Duyduğuma göre kaynanayı çok anarsan gelirmişdoğru çıktı galiba
inşallah canım hamişlerin duası kabul olur Allahın izniyle üzme kendini, ama eşine de kin besleme hani ne de olsa bebişinin babası. ben eşime kızsam da gider ısırırım onu, beni üzme bana şunu bunu yapma der uyarırım ilk günden beri. akşam eve gelince çocuk gibiyiz biz el şakaları, oyunlar falan sanırsın evde çocuk varbunun olmasında büyük payım var böyle alıştırdım çünkü kavga eder bağrışırız haklı da olsak haksız da olsak konuşmamazlık etmeyiz. tepesine çıkarım kalk ben şunu istiyorum bunu istiyorum derim kalkmazsa kolundan tutar kaldırır yaptırırım öyle kızarak değil ama herşeyi şakaya vurup yaptırıyorum. sen de eşinin böyle zayıf noktalarını falan bulsan, ben öyle yapıyorum çünkü çok kızdırırsam hani oturun konuşun derler ama bazı erkekler konuşmaktan anlamaz illaki yaşayarak farketmeleri lazım idrak etmeleri için. onu sevdiği şeylerle memnun etmeye çalışıyorum ki o da beni memnun etsin
heeehhheeeaynen şekerim geleceği varsa göreceği de var gelini kocaman oldu ne zamandır görüşemiyoruz şaşıracak şu 15 gündür oğluşum baya sivreldi kocaman oldu tombişim inşallah iyi olur gelişi merakla bekliyorum neler olacak
Ben kin besleyemem ki zaten ona karşı ne kadar kırgın olsam da içimdeki aşk bitmiyor. Konuşmaya şakalaşmaya çalışınca pek oralı olmuyor kısa kısa cevaplar veriyor sanki kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum üzülüyorumneyse anlar elbet birgün
:44:
slm annaler bebişlere müzik dinletiyor musunuz
slm canım ben müzik dinletmeye karşıyımoğlum beni dinle sen de tekrar et diyorum karnımı ovarak uyarıyorum tombişimi, ona yasini şerif okuyorum, sureler dualar okuyorum bir tepkiler veriyor maşallah barekallah
sesli okumamıştım hiçbende sesli okuyayım kızıma
slm annaler bebişlere müzik dinletiyor musunuz
Selam bigibigi, Ben Barış Manço'nun beşikten 77 isimli ninni cd'sini aldım, onu dinleitiyorum.
slmm.. ben işyerinde internetten hamile müzikleri açıyorum arada dinletiyorum kısık sesli koparlörü yaklaştırıparkadaşlar sıkılıyor çünkü bi süre dinleyince... evde de duaları okuyacağım artık akşamları
Selam herkese ;
sizlere de sıcak basıyor mu sanki yaz günündeymiş gibi sürekli terliyorum :2:
slm canım evet basıyor menepozlu kadınlarla dalga geçerler ya aynen öyle sıcaklıyorum
aynen sürekli aynı şeyi söylüyorum hamile olmasam menepoza girdim diyeceğim diye
bir anda terliyorum soyunuyorum sonra hoop üşüyorum sıcak soğuk hasta olacağız
hatta ben hiç gece üstümü açmazdım, şimdi açıyorum ev serin oluyor sabaha karşı ona rağmen örtünmüyorum inşallah hasta olmayız :44:
canım sen de denizlidesin sanırım hangi doktora gidiyosun ? doğum şeklini konuştunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?