2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Slm herkese, ne çok kaynatmışsınız bugün oku oku ancak bitti :) bugün dayanamayıp doktora gittim mantar olmuşum 2 tane krem verdi

Geçmiş olsun canım, mantar fena ama Allah'tan tedaviye çabuk cevap veriyor... Ben de olmuştum fitil kullandım hemen geçti....

Kasılma falan diildir inşallah ağrıda normal canım 35 bitmiş.

Bilmiyorumki canım kasılma nasıl onuda bilmiyorum ama tıpkı adet olcan zaman sancı olurya sızı gibi kasıklarımda o şekilde agrı oluyo normaldir umarım salı gidicem doktora nstye baglar heralde artık hiç girmedim çünkü

Canım hem dediğin gibi belli bir enerji harcamıştır dönmeye uğraşırken hem de artık farklı bir pozisyonda olduğu için daha öncekine benzer hareketleri olmayacaktır, daha değişik şeyler hissedersin. İnşallah ben de görürüm o günleri en kısa sürede

Slm herkese, ne çok kaynatmışsınız bugün oku oku ancak bitti :) bugün dayanamayıp doktora gittim mantar olmuşum 2 tane krem verdi

Geçmiş olsun canım. Sorma çok çenemiz düştü bugün konuştuk bol bol yarın tatil olunca tabi telaşla yatma derdi olmuyo bol bol uzattık :)

Ben de okumaktan yazmaya firsat bulamadim :)
gecmis olsun canim dr daha gecenlerde fitil vermisti sana, acaba mantar baslangici o zaman mi olmustu? Ben de kullanamadim fitilleri, 7 taneydi 2sini kullandim. Ben de tedavimi bitireyim enniyisi yarim birakmiyayim

Geçmiş olsun canımm bol bol sür kremdenn çabucak geçsin

Geçmiş olsun canım, mantar fena ama Allah'tan tedaviye çabuk cevap veriyor... Ben de olmuştum fitil kullandım hemen geçti....

Geçmiş olsun canım kaşıntımı vardı?

Saolun kızlar, vajinada ağrı, sarı pürüzlü akıntı vardı ve son bi kaç gündür artmıştı. Önce idrar kültürü testi istedi onun sonucu 3 günde çıkıyomuş onu beklerken fitil vermişti akıntı için. Kültür sonucu temiz çıktı ama akıntı devam etti mantar olmuşum. Doktor mantar çok korkulacak bişey değil idrar yolu enfeksiyonu erken doğumu tetikler dedi. Topidik sende kullan canım fitillerini bana 2 tane vermişti sadece birini kullandım onuda çok geç. belki kullansaydım ilerlemezdi. işte korkyum biraz fitilden. Bakalım kullanıp görücez.

Bu arada bebeğim bugüne kadar 3 hafta önden gidiyodu haftada 250 gr alıyodu , bi önceki konrolde 200 sonra 160 bugünde 120 gr almış 1 haftada. Yavaş yavaş geriliyor, neden acaba anlamadım iyi bişeymi kötü bişeymi. Kilo alsa bi dert almasa bi dert. Son zamnalarda doktora giden varmı ortalama bebişiniz 1 haftada kaç gr aldı acaba

Gunaydın kızlar erkenden uyandım yaa heyecandan:) bugun randevum var ya cok heyecanlıyım. kahvaltı yapmadım doktordan cıkısta yapacaz acaba ultrasona gırıcem ya 4 boyutlu cıkolata falan yesem mı kı? bır de yuzunu gostermez falan ne dersınız.* ben soru soruyorum ama su an saat daha 7 herkes uyuyor herhalde:))

Bence iyi birsey :) haftasi ile uyumlu oldun daha iyi. benimki de her kontrolde ayni hizla almiyor. Bir onceki kontrolde 400 gram almisti 2 haftada, bu sefer 150 gram aldi 10 gunde. Ama renkli dopplere de girdim ben, cok sukur kan akisi, suyu falan herseyi normal cikti. Arkadasim da soylemisti bana kilo alma hizlari dusuyor diye. Normal oldugunu dusunuyorum.

İnsallah seninki gostermistir yuzunu. Biz esimle 7.5 aydir yuzunu goremedik carsamba renkli doppler ve ultrasona girdik, tontis donmus kafasini da benim sag tarafima sokmus hicbirsey gormemiz mumkun olmadi. Bir jerecok bile goremedim

ben geçen hafta ultrasona gireceğmde çikolata yemiştim.çok hareketliydi.ben de ilk kez dudaklarını farkettim.ağzını açıp kapatıyordu sürekli.

Günaydın herkeze günümüz güzel geçer inş.

Bende bugün çarşıya inip yavaş yavaş şu bebiş şekerlerinin siparişini verem diyorum daha sonra canım istemez felan ama çikulatayı internetten vericem ona daha var dimi bozulmasa iyi olur . Hastaneye ziyarete gelenlere içecekte ikram etmem gerekirmi sizce yoksa bunlar yeterlimi ne dersiniz?

ben de niye uyuyamıyorum niye uykum kaçtı diyordum benden erkencileri de varmış dönüp duruyordum sırf eşimi uyandırmamak için kalktım ben de :93:
Günaydın canım
Ben zaten hep bu saatte kalkıyom bi wc ihtiyacım oluyo kalkıyom sonra bakıyom yatak yastık hep ıslak bidaha yatamıyom orda salona geçiyom öööyle uzanıyom şimcik boşboş:)

Günaydın canım NST ye aç girilmiyomuş ama 4boyutlu için cıkulata ye bence azcık hareketlensin . Ama nst yi yazmamışsın bizimki bundan sonra her muayene öncesi alıcakmış nst ye de ondan aç gitme dedim.

Bu kilonu ortalamasını alamazsın bitanem kilo alma durursa Allah korusun o problem . Hani bize sorman kafa karıştırır sadece benim ki ilk zamanlar 300 alıyodu ama 4haftada şimdi 450 almış seninki haftada almış 250 yi şimdi düşününce benimki niye yawaş almış diyom ona takmam lazım :)) yani taklıma azalabilir sonra artış olabilir stres yapma yani ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…