2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bildiğim kadarıyla en fazla 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıyorsun, istersen daha öncede izne ayırabilirsin. doktora gidip tekrar izin raporu alıyorsun

36 da çıkıp gitmek istiyorum ah izin sıkıntım olmasa şimdi bile gidebilirim.

kuyruk sokumu ağrısı beni mahvediyor

kızlar bişey danışacağım benim kız dünden beri kıpır kıpır çok hareketli, akşam neredeyse sürekli kıpırdadı uyuyana kadar, sabahtan beri de kıpırdanıyor, arada çok az durduğu olduyo endişelenmeye başladım, sizin nasıl ??

3 gun once benimde oyleydi.. Bende cok sasırmıstım. bazen cok hareketli oluyorlar sanırım. Benimki ertesi gun nırmale dondu. Seninki de döner.

çok alemsın bnde hazırladım eklemeler yapıyorum...sonradan yıkadıgım şeyleroldu gecelık koymam dıyodum sonra koymaya karar verdım yıkadım ütüleyıp koycam bıde hırkam vardı beyaz pıjamama uygun onu yıkadım koydum çok abartmadım ben.. bıberon koyan varmı ben aldım ama umarım ıhtıyacım olmaz koymadm...

bebege 2 hast çıkısı, 2 tane örgü yelek, agız mendıllerı, ince ve kalın battanıye, 8 10 tane bez, ıslak mendıl ve pamuk koydum port bebeyıde alıcam yanıma...
kendımede 1 pıjama, 1 gecelık, hırka, şal, 2 atlet, 2 yarım atlet şeklınde sütyen, 5 6 tane kılot, bı kaç tane çorap, terlık, 1 tane hasta bezı, bı paket ped, kolonya, kagıt havlu, diş fırça diş macun, nemlendırıcı, rol on, kırmızı toka, bı kaç saç lastiği.tarak sonradan da makyaj malzemelerı koycam...

Geçmiş olsun canım sor bencede doktoruna yarım saat taş gibi olması normalmi acaba bende merak ettim!

Sağolun kızlar, benim durum bir tuhaf :44: kramp ve şiddetli ağrı sağ çapraz, sağın aşağıya doğru olan kısmına giriyo ama bütün karnım sertleşiyo:44: eğer uzanırsam, oturursam sabit şekilde sürüyo ve 25-30 dk arasında geçiyo, ama ayaktaysam veya geçsin diye yürümeye kalkışırsam iki kat olup kalıyorum. Doğum sancısı olduğunu zaten sanmıyorum günde 1 kere doğum sancısı girmez, belli bir sıklığı ve tekrarı olması lazım ama ne kasılması bu anlamıyorum:44: hafta sonu da devam ederse doktorumu aramayı düşünüyorum.

Teşekkürler canım 32+0 iken gitmek lazım değil mi ? 32 nin içinde olmalıyız.

Benim doktor 32+0'da çağırdı, çalışabilir raporunu vericem dedi.

benimki de aşırı hareketli canım merak etme her zaman hareket iyidir
zaten yakında hareket edecek yerleri daraldığı için hareketlerini daha az hissedecekmişiz.
bence bu güzel kıpırtıların tadını çıkar

Çırpınma tarzında telaşlı hareketler mi yoksa kolunu bacağını esnetme, tekmeleme şeklinde mi?

arkadaslar aranızda dayanamayıp kola içen varmı ben cok severdım kolayıda içmiyorum aslında eve de almıyorum ama arada dayanamayıp içtigim oluyo örn bugun öglen içtim neskafede içtim az önce...

Maşallah canım ne güzel işte hiç endişelenme bence!

arkadaslar aranızda dayanamayıp kola içen varmı ben cok severdım kolayıda içmiyorum aslında eve de almıyorum ama arada dayanamayıp içtigim oluyo örn bugun öglen içtim neskafede içtim az önce...

Kolayı bugüne kadar 3 kere falan içmişimdir çok canım çektiğinde ama kahveyi canım çektiğinde içiyorum, kısıtlamadığım için de her zaman istemiyo. Rahat ol canım o kadarcık şey bişey yapmaz

Liste için saol tatlım bende tam liste isticektim :)

GEcmis olsun Dilzarcım, bize de haber ver son durumunu. Insallah daya iyisindir.

ben 31+6 da aldım devlet hastanesinden. sorun yapmadı doktor. ama olması gereken 32+0 sanırım.

tam 32+0da aldım ben ılk hamıleleıgımde de 31+6 da almıştım...

Benim doktor 32+0'da çağırdı, çalışabilir raporunu vericem dedi.

önümüzdeki hafta doktor kontrolüm var 1 hafta sonra o zaman yine gideceğim. artık doktor ne zaman çağırırsa

muayene falan etmeedn veriyorlar herhalde bu izni

tekmeliyo gibi acıtacak şeklide değil ama ,bi dönüyo, arada pıt pıt atıyo, bunlar aralarında çok fazla zaman geçmeden devam ediyor

Korkma canım o zaman, bebişin yerini bol bulmuş oynuyo
Ani çırpınma tarzı telaşlı hareketlerden korkmak gerekiyor.
Benim yaramaz kızım da bazen öyle abartıyo ki midem bulanıyo hareketlerinden

Bende çok içerdim ama içmiyorum tatlım onun yerine eşime şveps içirtiyom mandalinalısından arada bi yudumda ben götürüyom bana az bi yudum bırakıyosa bide kavga çıkartıyom o oluyo artık evede almıyo öğrendi garibim :)) bi yudum falan içiyom yani tatlım arada bir yoksa aklımdan çıkmıyolar taktıyssam kafayı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…