2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Walla canım ben 92 ıle hamıle kaldım bulantılardan 81 e dustum sımdı 90 oldum gerı cokkk yıyoyorum bu aralar bebişinin kg su nasıl we sezeryan mı olcan ?

Bebeğin kilosu haftası ile uyumlu dedi doktor.Sezeryan mı normal mi bunu konuşmak için erken dedi en son 1 ay önce gittiğimde.İşin garip tarafı benim bulantım da hiç olmadı.Sadece mide yanması onu da soda ile aşıyorum.Hayırlısı bakalım.Çok yeme konusunda gelince hiç frenliyemiyorum kendimi. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

ayy biz de temizlik yaptık ama ölüyorum yorgunluktan. anne niye beni çok yordun diyor yavrum da vurup duruyor intikamını alıyor sanırım

İyi akşamlar kızlar
Bugün çok duygusalım en saçma şeye bile saatlerce ağlayabikiyorum
Gebe kaldımdan beri bebeğimin hareketlerini normal bi hamile gibi hissetmiyorum bugün 32 haftalık olduk
Ama ben sadece ara ara pıt out küçük baloncuk patlamadından başka bişi hissetmiyrm zaten onuda 6 aydan sınra hissettim doktoruma göre ilk hamileliğimden
Çevreme görede kilolu oluşumdan
Aranızda kilolu olupta benim gibi hateketlerini çok az hisseden vatmı???
Ne bugüne kadar uykumdan uyandım hareketleri yüzünden nede hep diyolar son aylarda bi tarafa öekilir katnın ı bölgesi sivrilir geri kendini düzektebe kadar orasu batar hiç böle şeylerimiz yok bizimve ben bu duruma çok üzülüyorum

canım bebeğin kontrollerde haftasıyla uyumlu ise kafana takma. benide geceleri uyandırmıyor, öyle bi taraflara baskı yapıp sivrilmiyor. bende 13 kilo aldım şimdiye kadar, 74 kilo oldum ama karnım çok belli değil. bütün bedenim aldı kiloyu ve karnım yanlara doğru gitti. birazda bu nedenle o sivrilmeleri yaşamıyorum diye düşünüyorum.

Canım kıloyla alakası yok bence ben gayet tombıgım 90 kgyum ...ama cok fazla hıssedıyorum hareketlerını..göbişim yamuluyor...ama canını sıkma her bunye farklıdır bence :)

bugün konuştuğum bi arkadaşım suyu fazlaolduğu için hamilelik süresince bebeğinin hareketlerini hiç hissetmediğini söyledi. şuanda kıpır kıpır dünya tatlısı bi kızı var. doktoru da ultrasonda baktığında bebeğin çok kıpırdıyor hissetmiyor musun demiş. suyun fazla olmasından dır demiş

kızlar ben ishal oldum dünden beri acaba bebeğime zararı varmı ne yapim

canım muz, patates haşlaması ye. bi de içebiliyorsan soda iç ya da ayran çünkü kaybettiğin minerali alman lazım. bende bi kaç gündür ishaldim çok önemsememiştim. dün tansiyonum düştü derste baş dönmesi terleme geldi. ben ishale bağlıyorum. korkutmak için söylemiyorum yanlış anlama sakın. ama dikkat etmemiz gereken bişeymiş onu farkettim.

kızlar bugün doktora gittim bebek dönmüş normal doğuma engel bi durum yok şimdilik bebek 2330 gr ve 46 cm :) mutlu oldum iyi olduğunu duyunca ...

ayy biz de temizlik yaptık ama ölüyorum yorgunluktan. anne niye beni çok yordun diyor yavrum da vurup duruyor intikamını alıyor sanırım

aynen canım ben de öldüm yaaa sanki bişey yaptım kociş yaptı herşeyi ama ben yoruldum benim oğluşum da şikayetçi sert sert vuruyor acıtıyor karnımı yaramaz

kızlar bugün doktora gittim bebek dönmüş normal doğuma engel bi durum yok şimdilik bebek 2330 gr ve 46 cm :) mutlu oldum iyi olduğunu duyunca ...

maşallah bebişine de sana da ya ben de pazartesi gidicem doktora da sana sorayım madem yeni geldin doktordan çatı kontrolünü ne zaman yapıcakmış bişey söyledi mi canım, ben sorsam mı acaba doktora çatı muayenesinden korkuyorum pat diye yaparsa bi de :18: en azından ne zaman yapacağını bilsem psikolojik olarak hazırlanır öyle giderim diyorum kendi kendime sanki önceden bilsem korkmıcam gibi geliyor bendeki de nasıl bir ruh haliyse

"Muallimler! Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğiticileri, sizler yetiştireceksiniz, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle mütenasip bulunacaktır."

M.Kemal ATATÜRK

Aramızda bir sürü öğretmenimiz var, Öğretmenler gününüz simdiden kutlu olsun. Cocuklarımız ,gençlerimiz ve geleceğimiz sizlere emanet. Atatürk'ün izinde öğrenciler yetiştirmeniz dileğiyle!

Sevgiler
Tomurcuk

iyi akşamlar kızlar bugün kontroldeydik bizde 2050 kg ve 43 cm olmuş kzm şimdilik herşey yolunda muhtemelen ocak 6 gibi olacak sezeryan hayırlıs bakalm

rahatsızlık batma duymuyomuşsun bebekle ılgılıde bı problem yok sevın bence üzülme ben dün geceyattım ve bıldıgın hüngür hüngür agladım sancıdan ınan öyle kötüydümkı ve eşimde çoook hastaydı oturma odasında yattı terlesın dıye sardım onu çok üşütmüş yalnız basıma yatakta kıvrandım ben aslında eşimden ayrı yatmak hıç istemıyomuşum:)))).....

selam canlar nasılsınız?ben bi kaç gündür karışığım biraz.bi arkadaşım var 6 ay önce sezaryen doğum yaptı.geçen gün onunla konuştuk.normal doğum bebek için riskli falan dedi.bahsetmiyim ne dediğini ama bayağı korkuttu.sezaryen de anne için riskli seçimini ona göre yap falan dedi.ben başından beri hiç sezaryen düşünmemiştim şimdi kız kafamı karıştırdı yaa.yoksa ben sancıdan falan korkmuyorum.beni kesmeleri fikri daha çok korkutuyo.şimdi ben kararımı değiştiriyim mi napiyim bilemedim.biraz da felaket tellalıdır.sen çok kilo aldın 20 kilo çok.pehlivan gibi olmuşsun.ben toplam 14 kilo aldım falan deyip duruyo yaa..

Bu arada aynı günmüş doğum tarihimiz ama benim kısmese 16 ocakta sezaryenle olacak doğumum :)

kızlar benım de aynı sızınle... 31 ocak gozukuyor son tarıh.:)))) bu arada benım de dıger randevum 9 aralıkta:))

Günaydın canım NST ye aç girilmiyomuş ama 4boyutlu için cıkulata ye bence azcık hareketlensin . Ama nst yi yazmamışsın bizimki bundan sonra her muayene öncesi alıcakmış nst ye de ondan aç gitme dedim.

canım nst den hıc bahsetmedı bana....

Selam Maonyaaa,

Benim annemde kardeşimi hep ornek verir, 2 günde bir ufak vururmuş, bazen günlerce vurmadığı olurmuş. Simdi cok efendi bir çocuk, annem senin cadoloz olacağın karnımdayken belliydi dedi. Hic durmazmışım. Bence gereksiz canını sıkıyorsun. Birde bende 22. haftaya kadar bebeği hissedememiştim ,cok kilolu olmama rağmen oldukça göbekliyimdir, Doktor sakayla karışık yağlı göbekliler gec hisseder demişti. Bende su anda uykumdan uyanmıyorum, hic uyanmadımda. Tek derdin bu olsun arkadasım

Üzme canım kendini... Bebeğin sağlıklıysa takma...

Bu az hissetmen, senin vücut yapın, bebeğinin pozisyonu, hatta bebeğinin karakteri ile alakalı olabilir...

Ablam da ilk gebeliğinde bazı günler hareketini hiç hissetmezdim, diyorşimdi yeğenim 13 yaşında genç kız oldu... Kilolu değildi, ama galiba bebeğin sırtı ablamın karnına dönüşktü.... Ilk bebekliği çok usluydu, dokuz aylık yürüdü, ondan sonra durdurabilene aşk olsun...

Ben de hareketleri sebebiyle iki gebeliğimde de uyanmadım... Uykum ağırdır, çok şükür, ayrıca buna seviniyorum,,, çünkü uyanınca uykuya zor dalıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…