- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
Teşekkür ederim, park yatağı bi kurayım üstte tam olarak ne kadar kalıyo bakıcam. Bu yatağın yüksekliği 17 cm miş uyarsa hemen alırım
Evetttt bana o dikenli teli geçiriyolar :) o kasılmamıymış korktum şimdi. Gün içinde 1 yada 2 kere oluyo ve her seferinde ardarsa 2,3 kere. Doğummu yaklaşıyo yani ??
kızlar bi sorum olacak
biz bu hafta astımlı anne, sinüzit baba ve yeni doğacak bebişimiz için buhar makinesi alacaz
doktor mutlaka alın dedi, özellikle eşim ve benim kaloriferlerde yanmaya başladığı için neme daha çok ihtiyacımız varmış bu dönemde
üçe indirdim seçenek sayımı
hangisini alayım sizce?
Wollex İyonizer Özellikli Ultrasonik Nemlendirici / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik Nemlendirici - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Weewell Soğuk - Sıcak Buhar Üfleyici (Organik Cam Ön Panel) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ya da bunlar dışında kullandım ve memnun kaldım dediğiniz buhar makinesi var mı?
İyi özellikleri hatırlıyoruz yok bunlar iyilere dön çabuuk:))
canım ya sana zahmet fotoğraf paylaşır mısın? hem tasarımı da merak ettim.nasıl bişi seçtin. kaç adet kavanoz yapıyosun sen? başka süs yaptıysan onları da paylaş, malum alışverişi tamamladık, artık detaylar kaldı
KV konusunda şunları diyim. Benim sorunum yok şükürki aynı binada oturuyoruz ama en başından beri cıvık olmadığım için ve çalıştığım halde her işimi kendim gördüğü için yemeğim olmasa yumurta kırıp yediğim için ve kocamda en başında burda yer çıkarsınız dediklerinde o zaman niye evleniyoruz biz yemeğimiz yoksa kahvaltı yaparız arada sırada misafirlik tamam ama ben evimde yayılmak isterim deyip konuyu onlara karşı kapadığı için karnım burnumda olsada minnet etmediğim için karşılık olarak bendende beklenmiyor bişey. Bi sefer beni gününe çağırdı yardım et dedi emrivakiden hoşlanmam. Ben annemin günlerine gitmedim yıllarca ne işim var senin akranlarınla dedim konu kapandı. He hamilelik boyunca halin nasıl diye sorduğu sayılıdır. Ama birbirimizi sevsekte yetişme tarzı farklı ne ben onun arzu ettiği gibi olabilirim ne o benim o yüzden belli mesafede saygıyla tutmak işi kolaylaştırıyor. Giderim evine kahve içerim o gelir kahve içer sohbet ederiz herşeyi konuşuruz açık açık ama o kadar. Bu işi en başta sağlamazsan zor. Onların yetişmesine göre ben evden çıkarken bile haber vermeliydim hep ama bana gelmez dedim. Ben anneme babama hesap vermedim okudum işim gücüm var bişi lazımsa haber verin bana getireyim işten gelirken her gün haber veremem dedim eşime. O zamandan bu yana alıştılar artık onlarda normal geliyor. Sorunsuz gidiyor yani çok şükür. Tavsiyem şudurki annenize vermediğiniz tavizi vermeyin ama annenize verdiğiniz tavizide yerine göre veriniz. Sonuçta torun muhabbetinde bana hamilelik boyu doktora gitsek gelsek bölmüş demedi ama oğlunu seviyorum ve çocuk onunda çocuğu tabiki gelecek görecek sevicek arada bi bakacak belki sık sık bakacak hakları var ve bunları kullanabilir. Annem kadar olmasada ona yakın seviyede cocuğuma yakın olacak yani. Bunun içinde surat asmam sanmıyorum. Herşey haddini aşmamakla alakalı aslında. Aşmadığı sürece sıkıntı yok yani. Sevgi ve saygı çerçevesinde yürür gider :)
ben de bu yatak konusunu neticeye baglayamadim canim.Ölçüleri nedir acaba yatağın, bide yüksekliği kaç cm. Park yataklara yüksek yatk olmuyor çünkü bende araştırıyorum
Canm sen niye bu kadar açıklama yapasınki, sen böyle ifade etmeye çalıştıkça dahada üstüne gelirler. Ben olsam hiç konuyu çmam onlar açarsada niye çağırmadın diye planlı değildi arayıp geldiler yada anneleri yoktu onlar olsaydı çağırırdım iyebilirsin. Yada hatta saflığa vurup kızlar tek geldi anneleri yoktu o yüzden çağırmadım diyebilrsin. Bu durumdada hala çağırsaydın derse pes diyorum yani. Bence biraz sınırlarını belirlemelisin bu sınırlarda tabiki kavga ile olmaz. Ancak yaşadığın olaylarla bunu çizebilirsin.
E bebekte sitesinde yarı ortapedik yataklar var henüz gidip bakmadım. Ölçüleri uymasada alıp kessek nasıl olur acaba. Bu visko yataklar çok ince çocuk nasıl yatıcakki onda
Aldığım yer tanıdıktı bana nuk silikon emzik biberondada chicco gövdesi cam değil plastik anne göğsüne en benzeyen bi ucu var ondan aldırdı, gögüs pompası olarakta avent aldım manueller r oluyormuş
Haklisin hersey haddini asmamakla alakali. Ama bunun icin once haddini bilmek gerekiyor :) esimin ailesi hicbir konuda yanimizda destek olmadiklari gibi surekli birseyler talep ediyorlar. Ben de mecburen surekli hadlerini bildirmek durumunda kaliyorum. Tomurcuga da katiliyorum eslerimiz bu noktada kilit rol oynuyor. Benimki karistirmaz fazla, ama benimkKV konusunda şunları diyim. Benim sorunum yok şükürki aynı binada oturuyoruz ama en başından beri cıvık olmadığım için ve çalıştığım halde her işimi kendim gördüğü için yemeğim olmasa yumurta kırıp yediğim için ve kocamda en başında burda yer çıkarsınız dediklerinde o zaman niye evleniyoruz biz yemeğimiz yoksa kahvaltı yaparız arada sırada misafirlik tamam ama ben evimde yayılmak isterim deyip konuyu onlara karşı kapadığı için karnım burnumda olsada minnet etmediğim için karşılık olarak bendende beklenmiyor bişey. Bi sefer beni gününe çağırdı yardım et dedi emrivakiden hoşlanmam. Ben annemin günlerine gitmedim yıllarca ne işim var senin akranlarınla dedim konu kapandı. He hamilelik boyunca halin nasıl diye sorduğu sayılıdır. Ama birbirimizi sevsekte yetişme tarzı farklı ne ben onun arzu ettiği gibi olabilirim ne o benim o yüzden belli mesafede saygıyla tutmak işi kolaylaştırıyor. Giderim evine kahve içerim o gelir kahve içer sohbet ederiz herşeyi konuşuruz açık açık ama o kadar. Bu işi en başta sağlamazsan zor. Onların yetişmesine göre ben evden çıkarken bile haber vermeliydim hep ama bana gelmez dedim. Ben anneme babama hesap vermedim okudum işim gücüm var bişi lazımsa haber verin bana getireyim işten gelirken her gün haber veremem dedim eşime. O zamandan bu yana alıştılar artık onlarda normal geliyor. Sorunsuz gidiyor yani çok şükür. Tavsiyem şudurki annenize vermediğiniz tavizi vermeyin ama annenize verdiğiniz tavizide yerine göre veriniz. Sonuçta torun muhabbetinde bana hamilelik boyu doktora gitsek gelsek bölmüş demedi ama oğlunu seviyorum ve çocuk onunda çocuğu tabiki gelecek görecek sevicek arada bi bakacak belki sık sık bakacak hakları var ve bunları kullanabilir. Annem kadar olmasada ona yakın seviyede cocuğuma yakın olacak yani. Bunun içinde surat asmam sanmıyorum. Herşey haddini aşmamakla alakalı aslında. Aşmadığı sürece sıkıntı yok yani. Sevgi ve saygı çerçevesinde yürür gider :)
KV konusunda şunları diyim. Benim sorunum yok şükürki aynı binada oturuyoruz ama en başından beri cıvık olmadığım için ve çalıştığım halde her işimi kendim gördüğü için yemeğim olmasa yumurta kırıp yediğim için ve kocamda en başında burda yer çıkarsınız dediklerinde o zaman niye evleniyoruz biz yemeğimiz yoksa kahvaltı yaparız arada sırada misafirlik tamam ama ben evimde yayılmak isterim deyip konuyu onlara karşı kapadığı için karnım burnumda olsada minnet etmediğim için karşılık olarak bendende beklenmiyor bişey. Bi sefer beni gününe çağırdı yardım et dedi emrivakiden hoşlanmam. Ben annemin günlerine gitmedim yıllarca ne işim var senin akranlarınla dedim konu kapandı. He hamilelik boyunca halin nasıl diye sorduğu sayılıdır. Ama birbirimizi sevsekte yetişme tarzı farklı ne ben onun arzu ettiği gibi olabilirim ne o benim o yüzden belli mesafede saygıyla tutmak işi kolaylaştırıyor. Giderim evine kahve içerim o gelir kahve içer sohbet ederiz herşeyi konuşuruz açık açık ama o kadar. Bu işi en başta sağlamazsan zor. Onların yetişmesine göre ben evden çıkarken bile haber vermeliydim hep ama bana gelmez dedim. Ben anneme babama hesap vermedim okudum işim gücüm var bişi lazımsa haber verin bana getireyim işten gelirken her gün haber veremem dedim eşime. O zamandan bu yana alıştılar artık onlarda normal geliyor. Sorunsuz gidiyor yani çok şükür. Tavsiyem şudurki annenize vermediğiniz tavizi vermeyin ama annenize verdiğiniz tavizide yerine göre veriniz. Sonuçta torun muhabbetinde bana hamilelik boyu doktora gitsek gelsek bölmüş demedi ama oğlunu seviyorum ve çocuk onunda çocuğu tabiki gelecek görecek sevicek arada bi bakacak belki sık sık bakacak hakları var ve bunları kullanabilir. Annem kadar olmasada ona yakın seviyede cocuğuma yakın olacak yani. Bunun içinde surat asmam sanmıyorum. Herşey haddini aşmamakla alakalı aslında. Aşmadığı sürece sıkıntı yok yani. Sevgi ve saygı çerçevesinde yürür gider :)
slm anne adayları nasılsınız bakalım?? size bir sorum olucak aranızda bel bacak ağrıları ve arada oluşan kramplar için magnezyum suda eritilen magvital 365 kullanan var mı ??
Arkadasım,
sen sanslıymıssın.. Ben anneme taviz vermiyorum, kayınvalideme hicccc vermiyorum. Cok sert mizaçlıyımdır, buna rağmen esim sesini cıkarmadıgı için maalesef ezilip buzulup duruyorum. Hersey kocada bitiyor maalesef. Başına gelmeyen anlayamaz.
Haklisin hersey haddini asmamakla alakali. Ama bunun icin once haddini bilmek gerekiyor :) esimin ailesi hicbir konuda yanimizda destek olmadiklari gibi surekli birseyler talep ediyorlar. Ben de mecburen surekli hadlerini bildirmek durumunda kaliyorum. Tomurcuga da katiliyorum eslerimiz bu noktada kilit rol oynuyor. Benimki karistirmaz fazla, ama benimk
adar kesin net sinirlar da cizemiyor. Esimin aklina birseyler sokmaya calisiyorlar mesela, hep gizli sakli arkadan, esim de bana soyluyor, mesafeyi koymak bana dusuyor. Ben yoruldum bu insanlarin surekli mudahale eymeye calismalarindan, onlar hala deniyor. 100 kere olumsuz cikaa da cabalari vazgecmiyorlar. Yani senin esinin ailesi haddini biliyor canim, maalesef hepsi oyle degil.
Arkadasım,
sen sanslıymıssın.. Ben anneme taviz vermiyorum, kayınvalideme hicccc vermiyorum. Cok sert mizaçlıyımdır, buna rağmen esim sesini cıkarmadıgı için maalesef ezilip buzulup duruyorum. Hersey kocada bitiyor maalesef. Başına gelmeyen anlayamaz.
Haklisin hersey haddini asmamakla alakali. Ama bunun icin once haddini bilmek gerekiyor :) esimin ailesi hicbir konuda yanimizda destek olmadiklari gibi surekli birseyler talep ediyorlar. Ben de mecburen surekli hadlerini bildirmek durumunda kaliyorum. Tomurcuga da katiliyorum eslerimiz bu noktada kilit rol oynuyor. Benimki karistirmaz fazla, ama benimk
adar kesin net sinirlar da cizemiyor. Esimin aklina birseyler sokmaya calisiyorlar mesela, hep gizli sakli arkadan, esim de bana soyluyor, mesafeyi koymak bana dusuyor. Ben yoruldum bu insanlarin surekli mudahale eymeye calismalarindan, onlar hala deniyor. 100 kere olumsuz cikaa da cabalari vazgecmiyorlar. Yani senin esinin ailesi haddini biliyor canim, maalesef hepsi oyle degil.
Gebeliğin 34. Haftası
Baskının artması ile ilgili bir diğer duygu bu hafta oluşur. Bazı hamileler bunu toplu iğne ucu batması şeklinde anlatır. Bu his, pelvik bölgede bebeğin yaptığı baskıdan dolayı titreme, baskı veya uyuşukluk hissidir. Sık görülen bir belirtidir ve sizi endişelendirmemelidir.
Gebeliğin 34. Haftası
Baskının artması ile ilgili bir diğer duygu bu hafta oluşur. Bazı hamileler bunu toplu iğne ucu batması şeklinde anlatır. Bu his, pelvik bölgede bebeğin yaptığı baskıdan dolayı titreme, baskı veya uyuşukluk hissidir. Sık görülen bir belirtidir ve sizi endişelendirmemelidir.
Gebeliğin 34. Haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?