2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

o pofuduk alt açmanın altına daha sert bişi denemelisiniz biz oğlumda öyle yapmıştık tek başına alt açma yinede kafi gelmiyor çünkü o bolge çukur duruyor

bizim evde otobüs yolculuklarından kalma mini seyahat yastığımız vardı onu koymuştuk biz

bebegın kızsa belkı erken gelır 39 da falan sende ozaman bızden olursun kızlar acelecı oluyomus ya:) erkeklerde çok dururmuş 1hafta derler büyükler.....

bebegın kızsa belkı erken gelır 39 da falan sende ozaman bızden olursun kızlar acelecı oluyomus ya:) erkeklerde çok dururmuş 1hafta derler büyükler.....

oda belli olmuyor gülüm ya
evet bebeğim kız ama
ablamın oğlu erken geldi mesela 1 hafta kızıda tam aksi 10 gün kadar bekledirler öyle doğdu
benim oğlanda 39+3 de doğmuştu bakalım bu ne yapacak

Günaydınnn. Grip olmuşum ben ya kırılıyor her yerim :2: birazdan kontrole gideceğiz kuzumla bakalım ne haberler alacağız

Günaydınn cnım :) cokk gecmıs olsun bı ıhlamur kaynat kendıne ıyı gelır :) gelınce yaz bebiş kac kg olmus :) aynı haftadayız bende merk edıyorum salı gunu gıdıcem nasıpse...

Benım tansıyon genelde 11-7 cıwarı cıkıyor..bı kere 13 7 cıktı doktrum yuksek dedı 14.9 cıkarsa hemen gel demıstı.bıdaha cıkmadı cok sukur ama 11 -7 de yuksek sanırım salı gunu gıdınce tekrar sorayım pimpirklendım sımdı sızlerde konusunca

Tansiyonun hamilelik için çok normal, çıkarmaya çalışma canım. Benimki de 9-6, 10-6 oysa önceleri 12-8 çıkardı hep.

Cikardim kutudan olctum :) 38 cm derinligi varmis bizim park yatagin ust kisminin. Bence devincevokursa hareketvermeye basladiginda rahat edemez degil mi canim? 10 cmlik silte koysam bebek 28cmden duser mi acep?

oda belli olmuyor gülüm ya
evet bebeğim kız ama
ablamın oğlu erken geldi mesela 1 hafta kızıda tam aksi 10 gün kadar bekledirler öyle doğdu
benim oğlanda 39+3 de doğmuştu bakalım bu ne yapacak

laf bunlar tabı tatlım hiç farketmez sag salım kurtulalım bebeklerımız saglıklı sıhhatlı olsunlarda....
aralık annelerınden kayra mıydı adına bakmamışım dogum yapan arkadas dogumunu anlatmış salya sümük nasıl aglattı benı darısı hepımızın basına saglıkla sıhhatle ınsallah....
normal dogumyapan kadınlara dogaüstü olaganüstü ne bılım yaa ınanılmaz bakıyorumnasıl yapıyosunuz valla anlayamıyorum ben korkumdan muayene bıleolamadım daha hiç vajınal.. gönüllü gittim dogurdum bu da mecburen öle olcak 40 gün kaldı inş.....

hayır normal çok fazla da kendınızle ugrasmayın artık yaaa 11 ı hatta 12 yı gecmesın tamam:)

Cikardim kutudan olctum :) 38 cm derinligi varmis bizim park yatagin ust kisminin. Bence devincevokursa hareketvermeye basladiginda rahat edemez degil mi canim? 10 cmlik silte koysam bebek 28cmden duser mi acep?

korkma ilk baslar kolunu bacagını zor hareket ettırıyo oncelerı bı şi olmaz ama 5 6 aylık dönmeye baslıyo tutunuyo o zaman düşme tehlıkesıne karsı ındırırsın....

Günaydınn cnım :) cokk gecmıs olsun bı ıhlamur kaynat kendıne ıyı gelır :) gelınce yaz bebiş kac kg olmus :) aynı haftadayız bende merk edıyorum salı gunu gıdıcem nasıpse...

Teşekkür ederim canım Geldik biz kontrolden. 2000 gr olmuş kuzum toparlak kafasını yerim onun Makat gelişi dedi dr büyük ihtimalle doğuma kadar döner eğer dönmezse sezaryen dedi buna biraz üzüldüm çünkü normal doğum istiyorum neyse sağlıklı olsun da

İnşallah sen de güzel haberler alırsın salı günü :)

Son düzenleme:
hoşbulduk canım.. acaba diyorum sünger yatak alsam üzerine battaniye serip nevresimini örtsem nasıl olur? visko,yün yada pamuk olmamalıymış çok araştırdım. ama kararsızım kararsız

çok ugrasıyosunuz çok valla hiç gerek yok böyle irdelemeye annene sorsana senı ne yatakta yatırmış canım yaaaa...çok şükür çok ıyıyız yün yatakta büyüdük yün saglıklıdır sen onları söleyenlere bakma visko yün pamuk olmuycaksa ne olcakmış bende süngerı çok saglıksız dıye duydum ne olcak şimdi neyde yatırcaz bebeklerı:)))....

canım korkulacak bişi yok bence belki başka bir ülkede olsaydın bu şekilde imkanların olduğunu bilmeseydin bu kadar korkmazdın
dünya üzerinde doğum yapan kadınalrın %90 nı normal doğum yapmıştır belkide daha büyük bir rakamdır bu

ülkemizde sezeryan seçeneğinin sunulması kadınlarımızı korkutan belkide
neyse öyle yada böyle önemli olan bebeklere sağlıkla kavuşmak
yinede
allah kötüsünü vermesinde tatlım yaşın kaç bilmiyorum 30-35 den sonra her yıl smear aldırman lazım ben şuana kadar iki kez aldırdım 32 yaşındayım
hiç te çekinmiyorum bayan olmak zaten zor zanaat ve başa gelen çekilir mecbur

Maşallah bebişine hayırlı hayırlı gelırler inşallah canım..ya dıolar ya arkadaslar 32 haftada dogum kılosunun yarısı dıe 4 kıloya yakın dogcak ozaman normal olurmu sence benım kıde tosncuk 29 dyken 1530 du sımdı 2 yı gecmısmıdır bılmıyorum ıyı mı kötumu anlayamadımm ya

korkma ilk baslar kolunu bacagını zor hareket ettırıyo oncelerı bı şi olmaz ama 5 6 aylık dönmeye baslıyo tutunuyo o zaman düşme tehlıkesıne karsı ındırırsın....

hoşbulduk canım.. acaba diyorum sünger yatak alsam üzerine battaniye serip nevresimini örtsem nasıl olur? visko,yün yada pamuk olmamalıymış çok araştırdım. ama kararsızım kararsız
Erikcilekkiraz biz de tam bu konuyu konusuyorduk ugurbocugu ile. :) bana kalsa bu konunun icinden cikamayacagim.
10 cmlik yatak yaptirsak hareket etmeye basladiginda da saglikli olur degil mi? Ortopedik silteler 15 cm civari kalinlikta. Cok kalin degilsr onlardan alayim :)

Evet ben de korkuyorum iri olmasından ama sürekli araştırıyorum haftasına göre çok normal görünüyor. Bir de ultrasonda genelde 250 gr falan fazla görünebilirmiş o yüzden normal sanırım bizim bebişlerin kilosu

Masallah tontis bebisine annesi :) doner insallah canimda
ha cok zaman var, buyuk ihtimalle donecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…