Selam ocak anneleri beni de aranıza alırmısınız şubat annelerindeydim ama bebeğimin erken doğma ihtimali çok yüksek plesanta previa marjinalim yani bebeğimin eşi aşağıda kanamalı bir gebelik sürecim var .
hoşgeldin
inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına.
Selam ocak anneleri beni de aranıza alırmısınız şubat annelerindeydim ama bebeğimin erken doğma ihtimali çok yüksek plesanta previa marjinalim yani bebeğimin eşi aşağıda kanamalı bir gebelik sürecim var .
aldığım yatağın ölçüleri 70x110 cm. yüksekliği de hemen hemen bir karış kadar var. bebek dönebilir kıvama gelene kdr ara katlı kullanacam park yatağı. baktım bebek dönmeye başlıyor hemen ara katı çıkarıp yatağın zeminine yerleştirecem. viskolar fln bana çok ince geldi 4-5 cm kalınlığında. yine en iyisi ortopedik yataklar gibi. bunlar zaten bebeğe özel yapılıyor. umarım bir sorun olmaz gelişimi ile ilgili
Kızlar gece uyuyamdaım gece lavoboya kalktıktan sonra. Vajinama sürekli şu iğne batmalrı oluyor normalmi sizce, bide bebek hareket ettikçe bu ağrı dahada artıyor ve kasıklarımdada hafifçe oluyo bu ağrı. Doktoruda aradım iki gün tüm randevuları doluymuş. Ne yapsam sizce korktum biraz. İnternette baktım normal diyor. Şuan 32. Haftamdayım ama bebek 34 haftalık çıkıyor erkenmi başladı acaba
hiç halım yok kızlar bişi yapasım yok oğlum kahvaltı hazırladım yemıyo çok zor oluyo halsızlıkle ugrasmak sonra ne yapcam bakalım iki çocukla:)
bu halsızlıge çare de yok dr a gıtsem ne denırkı:)
Başka eşlerle karşılaştırmak değil ki benimki onun eski haliyle karşılaştırıyorum eskiden sarılmaya doyamazdı şimdi sanki buz gibi. Söyle diyorum ne yaptım da böyle yapıyorsun birşey demiyor. O kadar kırılıyorum kiAma işte seviyorum ne yapayım. Zamanla yoluna girer inşallah
kızlar birşey dicem. hamileliğin son dönemlerinde hurma yemenin doğumu kolaylaştırdığı ve doğum sonrası kaybedilen enerjiyi yerine koyduğu, ayrıca süt yapımına yardımcı olduğuyla ilgili çok şey okuyorum. canınız çekmesin ama günde birkaç tane yesek hiç de fena olmaz diye düşünüyorum. var mı yiyeniniz?
kızlar birşey dicem. hamileliğin son dönemlerinde hurma yemenin doğumu kolaylaştırdığı ve doğum sonrası kaybedilen enerjiyi yerine koyduğu, ayrıca süt yapımına yardımcı olduğuyla ilgili çok şey okuyorum. canınız çekmesin ama günde birkaç tane yesek hiç de fena olmaz diye düşünüyorum. var mı yiyeniniz?
Hoşgeldinİnşallah sağ salim kavuşursun yavruna
Evet ben de okudum bunu çok. Ama ben gebelik şekerinden dolayı yiyemiyorum öyle bir sorunun yoksa ye bence çok faydalı oluyormuş doğumu kolaylaştırmak için
Seker oranı çok yüksek cnm. Yararı kadar zararı olur bence. Hamilelikte çok şeker önerilmiyor biliyorsun. Süt için enniyi kaynak su. Bol bol su için bide dereotu çok faydalıymış. Sizi bilmem ama ben asla abartı şekilde helva hurma olayına girmicem. Sütüm olurum bilmem ama su içerek olursa olur zaten.
Canım anlattığın kadar ciddi problemleriniz olduğunu bilmiyordum, içini rahatlatmak için yazmıştım...
Allah eşinin içine merhamet versin.. Bebişin aranıza sevgi getirir inş... Sen de dua et canım, hamilelerin duaları kabul olurmuş, inş her şey eski güzel günleriniz gibi olur...
kızlar bi sorum olacak
biz bu hafta astımlı anne, sinüzit baba ve yeni doğacak bebişimiz için buhar makinesi alacaz
doktor mutlaka alın dedi, özellikle eşim ve benim kaloriferlerde yanmaya başladığı için neme daha çok ihtiyacımız varmış bu dönemde
üçe indirdim seçenek sayımı
hangisini alayım sizce?
Wollex İyonizer Özellikli Ultrasonik Nemlendirici / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik Nemlendirici - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Weewell Soğuk - Sıcak Buhar Üfleyici (Organik Cam Ön Panel) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ya da bunlar dışında kullandım ve memnun kaldım dediğiniz buhar makinesi var mı?
Doğum şekli hakkında doktorunuz ne dedi kızlar
Seker oranı çok yüksek cnm. Yararı kadar zararı olur bence. Hamilelikte çok şeker önerilmiyor biliyorsun. Süt için enniyi kaynak su. Bol bol su için bide dereotu çok faydalıymış. Sizi bilmem ama ben asla abartı şekilde helva hurma olayına girmicem. Sütüm olurum bilmem ama su içerek olursa olur zaten.
ben zaten şekeri hamileliğimin başından beri yemiyorum. doktorum yasaklamıştı. şimdi doktoru değiştirdim, nadiren ufak kaçamaklar yapıyorum.meyve şekeri olduğu için de pek bir zararı olacağını sanmıyorum, tabii dediğin gibi abartmamak kaydıyla... süt için kesinlikle su, ben zaten çok su içerim, ömrümün yarısı wc de geçiyor
doktorların çoğu günü belirlenmiş sezeyana meyilli, benimki 28. haftada daha bebek makat geliş deyip kestirip attı 33. hafta doluyor ve bebek hala doğum pozisyonunda değil. çok canım sıkkın. bu gidişle sezeryan gözüküyor ama kesinlikle planlı olmayacak benimki ne zaman sancım ya da suyum gelirse o zaman gider yatarım masaya. çok inatçıyım çok9:
Canım ben de 31+4 haftalık hamileyim... Geçen kontrolde benim bebeğim de tersti hala da ters ama Dr, hiç önemli değil, ikinci gebeliklerde rahim esnek olur, son hafta bile dönebilir dedi, hiç uzatmadı bile... Hiç canını sıkma, inş bebeklerimiz yolu bulur...
inşallah :26: çok canım sıkkın ya, normal doğumun ne olduğunu öğrenmişi başıma geleceği biliyorum en azından bir de sezeyanın nasıl olduğunu öğrenmeye gerek yok hiç
Ters derken?? Anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?