2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
KV konusunda şunları diyim. Benim sorunum yok şükürki aynı binada oturuyoruz ama en başından beri cıvık olmadığım için ve çalıştığım halde her işimi kendim gördüğü için yemeğim olmasa yumurta kırıp yediğim için ve kocamda en başında burda yer çıkarsınız dediklerinde o zaman niye evleniyoruz biz yemeğimiz yoksa kahvaltı yaparız arada sırada misafirlik tamam ama ben evimde yayılmak isterim deyip konuyu onlara karşı kapadığı için karnım burnumda olsada minnet etmediğim için karşılık olarak bendende beklenmiyor bişey. Bi sefer beni gününe çağırdı yardım et dedi emrivakiden hoşlanmam. Ben annemin günlerine gitmedim yıllarca ne işim var senin akranlarınla dedim konu kapandı. He hamilelik boyunca halin nasıl diye sorduğu sayılıdır. Ama birbirimizi sevsekte yetişme tarzı farklı ne ben onun arzu ettiği gibi olabilirim ne o benim o yüzden belli mesafede saygıyla tutmak işi kolaylaştırıyor. Giderim evine kahve içerim o gelir kahve içer sohbet ederiz herşeyi konuşuruz açık açık ama o kadar. Bu işi en başta sağlamazsan zor. Onların yetişmesine göre ben evden çıkarken bile haber vermeliydim hep ama bana gelmez dedim. Ben anneme babama hesap vermedim okudum işim gücüm var bişi lazımsa haber verin bana getireyim işten gelirken her gün haber veremem dedim eşime. O zamandan bu yana alıştılar artık onlarda normal geliyor. Sorunsuz gidiyor yani çok şükür. Tavsiyem şudurki annenize vermediğiniz tavizi vermeyin ama annenize verdiğiniz tavizide yerine göre veriniz. Sonuçta torun muhabbetinde bana hamilelik boyu doktora gitsek gelsek bölmüş demedi ama oğlunu seviyorum ve çocuk onunda çocuğu tabiki gelecek görecek sevicek arada bi bakacak belki sık sık bakacak hakları var ve bunları kullanabilir. Annem kadar olmasada ona yakın seviyede cocuğuma yakın olacak yani. Bunun içinde surat asmam sanmıyorum. Herşey haddini aşmamakla alakalı aslında. Aşmadığı sürece sıkıntı yok yani. Sevgi ve saygı çerçevesinde yürür gider :)

slm anne adayları nasılsınız bakalım?? size bir sorum olucak aranızda bel bacak ağrıları ve arada oluşan kramplar için magnezyum suda eritilen magvital 365 kullanan var mı ??

kızlar bi sorum olacak
biz bu hafta astımlı anne, sinüzit baba ve yeni doğacak bebişimiz için buhar makinesi alacaz
doktor mutlaka alın dedi, özellikle eşim ve benim kaloriferlerde yanmaya başladığı için neme daha çok ihtiyacımız varmış bu dönemde
üçe indirdim seçenek sayımı
hangisini alayım sizce?

Wollex İyonizer Özellikli Ultrasonik Nemlendirici / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik Nemlendirici - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Weewell Soğuk - Sıcak Buhar Üfleyici (Organik Cam Ön Panel) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

ya da bunlar dışında kullandım ve memnun kaldım dediğiniz buhar makinesi var mı?

canım korkma
o dikenli telin geçme sebebi çatının ve vücudun doğuma hazırlanmasıymış
33-34. haftada başlar ama bebek iri olunca daha da erken başlar dedi
günde 10 seferi geçerse korkulmalıymış
yoksa anatomik olarak vücudumuz alttan genişliyomuş doğuma az kaldığı için

canım biz 3.sünü aldık geçen aylarda. arada bir kullanıyoruz memnun gibiyiz. nem oranını artırıyor baya. bizim odanın nemi %26-27 oluyor genelde onu çalıştırınca çıkıyor 40lara 50lere. ama odanın kapısını kapatmak gerekiyor. biz de açık alışmıştık. sanki havasız oluyor kapatınca.

pardon canım bizimki bundan
http://www.hepsiburada.com/liste/we...l&fh_secondid=oyunweewhc730&categoryid=303171

Son düzenleme:

Selam Azurem,

Ben stickerlarımı stickerbaski.com'a yaptırdım. Tasarımı ekteki gibidir. Ben yalnız bunları şekerlerin üzerine yapıştırmaya, şişelerin üzerine yapıştırmaya yaptırdım. Ben soyle yapıyorum.

- 3 tane Cam sise alıyorum, pasabahcede satılıyor, 1 tanesine lokum, diğerine beyaz seker, diğerine de oğlum olacağı için mavi seker koyucam. siseleri de mavi ve beyaz kurdela takıcam. Ayrıca bu yaptırdığım sticlerlardan yapıstırıcamç Fotolara bak bir. Sekerler için yanlarına külah koyucam, onunda fotosu var. Bunlar eminonunden.
-Sekerleri mavi beyaz alıcam ,bu stickerları üzerine yapıstırıcam.
-Mavi bebek kurabiyesi yaptırıcam, tabi bunlar cam kavanozun içinde olacak, cam kavanozun ustunde yine bu stickerlardan yapıstırıcam.

Son düzenleme:

Arkadasım,

sen sanslıymıssın.. Ben anneme taviz vermiyorum, kayınvalideme hicccc vermiyorum. Cok sert mizaçlıyımdır, buna rağmen esim sesini cıkarmadıgı için maalesef ezilip buzulup duruyorum. Hersey kocada bitiyor maalesef. Başına gelmeyen anlayamaz.

ben de bu yatak konusunu neticeye baglayamadim canim. seceneklerim visco- dedigin gibi ince ve gomuldugu icin burdan arkadaslar sagliksiz olur diyor. 5 veya 10 cmlik sunger - siparis verirsem kesip yapiyorlarmis. Yari ortopedik - bunu cokvdusunuyorum ama ust kismi icin uygun olur mu emin olamiyorum. Ne yapsak acaba?

Haklisin hersey haddini asmamakla alakali. Ama bunun icin once haddini bilmek gerekiyor :) esimin ailesi hicbir konuda yanimizda destek olmadiklari gibi surekli birseyler talep ediyorlar. Ben de mecburen surekli hadlerini bildirmek durumunda kaliyorum. Tomurcuga da katiliyorum eslerimiz bu noktada kilit rol oynuyor. Benimki karistirmaz fazla, ama benimk
adar kesin net sinirlar da cizemiyor. Esimin aklina birseyler sokmaya calisiyorlar mesela, hep gizli sakli arkadan, esim de bana soyluyor, mesafeyi koymak bana dusuyor. Ben yoruldum bu insanlarin surekli mudahale eymeye calismalarindan, onlar hala deniyor. 100 kere olumsuz cikaa da cabalari vazgecmiyorlar. Yani senin esinin ailesi haddini biliyor canim, maalesef hepsi oyle degil.

Canim benim tam benim gibi yapmissin bende eltim ve kv ile ayni binada oturuyorum iki sene oldu ama mesafeyi cok iyi korudum komsudan ote degiliz ama dedigin gibi yemegim olmasa bile tenezzul etmedim oglen yemegine eve geliyoruz esimle onda mis gibi yemek kokulari varken cikip evime yapa bildigim kadarini yaptim oturdum esimle yedim kendime yettim zor oldu ama bagimliligim olmadi birseye kizdimmi da esime dunyayi dar ettim ben muhatap olmadan gidip annesine hesap sordu yani ben hic kotu olmadim ama ezdirmedimde kendimi sonucta ama eltimle anne kiz gibilerdi uc dirt kere buyuk kavgaedip baristilar simdi yine kusler eltime ramazan da corba yapti ben hamile oldugum halde hic yardim etmedi ama simdi eltimden kotusu yok

slm anne adayları nasılsınız bakalım?? size bir sorum olucak aranızda bel bacak ağrıları ve arada oluşan kramplar için magnezyum suda eritilen magvital 365 kullanan var mı ??

Kullaniyorum cnm.hemde erken dogum sancilarini engelliyormus.kramplara cok iyi geliyor

Kızlar gece uyuyamdaım gece lavoboya kalktıktan sonra. Vajinama sürekli şu iğne batmalrı oluyor normalmi sizce, bide bebek hareket ettikçe bu ağrı dahada artıyor ve kasıklarımdada hafifçe oluyo bu ağrı. Doktoruda aradım iki gün tüm randevuları doluymuş. Ne yapsam sizce korktum biraz. İnternette baktım normal diyor. Şuan 32. Haftamdayım ama bebek 34 haftalık çıkıyor erkenmi başladı acaba

Gebeliğin 34. Haftası
Baskının artması ile ilgili bir diğer duygu bu hafta oluşur. Bazı hamileler bunu “toplu iğne ucu batması” şeklinde anlatır. Bu his, pelvik bölgede bebeğin yaptığı baskıdan dolayı titreme, baskı veya uyuşukluk hissidir. Sık görülen bir belirtidir ve sizi endişelendirmemelidir.

kızlar bnm eşimde benı asla ezdırmez aılesıne laf konuşturmaz mesela sız dıyosunuz ya arkadan eşine çekıştıren dolduran varmış bnm eşime hakkımda bişi sölemeye kalksalar eşim tek kelıme söletmez bagırır kapatır konuyu..
ama ben ana baba dıye yaşlı dıye acıdıgımdan ıyı davranıyorum ama bu seferde içime düşüyolar gelelım gıdelım durmadan bılmem ne..
eşim istemıyo mesela dönuyo bana söyluyolar şoyle yapalım dıye...
garfıeldın dedıgı gıbı bnmde bu güne kadar hiç bir talebım olmadı dün solemıştımya sıcak yemek olsa yesem dıye bı tas çorba faydası bıle yok olmasında neyse ama buna ragmen bazı ınsanlar hadsız oluyo gercekten ne yaparsan yap nasıl haddını bıldırırsen bıldır yıne aynılar..
biraz da ben denılen gıbı öyle sert duramıyorum ondanda oluyo bunlar....

kızlar bnm eşimde benı asla ezdırmez aılesıne laf konuşturmaz mesela sız dıyosunuz ya arkadan eşine çekıştıren dolduran varmış bnm eşime hakkımda bişi sölemeye kalksalar eşim tek kelıme söletmez bagırır kapatır konuyu..
ama ben ana baba dıye yaşlı dıye acıdıgımdan ıyı davranıyorum ama bu seferde içime düşüyolar gelelım gıdelım durmadan bılmem ne..
eşim istemıyo mesela dönuyo bana söyluyolar şoyle yapalım dıye...
garfıeldın dedıgı gıbı bnmde bu güne kadar hiç bir talebım olmadı dün solemıştımya sıcak yemek olsa yesem dıye bı tas çorba faydası bıle yok olmasında neyse ama buna ragmen bazı ınsanlar hadsız oluyo gercekten ne yaparsan yap nasıl haddını bıldırırsen bıldır yıne aynılar..
biraz da ben denılen gıbı öyle sert duramıyorum ondanda oluyo bunlar....

Canım pelvik, vajinadan başlayan alt taraf kaslarının da olduğu bölgeye verilen isim....

Hamilelik, Idrar tutma ve normal doğumda bu kasların değeri artıyor, güçlendirici egzersizler var... Basit şeyler.... Bakabilirsin...

Canım pelvik, vajinadan başlayan alt taraf kaslarının da olduğu bölgeye verilen isim....

Hamilelik, Idrar tutma ve normal doğumda bu kasların değeri artıyor, güçlendirici egzersizler var... Basit şeyler.... Bakabilirsin...

Niye iki kere gitmiş ki bu mesaj...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…