2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam herkese ;

sizlere de sıcak basıyor mu sanki yaz günündeymiş gibi sürekli terliyorum :2:

canım bende elentılenıyorum tıtrıyorum süreklı kansızlıktan sanırım kan ılacı da kullandıgım halde böleyım...hiç sıcak basmıyo benı yalnız kaburgamın batması aglatıyo dıyorm dıyorm tekrar dıyorm sıze amakımse de yok dert yanacak ondan. eşim gelecek bırazdan o kadar acıyokı kaburgam bı acıle gıtsem dogumevının acaba boşuna mı gıtmış olurum dr dersekı herkeste olan bişi diye dıyorum yanı...

ben Mehmet gencere gidiyordum ama sezeryanci diye değiştirdim semih muna gittim, pazartesi yine semih beyle randevum var, galiba doğumu onda yapmaya karar verdim, kısmetse bende normal istiyorum

mehmet beye giden çok var gerçekten ama çok kalbalık oluyor diye ben hiç gitmedim ona, murat bey sakin oluyor işten izin alıp gittiğim için hemen sıra geliyor çok beklemiyorum.. bi ara babür beye gidiyordum o iyi bir doktor ama biraz tuzlu, genelde sorunlu hamilelikler için ideal bir doktor. semih beyi bilmiyorum ama canım

benimde son 2 haftadır kaburgam batıyor iğne gibi bazı nefesim kesiliyor :) ama o acıyla yaşamaya alıştım sanırım :)
hatta dün akşam iş çıkışı otobüs durağına yürüyorum o sırada minik cadaloz nasıl bir şekle girdiyse aynı anda hem kaburgalarım deli gibi battı hem nefesim kesildi, hemde aynı anda öyle bir tuvaletim geldiki... tamam dedim şimdi orta yerde kaçırcam heralde :26::26: 5 dakika filan sürdü ama kendimi tutcam diye kan ter içinde kaldım desem yeridir, neyseki sonra geçti

ben Mehmet beye 1 ay önceden randevu alıp gidiyordum yoksa zaten sıra bile vermiyorlar. babür beyi ben de çok duyuyorum evet sorun olursa mecbur gidilir de çok şükür o kadar para dökmeye gerek yok. semih bey servergazide çalışıyor çok kibar ve ilgili biri, özellerden çok herkes servergaziyi tavsiye etti doğum için bir deneyeyim dedim gerçekten ilgililer, kalabalık olmadıkça özel oda falan da veriyorlarmış. semih bey eskiden sarayköydeymiş orda çok sevilmiş yine burda da öyle kapısı kuyruk ne zaman gitsem

SEN KENDİNE BAK ONUN YERİ DAR DA OLSA ONA HİÇ BİRŞEY OLMAZ. emin ol senin kuş tüyü yatakta olacağından daha rahat ve güvende o orada.

aile sahibi olunca ailesinin kıymetini anlamıştır, bu da onda geçmişte yaptığı hataların vicdan azabını tetiklemiş onların söz ve davranışlarını daha fazla önemser olmuştur. böyle yapıp eşini dışlayan erkekler maalesef var. karısına dış kapının mandalı muamelesi yapan. sizin de artık bir aile olduğunuzu ve bu ailenin meyvesiyle beraber diğerlerinden daha özel olması gerektiğini anlaması gerekiyor. ama bunun yolunu nasıl bulursun bilemiyorum. anlattığın herşeyin bir sebebi var aslında ama çözüm için profesyonel destek daha iyi olurdu belki size, onu ailesinin etkisinden de kurtarman lazım. bu arada asla onun ailesini kötülememen suçlamaman gerekiyor ki seni dinlesin. en fazla yapabileceğin bu işten zarar gördüğünü göstermek. asla onların yüzüne de arkasından da kötü bir kelime kullanmamalısın. muhtemelen ailesi de seni düşman olarak görüp kötüleyerek eşini etkilemeye çalışıyordur işe de yarıyordur

sezeryan sonrası spiral takılamıyor bazı doktorlar üç ay sonra falan diyorlar ama pek çoğu da yanaşmıyor buna sezeryan esnasında spiral takılması imkansız diye biliyorum. üç aylık iğneler var ama çok kilo yapıyor. sezeryan sonrası en mantıklısı kondom. normal doğum sonrası spiralin takılmasında korkulacak hiçbirşey yok biraz canın acıyor ama öldürmez :) 30 gün kontrolüne gittiğinde taktırabilirsin. ben çok memnun kalmadım ama sütten kesene kadar kullanılması mümkün.

doğum normal olur mu diye sor. bunun arkasından beklentini falan konuşabilirsiniz sanırım.
ben de çok merakediyorum kızımın yüzünü :)

kıpırtısı çok canını yaktığında dokun ona zarar verme ihtimalin yok nasıl olsa geriniyordur muhtemelen senin canını yaktığı zamanlarda sen dürtünce şekil değiştirecektir. doktorun yapacağı birşey olduğunu hiç sanmıyorum

onu da bi inceliyim canım
benim için kullanışlı olması çok önemli
o yüzden de önceden kullananların fikirlerine ihtiyacım var

canım bende de oluyo
mahvediyo son günlerde şiddeti
ama doktorum önemli değil dedi
bebek ilerde olduğu için sen 34 de olmasan da 34 semptomlarını yaşıyormuşsun

kızlar bu kasılma nasıl bir şey ki? benim de dün tam şeyimin orda pıt pıt bir şey atıyordu o ne ki acaba? bir de geçen gaz sancısı gibi karnım ağrıdı?bu konuda bilgisi olan var mı?

saol canım verdiğin bilgiler için
sıcak buharın zararı ne peki

kızlar bu kasılma nasıl bir şey ki? benim de dün tam şeyimin orda pıt pıt bir şey atıyordu o ne ki acaba? bir de geçen gaz sancısı gibi karnım ağrıdı?bu konuda bilgisi olan var mı?

pıt pıt atma büyük ihtimalle bebeğin hıçkırığıdır :) ben çok rahatsız oluyorum ondan. yalancı sancı ya da gaz sancısı olabilir bahsettiğin. artık iç organlarımız için yeterli yer yok, patlayacak gibi hissediyorum ben de

Anlıyorum, sen konuşmaktan, kendini anlatmaya çalışmaktan yorulmuşsun, karşındaki de seni anlamak için hiç bir çaba sarfetmemiş anlaşılan. Aslında asıl sorun işte şimdi başlıyor, giderek yabancılaşma...

bır de ben bebegımı severken karnımı soyle tutup sallıyom oynasın dıye boyle hop hop oynatıyom karnımı tutup saga sola bır sey olur mu kızlar bebıse bır zararı olur mu==????

canım tam seyımın ustu orda hıckırır mı kı?

iyi akşamlar güzel anneleerr, görüsmeyeli uzun zaman oldu biliyorum,umarım iyisinizdir herkesin keyfi yerindedirpazartesi kontrolüm vardı oğluşum 2060 gr. olmuş doktorum ultrasonda yüzünü yakalamış ultrason resmini verdi, gitgide abisine benziyorSizinkiler ne alemde naaptınız bakiiiiimmm???

oraya yapıyordur baskıyı, benim de aynı yerde

iyi akşamlar arkadaşlar

umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim kaburgalarım batıyor , mide bulantısı , baş dönmesi , halsizlik ,gözlerde bulanıklık görme var .yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak .20 gün önce gittiğimde idrar yolları ihtihabı vardı geçmedi herhalde onun için mi acaba bu sıkıntılar korkuyorum vallah. tansiyonumda çok düşük o kadar tuzlu şeyler yememe rağmen 9 - 6 dıydı bugün . en son baktırdığımda 10 - 7 olmuştu .

canlarım paşadoğum yapmış yeni haberim oldu durumları nasıl bilen varmı günlüğe yazdıklarını okudum sizin bişiden haberiniz var mı?

nasılsın bende bugün konturole gittim 32 haftalığız 2kg olmuş üst sınırda dedi doktor 44 cm boyuda bana çekcek galiba 4750 doğmuşum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…