Slm herkese, ne çok kaynatmışsınız bugün oku oku ancak bitti :) bugün dayanamayıp doktora gittim mantar olmuşum 2 tane krem verdi
Slm herkese, ne çok kaynatmışsınız bugün oku oku ancak bitti :) bugün dayanamayıp doktora gittim mantar olmuşum 2 tane krem verdi
Yarın benimde 35 hafta bitiyo bugun adet sancısı gibi agrılarım var hayırluısı bakalım
Kasılma falan diildir inşallah ağrıda normal canım 35 bitmiş.
Inşallah canım, akıllı olur benim bebişim,,
Dün akşam dönene kadar iyice korkuttu beni zaten... İşin tuhafı ne biliyor musun kendi de yorulmuş herhalde bu gün saat dörde kadar doğru dürüst hareket etmedi, gece kalktım kialsiyum tabletimi aldım normalde onu içinde taklalar atan hanım, tık demedi.. Gün içinde ballar, pudingler, şekerli sütler( ki şekersiz severim) içtim öyle Nazlı kıpraşıyor ki, iyice korktum...
Şimdi normal... Ağrı felan olacak, ona dayanıyor insan da erkenden bir şey olacak diye korkuyor, yoksa artık 7,5 aylıkhamileyiz, olacak sıkıntılarımız... Rabbim bebeklerimize çocuklarımıza, ailemize sağlık versin...
Ben de okumaktan yazmaya firsat bulamadim :)Slm herkese, ne çok kaynatmışsınız bugün oku oku ancak bitti :) bugün dayanamayıp doktora gittim mantar olmuşum 2 tane krem verdi
Geçmiş olsun canımm bol bol sür kremdenn çabucak geçsin
Geçmiş olsun canım, mantar fena ama Allah'tan tedaviye çabuk cevap veriyor... Ben de olmuştum fitil kullandım hemen geçti....
Geçmiş olsun canım kaşıntımı vardı?
Ben de okumaktan yazmaya firsat bulamadim :)
gecmis olsun canimdr daha gecenlerde fitil vermisti sana, acaba mantar baslangici o zaman mi olmustu? Ben de kullanamadim fitilleri, 7 taneydi 2sini kullandim. Ben de tedavimi bitireyim enniyisi yarim birakmiyayim
Gunaydin.yine uykum kacti:18:
Bence iyi birsey :) haftasi ile uyumlu oldun daha iyi. benimki de her kontrolde ayni hizla almiyor. Bir onceki kontrolde 400 gram almisti 2 haftada, bu sefer 150 gram aldi 10 gunde. Ama renkli dopplere de girdim ben, cok sukur kan akisi, suyu falan herseyi normal cikti. Arkadasim da soylemisti bana kilo alma hizlari dusuyor diye. Normal oldugunu dusunuyorum.Saolun kızlar, vajinada ağrı, sarı pürüzlü akıntı vardı ve son bi kaç gündür artmıştı. Önce idrar kültürü testi istedi onun sonucu 3 günde çıkıyomuş onu beklerken fitil vermişti akıntı için. Kültür sonucu temiz çıktı ama akıntı devam etti mantar olmuşum. Doktor mantar çok korkulacak bişey değil idrar yolu enfeksiyonu erken doğumu tetikler dedi. Topidik sende kullan canım fitillerini bana 2 tane vermişti sadece birini kullandım onuda çok geç. belki kullansaydım ilerlemezdi. işte korkyum biraz fitilden. Bakalım kullanıp görücez.
Bu arada bebeğim bugüne kadar 3 hafta önden gidiyodu haftada 250 gr alıyodu , bi önceki konrolde 200 sonra 160 bugünde 120 gr almış 1 haftada. Yavaş yavaş geriliyor, neden acaba anlamadım iyi bişeymi kötü bişeymi. Kilo alsa bi dert almasa bi dert. Son zamnalarda doktora giden varmı ortalama bebişiniz 1 haftada kaç gr aldı acaba
İnsallah seninki gostermistir yuzunu. Biz esimle 7.5 aydir yuzunu goremedikGunaydın kızlar erkenden uyandım yaa heyecandan:) bugun randevum var ya cok heyecanlıyım. kahvaltı yapmadım doktordan cıkısta yapacaz acaba ultrasona gırıcem ya 4 boyutlu cıkolata falan yesem mı kı? bır de yuzunu gostermez falan ne dersınız.* ben soru soruyorum ama su an saat daha 7 herkes uyuyor herhalde:))
Gunaydın kızlar erkenden uyandım yaa heyecandan:) bugun randevum var ya cok heyecanlıyım. kahvaltı yapmadım doktordan cıkısta yapacaz acaba ultrasona gırıcem ya 4 boyutlu cıkolata falan yesem mı kı? bır de yuzunu gostermez falan ne dersınız.* ben soru soruyorum ama su an saat daha 7 herkes uyuyor herhalde:))
Gunaydin.yine uykum kacti:18:
Günaydın canımben de niye uyuyamıyorum niye uykum kaçtı diyordum benden erkencileri de varmışdönüp duruyordum sırf eşimi uyandırmamak için kalktım ben de :93:
Günaydın canım NST ye aç girilmiyomuş ama 4boyutlu için cıkulata ye bence azcık hareketlensin . Ama nst yi yazmamışsın bizimki bundan sonra her muayene öncesi alıcakmış nst ye de ondan aç gitme dedim.Gunaydın kızlar erkenden uyandım yaa heyecandan:) bugun randevum var ya cok heyecanlıyım. kahvaltı yapmadım doktordan cıkısta yapacaz acaba ultrasona gırıcem ya 4 boyutlu cıkolata falan yesem mı kı? bır de yuzunu gostermez falan ne dersınız.* ben soru soruyorum ama su an saat daha 7 herkes uyuyor herhalde:))
Saolun kızlar, vajinada ağrı, sarı pürüzlü akıntı vardı ve son bi kaç gündür artmıştı. Önce idrar kültürü testi istedi onun sonucu 3 günde çıkıyomuş onu beklerken fitil vermişti akıntı için. Kültür sonucu temiz çıktı ama akıntı devam etti mantar olmuşum. Doktor mantar çok korkulacak bişey değil idrar yolu enfeksiyonu erken doğumu tetikler dedi. Topidik sende kullan canım fitillerini bana 2 tane vermişti sadece birini kullandım onuda çok geç. belki kullansaydım ilerlemezdi. işte korkyum biraz fitilden. Bakalım kullanıp görücez.
Bu arada bebeğim bugüne kadar 3 hafta önden gidiyodu haftada 250 gr alıyodu , bi önceki konrolde 200 sonra 160 bugünde 120 gr almış 1 haftada. Yavaş yavaş geriliyor, neden acaba anlamadım iyi bişeymi kötü bişeymi. Kilo alsa bi dert almasa bi dert. Son zamnalarda doktora giden varmı ortalama bebişiniz 1 haftada kaç gr aldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?