Selam herkese ;
sizlere de sıcak basıyor mu sanki yaz günündeymiş gibi sürekli terliyorum :2:
canım sen de denizlidesin sanırım hangi doktora gidiyosun ? doğum şeklini konuştunuz mu?
sen kime gidiyorsun canım??
ben Mehmet gencere gidiyordum ama sezeryanci diye değiştirdim semih muna gittim, pazartesi yine semih beyle randevum var, galiba doğumu onda yapmaya karar verdim, kısmetse bende normal istiyorum
canım bende elentılenıyorum tıtrıyorum süreklı kansızlıktan sanırım kan ılacı da kullandıgım halde böleyım...hiç sıcak basmıyo benı yalnız kaburgamın batması aglatıyo dıyorm dıyorm tekrar dıyorm sıze amakımse de yok dert yanacak ondan. eşim gelecek bırazdan o kadar acıyokı kaburgam bı acıle gıtsem dogumevının acaba boşuna mı gıtmış olurum dr dersekı herkeste olan bişi diye dıyorum yanı...
mehmet beye giden çok var gerçekten ama çok kalbalık oluyor diye ben hiç gitmedim ona, murat bey sakin oluyor işten izin alıp gittiğim için hemen sıra geliyor çok beklemiyorum.. bi ara babür beye gidiyordum o iyi bir doktor ama biraz tuzlu, genelde sorunlu hamilelikler için ideal bir doktor. semih beyi bilmiyorum ama canım
benim bu kız her zaman sağ tarafta duruyor azıcık sol tarafa da geç annem diyorum hiç dinlemiyoriç karın mı diyorlar ne derim de biraz sıkı sanırsam sığamıyor diyaframıma kadar baskı yapıyor nefes bile aldırmıyor çoğu zaman içim gidiyor küçücük yerde sıkışıyordur diye :97:
Estağfurullah canım. Dayak değil öyle olsa durmam zaten ama çok severek evlenmiştik ailesi bir türlü onun evlenip evden gitmesini kabullenemediler hep orda kalmamızı oraya taşınmamızı istediler kirada oturmamızı hep benim yüzüme vurdular. Kira vereceğinize gelin burda yaşayın dediler her gördüklerinde (bu arada düğünde de onlar hiç bişey yapmadılar hiç bişey görmedim onlardan). Eşimle hep bu sebepten kavga ettik hiç benim yanımda olmadı bana sahip çıkmadı hep beni ezdi kırdı döktü. Git gide kavgalarımız büyüdü daha kırıcı oldu ve daha neler neler (ayrıntıları yazarsam bitmez). Kısacası eşim yuvasına bana sahip çıkmadı hiç bir zaman beni ailesi olarak da görmedi. Söyledikleri bana nefretle bakışı hiç aklımdan çıkmıyor. Böyle işte yani vurma falan yok ama benim kalbim o kadar kırık ki bayılma nöbetleri geçirir oldum ama bu bile umrunda değil aynı şeylere devam ediyor. Düşünüyorum da beni hiç mi sevmemişti acaba ben bir yalana mı inanmıştım
açıp açıp bakıyom aralık annelerınden doguran var mı dıye 11 kişi olmuş dogum yapanlar...
bu arada kızlar dogumdan sonra neyle korunacaksınız özellıkle 2. hamılelıgı olan arkadaslar ben bıraz garantılı ve zahmetsız bı yöntem ıstıyorum.. hap kullanamam hem yan etkılerı varmış hemde sütü azaltıcı etkısı.. kondomda kullanamıyorum agrı yapıyo spıralle ılgılışeyler okudum onuda ancak anestezıyle takarlarsa taktırabılırım çok korkarım çünkü.. teyzemın kızı dedıkı dogumda takılıyomuş sezeryan dogumda dr a danışsammı tehlıkelımı acaba?
ıyı akşamlar kızlar nasılsınız?yazdıklarınınızı okuyorum okuldan gelınce bastan sona...:) biz de yemegımızı yedık bacaklarımı uzattım dınlenıyorum... cumartesı kontrolumuz var sımdıden heyecan bastı yaaa bebısımın yuzunu merak edıyorum bakalım kıme benzeyecek:/
acaba sonra kac haftada bır cagırır? bır de ben bu hafta dogum seklını konusmak ıstıyorum ben normal ıstıyorum bakalım doktor ne ıstıyor souruyu nasıl sorsam kı konuya nasıl baslasam bılemedım?
canım bende elentılenıyorum tıtrıyorum süreklı kansızlıktan sanırım kan ılacı da kullandıgım halde böleyım...hiç sıcak basmıyo benı yalnız kaburgamın batması aglatıyo dıyorm dıyorm tekrar dıyorm sıze amakımse de yok dert yanacak ondan. eşim gelecek bırazdan o kadar acıyokı kaburgam bı acıle gıtsem dogumevının acaba boşuna mı gıtmış olurum dr dersekı herkeste olan bişi diye dıyorum yanı...
canım biz 3.sünü aldık geçen aylarda. arada bir kullanıyoruz memnun gibiyiz. nem oranını artırıyor baya. bizim odanın nemi %26-27 oluyor genelde onu çalıştırınca çıkıyor 40lara 50lere. ama odanın kapısını kapatmak gerekiyor. biz de açık alışmıştık. sanki havasız oluyor kapatınca.
pardon canım bizimki bundan
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici (U. Kumanda) - İonizerli - Filtre teknolojisi - Otomatik nem ayarı - Oda sıcaklığını gösterme, 5L - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Kızlar gece uyuyamdaım gece lavoboya kalktıktan sonra. Vajinama sürekli şu iğne batmalrı oluyor normalmi sizce, bide bebek hareket ettikçe bu ağrı dahada artıyor ve kasıklarımdada hafifçe oluyo bu ağrı. Doktoruda aradım iki gün tüm randevuları doluymuş. Ne yapsam sizce korktum biraz. İnternette baktım normal diyor. Şuan 32. Haftamdayım ama bebek 34 haftalık çıkıyor erkenmi başladı acaba
selam, buhar makinasının soğuk buhar üflemesi önemli, ben geçen yıl medisana diye bir markanınkini aldım, çok memnunum üflediği soğuk buhar olduğu yeri ıslatmıyor hemen havaya karışıyor, birde bazı modellerde havadaki nem miktarını ölçen alet oluyor ama tavsiye etmem çünkü makinannın dibinden ölçtüğü nem miktarı çok fazla çıkıyor.
kızlar bu kasılma nasıl bir şey ki? benim de dün tam şeyimin orda pıt pıt bir şey atıyordu o ne ki acaba? bir de geçen gaz sancısı gibi karnım ağrıdı?bu konuda bilgisi olan var mı?
Biliyor musun ben onunla konuşmaktan anlatmaya çalışmaktan yorgun düştümHiç bir şekilde anlamıyor. Hani derler ya taş olsa çatlardı taşlarla duvarlarla bu kadar konuşsam çatlardı ama yok o anlamıyor Aslında vicdanen anlıyor biliyorum çünkü kimse vicdanından kaçamaz ama şimdilik vicdanını dinlemiyor. Ama eninde sonunda, belki beni kaybettikten sonra mecburen vicdanını dinleyecek ve o pişmanlığı ömür boyu yaşayacak ama geri dönüşü olmayacak malesef
pıt pıt atma büyük ihtimalle bebeğin hıçkırığıdır :) ben çok rahatsız oluyorum ondan. yalancı sancı ya da gaz sancısı olabilir bahsettiğin. artık iç organlarımız için yeterli yer yok, patlayacak gibi hissediyorum ben de
bır de ben bebegımı severken karnımı soyle tutup sallıyom oynasın dıye boyle hop hop oynatıyom karnımı tutup saga sola bır sey olur mu kızlar bebıse bır zararı olur mu==????
canım tam seyımın ustu orda hıckırır mı kı?
iyi akşamlar güzel anneleerr, görüsmeyeli uzun zaman oldu biliyorum,umarım iyisinizdir herkesin keyfi yerindedirpazartesi kontrolüm vardı oğluşum 2060 gr. olmuş doktorum ultrasonda yüzünü yakalamış ultrason resmini verdi, gitgide abisine benziyor Sizinkiler ne alemde naaptınız bakiiiiimmm???
iyiym canım sen nasılsın maşallah tosuncuğa paşa doğum yapalı bi hafta olmuş benim yeni haberim oldu.nasılsın bende bugün konturole gittim 32 haftalığız 2kg olmuş üst sınırda dedi doktor 44 cm boyuda bana çekcek galiba 4750 doğmuşum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?