2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yok bana göre çok zor bişi bu. spıralı anestezı altında taktırmayı düşünüyorum o kadar yanı düşün. daha 25 yasındayım belkı ozamana düzelırım bıraz.....

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah.

acaba benim minik kuş ne kadarlık oldu çok merak ediyorum kilosunu

bebek yatagı sert olması açısından yarı ortopedik olmalıymış.. lateks yatak bulursam onu alıcam yoksa gidicem yorgancıdan yün-pamuk karışım çok kalın olmayan bi şilte yaptırıcam .. fenalık geldi valla.. :)

Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah.

acaba benim minik kuş ne kadarlık oldu çok merak ediyorum kilosunu

Masallah tontis bebisine annesi :) doner insallah canimda
ha cok zaman var, buyuk ihtimalle donecek.

Teşekkürler arkadaşlar inşallah döner canım dönmezse de sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. siz de bebişlerinizden güzel haberler alırsınız inşallah

aaaaayyyyyyyhhhhhh 10cm 73 mm olsun canım asla eksık yada fazla olmasın yoksa saglıksız olur:)))))
bence 15cmlık o ortopedık yataklarancak olurmerak etmesorun çıkmaz..
hemkızlar allah korusun bebegınızın özel bi durumu rahatsızlıgı allerjısı falan olmadıgı sürece kı olmuycaktır çok büyük ıhtımal bişicik olmaz neyde yatarsa yatsın temız olsun yün vısko yada pamuk fark etmez.....

bence de katılıyorum sana ilk zamanlar için park beşik aldım 6 aya kadar falan sonra zaten odasında uyuturum inş. park beşik için de annem yün yatak yaptı onu kullancam gayet sağlıklı bence sünger hiç sağlıklı gelmiyor bana. büyüyebilen yatağına yataşın minikosunu aldım

Anam bizi şu eski küçük ahşap beşiklerde yatırmış valla yün yatakta sallarken yuvarlanıp düşmeyelim diye de bezle sarar gibi bağlarmış beşiğe şimdi imkanlar farklı tabi en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor çok kafa karışıklığı oluyor yaa

Hahaha :))) ayy hepimiz pamuk siltde buyuduk nedir bu yaa? Siparis vereyim gitsin. İste sekerim secenekler arttikca insan kararsiz oluyor.

hoşbulduk canım.. acaba diyorum sünger yatak alsam üzerine battaniye serip nevresimini örtsem nasıl olur? visko,yün yada pamuk olmamalıymış çok araştırdım. ama kararsızım kararsız

Kızlar bende bugün biraz baktımda en iyisi yarı ortapedik deniliyor oda park yataklara uymuyor ölçü olarak. E bebektekiler tam ortapedik, İnternette sevgi yarı ortapedik yatak buldum aradım adamları 22 cm miş adam olur dedi park ytağa ama mümkün değil o yükseklikte. Doğuma kadr biraz daha araştııcam , olmadı visco yatak almıştım onun altına yün bi şilte yaptırıcam inşallah. Başka bişey gelmiyor aklıma.

benim mesela 2 yasında oglum normal yatakta yatmaya basladı bazasında ortopedık hazır yatagın üstüne de yünden şilte köpüme yaptırdık nasıl yatar ınsan üstünde yün olmadan o hazır yataklardakı bılmıyorum bebekte bızım gıbı işte herkes nasıl yatıyo mesela kendınız için soruyorum hazır yatagın üstüne çarsafı dırek serıp yatıyomusunuz.....

yatak+alez+lastikli çarşaf ,üstüne nevresim seriyorum ben.. eşim çok terliyo o yüzden çift çarşaf kullanıyorum. yatak üstüne yün şilte koyan görmedim ben hiç, tercih meselesi neticede..

Benimde yatağın üstüne alez ve lastikli çarşaf var üstüne yün olayını hiç duymadım. Geçen annemlerde kaldım bana yün yastık vermiş gece dön dön uyuyamadım boynumun terlemesinden yastık ıslandı. Bu işiden kişiye değişiyor herkes farklı bişeyde rhat edebiliyor

bir lastikli çarşaf bir de nevresim takımının çarşafını seriyorum artık alezde alıcam :)

yatak+alez+lastikli çarşaf ,üstüne nevresim seriyorum ben.. eşim çok terliyo o yüzden çift çarşaf kullanıyorum. yatak üstüne yün şilte koyan görmedim ben hiç, tercih meselesi neticede..

valla o zaman bnm kı alışkanlık olmuş ben alezı ınce aynen yorgan gıbı yün şilte yaptırdım yatagın boyutunda onun üstüne serer sonra çarşafı örterım bişe diyemıyorum o yüzden kımseye böle olunca herkesın alışkanlıgı farklı:)

Tercih meselesi gerçekten . Hazır ortopedik yatağın üstüne yün şilte serilmesinide ilk defa duydum ben o zaman yatağın ortopedikliğinin ne anlamı kalıyoki onu anlamadım . Ama herkezin fikri tabi nası rahat hissediyosan...

Kizlar kibrista bir yatak imalatcisi var az once aradim. Yari ortopedik yatak mumkun dgil 18-19 cmden ince olmuyormus. Ee bizim park yataklara olmaz, zaten konustugum kadinbda kaldirmaz dedi. 10 cm kalinliginda yayli falan ozel bebek yatagi yapiyorlarmis, ondan siparis verdim. 65x95 cm bizim olculer. 100 tl. Amam rahatladim yahu aylardir onu mubalsam bunu mu alsam karar verenedim.

Ugurbocugu tesekkurler :))

degılmı senın dedıgını okuyunca bnde nerdeyse senın gıbı düşüncem:))) ama yatamam kı ben ben de yatabılenlere çok şaşırdım şimdi hazır yatakta dırek yatıp uyuyanlara bı de mesela elyaf yorgan kullananlara da çok şaşırmışımdır hep....amatabı herkes nasıl rahat uyuyabılıyosa öyle uyur..

Benim konuştuğum adamda aynısını söyledi hazır yataklar 17 cm aşağı olamaz zaten yaylar standart 17 cm dedi. Halletmene sevindim , bu yaptıracağın yatağı nasıl bi yerden yaptırıyosun imalatçımı

artık bı ooohh çek ıyı olmuş yaa kendı yatagımıza ne seriyoz oralara geldı konu senın sayende canım:)))))

Bende elyaf yorganda rahat ediyorum pofuduk pofuduk yumuşacık sarılıp yatıyorum yorgana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…