Liste için saol tatlım bende tam liste isticektim :)
arkadaslar aranızda dayanamayıp kola içen varmı ben cok severdım kolayıda içmiyorum aslında eve de almıyorum ama arada dayanamayıp içtigim oluyo örn bugun öglen içtim neskafede içtim az önce...
Korkma canım o zaman, bebişin yerini bol bulmuş oynuyo
Ani çırpınma tarzı telaşlı hareketlerden korkmak gerekiyor.
Benim yaramaz kızım da bazen öyle abartıyo ki midem bulanıyo hareketlerinden
Bi günmü ne güzel 3 gün diyolar bana tabi sezeryan ya benimki ondandır . Ben mecbur yaparım heralde çokta terlicekmişiz şimdi geceleri iki kere değişiyom üstümü doğum sonrasını tahmin bile edemiyorum bide hırka alcam demişsin üşücekmiyiz acep lazımmı ki!düşünüyorum bi taraftanda baska ne konulabılır dıye havlu falan yazan olmuş bnm dogum yapıcagım hastanede her odada şahsı banyo var ama ben oralarda banyo falan yapmam zaten bnm dr um 1 gün yatırıyo 2. gün sabah lavman yapıp öğlene yolluyo eve gelınce ancak evımde yapabılırım huylanırım ben orda...
Bende çok içerdim ama içmiyorum tatlım onun yerine eşime şveps içirtiyom mandalinalısından arada bi yudumda ben götürüyom bana az bi yudum bırakıyosa bide kavga çıkartıyom o oluyo artık evede almıyo öğrendi garibim :)) bi yudum falan içiyom yani tatlım arada bir yoksa aklımdan çıkmıyolar taktıyssam kafayı!
Evet gazlı içeceklerin tümü bide özellikle kola çook zararlıymış hele bebişlerimiz için nası yapcaz alıştırmıcaz çok zor yav hele dışarıyla bağlantı başlayınca zorlaşıcak baya durum sanki.kolayı bende eşimde çok severdik.ama evde kızımda içmeye başladı başlayalı 2 yıldır falan almıyoruz artık.bir sağlık belgeselinde izlemiştim çıkan bir diş kolanın içinde bekletildiğinde resmen eriyor ve dişler bizim en güçlü yapılarımız olmasına rağmen.mideye karaciğere ne yapıyor siz düşünün artık.
arkadaslar aranızda dayanamayıp kola içen varmı ben cok severdım kolayıda içmiyorum aslında eve de almıyorum ama arada dayanamayıp içtigim oluyo örn bugun öglen içtim neskafede içtim az önce...
Bi günmü ne güzel 3 gün diyolar bana tabi sezeryan ya benimki ondandır . Ben mecbur yaparım heralde çokta terlicekmişiz şimdi geceleri iki kere değişiyom üstümü doğum sonrasını tahmin bile edemiyorum bide hırka alcam demişsin üşücekmiyiz acep lazımmı ki!
Hiç aklıma gelmiyordu sen deyince canım çekti bak şimdi ya
Eğer şişliğiniz varsa demiş hamilelik takvimiz yüzüğünüzü çıkartabilirsiniz demiş ben çıkartalı 5 ay oldu ey takvim kaç ay geridesin sen:)))
yaaa kızlar sız benı korkutuyosunuz ben kendını dınleyen bırı degılım ama şimdi şaşırdım bnm bebegım arada çırpınır gıbı hareket yapıyo korkutmayın benı....
Korkma canım o zaman, bebişin yerini bol bulmuş oynuyo
Ani çırpınma tarzı telaşlı hareketlerden korkmak gerekiyor.
Benim yaramaz kızım da bazen öyle abartıyo ki midem bulanıyo hareketlerinden
ayy canımözür dılerım yaaa içme ama nolur bnm yüzümden kötü bişi çektı canın...süt iç sen kakao at içine oh mıs gıbı ne kolası..
bende sezeryanlıyım canım inş tam 40 gün sonra sezeryan olcam polvit biliyodur hümahastanesını herkes ıkı üç gün demiş ama bızım burda ılk gun gelıyosun amelıyatını oluyosun o gun yatıp ertesı öglen yolluyolar:))) şimdi ki terlemene bakma o hamılelıkten dogumdan sonra narkozun etkısıyle çok farklı bı terleme oluyo o da ılk gün olmadı bnde ama 2. günden sonra su dökmüş gıbı uyanıyosun ama titreyerek hanı hastalanınca olurya öyle ılacı atıyo sanırım vücut sıcak tutmassan heryerını ayagını boynunu bogazını tutulursun hem artık o saatten sonra bebegını de düşünmen gerekıyo hastalanırsan sütünden bebege de gecıyo... hastane sıcak olcak ama ben yınede şal da götürüyorum...
Benim takvim de aynı da bende tam tersi yüzük düşüyor parmağımdan :)
ayy canımözür dılerım yaaa içme ama nolur bnm yüzümden kötü bişi çektı canın...süt iç sen kakao at içine oh mıs gıbı ne kolası..
Maşallah canım hiç ödem yok demekki maşallah
fazla sütün zararı olur mu doktora gidince sorucam günde 3 bardak falan içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?