canım bende elentılenıyorum tıtrıyorum süreklı kansızlıktan sanırım kan ılacı da kullandıgım halde böleyım...hiç sıcak basmıyo benı yalnız kaburgamın batması aglatıyo dıyorm dıyorm tekrar dıyorm sıze amakımse de yok dert yanacak ondan. eşim gelecek bırazdan o kadar acıyokı kaburgam bı acıle gıtsem dogumevının acaba boşuna mı gıtmış olurum dr dersekı herkeste olan bişi diye dıyorum yanı...
iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım bugün yazılanları pek okuyamadım. gündüz dersim yoktu ama kişisel temizlikle uğraştımhamilelikte bir de şu tüyler çıkmasa ne iyi olur, çok zorlandım. doğuma kadar bi kere daha yapmam gerekicek sanırım.
size bi soru:
Eki Görüntüle 868615
benim böyle bi ana kucağım var. hastaneden bebişimi inşl bununla çıkarmayı planlıyorum. ablamla annemin yoğun ısrarlarına rağmen portbebe almadım. yalnız ana kucağının içi baya derin, bel oyuntusu var. bebek rahat edemez. içine ayrı olarak sırt destek minderleri satılıyor. ondan alsam diyorum. bilen gören duyan var mı aranızda?
siz hastaneden nasıl çıkarmayı planladınız? portbebe şart mı sizce?
Gecmis olsun limon ye bol bol bebisinden güzel haberler getir bizlere insallah :)Günaydınnn. Grip olmuşum ben ya kırılıyor her yerim :2: birazdan kontrole gideceğiz kuzumla bakalım ne haberler alacağız
iyi akşamlar arkadaşlar
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim kaburgalarım batıyor , mide bulantısı , baş dönmesi , halsizlik ,gözlerde bulanıklık görme var .yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak .20 gün önce gittiğimde idrar yolları ihtihabı vardı geçmedi herhalde onun için mi acaba bu sıkıntılar korkuyorum vallah. tansiyonumda çok düşük o kadar tuzlu şeyler yememe rağmen 9 - 6 dıydı bugün . en son baktırdığımda 10 - 7 olmuştu .
nasılsın bende bugün konturole gittim 32 haftalığız 2kg olmuş üst sınırda dedi doktor 44 cm boyuda bana çekcek galiba 4750 doğmuşum ben
Gecmis olsun limon ye bol bol bebisinden güzel haberler getir bizlere insallah :)
Kızlar süt arttırıcı içecekler var onlardan almalımıyız yoksa doğumdan sonra sütün durumuna göremi kullanmalıyız?
bir siteden alıntıdır.
Öncelikle polar nedir? Polar hammaddesi petrol olan yüzde yüz polyester bir tür yapay tekstil lifidir. Sıcak tutar ancak vücuda kesinlikle hava girmesini engeller. Yani deri nefes alamaz. Ayrıca hammaddesinin petrol olduğunu söylemiştim. Yani evinizde kullanıp attığınız pet şişelerin eritilip geri dönüştürülmesiyle elde ediliyor.
Evet, sıcak tutuyor ancak bununla birlikte boyar maddelerinde bir o kadar kanseojen madde taşıdığı gerçeğini görmezlikten gelemeyiz. Sıcak tutması mı yoksa verdiği zarar mı?
ben de pilastik malzemelerin parçalanarak polara dönüştürüldüğünü biliyordum.uyarayım dedim.sentetik kumaşlar tercih etmesek iyi olur bence
iyi akşamlar kızlar, herkes iyidir umarım bugün yazılanları pek okuyamadım. gündüz dersim yoktu ama kişisel temizlikle uğraştımhamilelikte bir de şu tüyler çıkmasa ne iyi olur, çok zorlandım. doğuma kadar bi kere daha yapmam gerekicek sanırım.
size bi soru:
Eki Görüntüle 868615
benim böyle bi ana kucağım var. hastaneden bebişimi inşl bununla çıkarmayı planlıyorum. ablamla annemin yoğun ısrarlarına rağmen portbebe almadım. yalnız ana kucağının içi baya derin, bel oyuntusu var. bebek rahat edemez. içine ayrı olarak sırt destek minderleri satılıyor. ondan alsam diyorum. bilen gören duyan var mı aranızda?
siz hastaneden nasıl çıkarmayı planladınız? portbebe şart mı sizce?
Günaydın herkese
kızımı görmeme son 8 gün özledim artık
canım ağrıların bende de var gögsümün altından iğne batıyorlar sanki yada işyerinde oturdukça kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum.
çok deli bişey ama napalım katlanıyoruz seninde dayanılmayacak gibiyse doktora git belki ilaç bişey verir.
Merhaba ;
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum kızımı hastaneden bununla çıkartacağım. içine de alt açma minderi oluyor ya pofuduk yastıklı falan ondan koymayı düşünüyorum.
ama senin istediğin tarzda şey e bebek mağazında var pembe yada mavi renkte
Gunaydinnn annisler ve tonton bebisleriii!!
Hasta olan arkadaslara gecmis olsun. Bebisini gorecek olanlar insallah iyi haberler alirlar.
Benim hem ev icin hem de araba koktugu olarak aldigim anakucaklarinin icinde yenidoganlar icin destek minderi var. Sonrada buyuyunce cikartiliyor. Ayrica bebek magazalarinda satildigini da gordum. Benimkiler bas ve beli destekleyecek sekilde pofuduk minder tarzi birsyler.
Aysboz silte isini ne yaptin kuzum? İstdigim kalinlikta silte siparis verebiliyormusum, ama bizim park yatak kutusunda duruyor. Annem 5 cm yeter diyor ama bence cok ince zaten o incelikte ancak sunger yapilir. Sn akacaktin aldin mi? Kalinligi ne?
sppedye bak sen bizi bırakmışlar buralara transfer olmuş
sppedye bak sen bizi bırakmışlar buralara transfer olmuş
Günaydın herkese
Merhaba ;
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum kızımı hastaneden bununla çıkartacağım. içine de alt açma minderi oluyor ya pofuduk yastıklı falan ondan koymayı düşünüyorum.
ama senin istediğin tarzda şey e bebek mağazında var pembe yada mavi renkte
bnmde bundan anakucagm var ama bunu hastaneye götürüp yük etmem port bebem de var onu götürücem ama o da gereksız aslında..
çünkü hastanenın kapısından arabaya bınme mesafemız 10 15 adım kucagımda sarıp götürürüm sanırım battanıyeye...
bı de dedıgın gıbı bunun içi çok derın alt açmalar var puf onlardan bıle sersen çukur oluyo bebegın boynu bükülüyo ben bu ana kucagını evın içinde odadan odaya yanımda götürmeye çok kullandım mesela yemek falan yaparken alıp gelırdım bununla içine de fazladan battanıye katlayıp koyuyodum ve sırtı agrırsa dıye çok uzun süre buna yatıramıyodum çok kullanışlı degıl bnce...
kız büyük konuşma bellimi olur bebeğin geç gelemk ister belki bu defa strese girersinSizi neden bırakayım kız
ben hem gerçekte ocak gönülden şubat annesi olacağım
gel canım sende gel sankı sendede ocak annesı olacak gıbı bı hal var:)
kız büyük konuşma bellimi olur bebeğin geç gelemk ister belki bu defa strese girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?