- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ben ıspanağın salatasını çok seviyorum çok besleyici pişince o kadar yiyememde ama salatası mükemmel oluyor
birde brokoli cacığına bayılıyorum
çok alemsın bnde hazırladım eklemeler yapıyorum...sonradan yıkadıgım şeyleroldu gecelık koymam dıyodum sonra koymaya karar verdım yıkadım ütüleyıp koycam bıde hırkam vardı beyaz pıjamama uygun onu yıkadım koydum çok abartmadım ben.. bıberon koyan varmı ben aldım ama umarım ıhtıyacım olmaz koymadm...
bebege 2 hast çıkısı, 2 tane örgü yelek, agız mendıllerı, ince ve kalın battanıye, 8 10 tane bez, ıslak mendıl ve pamuk koydum port bebeyıde alıcam yanıma...
kendımede 1 pıjama, 1 gecelık, hırka, şal, 2 atlet, 2 yarım atlet şeklınde sütyen, 5 6 tane kılot, bı kaç tane çorap, terlık, 1 tane hasta bezı, bı paket ped, kolonya, kagıt havlu, diş fırça diş macun, nemlendırıcı, rol on, kırmızı toka, bı kaç saç lastiği.tarak sonradan da makyaj malzemelerı koycam...
dogum olmaz allah korusun çok erken daha 35 i gecmen lazım aslında bu şikayetler için doktora bı danış yada erken gıt kontrole.. bende de kasılma oluyo ama bılıyorum bebegım takla atıyo taş gıbı oluyo 1 dk içinde kayıyo gıbı bışiler oluyo sonra lık dönuyo yanı yarım saat sürmesı garıp hafıf kramp agrı gergınlık falan olabılır hep oluyo ama anlattıgın nasıl durdurmayacak gıbı bı şey mı?
yaaa kızlar sız benı korkutuyosunuz ben kendını dınleyen bırı degılım ama şimdi şaşırdım bnm bebegım arada çırpınır gıbı hareket yapıyo korkutmayın benı....
One kız brokoli cacığı ıspanak salatası dünyadan haberim yok valla tadları nasıl?
ıspanaka salatasını biliyorum ama brokoli cacığını duymadım
hatta akşam alıp brokoli haşlayım kendime
canım brkoloyi çiğden doğruyorsun haşlamadan sarımsağa falanda gerek kalmıyor ben çok seviyorum tadını birde dere otonun cacığını sarımsaksız çok seviyorum kendilerine has bir ıtırları olduğu için sarımsak istemiyorlar böylece midede rahat ediyor
canım ben gayet seviyorum bana göre tadları çok güzel ama herkesim damak zevki farklı tabi
ben normal marul yerine ısparank doğruyorum salataya
birde içine nar taneleyince daha bir güzel oluyor onuda ekleyeyim dip not olarak
( ha bu arada ben antepliyim her şeyyi kolay kolay beğenmem tad olarak ama bunu seviyorum)
brokoli salatasınada mandaline suyu çok yakışıyor kızlar aklınızda olsun
canım brkoloyi çiğden doğruyorsun haşlamadan sarımsağa falanda gerek kalmıyor ben çok seviyorum tadını birde dere otonun cacığını sarımsaksız çok seviyorum kendilerine has bir ıtırları olduğu için sarımsak istemiyorlar böylece midede rahat ediyor
aynen ya ben de kendimi dinlemeye başladım şimdi.
nasıl bir çırpınmadan korkmalıyız, ne kadar sürmesi lazım korkmak için.:18::18:
brokoli bana sert geliyor çiğ yiyemem herhalde hafif haşlayıp üstüne limon sıkıp yiyorum
yada yoğurtla
akşama brüksel lahanası alacağım bu arada ismini yalnış dedim
canım okuduğum bazı yazılarda yenidoğana ilk 1 hafta 10 gün örgü giydirmeyin yazıyor. allerjik durumlardan dolayı. havalarda soğuk olcak ama bir süre sadece battaniye yada tulum kullanmayı düşünüyorum. gerçi hepimiz örgülerle büyümüşüz ama dikkat etmek lazım.
Bu söylediğim şey bugüne kadar okuduğum bütün sitelerde yazıyodu siz nasıl karşılaşmadınız şaşırdım doğrusu :44:
Birşey yazılınca herkes bildiğince yorumda buluyo yardımcı olmak amacıyla, ben de kendim uydurmadım biyerde okuduğum için paylaşmak istedim, olur ya birgün birinin başına gelir okuduğunu hatırlar da işine yarar diye ama tövbe ben bidaha kötü çağrışım yapan hiçbirşey yazmam, kimseyi telaşlandırmak değildi amacım :44:
çok minik doğrayınca sert geleceğini sanmam ama yine karar senin tabiki
bende bürüksel lahanası yiyemiyorum yawss
zaten antepte pek bulunmazda bi kaç kez bi yerde yemiştim daha doğrusu yiyememiştim
Aklımızda oluyo olurmu öyle düşünme en azından doktorumuza sorarız tatlım herkez saolsun paylaşımları için ben çok faydalanıyorum şahsen!
Bu söylediğim şey bugüne kadar okuduğum bütün sitelerde yazıyodu siz nasıl karşılaşmadınız şaşırdım doğrusu :44:
Birşey yazılınca herkes bildiğince yorumda buluyo yardımcı olmak amacıyla, ben de kendim uydurmadım biyerde okuduğum için paylaşmak istedim, olur ya birgün birinin başına gelir okuduğunu hatırlar da işine yarar diye ama tövbe ben bidaha kötü çağrışım yapan hiçbirşey yazmam, kimseyi telaşlandırmak değildi amacım :44:
ay yok yanlış anlama lütfen, iyi ki de yazmışsın.
Ben daha önce gerçekten duymamıştım valla.
dediğin tarzda yazılar ben de okudum sonradan.
sonra kendimi dinledim ve öyle olmadığını gördüm.
paylaşımlardan çok şey öğreniyoruz burda, amacının telaşlandırmak olmadığını biliyoruz
çok alemsın bnde hazırladım eklemeler yapıyorum...sonradan yıkadıgım şeyleroldu gecelık koymam dıyodum sonra koymaya karar verdım yıkadım ütüleyıp koycam bıde hırkam vardı beyaz pıjamama uygun onu yıkadım koydum çok abartmadım ben.. bıberon koyan varmı ben aldım ama umarım ıhtıyacım olmaz koymadm...
bebege 2 hast çıkısı, 2 tane örgü yelek, agız mendıllerı, ince ve kalın battanıye, 8 10 tane bez, ıslak mendıl ve pamuk koydum port bebeyıde alıcam yanıma...
kendımede 1 pıjama, 1 gecelık, hırka, şal, 2 atlet, 2 yarım atlet şeklınde sütyen, 5 6 tane kılot, bı kaç tane çorap, terlık, 1 tane hasta bezı, bı paket ped, kolonya, kagıt havlu, diş fırça diş macun, nemlendırıcı, rol on, kırmızı toka, bı kaç saç lastiği.tarak sonradan da makyaj malzemelerı koycam...
evet bnde eşime alma dıyorum bazen alıyo dayanamayıp bnde bı yudum içiyorum onunkınden ama bugun doldurdumiçtim bildiğin.. neyse bişi olmaz inş...
Ah ah o sigarayı içenlere ben gerçekten üzülüyorum ama bırakılabilir çünkü yapılabilir ben yaptıysam herkez yapar onu kabullenemiyorum bak ! Herkez bebeğini düşünür tabi ben hiç bir hamileye bişey asla demem ama sigarayı bırakmamayı anlıyamıyorum...ohooo o da bişey mi?ben dayanamıyorum.yani şimdi kimse örnek almasın ama 2 haftada bir içiyorum 1 bardak.ama ben önceden beri kola manyağıydım.kahve ve koladan vazgeçemiyorum.napiyim ama ben şöyle düşünüyorum arada bir kaçamak yapılabilir bence.öyle olmazsa işkenceye döner psikolojisi bozulur insanın 9 ay yani az diil..bide türk kahvesinin faydalı olduğu bile söyleniyor.ben 2 günde 1 içiyorum.yani şu açıdan da içimi rahatlatıyorum.benim günde 3 tane sigara içen hamile arkadaşım var.o bile bizden daha rahat.relax olalım kasmamakta fayda var.abartıp suyunu çıkarmamak kaydıyla.....(bana göre!)
arkadaslar aranızda dayanamayıp kola içen varmı ben cok severdım kolayıda içmiyorum aslında eve de almıyorum ama arada dayanamayıp içtigim oluyo örn bugun öglen içtim neskafede içtim az önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?