2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
hiç halım yok kızlar bişi yapasım yok oğlum kahvaltı hazırladım yemıyo çok zor oluyo halsızlıkle ugrasmak sonra ne yapcam bakalım iki çocukla:)
bu halsızlıge çare de yok dr a gıtsem ne denırkı:)

selam, buhar makinasının soğuk buhar üflemesi önemli, ben geçen yıl medisana diye bir markanınkini aldım, çok memnunum üflediği soğuk buhar olduğu yeri ıslatmıyor hemen havaya karışıyor, birde bazı modellerde havadaki nem miktarını ölçen alet oluyor ama tavsiye etmem çünkü makinannın dibinden ölçtüğü nem miktarı çok fazla çıkıyor.

aynı bizimkilerde öyle.. benim aileme karşı oğlunu zor duruma düşürüyo sadece.. ister istemez benim ailemde onlar ne yapıyo bişey aldılarmı diye soruyor, Allah akıl fikir versin böyle kayınvalidelere, bide annem annem diye arkasında gezmemi bekliyor

Başka eşlerle karşılaştırmak değil ki benimki onun eski haliyle karşılaştırıyorum eskiden sarılmaya doyamazdı şimdi sanki buz gibi. Söyle diyorum ne yaptım da böyle yapıyorsun birşey demiyor. O kadar kırılıyorum ki Ama işte seviyorum ne yapayım. Zamanla yoluna girer inşallah

Bana da çok oluyor bu hatta erken olmaya başladı galiba çünkü iki üç haftadır oluyor. Benim sıpa heralde 9 ayı bekleyemeyecek :18:

Bana da çok oluyor bu ve galiba erken olmaya başladı çünkü iki üç haftadır oluyor. Benim sıpa herhalde 9 ayı bekleyemeyecek :18:

canım çok güzel fikirler. harika gerçekten benim işte gidip alma şansım yok, ne yapabilirsem netten alıcam artık. önce şu minik kavanozlardan sipariş vermekle işe başlıyım önce dimi, sonra onlar gelince sticker siparişini veririm. şeker ve kurdale kısmı kolay. küçük kavanozlardan 100 adet yapmayı düşünüyorum. eve gelenlere de ikram ederim. hastanede

canım ben bir tarafı visko bir tarafı sünger olan bi yatak aldım. hangi tarafından memnun kalırsam onu kullanırım. küçükken visko, biraz ağırlaşınca süngere geçerim muhtemelen. park yatağın alanını daralttığı için ortopedik almadım. alt kademeye geçince alıcam ortopedik inşl.

ayy aynısı yaa Bir kerecik nasıl gidiyor hamilelik ihtiyaçlarını aldın mı diye sormadı bir çöp bile almadı torununa bir de geçen gün diyor ki sırıtarak benim adımı mı koyacaksınız he canım he senin adını koyacam

Bu mesajlar niye iki kere gidiyor yahu :44:

Son düzenleme:

Arkadaşlar visko yatakları 3 yaşına kadar tavsiye etmiyorlar çünkü visko yatak vücudun şeklini aldığı için bebeğin omurga gelişimi engelliyormuş o yüzden daha sert olmalıymış bizde çok araştırdık yataşın miniko'sunda karar kıldık en son

kızlar benim kv o konuda harika valla, allah razı olsun. bebeğin her türlü eşyasını geçtim, benim giyeceğim geceliği, donu bile aldı daha ne yapsın. o da görmemiş kayınvalidesinden, bana alarak içini rahatlatıyor.

Ben de henuz park yataga silte almadim. Evat bulabilirsen yari ortopedik silte en iyisi. O da yatagin ust kismi icin fazla jalin plur muvdiye cekiniyorum. Bir ay icinde bursey almamka
zim benim de.
ben de ufak beşik aldım, içinde ince bir sünger yatak var. annem de üstüne yünden bi şilte yaptırdı, çok güzel oldu valla. yarı ortopedik gibi, ne çok sert ne çok yumuşak

canım yaa, bebek belki eşinin psikolojisini seni etkilediğinden farklı etkilemiştir. belki baba olma fikrinden çekiniyordur ya da kaygılanıyordur. erkekler içinde taşımadığı için idrak etmeleri biraz zor oluyor ve zaman alıyor baba olacaklarını anlamaları. mesela bebek kıpırdadıkça gel bak desen, eşinin elini karnına koysan, o da hissetse bebeğinizi. ancak böyle bir iletişime geçebilirler. sen de bu durumdan mutlu olursun.
belki hamilelikle ilgili yoğun kaygılar yaşıyordur ve sana dokunmaya bile çekiniyordur.
seninle ilgili bir ilgi kaybı olduğunu düşünme lütfen, bir de bu yönden bak.
inşallah herşey eskisi gibi olur
benim eşim de öyle zırt pırt sarılmaz, öpmez, üstüme düşmez , nazlandırmaz.
ama bebeğiyle ilgilenmek olunca gelir karnımı sever, öper, şarkı söyler

Topidik,

Olayı cook net açıklamışsın cnm. Sagolasın.. 87645922550976 kez eşime dedim ki ailenle olan seylerde sen ortada ol ve yonu sen ciz, sesini cikarmadıgın için ben çıkarıyorum, insanlarla ben kotu oluyorum.Halbuki bastan yonu cizse hic böyle sorunumuz olmayacak. Ben kendi ailemle olan işlerde eşimi hic bulaştırmıyorum, kesinlikle sınırı çiziyorum. Sonucta ben annemin - babamın kızıyım , bağırsakta, kızsakta, küssekte birbirimize 5 dakika sonra unutuyoıruz ,birbirimize sarılıyoruz ama damat kin tutar, kızar veya küser oyle de kalır.

Eşim baba olmayı çok istiyordu hamile olduğumu duyunca benden daha çok sevinmişti ama şimdi ne oluyor anlamıyorum. Beni düşünmesini geçtim insan çocuğunu bari düşünüp hamile karısını stresten üzüntüden baygınlık geçirecek kadar krizler geçirecek kadar üzer mi Yaşadıklarımızı tek tek yazsam sayfalar yetmez. Ama tek istediğim onun benim yanımda olmasıydı destek olmasıydı. O yanımda olsaydı hiç biri umrumda olmazdı. Şu saatten sonra ne yaparsa yapsın bana yaşattıklarını unutmayacağım.
Aman neyse ne hali varsa görsün zaten artık ben çocuğum için ayakta duruyorum. Hastanelerde yarı baygın yatarken bile içimde kıpır kıpır direnen kuzum için yaşıyorum. Allah yavrularımızı bize bağışlasın

canım benim, çok haklısın, herşeyden önemli bebeklerimiz, onlar için herşeye katlanmak bu olsa gerek.
allah bir an evvel evinize huzur getirir inşallah, hepimizin evine aynı zamanda.

Yazdıklarını okurken bile duygulandım,gözlerim doldu. Sen kimbilir neler yaşadın...Seni ne kadar da çok üzmüş. Eşin seni ne kadar üzdüğünün farkında mı acaba? Her ailenin dinamiği farklıdır, dışarıdan ahkam kesmek de istemem. Ama uygun bir anda, onunla sadece hissettiklerini konuşsan, seni anlayabilir mi acaba, davranışlarının sendeki yansımasını fark edebilir mi, erkekler malesef bizim gibi ince düşünceli olamıyorlar. Babalığı da çocuk 1 yaşına gelmeden malesef anlayamıyor bir çoğu. Ama bu süreçte, ne yaparsın yapsın demek yerine, karşımıza alıp konuşmak, onun anlayacağı şekilde hissettiklerimizi anlatmak ve anne-bebek ilişkisine babaları da dahil etmek malesef yine bize düşüyor.

Bu ağrılar bi kaç haftadır bende de oluyor bende 32. Haftadayım ve ve bu ağrılar nedense sadece gece geliyor.

Biliyor musun ben onunla konuşmaktan anlatmaya çalışmaktan yorgun düştüm Hiç bir şekilde anlamıyor. Hani derler ya taş olsa çatlardı taşlarla duvarlarla bu kadar konuşsam çatlardı ama yok o anlamıyor Aslında vicdanen anlıyor biliyorum çünkü kimse vicdanından kaçamaz ama şimdilik vicdanını dinlemiyor. Ama eninde sonunda, belki beni kaybettikten sonra mecburen vicdanını dinleyecek ve o pişmanlığı ömür boyu yaşayacak ama geri dönüşü olmayacak malesef

Selam ocak anneleri beni de aranıza alırmısınız şubat annelerindeydim ama bebeğimin erken doğma ihtimali çok yüksek plesanta previa marjinalim yani bebeğimin eşi aşağıda kanamalı bir gebelik sürecim var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…