2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydınnn. Grip olmuşum ben ya kırılıyor her yerim :2: birazdan kontrole gideceğiz kuzumla bakalım ne haberler alacağız

Günaydın herkese
kızımı görmeme son 8 gün özledim artık

canım ağrıların bende de var gögsümün altından iğne batıyorlar sanki yada işyerinde oturdukça kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum.
çok deli bişey ama napalım katlanıyoruz seninde dayanılmayacak gibiyse doktora git belki ilaç bişey verir.

Merhaba ;

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum kızımı hastaneden bununla çıkartacağım. içine de alt açma minderi oluyor ya pofuduk yastıklı falan ondan koymayı düşünüyorum.

ama senin istediğin tarzda şey e bebek mağazında var pembe yada mavi renkte

canım tansıyon konusunda herkes bişiler solemış zaten ama bnmde yorulunca ayakta uzun kalınca 8 5 yada 8 4 çıktıgı oluyo onada normal dedı dr um önemlı olan yükselmesın dedı uzanıp ayaklarını bıraz kaldırırsan hemdınlenırsın hemde tansıyonun normale döner kı normalı zaten 10 6 gıbıymış hamılelerde.. yükselmesı ıse çok çok tehlıkelıymış...

nasılsın bende bugün konturole gittim 32 haftalığız 2kg olmuş üst sınırda dedi doktor 44 cm boyuda bana çekcek galiba 4750 doğmuşum ben

32 haftalıkken kı kilosu dogum kılosunun yarısı oluyomuş genelde öyle oluyomuş yanı bnm 32 de 1850 idi inşallah 3 kıloyu gecerde alıp koyması bakımı daha kolay oluyo o anlamda yanı...

Kızlar süt arttırıcı içecekler var onlardan almalımıyız yoksa doğumdan sonra sütün durumuna göremi kullanmalıyız?

şimdiden onları düşünme inşallah sütün olurda gerek kalmazsütün durumuna göre gerekırsealınır çünkü çemen tozu falan var içinde çok lezzetlı bişi degıl hatta çok kötü tadı var kullanmadım kuzenım içerdı onunkınden tadına bakmıştım.....

bende polar hiç kullanmam ama küçük oğlumoldugu için oturma odasındakı kanepelerın üstüne uygun renkte aldım günlük kanepeler kırlenmesın dıye onları kullanıyorum ıyı oluyo sıcak dıyodum amabellı naylon oldugu yaaaa....

bnmde bundan anakucagm var ama bunu hastaneye götürüp yük etmem port bebem de var onu götürücem ama o da gereksız aslında..
çünkü hastanenın kapısından arabaya bınme mesafemız 10 15 adım kucagımda sarıp götürürüm sanırım battanıyeye...
bı de dedıgın gıbı bunun içi çok derın alt açmalar var puf onlardan bıle sersen çukur oluyo bebegın boynu bükülüyo ben bu ana kucagını evın içinde odadan odaya yanımda götürmeye çok kullandım mesela yemek falan yaparken alıp gelırdım bununla içine de fazladan battanıye katlayıp koyuyodum ve sırtı agrırsa dıye çok uzun süre buna yatıramıyodum çok kullanışlı degıl bnce...

Gunaydinnn annisler ve tonton bebisleriii!!

Hasta olan arkadaslara gecmis olsun. Bebisini gorecek olanlar insallah iyi haberler alirlar.

Benim hem ev icin hem de araba koktugu olarak aldigim anakucaklarinin icinde yenidoganlar icin destek minderi var. Sonrada buyuyunce cikartiliyor. Ayrica bebek magazalarinda satildigini da gordum. Benimkiler bas ve beli destekleyecek sekilde pofuduk minder tarzi birsyler.

Aysboz silte isini ne yaptin kuzum? İstdigim kalinlikta silte siparis verebiliyormusum, ama bizim park yatak kutusunda duruyor. Annem 5 cm yeter diyor ama bence cok ince zaten o incelikte ancak sunger yapilir. Sn akacaktin aldin mi? Kalinligi ne?

sppedye bak sen bizi bırakmışlar buralara transfer olmuş

topıdık 5 cm az oluyo yaaa park yatagın üstünün derınlıgı çok az degılse bence bıraz kalın al bana 6 7 cm kalınlıgında vısco yatak verdı satıcı almıştım ama az oldugu için kışın üst katta yatarken acaba üşüyomu alttan soguk vururmu dıye korktuk vısko yatagın altına yünden kendı yataklarımıza yaptırdıklarımızdan küçük şilte yaptırdık üstüne yatagı koyduk yükseldı ama bnm yatagın üst katı derındı çok alçak degıldı 5 6 ay olunca da ındırdık dibine rahat oldu......

günaydın annişler

o pofuduk alt açmadan bende de var bi deneyim bakayım nasıl oluyor.

benim hastane evime uzak. 1 saat mesafede. hastaneden ilk çıkışımda annemlere gidicez o yakın. ama diğer gidişler için bu ana kucağı şart. içini o yüzden düşünüyorum zaten. ilk çıkışta her türlü gider tabi ama üşümeden gitmesi önemli. bi ince battaniyeye sarsam bi de daha kalın yumuşak battaniyeye sarsam kuzumu üşümez inşl, malum ocak ayı olacak. evde kullanmaya annem ev tipi ana kucağı almış zaten. onu kullanırım.

Sizi neden bırakayım kız

ben hem gerçekte ocak gönülden şubat annesi olacağım
kız büyük konuşma bellimi olur bebeğin geç gelemk ister belki bu defa strese girersin

gel canım sende gel sankı sendede ocak annesı olacak gıbı bı hal var:)

selam canım arada uğrayıp bakıyorum sizlere hoşuma gidiyor sizin yazışmalar falan
bana kalsa 27 ocakta doğrurum ama allah ne zaman kısmet eder bilmiyorum tabi, normal doğum olduğu için zamanı beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…