2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Liste için saol tatlım bende tam liste isticektim :)

düşünüyorum bi taraftanda baska ne konulabılır dıye havlu falan yazan olmuş bnm dogum yapıcagım hastanede her odada şahsı banyo var ama ben oralarda banyo falan yapmam zaten bnm dr um 1 gün yatırıyo 2. gün sabah lavman yapıp öğlene yolluyo eve gelınce ancak evımde yapabılırım huylanırım ben orda...

arkadaslar aranızda dayanamayıp kola içen varmı ben cok severdım kolayıda içmiyorum aslında eve de almıyorum ama arada dayanamayıp içtigim oluyo örn bugun öglen içtim neskafede içtim az önce...

kolayı bende eşimde çok severdik.ama evde kızımda içmeye başladı başlayalı 2 yıldır falan almıyoruz artık.bir sağlık belgeselinde izlemiştim çıkan bir diş kolanın içinde bekletildiğinde resmen eriyor ve dişler bizim en güçlü yapılarımız olmasına rağmen.mideye karaciğere ne yapıyor siz düşünün artık.

Korkma canım o zaman, bebişin yerini bol bulmuş oynuyo
Ani çırpınma tarzı telaşlı hareketlerden korkmak gerekiyor.
Benim yaramaz kızım da bazen öyle abartıyo ki midem bulanıyo hareketlerinden

yaaa kızlar sız benı korkutuyosunuz ben kendını dınleyen bırı degılım ama şimdi şaşırdım bnm bebegım arada çırpınır gıbı hareket yapıyo korkutmayın benı....

Bi günmü ne güzel 3 gün diyolar bana tabi sezeryan ya benimki ondandır . Ben mecbur yaparım heralde çokta terlicekmişiz şimdi geceleri iki kere değişiyom üstümü doğum sonrasını tahmin bile edemiyorum bide hırka alcam demişsin üşücekmiyiz acep lazımmı ki!

evet bnde eşime alma dıyorum bazen alıyo dayanamayıp bnde bı yudum içiyorum onunkınden ama bugun doldurdumiçtim bildiğin.. neyse bişi olmaz inş...

Evet gazlı içeceklerin tümü bide özellikle kola çook zararlıymış hele bebişlerimiz için nası yapcaz alıştırmıcaz çok zor yav hele dışarıyla bağlantı başlayınca zorlaşıcak baya durum sanki.

Eğer şişliğiniz varsa demiş hamilelik takvimiz yüzüğünüzü çıkartabilirsiniz demiş ben çıkartalı 5 ay oldu ey takvim kaç ay geridesin sen:)))

bende sezeryanlıyım canım inş tam 40 gün sonra sezeryan olcam polvit biliyodur hümahastanesını herkes ıkı üç gün demiş ama bızım burda ılk gun gelıyosun amelıyatını oluyosun o gun yatıp ertesı öglen yolluyolar:))) şimdi ki terlemene bakma o hamılelıkten dogumdan sonra narkozun etkısıyle çok farklı bı terleme oluyo o da ılk gün olmadı bnde ama 2. günden sonra su dökmüş gıbı uyanıyosun ama titreyerek hanı hastalanınca olurya öyle ılacı atıyo sanırım vücut sıcak tutmassan heryerını ayagını boynunu bogazını tutulursun hem artık o saatten sonra bebegını de düşünmen gerekıyo hastalanırsan sütünden bebege de gecıyo... hastane sıcak olcak ama ben yınede şal da götürüyorum...

yaaa kızlar sız benı korkutuyosunuz ben kendını dınleyen bırı degılım ama şimdi şaşırdım bnm bebegım arada çırpınır gıbı hareket yapıyo korkutmayın benı....

aynen ya ben de kendimi dinlemeye başladım şimdi.
nasıl bir çırpınmadan korkmalıyız, ne kadar sürmesi lazım korkmak için.:18::18:

ayy canımözür dılerım yaaa içme ama nolur bnm yüzümden kötü bişi çektı canın...süt iç sen kakao at içine oh mıs gıbı ne kolası..

ahh içemem ki zaten şekerim fırlar :44: Süt içiyorum hep içine bişey de atamıyorum burnumu kapatıp içiyorum napalım katlancaz bebişler için

Hııım anladım battaniye gibi hırkam var onu götüreyim en iyisi saol canım hiç aklmıda yoktu.

arkadaslar aranızda dayanamayıp kola içen varmı ben cok severdım kolayıda içmiyorum aslında eve de almıyorum ama arada dayanamayıp içtigim oluyo örn bugun öglen içtim neskafede içtim az önce...

bende severdim kolayı ama hamilelikle beraber bıraktım.yinede bu zamana dek 3-4 kere içmişimdir, hatta sonuncusunu dün akşam içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…