Hoşgeldinİnşallah sağ salim kavuşursun yavruna
degılmı senın dedıgını okuyunca bnde nerdeyse senın gıbı düşüncem:))) ama yatamam kı ben ben de yatabılenlere çok şaşırdım şimdi hazır yatakta dırek yatıp uyuyanlara bı de mesela elyaf yorgan kullananlara da çok şaşırmışımdır hep....amatabı herkes nasıl rahat uyuyabılıyosa öyle uyur..
:))) benim de annem bana pamuk yorgankar verdi, mumkun degil yatamiyorum ben elim kolum agriyor. Annem de soyleniyir bosuna sakladim ceyizine diye :) Elyaf yorgan severim, onu kullaniyorum :)) ben de yari ortopedik silte ustune alez ve nevresimi serip bir guzel uyuyorum. Ne kadar farkli hepimizin zevkleri :)degılmı senın dedıgını okuyunca bnde nerdeyse senın gıbı düşüncem:))) ama yatamam kı ben ben de yatabılenlere çok şaşırdım şimdi hazır yatakta dırek yatıp uyuyanlara bı de mesela elyaf yorgan kullananlara da çok şaşırmışımdır hep....amatabı herkes nasıl rahat uyuyabılıyosa öyle uyur..
Evet canim imalatci. Hazir olarak sadece visco ve sunger buldum. Bunlar sungerden yapilmadigini, yayli yatak oldugunu soyledi. Ben de cok irdelemedim, bebek yatagi olarak park yataklara bunlar yaptiriliyormus. Sali gun alacam yatagi yazarim nasil birsey.Benim konuştuğum adamda aynısını söyledi hazır yataklar 17 cm aşağı olamaz zaten yaylar standart 17 cm dedi. Halletmene sevindim , bu yaptıracağın yatağı nasıl bi yerden yaptırıyosun imalatçımı
çok ugrasıyosunuz çok valla hiç gerek yok böyle irdelemeye annene sorsana senı ne yatakta yatırmış canım yaaaa...çok şükür çok ıyıyız yün yatakta büyüdük yün saglıklıdır sen onları söleyenlere bakma visko yün pamuk olmuycaksa ne olcakmış bende süngerı çok saglıksız dıye duydum ne olcak şimdi neyde yatırcaz bebeklerı:)))....
bebek yatagı sert olması açısından yarı ortopedik olmalıymış.. lateks yatak bulursam onu alıcam yoksa gidicem yorgancıdan yün-pamuk karışım çok kalın olmayan bi şilte yaptırıcam .. fenalık geldi valla.. :)
sanırım tamamen alışkanlık bizde aileden hep yün yorgan kullanmaya alıştık evlenince kv pamuk yapmıştı çok garip geldi hazırı hiç kullanmıyorm sadece ince bi elyaf var baharda geçişlerde kullanıyoz :)))
:))) benim de annem bana pamuk yorgankar verdi, mumkun degil yatamiyorum ben elim kolum agriyor. Annem de soyleniyir bosuna sakladim ceyizine diye :) Elyaf yorgan severim, onu kullaniyorum :)) ben de yari ortopedik silte ustune alez ve nevresimi serip bir guzel uyuyorum. Ne kadar farkli hepimizin zevkleri :)
Dün akşam bir, bir buçuk saat fena bir sancım oldu... Biraz daha devam etseydi acile gidecek kadar....neyse geçti ama kızım yoruldu mu neyse çok yavaş hareketleri.... Gece de bölük börçük uyumuşum... Pzt olan randevumuzu bugüne aldım... Bakalım Dr ne diyecek... Çalışabilir Raporu Pzt yazdırırım artık...
Şimdi daha iyiyim... Üşüttüm mü, kızım pozisyonunu değiştiriyor, ne oldu anlamadım...
Sağol canım... Olabilir aslında idrara da sık çıkıyorum... Ama enfeksiyondaki gibi sık ve az değil... Sık ve çok idrar yapıyorum bazen kendimbileşaşırıyorum ... Ne çabuk geldi diye..canım bu aylarda mesaneye baskı arttıgı için senınle ılgısı olmadan mesanede ıdrar kalabılıyomus sen tam boşaltım oldugunu sanıyosun ama yınede oluyo ıdrar yolu enf olabılır çok hamılede oluyo..
evet çeyizde hazır uykusetı de almış annem elyaf yorganda pamuk bı yorgan ve bi kaç yün yorganlar ama bnde yüne alışmışım hepsı kalkık bı yün yorganım var yazın ise sadece pike kullanıyorum hele elyafı yazlık kullananlar varmış elyaf su gıbı terletıyo bnm kv de yaptırmıştı evlenırken onun yaptırdıklarıda yün hep...işte yaşadıgımız yerın ıklım ozellıklerıde onemlı bı de herkesın rahat ettıgı şeyler ayrı.. şimdi sızbole dıyınce bnde çıkarmayı düşünüyorum o işeyaramaz dıye yukarı dolaplara kaldırdıgım pamuk ve elyaf yorganları....
Maşallah canım sen benden iki hafta ilerdesin senin daha da az kalmış doğuma ayyyy:)) bizim doktorda demiyo boyunu tatlım kağıdı veriyo eşim hesaplıyo internetten napcan :))Slmoglumun teyzelerrrrrrri ve arkadaslarrrrri dun muayneye gittik 34bhafta 1 gunluguz 2.440 gr olmusuz cok mutlu olduk boyu bilmiyoruz doktorumuz demedi hic
Kızlar bazı arkadaşlar memesinden süt geldiğinden bahsetmiş (maşallah) bende hiç tık yok öyle şişlik felanda yok acaba hormonlarımmı çalışmıyo Allah korusun siz nasılsınız ?
Kızlar bazı arkadaşlar memesinden süt geldiğinden bahsetmiş (maşallah) bende hiç tık yok öyle şişlik felanda yok acaba hormonlarımmı çalışmıyo Allah korusun siz nasılsınız ?
olur mu canım ya herkesin aynı zamanda gelmiyor benimde sol gögsümden damla damla geliyor sağ gögsümde tık yok
Kizlar kibrista bir yatak imalatcisi var az once aradim. Yari ortopedik yatak mumkun dgil 18-19 cmden ince olmuyormus. Ee bizim park yataklara olmaz, zaten konustugum kadinbda kaldirmaz dedi. 10 cm kalinliginda yayli falan ozel bebek yatagi yapiyorlarmis, ondan siparis verdim. 65x95 cm bizim olculer. 100 tl. Amam rahatladim yahu aylardir onu mubalsam bunu mu alsam karar verenedim.
Ugurbocugu tesekkurler :))
aynı durumdayız.. soldan geliyor sağdan pek gelmiyor arada bi bi kaç damla... ama soldan bayağı geliyor benim göğüs pedi kullanıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?