canım korkulacak bişi yok bence belki başka bir ülkede olsaydın bu şekilde imkanların olduğunu bilmeseydin bu kadar korkmazdın
dünya üzerinde doğum yapan kadınalrın %90 nı normal doğum yapmıştır belkide daha büyük bir rakamdır bu
ülkemizde sezeryan seçeneğinin sunulması kadınlarımızı korkutan belkide
neyse öyle yada böyle önemli olan bebeklere sağlıkla kavuşmak
yinede
allah kötüsünü vermesinde tatlım yaşın kaç bilmiyorum 30-35 den sonra her yıl smear aldırman lazım ben şuana kadar iki kez aldırdım 32 yaşındayım
hiç te çekinmiyorum bayan olmak zaten zor zanaat ve başa gelen çekilir mecbur
Teşekkür ederim canımGeldik biz kontrolden. 2000 gr olmuş kuzum toparlak kafasını yerim onun Makat gelişi dedi dr büyük ihtimalle doğuma kadar döner eğer dönmezse sezaryen dedi buna biraz üzüldüm çünkü normal doğum istiyorum neyse sağlıklı olsun da
İnşallah sen de güzel haberler alırsın salı günü :)
Erikcilekkiraz biz de tam bu konuyu konusuyorduk ugurbocugu ile. :) bana kalsa bu konunun icinden cikamayacagim.
10 cmlik yatak yaptirsak hareket etmeye basladiginda da saglikli olur degil mi? Ortopedik silteler 15 cm civari kalinlikta. Cok kalin degilsr onlardan alayim :)
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah.
acaba benim minik kuş ne kadarlık oldu çok merak ediyorum kilosunu
Masallah tontis bebisine annesi :) doner insallah canimda
ha cok zaman var, buyuk ihtimalle donecek.
Erikcilekkiraz biz de tam bu konuyu konusuyorduk ugurbocugu ile. :) bana kalsa bu konunun icinden cikamayacagim.
10 cmlik yatak yaptirsak hareket etmeye basladiginda da saglikli olur degil mi? Ortopedik silteler 15 cm civari kalinlikta. Cok kalin degilsr onlardan alayim :)
çok ugrasıyosunuz çok valla hiç gerek yok böyle irdelemeye annene sorsana senı ne yatakta yatırmış canım yaaaa...çok şükür çok ıyıyız yün yatakta büyüdük yün saglıklıdır sen onları söleyenlere bakma visko yün pamuk olmuycaksa ne olcakmış bende süngerı çok saglıksız dıye duydum ne olcak şimdi neyde yatırcaz bebeklerı:)))....
çok ugrasıyosunuz çok valla hiç gerek yok böyle irdelemeye annene sorsana senı ne yatakta yatırmış canım yaaaa...çok şükür çok ıyıyız yün yatakta büyüdük yün saglıklıdır sen onları söleyenlere bakma visko yün pamuk olmuycaksa ne olcakmış bende süngerı çok saglıksız dıye duydum ne olcak şimdi neyde yatırcaz bebeklerı:)))....
Hahaha :))) ayy hepimiz pamuk siltde buyuduk nedir bu yaa? Siparis vereyim gitsin. İste sekerim secenekler arttikca insan kararsiz oluyor.aaaaayyyyyyyhhhhhh 10cm 73 mm olsun canım asla eksık yada fazla olmasın yoksa saglıksız olur:)))))
bence 15cmlık o ortopedık yataklarancak olurmerak etmesorun çıkmaz..
hemkızlar allah korusun bebegınızın özel bi durumu rahatsızlıgı allerjısı falan olmadıgı sürece kı olmuycaktır çok büyük ıhtımal bişicik olmaz neyde yatarsa yatsın temız olsun yün vısko yada pamuk fark etmez.....
Gunaydinnn annisler ve tonton bebisleriii!!
Hasta olan arkadaslara gecmis olsun. Bebisini gorecek olanlar insallah iyi haberler alirlar.
Benim hem ev icin hem de araba koktugu olarak aldigim anakucaklarinin icinde yenidoganlar icin destek minderi var. Sonrada buyuyunce cikartiliyor. Ayrica bebek magazalarinda satildigini da gordum. Benimkiler bas ve beli destekleyecek sekilde pofuduk minder tarzi birsyler.
Aysboz silte isini ne yaptin kuzum? İstdigim kalinlikta silte siparis verebiliyormusum, ama bizim park yatak kutusunda duruyor. Annem 5 cm yeter diyor ama bence cok ince zaten o incelikte ancak sunger yapilir. Sn akacaktin aldin mi? Kalinligi ne?
hoşbulduk canım.. acaba diyorum sünger yatak alsam üzerine battaniye serip nevresimini örtsem nasıl olur? visko,yün yada pamuk olmamalıymış çok araştırdım. ama kararsızım kararsız
bence de katılıyorum sana ilk zamanlar için park beşik aldım 6 aya kadar falan sonra zaten odasında uyuturum inş. park beşik için de annem yün yatak yaptı onu kullancam gayet sağlıklı bence sünger hiç sağlıklı gelmiyor bana. büyüyebilen yatağına yataşın minikosunu aldım
benim mesela 2 yasında oglum normal yatakta yatmaya basladı bazasında ortopedık hazır yatagın üstüne de yünden şilte köpüme yaptırdık nasıl yatar ınsan üstünde yün olmadan o hazır yataklardakı bılmıyorum bebekte bızım gıbı işte herkes nasıl yatıyo mesela kendınız için soruyorum hazır yatagın üstüne çarsafı dırek serıp yatıyomusunuz.....
benim mesela 2 yasında oglum normal yatakta yatmaya basladı bazasında ortopedık hazır yatagın üstüne de yünden şilte köpüme yaptırdık nasıl yatar ınsan üstünde yün olmadan o hazır yataklardakı bılmıyorum bebekte bızım gıbı işte herkes nasıl yatıyo mesela kendınız için soruyorum hazır yatagın üstüne çarsafı dırek serıp yatıyomusunuz.....
yatak+alez+lastikli çarşaf ,üstüne nevresim seriyorum ben.. eşim çok terliyo o yüzden çift çarşaf kullanıyorum. yatak üstüne yün şilte koyan görmedim ben hiç, tercih meselesi neticede..
Kizlar kibrista bir yatak imalatcisi var az once aradim. Yari ortopedik yatak mumkun dgil 18-19 cmden ince olmuyormus. Ee bizim park yataklara olmaz, zaten konustugum kadinbda kaldirmaz dedi. 10 cm kalinliginda yayli falan ozel bebek yatagi yapiyorlarmis, ondan siparis verdim. 65x95 cm bizim olculer. 100 tl. Amam rahatladim yahu aylardir onu mubalsam bunu mu alsam karar verenedim.Kızlar bende bugün biraz baktımda en iyisi yarı ortapedik deniliyor oda park yataklara uymuyor ölçü olarak. E bebektekiler tam ortapedik, İnternette sevgi yarı ortapedik yatak buldum aradım adamları 22 cm miş adam olur dedi park ytağa ama mümkün değil o yükseklikte. Doğuma kadr biraz daha araştııcam , olmadı visco yatak almıştım onun altına yün bi şilte yaptırıcam inşallah. Başka bişey gelmiyor aklıma.
Tercih meselesi gerçekten . Hazır ortopedik yatağın üstüne yün şilte serilmesinide ilk defa duydum ben o zaman yatağın ortopedikliğinin ne anlamı kalıyoki onu anlamadım . Ama herkezin fikri tabi nası rahat hissediyosan...
Kizlar kibrista bir yatak imalatcisi var az once aradim. Yari ortopedik yatak mumkun dgil 18-19 cmden ince olmuyormus. Ee bizim park yataklara olmaz, zaten konustugum kadinbda kaldirmaz dedi. 10 cm kalinliginda yayli falan ozel bebek yatagi yapiyorlarmis, ondan siparis verdim. 65x95 cm bizim olculer. 100 tl. Amam rahatladim yahu aylardir onu mubalsam bunu mu alsam karar verenedim.
Ugurbocugu tesekkurler :))
Kizlar kibrista bir yatak imalatcisi var az once aradim. Yari ortopedik yatak mumkun dgil 18-19 cmden ince olmuyormus. Ee bizim park yataklara olmaz, zaten konustugum kadinbda kaldirmaz dedi. 10 cm kalinliginda yayli falan ozel bebek yatagi yapiyorlarmis, ondan siparis verdim. 65x95 cm bizim olculer. 100 tl. Amam rahatladim yahu aylardir onu mubalsam bunu mu alsam karar verenedim.
Ugurbocugu tesekkurler :))
degılmı senın dedıgını okuyunca bnde nerdeyse senın gıbı düşüncem:))) ama yatamam kı ben ben de yatabılenlere çok şaşırdım şimdi hazır yatakta dırek yatıp uyuyanlara bı de mesela elyaf yorgan kullananlara da çok şaşırmışımdır hep....amatabı herkes nasıl rahat uyuyabılıyosa öyle uyur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?