2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Duyduğuma göre kaynanayı çok anarsan gelirmiş doğru çıktı galiba

heeehhheee aynen şekerim geleceği varsa göreceği de var gelini kocaman oldu ne zamandır görüşemiyoruz şaşıracak şu 15 gündür oğluşum baya sivreldi kocaman oldu tombişim inşallah iyi olur gelişi merakla bekliyorum neler olacak

Ben kin besleyemem ki zaten ona karşı ne kadar kırgın olsam da içimdeki aşk bitmiyor. Konuşmaya şakalaşmaya çalışınca pek oralı olmuyor kısa kısa cevaplar veriyor sanki kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum üzülüyorum neyse anlar elbet birgün
:44:

mrh annecikler nasılsınız ? bebişleriniz nasıl ? ağrılarım falan oluyo yatıyorum sürekli giremiyorum..
kim ne yaptı doğuran falan yoktur umarım

bence seni sevmese sen de ona hala aşığım diyemezsin. kısa kısa cevaplar veriyor diye üzme kendini diren ve devam et baktı ki sen bıkmıyorsun daha fazla sana karşı direnemez :128: ben işkence ediyorum resmen adamcağıza ama çok eğleniyoruz çok şükür. anlayacaktır ve titreyip kendine gelip kıymetini anlayacaktır diren elifcik bulacaksın onu yola getirmenin bir yolunu malum kadın isterse oooo

açıp açıp bakıyom aralık annelerınden doguran var mı dıye 11 kişi olmuş dogum yapanlar...
bu arada kızlar dogumdan sonra neyle korunacaksınız özellıkle 2. hamılelıgı olan arkadaslar ben bıraz garantılı ve zahmetsız bı yöntem ıstıyorum.. hap kullanamam hem yan etkılerı varmış hemde sütü azaltıcı etkısı.. kondomda kullanamıyorum agrı yapıyo spıralle ılgılışeyler okudum onuda ancak anestezıyle takarlarsa taktırabılırım çok korkarım çünkü.. teyzemın kızı dedıkı dogumda takılıyomuş sezeryan dogumda dr a danışsammı tehlıkelımı acaba?

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız?yazdıklarınınızı okuyorum okuldan gelınce bastan sona...:) biz de yemegımızı yedık bacaklarımı uzattım dınlenıyorum... cumartesı kontrolumuz var sımdıden heyecan bastı yaaa bebısımın yuzunu merak edıyorum bakalım kıme benzeyecek:/
acaba sonra kac haftada bır cagırır? bır de ben bu hafta dogum seklını konusmak ıstıyorum ben normal ıstıyorum bakalım doktor ne ıstıyor souruyu nasıl sorsam kı konuya nasıl baslasam bılemedım?

Selam bigibigi, Ben Barış Manço'nun beşikten 77 isimli ninni cd'sini aldım, onu dinleitiyorum.

slmm.. ben işyerinde internetten hamile müzikleri açıyorum arada dinletiyorum kısık sesli koparlörü yaklaştırıp arkadaşlar sıkılıyor çünkü bi süre dinleyince... evde de duaları okuyacağım artık akşamları

canım sen de denizlidesin sanırım hangi doktora gidiyosun ? doğum şeklini konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…