iyiym canım sen nasılsın maşallah tosuncuğa paşa doğum yapalı bi hafta olmuş benim yeni haberim oldu.
son durun ne haberin oldumu ben giremiyorum faceyebiliyorum face ocak annelerinde öğrenmiştim burda paylaşmıştım
saol canım verdiğin bilgiler için
sıcak buharın zararı ne peki
son durun ne haberin oldumu ben giremiyorum faceye
biliyorum face ocak annelerinde öğrenmiştim burda paylaşmıştım
son durun ne haberin oldumu ben giremiyorum faceye
iyi akşamlar arkadaşlar
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim kaburgalarım batıyor , mide bulantısı , baş dönmesi , halsizlik ,gözlerde bulanıklık görme var .yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak .20 gün önce gittiğimde idrar yolları ihtihabı vardı geçmedi herhalde onun için mi acaba bu sıkıntılar korkuyorum vallah. tansiyonumda çok düşük o kadar tuzlu şeyler yememe rağmen 9 - 6 dıydı bugün . en son baktırdığımda 10 - 7 olmuştu .
bir siteden alıntıdır.
Öncelikle polar nedir? Polar hammaddesi petrol olan yüzde yüz polyester bir tür yapay tekstil lifidir. Sıcak tutar ancak vücuda kesinlikle hava girmesini engeller. Yani deri nefes alamaz. Ayrıca hammaddesinin petrol olduğunu söylemiştim. Yani evinizde kullanıp attığınız pet şişelerin eritilip geri dönüştürülmesiyle elde ediliyor.
Evet, sıcak tutuyor ancak bununla birlikte boyar maddelerinde bir o kadar kanseojen madde taşıdığı gerçeğini görmezlikten gelemeyiz. Sıcak tutması mı yoksa verdiği zarar mı?
ben de pilastik malzemelerin parçalanarak polara dönüştürüldüğünü biliyordum.uyarayım dedim.sentetik kumaşlar tercih etmesek iyi olur bence
iyi akşamlar arkadaşlar
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim kaburgalarım batıyor , mide bulantısı , baş dönmesi , halsizlik ,gözlerde bulanıklık görme var .yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak .20 gün önce gittiğimde idrar yolları ihtihabı vardı geçmedi herhalde onun için mi acaba bu sıkıntılar korkuyorum vallah. tansiyonumda çok düşük o kadar tuzlu şeyler yememe rağmen 9 - 6 dıydı bugün . en son baktırdığımda 10 - 7 olmuştu .
bnim tansiyonumda hep 12-7, 12-6 çıkıyor. doktorum iyi ya da kötü hiç yorum yapmıyor bu konuda ama aile hekimindeki ebe 13 e çok rahat çıkar tuz yeme diye her seferinde uyarıyo. hamilelerde hep 10-6 bekliyolarmış. benimde küçük tansiyon çok yüksek olmadığı için şimdilik bi sorun yokmuş. ebe öyle diyor. sizin kaç oluyor tansiyonlarınız?
iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım bugün yazılanları pek okuyamadım. gündüz dersim yoktu ama kişisel temizlikle uğraştımhamilelikte bir de şu tüyler çıkmasa ne iyi olur, çok zorlandım. doğuma kadar bi kere daha yapmam gerekicek sanırım.
size bi soru:
Eki Görüntüle 868615
benim böyle bi ana kucağım var. hastaneden bebişimi inşl bununla çıkarmayı planlıyorum. ablamla annemin yoğun ısrarlarına rağmen portbebe almadım. yalnız ana kucağının içi baya derin, bel oyuntusu var. bebek rahat edemez. içine ayrı olarak sırt destek minderleri satılıyor. ondan alsam diyorum. bilen gören duyan var mı aranızda?
siz hastaneden nasıl çıkarmayı planladınız? portbebe şart mı sizce?
benim 10-6,11-7 oluyor genelde normal diyor ebem de, doktorum da. ilk aylar 12-8 di o da normalmiş. o kadarlık oynama oluyor dönem dönem çok çıkmadıkça sorun yok canım, bir de tansiyonun düşünce başın döner, çıkınca başın ağrır böyle gözlerin yerinden çıkcak gibi olur anlarsın mutlaka babam yıllarca tansiyon sorunu çekti ordan biliyorum. tansiyonunun düştüğünü hissedersen ayaklarını kaldırıp uzan dinlen ve çok değil normal tuzda bir ayran iç çıksın diye tuz yemek doğru değildir ama normal tuzda yapılmış bir ayran güç verir vücudu rahatlatır iyi gelir. tansiyonun çıktığını hissedersen aynı şekilde ayran vücudunu rahatlatır ama mümkün olduğunca az tuzlu olması lazım. bir de yükseğe limon ve sarımsak da iyi gelir, limonu sulandırıp içebilirsin mesela
baş ağrım olmuyor çok şükür. tuzluda yemiyorum. dikkat ediyorum. demek ki benim yapım bu. 12 li çıkacak, ne yapalım. çok şükür. limon ve sarımsağı denerim eğer tansiyonum çok çıkarda hissedersem.
Benim tansiyonum hayatim boyunca 9-6 ve 10-6. Annemin ailesi hep boyke. Hamilelikte de drum her gittigimde olcuyor, 9-6 civari. Yuksek tansiyonlu olmaktansa dedigin gibi bu durum cok daha iyi. :)Canım tansiyonunu yükseltmeye çalışma değerlerin gayet normal, hamilelerde tansiyon bu seyirde olur,, benim de dokuza altıydı, Drlar daha iyi diyor.. Yüksek tansiyon çok tehlikeli, yüksek dediğim on iki bile hamile için tehlikeli, gebelik zehirlenmesi sebebi...
Bir de dijital aletlere sakın güvenme, onlar özellikle hamilelikte yanlış sonuç veriyormuş, trt de bir Prof söylemişti...
Hem tuz tüketmen de ödeme sebep olur...
iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım bugün yazılanları pek okuyamadım. gündüz dersim yoktu ama kişisel temizlikle uğraştımhamilelikte bir de şu tüyler çıkmasa ne iyi olur, çok zorlandım. doğuma kadar bi kere daha yapmam gerekicek sanırım.
Bende boyle bir anakucagiyla cikarmayi planladim
size bi soru:
Eki Görüntüle 868615
benim böyle bi ana kucağım var. hastaneden bebişimi inşl bununla çıkarmayı planlıyorum. ablamla annemin yoğun ısrarlarına rağmen portbebe almadım. yalnız ana kucağının içi baya derin, bel oyuntusu var. bebek rahat edemez. içine ayrı olarak sırt destek minderleri satılıyor. ondan alsam diyorum. bilen gören duyan var mı aranızda?
Canim ben zorunlu olarak pusetle cikarmak durumundayim buranin kurallari boyle. Destek isine gelince zaten anne karninda iki buklumleriyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım bugün yazılanları pek okuyamadım. gündüz dersim yoktu ama kişisel temizlikle uğraştımhamilelikte bir de şu tüyler çıkmasa ne iyi olur, çok zorlandım. doğuma kadar bi kere daha yapmam gerekicek sanırım.
size bi soru:
Eki Görüntüle 868615
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?