...
sonra da ne düşündüyse gelmedı ayy ben napım yarın bı gün konusurken bı de bi şekılde laf hazırlar ve sokuşturur.. ahhh aaahhhh siz diyosunuz ya ılgılenmez gelmez dıye sakın sikayet etmeyın bnmkı herseyıme müdahıl olmak istiyo yaaa arkadasımgelınce ben senı neden cagırıyım.. 60 yasındakı bı kadına nasıl anlatmalı bunu ne yapsamiçinde bulunmak ıster eşimle dısarı çıksam bana demedınız der yaaa.. ah o mesafe koyabılenler nasıl yapıyosunuz bılemıyorum ben kıramıyorumda görüşüyoruzda öyle uzak da degılız napım ne edım şimdi.. 2 gün sonra görümcemde oturma var orda ıkısı bırden konusur dururlar artık mılletın içinde bişi de denmez.. napsamgördüğümde neden gelmedın mı desem gençler oldugu için sana demeyı düşünmedım mıdesem çünkü artık münakaşa ıstemıyorum aman allahım eşime desem annesıne kızar onada dıyemem.... alın bakalımhadı....
Nasil canim sıkıldı. 5 dakka mesafede oturuyor diyorsun. Birkac gunde bir yaptigi yemekten 2 kisilik fazla yapip yollasa olur mu? Niyet iste, icinden gelmiyor. Benim esim annemlerin oldugu sehirde calisiyor ve hergun servisle gidip geliyordu. Annem haftada 2 gun 2-3 cesit yapar servise gotururdu. Simdi ben ise gitmiyorum diye toparlandik geldik annemlerde kaliyoruz. Hem esim yol gitmiyor, hem de ben yemek yapmiyorum. Ahh analarimiz ahh Allah onlari basimizdan eksik etmesin. Kv yonunden sabsli olan arkadaslar herkes ayni olacak diye birsey yOk tabii ki. Ama kvnin kotusu de kotu oluyor yahu.yemek yapmak çok zor gelıyo bu ara bana yaaa hem sıcak sulu yemek ıstıyo canım hemde zor gelıyo çorba yaptım yedım şimdi eşimde dısarda arkadasıyla yemış tok gelecekmış yaptıgım çorba bıle dünyanın en güzel yemegı gıbı oldu hazır önume bı tas corba gelse ah nası dua ederım.. nerde ah kv sı becerıklı hatunlar kıymetını bılın bnmkı herseyın üstüne bı de üşengeç yapsa nasılda yapar ama yapmaz üşenır....
ben ortopedik yatak aldım ilke bebeden ve sadece 88 tl ye. bebeğe yeter de artar bile. ürün de gayet iyi. belis marka.
hep kayınvalıdemden yakınıyo bı halım varda bı bnm yazdıklarımı okuyun lütfen ne dıyceksınız bugun olanlara cünkü artık ben ne dıycegımı bılemıyorum kafayı yiycem...
sabah mahalle komsularımız var bizim genç ben yaslarda bırı de 30 falan 3 tane genç arkadaslarım yanı .. aramışlar sana öğlenden sonra oturmaya gelıcez dıye buyrun dedım hızlıca işimi bitirip kek falan yaptım... bunların annelerıni kayınvalıdelerını de kayınvalıdem tanır oturma yapmıştık bi ara...
geldıler cay içiyoruz tel çaldı baktım bnm kv açtım naptın dedı napım edayla ayşe var oturuyoruz dedım hayırdır dedı şaşırdım öle dedım oturmaya geldıler ne dese begenırsınız yaaa çıldırmak işten degıl benı neden çagırmadın dedı aaa kaldım öyle bende gelıyım barı dedı aa tabı gel anne dedım ne dıyım kızlarda şaşakaldılar onlarada bişi diyemedım yanlarında konusuyorum sesi yanındakıne duyuluyo ya zaten tlfonun...
sonra da ne düşündüyse gelmedı ayy ben napım yarın bı gün konusurken bı de bi şekılde laf hazırlar ve sokuşturur.. ahhh aaahhhh siz diyosunuz ya ılgılenmez gelmez dıye sakın sikayet etmeyın bnmkı herseyıme müdahıl olmak istiyo yaaa arkadasımgelınce ben senı neden cagırıyım.. 60 yasındakı bı kadına nasıl anlatmalı bunu ne yapsamiçinde bulunmak ıster eşimle dısarı çıksam bana demedınız der yaaa.. ah o mesafe koyabılenler nasıl yapıyosunuz bılemıyorum ben kıramıyorumda görüşüyoruzda öyle uzak da degılız napım ne edım şimdi.. 2 gün sonra görümcemde oturma var orda ıkısı bırden konusur dururlar artık mılletın içinde bişi de denmez.. napsamgördüğümde neden gelmedın mı desem gençler oldugu için sana demeyı düşünmedım mıdesem çünkü artık münakaşa ıstemıyorum aman allahım eşime desem annesıne kızar onada dıyemem.... alın bakalımhadı....
Ben de henuz park yataga silte almadim. Evat bulabilirsen yari ortopedik silte en iyisi. O da yatagin ust kismi icin fazla jalin plur muvdiye cekiniyorum. Bir ay icinde bursey almamka
zim benim de.
ıyı aksamlar kızlar ben de bıberon olarak chıcconun step up var ya hanı kucucuk onu almayı dusunuyorum ama kararsızım.emzık olarak nuk. sılıkon veya kaucuk ya da ıkısını de alırım dursun.dr browns cam olan da ıyı gıbı ama ne bılım onun ıcının zor temızlendıgını yazmıs bazıalrı ondan vazgectım. avent de olabılır aslında . gogus pompası falan almayı duusunmuyorum alırsam da manuel ucuz bı tane alırım eczeneden ya da lansıoh falan.
Ölçüleri nedir acaba yatağın, bide yüksekliği kaç cm. Park yataklara yüksek yatk olmuyor çünkü bende araştırıyorum
aldığım yatağın ölçüleri 70x110 cm. yüksekliği de hemen hemen bir karış kadar var. bebek dönebilir kıvama gelene kdr ara katlı kullanacam park yatağı. baktım bebek dönmeye başlıyor hemen ara katı çıkarıp yatağın zeminine yerleştirecem. viskolar fln bana çok ince geldi 4-5 cm kalınlığında. yine en iyisi ortopedik yataklar gibi. bunlar zaten bebeğe özel yapılıyor. umarım bir sorun olmaz gelişimi ile ilgili
evet canım ilke bebeden aldım. kargoda çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. yatak için alez de aldım ordan. gayet güzeller. fiyatları da çok uygun. tavsiye ederim yani.Tam benim yatağın ölçüleri, canım hangi siteydi ilke bebemiydi ? ve markası nedir ? Bende alayım artık, baktım bayağı ama bulamadım..
kımse msjıma cvp vermedı..................
kızlar benım herseyım oluyo bana eşofmanlarım kılotlarım hiç hamıle eşofmanı kılotu almadım ama dogumsonrası tertemız gıyerım dıye 2 tane lohusa pıjaması aldım pijamalarımda oluyo halbukı bnde 11.5 kılo aldım ama aldıgım kılolar görünmuyo hiç:))
Günaydın kızlar. şu anda alıntı yapamadım ama erken doğum yapan arkadaşıma geçmiş olsun diyorum. inşl en kısa zamanda sağlıcakla evlerine dönerler bebişleriyle.
yalnız değilim yani, benim de 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman konuşcam her şeyi inşl. artık iyice yaklaştı gibi hissediyorum. bazen de kasım annelerine giriyorum, 40ı geçip doğumu henüz olmayan bi çok kişi var, o da zor bi durum sanırım, beklemek zor gelir insana. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Ben çalışmıyorum dewamlı ewdeyım malum doğuda gıdılck bı yerde yokbu ara cok zararlı beslenıyorum hep abur cubur
Tosuncuk kızım gelsınde miss kokulu pogacam o yıcem onu
Şu kasılma nasıl bişey bi aydınlatın kızlar, yani kasıklarda sürekli bi ağrımı yada giren çıkan bi ağrımı ? Birde afedersinz biraz açık söyliycem hani vajinadan içeri doğru sanki iğne batmaları şeklindemi ? 2. Si bazen oluyo bana.
Canım senin bebeğin kaç hafta ilerideydi ? Sezeryan olucam ben mecburi, Önde giden bebeklerde acaba ultrason sonucuna göremi karar veriyolar doğuma yoksa adet tarihine göremi. Doktor 38 de alırız dedi bana, sormayı unuttum ama neye göre 38 adetime göremi ultrasona göremi
Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkadım , içleinde kocamn etiketleri var. Onlrı kessem yine en dipte kalıyolar bebeği rhatsız etmezmi ? Kendiminkileri öyle yapıyorum ama bebişe zarar verirmi kalan etiket parçası bilemedim. Komple çıkarsam etiketi etiketin olduğu yer sökülür. Siz ne yaptınız ?
iyi akşamlar güsel anne adayları... Aklıma takılan bi konu var yardım istiyorum bebeğin biberon ve emziği konusunda Biberon ucu ve emzik için silikon mu yoksa kauçuk mu tercih ettiniz? Kauçuk için iyi diyolar ama ben etrafımda kullanan hiç görmedim...
evet canım ilke bebeden aldım. kargoda çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. yatak için alez de aldım ordan. gayet güzeller. fiyatları da çok uygun. tavsiye ederim yani.
canım benim iğne batma şeklinde olana dedi doktor kasılma diye
alttan vuruyosa 10 sefere kadar normal dedi
bi arkadaşımın tabiriyle dikenli teli geçiriyolar gibi oluyo anlık, oymuş doktorum öyle dedi
kımse msjıma cvp vermedı..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?