2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

hoşgeldin
inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına.

Hoşgeldin İnşallah sağ salim kavuşursun yavruna

kızlar birşey dicem. hamileliğin son dönemlerinde hurma yemenin doğumu kolaylaştırdığı ve doğum sonrası kaybedilen enerjiyi yerine koyduğu, ayrıca süt yapımına yardımcı olduğuyla ilgili çok şey okuyorum. canınız çekmesin ama günde birkaç tane yesek hiç de fena olmaz diye düşünüyorum. var mı yiyeniniz?

ben ilk önce visko-sünger olanından almıştım asma kata ortopedik yatak koyunca neredeyse bariyere sıfır oluyor, zaten bebekler öyle hafif ki onun içine gömülmesi mümkün değil, alt kata geçtiğimizde ortopedik aldım ama bebekler için full ortopedik bulunmuyor genellikle yarı ortopedik var. ayrıca viskonlar çok kullanışlı oluyor 4 yılda bizimki hiç bozulmadı şimdi oğlumun bazasıyla duvar arasında bariyer olarak kullanıyorum kızım gelince yine park yatağa koyacağım. e bebekten almıştım ben o zaman çoğunu

o ağrı doğuma kadar sürüyor ya, uzun zaman yatıp ya da oturup birden kalktığınızda daha fena oluyor. kasların be vajinanın esnemesinden kaynaklanıyormuş. benimkiler daha başlamadı acaba ikincide olmuyor mu?

doktorum bana kalsiyum ve balık yağı vermişti halsizlik için. bence söyle doktoruna.

erkekler baba olma durumu yaklaştıkça bir nevi depresyon geçirmeye başlıyor. yükün ağırlığını algılamak yıpratıyor onları. neticede kadınlar kadar güçlü değiller psikolojik olarak. eşine artık kendinizin tam bir aile olmaya başladığınızı bu ilgisizlik ve kırıcılıkla güçlenmesi gereken bağlarınızı zayıflattığını söyleyebilirsin. azıcık incelik sahibiyse anlaması lazım.
yok eğer odunluğa devam ediyorsa doğumdan önce bir terketme numarası yap git annenlere "huzursuz ve uyumsuz bir babayla büyütemem çocuğumu olacaksan ol olmayacaksan ben tek başıma bakarım" de. bu çoğu zaman akıllandırıyor onları.
bu arada bu söylediğim son çare çıkmaz sokak olduğuna inanmadan sakın başvurma çünkü gerçekten riskli, taşımaktan korktuğu yükten kurtulduğu için sevinip birdaha sizi aramayabilir bile

Evet ben de okudum bunu çok. Ama ben gebelik şekerinden dolayı yiyemiyorum öyle bir sorunun yoksa ye bence çok faydalı oluyormuş doğumu kolaylaştırmak için

Seker oranı çok yüksek cnm. Yararı kadar zararı olur bence. Hamilelikte çok şeker önerilmiyor biliyorsun. Süt için enniyi kaynak su. Bol bol su için bide dereotu çok faydalıymış. Sizi bilmem ama ben asla abartı şekilde helva hurma olayına girmicem. Sütüm olurum bilmem ama su içerek olursa olur zaten.

Hoşgeldin İnşallah sağ salim kavuşursun yavruna

Canım anlattığın kadar ciddi problemleriniz olduğunu bilmiyordum, içini rahatlatmak için yazmıştım...

Allah eşinin içine merhamet versin.. Bebişin aranıza sevgi getirir inş... Sen de dua et canım, hamilelerin duaları kabul olurmuş, inş her şey eski güzel günleriniz gibi olur...

Evet ben de okudum bunu çok. Ama ben gebelik şekerinden dolayı yiyemiyorum öyle bir sorunun yoksa ye bence çok faydalı oluyormuş doğumu kolaylaştırmak için

ben zaten şekeri hamileliğimin başından beri yemiyorum. doktorum yasaklamıştı. şimdi doktoru değiştirdim, nadiren ufak kaçamaklar yapıyorum. meyve şekeri olduğu için de pek bir zararı olacağını sanmıyorum, tabii dediğin gibi abartmamak kaydıyla... süt için kesinlikle su, ben zaten çok su içerim, ömrümün yarısı wc de geçiyor

İnşallah canım. O kadar çok dua ediyorum ki Allahım dualarımı masum yavrum için kabul eder inşallah

slmmm, ben 1 ay kadar önce hepsi burdadan Wollex İyonizerli aldım, suyunu iki güne bir dolduruyorum, sesi çok fazla değil sadece su damlama sesi geliyor o da derecesine göre değişiyor sonuna kadar açarsan daha çok gelir ama ben orta seviyede çalıştırıyorum.. daha önce hiç kullanmadığım için kıyaslama yapamam ama bundan memnunum...

Doğum şekli hakkında doktorunuz ne dedi kızlar

doktorların çoğu günü belirlenmiş sezeyana meyilli, benimki 28. haftada daha bebek makat geliş deyip kestirip attı 33. hafta doluyor ve bebek hala doğum pozisyonunda değil. çok canım sıkkın. bu gidişle sezeryan gözüküyor ama kesinlikle planlı olmayacak benimki ne zaman sancım ya da suyum gelirse o zaman gider yatarım masaya. çok inatçıyım çok

hoşgeldin, allah kolaylık versin. şubat analarının çoğu ocakta doğuracak zaten bebeklerin çoğu 40 haftayı tamamlamaz.

helva, tatlı meselesi hikaye zaten, esas olan bol sıvı tüketmek şeker konulmamış hoşaf süt ayran bitki çayı bol bol tüketmek lazım. eskilerin o tatlı yedirme meselesinin özü de bilimsel olarak tatlının su içme ihtiyacını arttırmasıymış bol su bol süte çıkıyor yani meselenin özü. ben annemle çok çatıştım doğumdan sonra bu yüzden, çok şükür şişmeden atlatmıştım emzirme dönemini.

bu arada emzirirken isteseniz de istemeseniz de çok acıkıyorsunuz önemli olan o mide kazınması halini az kalorili gıdalarla atlatmayı başarabilmek

Eğer şekerin yüksekse meyveler de şekerini yükseltir. Ama ara öğünlerde bir kaç tane yenilebilir sanırım yanında bir bardak süt içersen şekerini bir anda yükseltmesini engeller ben meyveleri o şekilde tüketiyorum :)

hoşgeldin.inş sağ salim kucağına alırsın bebişini..dikkat et kendine ve bebişine...

Canım ben de 31+4 haftalık hamileyim... Geçen kontrolde benim bebeğim de tersti hala da ters ama Dr, hiç önemli değil, ikinci gebeliklerde rahim esnek olur, son hafta bile dönebilir dedi, hiç uzatmadı bile... Hiç canını sıkma, inş bebeklerimiz yolu bulur...

inşallah :26: çok canım sıkkın ya, normal doğumun ne olduğunu öğrenmişi başıma geleceği biliyorum en azından bir de sezeyanın nasıl olduğunu öğrenmeye gerek yok hiç

inşallah :26: çok canım sıkkın ya, normal doğumun ne olduğunu öğrenmişi başıma geleceği biliyorum en azından bir de sezeyanın nasıl olduğunu öğrenmeye gerek yok hiç

benim de tersti 28de. doktorum korkma döner daha dedi. fakat sol yanıma yatmamı tembihledi. ondan sonraki kontrolümde normal pozisyon almış sıkıntı yok dedi. sen de sola yat elinden geldiğince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…