Bence iyi birsey :) haftasi ile uyumlu oldun daha iyi. benimki de her kontrolde ayni hizla almiyor. Bir onceki kontrolde 400 gram almisti 2 haftada, bu sefer 150 gram aldi 10 gunde. Ama renkli dopplere de girdim ben, cok sukur kan akisi, suyu falan herseyi normal cikti. Arkadasim da soylemisti bana kilo alma hizlari dusuyor diye. Normal oldugunu dusunuyorum.
Bu kilonu ortalamasını alamazsın bitanem kilo alma durursa Allah korusun o problem . Hani bize sorman kafa karıştırır sadece benim ki ilk zamanlar 300 alıyodu ama 4haftada şimdi 450 almış seninki haftada almış 250 yi şimdi düşününce benimki niye yawaş almış diyom ona takmam lazım :)) yani taklıma azalabilir sonra artış olabilir stres yapma yani ok
Slm herkese, ne çok kaynatmışsınız bugün oku oku ancak bitti :) bugün dayanamayıp doktora gittim mantar olmuşum 2 tane krem verdi
Geçmiş olsun canım. üfff bende çok fena grip oldum. yatıyorum 2 gündür.
:)) canin cekmistir arada ye birsey olmazSaolun kızlar vallahi içimi rahatlattınız, iyiki burası var siz varsınız. Sonuçta aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz ve bazı bilgiler varki internetten ulaşılmıyor. Bu arsda dün gece çok saçma bi psikolojiye girdim. Çok yersem bebişte kilo alır ben kilo almadığım için o almıyor diye gece gece 12 de bissürü fındık yedim yarım kilo vardır :)) Sonra bi an kendime geldim napıyorum diye
günaydın kuzumun teyzeleri:) biz dün iznimize ayrıldık. ilk tatil günümüz:) çok şükür maşallah. Darısı izne ayrılmayanların başına.
Amin inşallah darısı başıma teeee ocakta ama
az kaldı canım benim az. Allah sağlık sıhhat versin de çalışmak, çalışabilmek güzel şey.
selam kızlar,
benim dün kızımla buluşmam vardı :) 4 boyutluya girdik,
tontişimin az çok tipini gördüm bana babasına benziyomuş gibi geldi bakalım artık :)
31. haftamı sürüyorum 1564 gram ağırlık 41 cm de boy doktorum çok iyi gidiyor dedi diğer şeyleride kontrol ederken bir yandan çok iyi bir doktorun var diye kendini övmeyide ihmal etmedi
göbeğimin altında olan tam bir hamile gibi yürümemi sağlayanağrılarımı sordum, normal dedi kimin beline 1,5 kilo bağlarsan bağla aynı ağrıları çeker dedi :)
bir daha 9 aralıkta randevum raporumuda o gün alıcam artık nasipse..
evde olmayı dört gözle bekliyorum
selam kızlar,
tontişimin az çok tipini gördüm bana babasına benziyomuş gibi geldi bakalım artık :)
31. haftamı sürüyorum 1564 gram ağırlık 41 cm de boy doktorum çok iyi gidiyor dedi diğer şeyleride kontrol ederken bir yandan çok iyi bir doktorun var diye kendini övmeyide ihmal etmedi
göbeğimin altında olan tam bir hamile gibi yürümemi sağlayanağrılarımı sordum, normal dedi kimin beline 1,5 kilo bağlarsan bağla aynı ağrıları çeker dedi :)
Geçmiş olsun canım. üfff bende çok fena grip oldum. yatıyorum 2 gündür.
:)) canin cekmistir arada ye birsey olmaz
benim seker sorunum olmadigi icin genelde yemeyi abartiyorum. Ama ovabqrttigimnseylerin bebege faydasi yoktur.
bebislerimiz her turlu bizden aliyor ihtiyaci olanlari, endiselenme annesi. Ben diyetisyene de sormustum, bebisler mutlaka besleniyor. Bizimse vucut depolarimiz bosalmasin diye besin degeri yiksek gidalar tuketmemiz lazim.
Selam ;
Grip oldum bunca ağrı sızı üstüne bide grip eklendi yandım ki ne yandım hapşurdukça kızım aşağı ittiriyor
öksürmek ve hapşurmak bebeği aşşağı ittiği için erken doğum riskini yükseltiyormuş zaten riskim var şimdi hapşurmamak için tutuyorum kendimi
kızım bi soldan bir sağdan tekmeliyor sağdaki kolu bacağı gibi küçük bişey yakalıyorum ama kafası nerede merak etmiyor değilim
slm hamişler nasılsınız ??
ben iyi değilim hiç rahatım yok bebek döndü yerleşmeye çalışıyo galiba alt tarafa çok kötü baskı ağrı yapıyo ayakta duramıyorum yürüyemiyorum korkuyorum da paşama bişi olacak die ben gibi olan var mı ???
selam kızlar,
selam kızlar,
Canım geçmiş olsun, hapşurmanı tutma o daha tehlikeli diye biliyorum. Bende 1 ay oldu ağır grip oldum hapşurdum öksürdüm. Sıkma canını Allaha emanet bebişlerimz.. Geçmiş olsun tekrar
Merhaba üzülme ben varım ben 81 kiloya başladım en son kontrolum bir ay önceydi ve 90 kiloya çıkmışım Dr diyete başlamamı protein ağırlıklı beslenmemi söyledi hatta bi kaç kilo da verebilirsin dedi. Ben dikkat ettim ekmeği en az tam tahıllı olacak şekle getirdim şeker sıfır meyveyi bile dikkatle yiyorum . Biraz farketti şimdi ödemlerim daha az . Kaç kiloyum bilmiyorum salı günü inşaallahKızlar aranızda benim gibi obez hamiş varmı?108 kilo ile hamile kaldım ve şu an 123 felan oldum herhalde.Doktor hamur işi şeker yeme diyor ama ahhhh becerebilsem. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum.yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla bir çoğunuzun yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyorum. zaten serde kilo olunca kızım beni çok zorlamadı Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..
Kızlar aranızda benim gibi obez hamiş varmı?108 kilo ile hamile kaldım ve şu an 123 felan oldum herhalde.Doktor hamur işi şeker yeme diyor ama ahhhh becerebilsem. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum.yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla bir çoğunuzun yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyorum. zaten serde kilo olunca kızım beni çok zorlamadı Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?