- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Ah ah o sigarayı içenlere ben gerçekten üzülüyorum ama bırakılabilir çünkü yapılabilir ben yaptıysam herkez yapar onu kabullenemiyorum bak ! Herkez bebeğini düşünür tabi ben hiç bir hamileye bişey asla demem ama sigarayı bırakmamayı anlıyamıyorum...
kızlar konuyla çok alakasız ama birine anlatmazsam çatlıcam. bugün evde bi eşyaya kızdım kendi kendime söyleniyordum o arada eşim sakinleştirmeye çalışırken farkında olmadan onun da kalbini kırdım, o kadar sivri dilli oluyorum ki bazen kızıyorum kendimeadamcağızın bir suçu yokken üzdüm yaa sonra pek alınmamış gibi yapıp beni öptü cumaya gitti ama resmen çocuk gibi azarlamıştım üzülmüş çok belliydi o yokken iyice üzüldüm bende herşey istediğim gibi olsun diye kendini paralıyor, ne istesem almaya yetişmeye çalışıyor, istediğimi bulamazsa bu ilçede unutmuyor yaa şehire gittiğimiz zaman ilk iş istediğimi alıp geliyor yazık yavrum benimm her şeyime yardım ediyor ben ama şu ben yok muyum ben adama bir naz bir tavır şımarık çocuklar gibiyim özür dilemediğim halde cumaya beni öpüp çıktı adam yaa bi de gelirken bana çikolata almış bir utandım bir sıkıldım özür diledim artık gönlünü aldım ama yapmasam iyiydi hala vicdanım rahat değil bazen üzüyorum onu yaa elimde olmadan niye böyleyim ben :84:
kızlar konuyla çok alakasız ama birine anlatmazsam çatlıcam. bugün evde bi eşyaya kızdım kendi kendime söyleniyordum o arada eşim sakinleştirmeye çalışırken farkında olmadan onun da kalbini kırdım, o kadar sivri dilli oluyorum ki bazen kızıyorum kendimeadamcağızın bir suçu yokken üzdüm yaa sonra pek alınmamış gibi yapıp beni öptü cumaya gitti ama resmen çocuk gibi azarlamıştım üzülmüş çok belliydi o yokken iyice üzüldüm bende herşey istediğim gibi olsun diye kendini paralıyor, ne istesem almaya yetişmeye çalışıyor, istediğimi bulamazsa bu ilçede unutmuyor yaa şehire gittiğimiz zaman ilk iş istediğimi alıp geliyor yazık yavrum benimm her şeyime yardım ediyor ben ama şu ben yok muyum ben adama bir naz bir tavır şımarık çocuklar gibiyim özür dilemediğim halde cumaya beni öpüp çıktı adam yaa bi de gelirken bana çikolata almış bir utandım bir sıkıldım özür diledim artık gönlünü aldım ama yapmasam iyiydi hala vicdanım rahat değil bazen üzüyorum onu yaa elimde olmadan niye böyleyim ben :84:
bende senin gibiyim bu son kaç aydır.eşim benden çok çekiyo başka şeylere kızsamda hep adamcağızdan çıkartıyorum..kendime geldiğimde hep hormonlardan ondan böyleyim diyorum çok şükür anlayışlı eşlerimiz..ben bile bazen kendime dayanamıyorum ayy kocam benim gelsinde bi sarılıvereyim..
ne yapalım isteyerek yapmıyoruz ki.az kaldı doğurmamıza gerçi sonra da lohusalık başlayacak sonra da bebeği büyütürken strese girecen idare ediversinler artık.aman ne bilim hep şımartılmak istiyorum galiba:))
Hormonlardan dicem ama dikkat et biraz bebişim ya ben hamileyim moduna girip şımarıyoruz ama eşimizde hiç haketmiyo yani gerçekten. Neyse sen artık sıkma canını o seni çok iyi anlar zaten o kadar üzülmemiştr eminim . Sana söylediklerimi kendimde duysam iyi olur bu arada:)
Tamam canım inşallah:)beni zaten eskiden beri şımartır da hamilelikte adamcağızı üzer oldumüzülmemiş gibi yaptı ama gözlerinden okurum ben onun aklından geçeni inşallah çok takmaz yine çok şükür ki anlayışlılar, sen de dikkat et kendine ben de dikkat edeyim yazık kocişlerimize ama yaa
üzme tatlı canını, eşinde anlamış görünüyo seni, çikolata alıp gelmesi seni rahatlatmak için bence. üzüldüğünüde farketmiş gibi görünüyo. olur böyle şeyler arada, onun da sana yaptığı olmuştur ya da olacaktır. Allah huzurumuzu bozmasın. alırsın gönlünü. ben böyle durumlarda kek yaparım eşime, çok etkili oluyo keki sevdiği için:) sevdiği bişeyi yapabilirsin sende. hem kendini ferahlatmış olursun.
ya senin bi de ikinci doğum hemen hazırlanmışsın :) ben sanki kırkıncı doğumu yapıyorum öyle bir rahatım kiii daha kendime pijama ve gecelik alıcam bu hafta sonubebişin kıyafetleri falan hazır yıkayıp hurca kaldırmıştım da onun dışında doğum çantasının ç'sini bile hazırlamadım
kuzenım 35 te yaptı dogumu sezeryanlıydı ılkı ama sancısı tuttu normal dogumu baslamış o yuzden hemen aldılar ben hazır oluyumda....
Sağol canım,slm kızlar okuldan geldim, bir haftayı daha bitirdim. sene başında herkese ben yakında ayrılıcam demiştim. o yakın gelemedi bi türlü. arkadaşlar bana hep gidicek gözüyle bakıyor, hiç bi evrak vs. işi vermiyorlar. çok ii oldu benim için bu dönemsonuna kadra dayanırsam 26 günüm var izne. bu doğuma da az kaldı demek oluyor.
canım çok geçmiş olsun. bu hafta 2 akşam benim de oldu. adet sancısı gibi miydi? sanırım yorgunluk çok fark ettiriyor. o 1 gün biraz fazla dersim vardı mesela. dinlenince geçti zaten.
Sağol canım,
Hiç iş yapmadığım gün oldu aslında... Adet sancısına benziyor ama çok daha fazla, tüm karnımı kuşatan bir ağrıydı...aslına bakarsan doğum sancısının ilk aşaması gibi...iki cmkadar hafif adet sancısı gibi, Dört cm açılmaya kadar sancı bu kadar oluyor... Hiç bir pozisyonda duşda bile geçmedi...
Ama galiba sebebi belli oldu, kızım dönmüş....Dr büyük bir ihtimal Bu ağrılar onunsebebiyle olmuştur dedi, kültür istedi, gaita tahlili de yapılacak bakalım, sonuçları ne çıkacak....
Iki kilo olmuş minik kuş ve 43 cm... Ama ben bu kilolara güvenmiyorum... Ilk kızımda üç buçuk kilo demişti Dr, bir hafta sonra üç kilo olarak doğdu...
Yine yüzünü göstermedi, yüz görümlüğü istiyor herhalde..,,
Maşallah canım gözün aydın, ne güzel dönmüşinşallah benim kasılmaların sebebi de kızımın dönme çalışmalarıdır. Kilosu boyu da iyi maşallah
Gerçi ben hissediyorum kızım hala yan-çapraz duruyo, tekmeleri sağ yanımı uzatıp duruyo, kafası da sol çapraza doğru, 11 gün var randevuma çeviriverse minik kafasını şöyle aşağıya doğru da rahatlasam
Ben de kasılma yok demek ki beyfendi dönmeye çalışmıyor:) yarın göreceğiz bakalım başı nerde. kızlar ben de normal doğumu çok istiyorum hem de ben de pcos var ne bilim normal doğum yaparsam hem belki kist mist ne varsa atarım yenilenirim Allahın izniyle inşallah... ama ben de panik atak var normal doğum yapabilir miyim ki?bir de nefesim sıkışır falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?