günaydın annişler
o pofuduk alt açmadan bende de var bi deneyim bakayım nasıl oluyor.
benim hastane evime uzak. 1 saat mesafede. hastaneden ilk çıkışımda annemlere gidicez o yakın. ama diğer gidişler için bu ana kucağı şart. içini o yüzden düşünüyorum zaten. ilk çıkışta her türlü gider tabi ama üşümeden gitmesi önemli. bi ince battaniyeye sarsam bi de daha kalın yumuşak battaniyeye sarsam kuzumu üşümez inşl, malum ocak ayı olacak. evde kullanmaya annem ev tipi ana kucağı almış zaten. onu kullanırım.
kız büyük konuşma bellimi olur bebeğin geç gelemk ister belki bu defa strese girersin
selam canım arada uğrayıp bakıyorum sizlere hoşuma gidiyor sizin yazışmalar falan
bana kalsa 27 ocakta doğrurum ama allah ne zaman kısmet eder bilmiyorum tabi, normal doğum olduğu için zamanı beklicez artık
bebegın kızsa belkı erken gelır 39 da falan sende ozaman bızden olursun kızlar acelecı oluyomus ya:) erkeklerde çok dururmuş 1hafta derler büyükler.....
Günaydınnn. Grip olmuşum ben ya kırılıyor her yerim :2: birazdan kontrole gideceğiz kuzumla bakalım ne haberler alacağız
canım tansıyon konusunda herkes bişiler solemış zaten ama bnmde yorulunca ayakta uzun kalınca 8 5 yada 8 4 çıktıgı oluyo onada normal dedı dr um önemlı olan yükselmesın dedı uzanıp ayaklarını bıraz kaldırırsan hemdınlenırsın hemde tansıyonun normale döner kı normalı zaten 10 6 gıbıymış hamılelerde.. yükselmesı ıse çok çok tehlıkelıymış...
iyi akşamlar arkadaşlar
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim kaburgalarım batıyor , mide bulantısı , baş dönmesi , halsizlik ,gözlerde bulanıklık görme var .yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak .20 gün önce gittiğimde idrar yolları ihtihabı vardı geçmedi herhalde onun için mi acaba bu sıkıntılar korkuyorum vallah. tansiyonumda çok düşük o kadar tuzlu şeyler yememe rağmen 9 - 6 dıydı bugün . en son baktırdığımda 10 - 7 olmuştu .
Cikardim kutudan olctum :) 38 cm derinligi varmis bizim park yatagin ust kisminin. Bence devincevokursa hareketvermeye basladiginda rahat edemez degil mi canim? 10 cmlik silte koysam bebek 28cmden duser mi acep?topıdık 5 cm az oluyo yaaa park yatagın üstünün derınlıgı çok az degılse bence bıraz kalın al bana 6 7 cm kalınlıgında vısco yatak verdı satıcı almıştım ama az oldugu için kışın üst katta yatarken acaba üşüyomu alttan soguk vururmu dıye korktuk vısko yatagın altına yünden kendı yataklarımıza yaptırdıklarımızdan küçük şilte yaptırdık üstüne yatagı koyduk yükseldı ama bnm yatagın üst katı derındı çok alçak degıldı 5 6 ay olunca da ındırdık dibine rahat oldu......
oda belli olmuyor gülüm ya
evet bebeğim kız ama
ablamın oğlu erken geldi mesela 1 hafta kızıda tam aksi 10 gün kadar bekledirler öyle doğdu
benim oğlanda 39+3 de doğmuştu bakalım bu ne yapacak
Park yataga hangi silteyi alacaklarini bilemeyenler klubune hosgeldin caniiim!! :))merhabalar,
park yatagımız geldi çok şirin :) ama içine hangi yatagı alıcaz bi türlü karar veremedim. sinir geldi
Benım tansıyon genelde 11-7 cıwarı cıkıyor..bı kere 13 7 cıktı doktrum yuksek dedı 14.9 cıkarsa hemen gel demıstı.bıdaha cıkmadı cok sukur ama 11 -7 de yuksek sanırım salı gunu gıdınce tekrar sorayım pimpirklendım sımdı sızlerde konusunca
Cikardim kutudan olctum :) 38 cm derinligi varmis bizim park yatagin ust kisminin. Bence devincevokursa hareketvermeye basladiginda rahat edemez degil mi canim? 10 cmlik silte koysam bebek 28cmden duser mi acep?
Park yataga hangi silteyi alacaklarini bilemeyenler klubune hosgeldin caniiim!! :))
Günaydınn cnım :) cokk gecmıs olsun bı ıhlamur kaynat kendıne ıyı gelır :) gelınce yaz bebiş kac kg olmus :) aynı haftadayız bende merk edıyorum salı gunu gıdıcem nasıpse...
hoşbulduk canım.. acaba diyorum sünger yatak alsam üzerine battaniye serip nevresimini örtsem nasıl olur? visko,yün yada pamuk olmamalıymış çok araştırdım. ama kararsızım kararsız
laf bunlar tabı tatlım hiç farketmez sag salım kurtulalım bebeklerımız saglıklı sıhhatlı olsunlarda....
aralık annelerınden kayra mıydı adına bakmamışım dogum yapan arkadas dogumunu anlatmış salya sümük nasıl aglattı benı darısı hepımızın basına saglıkla sıhhatle ınsallah....
normal dogumyapan kadınlara dogaüstü olaganüstü ne bılım yaa ınanılmaz bakıyorumnasıl yapıyosunuz valla anlayamıyorum ben korkumdan muayene bıleolamadım daha hiç vajınal.. gönüllü gittim dogurdum bu da mecburen öle olcak 40 gün kaldı inş.....
Teşekkür ederim canımGeldik biz kontrolden. 2000 gr olmuş kuzum toparlak kafasını yerim onun Makat gelişi dedi dr büyük ihtimalle doğuma kadar döner eğer dönmezse sezaryen dedi buna biraz üzüldüm çünkü normal doğum istiyorum neyse sağlıklı olsun da
İnşallah sen de güzel haberler alırsın salı günü :)
korkma ilk baslar kolunu bacagını zor hareket ettırıyo oncelerı bı şi olmaz ama 5 6 aylık dönmeye baslıyo tutunuyo o zaman düşme tehlıkesıne karsı ındırırsın....
Erikcilekkiraz biz de tam bu konuyu konusuyorduk ugurbocugu ile. :) bana kalsa bu konunun icinden cikamayacagim.hoşbulduk canım.. acaba diyorum sünger yatak alsam üzerine battaniye serip nevresimini örtsem nasıl olur? visko,yün yada pamuk olmamalıymış çok araştırdım. ama kararsızım kararsız
Maşallah bebişine hayırlı hayırlı gelırler inşallah canım..ya dıolar ya arkadaslar 32 haftada dogum kılosunun yarısı dıe 4 kıloya yakın dogcak ozaman normal olurmu sence benım kıde tosncuk 29 dyken 1530 du sımdı 2 yı gecmısmıdır bılmıyorumıyı mı kötumu anlayamadımm ya
Masallah tontis bebisine annesi :) doner insallah canimdaTeşekkür ederim canımGeldik biz kontrolden. 2000 gr olmuş kuzum toparlak kafasını yerim onun Makat gelişi dedi dr büyük ihtimalle doğuma kadar döner eğer dönmezse sezaryen dedi buna biraz üzüldüm çünkü normal doğum istiyorum neyse sağlıklı olsun da
İnşallah sen de güzel haberler alırsın salı günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?