2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Saolun kızlar vallahi içimi rahatlattınız, iyiki burası var siz varsınız. Sonuçta aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz ve bazı bilgiler varki internetten ulaşılmıyor. Bu arsda dün gece çok saçma bi psikolojiye girdim. Çok yersem bebişte kilo alır ben kilo almadığım için o almıyor diye gece gece 12 de bissürü fındık yedim yarım kilo vardır :)) Sonra bi an kendime geldim napıyorum diye

:)) canin cekmistir arada ye birsey olmaz
benim seker sorunum olmadigi icin genelde yemeyi abartiyorum. Ama ovabqrttigimnseylerin bebege faydasi yoktur.
bebislerimiz her turlu bizden aliyor ihtiyaci olanlari, endiselenme annesi. Ben diyetisyene de sormustum, bebisler mutlaka besleniyor. Bizimse vucut depolarimiz bosalmasin diye besin degeri yiksek gidalar tuketmemiz lazim.

Selam ;

Grip oldum bunca ağrı sızı üstüne bide grip eklendi yandım ki ne yandım hapşurdukça kızım aşağı ittiriyor
öksürmek ve hapşurmak bebeği aşşağı ittiği için erken doğum riskini yükseltiyormuş zaten riskim var şimdi hapşurmamak için tutuyorum kendimi

kızım bi soldan bir sağdan tekmeliyor sağdaki kolu bacağı gibi küçük bişey yakalıyorum ama kafası nerede merak etmiyor değilim

slm hamişler nasılsınız ??
ben iyi değilim hiç rahatım yok bebek döndü yerleşmeye çalışıyo galiba alt tarafa çok kötü baskı ağrı yapıyo ayakta duramıyorum yürüyemiyorum korkuyorum da paşama bişi olacak die ben gibi olan var mı ???

günaydın kuzumun teyzeleri:) biz dün iznimize ayrıldık. ilk tatil günümüz:) çok şükür maşallah. Darısı izne ayrılmayanların başına.

selam kızlar,
benim dün kızımla buluşmam vardı :) 4 boyutluya girdik,
tontişimin az çok tipini gördüm bana babasına benziyomuş gibi geldi bakalım artık :)
31. haftamı sürüyorum 1564 gram ağırlık 41 cm de boy doktorum çok iyi gidiyor dedi diğer şeyleride kontrol ederken bir yandan çok iyi bir doktorun var diye kendini övmeyide ihmal etmedi

göbeğimin altında olan tam bir hamile gibi yürümemi sağlayan ağrılarımı sordum, normal dedi kimin beline 1,5 kilo bağlarsan bağla aynı ağrıları çeker dedi :)

bir daha 9 aralıkta randevum raporumuda o gün alıcam artık nasipse..
evde olmayı dört gözle bekliyorum

Maşallah kuzucuğuna, bende randevumu bekliyorum 1548 gözle :)

Bu arada aynı günmüş doğum tarihimiz ama benim kısmese 16 ocakta sezaryenle olacak doğumum :)

Geçmiş olsun canım. üfff bende çok fena grip oldum. yatıyorum 2 gündür.

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun

Evet abarttım akşam , dediğin gibi değolardan gidiyo . İşte kilo alsa bi sorun almasa ayrı bu aneelik ne tuhaf bişey :)

Canım geçmiş olsun, hapşurmanı tutma o daha tehlikeli diye biliyorum. Bende 1 ay oldu ağır grip oldum hapşurdum öksürdüm. Sıkma canını Allaha emanet bebişlerimz.. Geçmiş olsun tekrar

Benimde döndü başı sağ kasığımda ve döndüğünden beri tuvaletimi zor tutuyorum. Arabaya inip binerken ağrı saplanıyor

Evet canım 1,5 kilo bebiş onun suyu bide rahmimiz 1 kilo. En az 4,5 kilo var. Bende 33+1 de çıkıcam izne, doktorum dün 37 ye kadar çalışır yazıı verdi. 33+1 de gidincede izne çıkabilir yazısı vericekmiş

Kızlar aranızda benim gibi obez hamiş varmı? 108 kilo ile hamile kaldım ve şu an 123 felan oldum herhalde.Doktor hamur işi şeker yeme diyor ama ahhhh becerebilsem. üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum.yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla bir çoğunuzun yaşadığı sıkıntıyı yaşamıyorum. zaten serde kilo olunca kızım beni çok zorlamadıAllah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

maşallah kuzuya ne güzel kilo almış
bunca ağrılarımız demek normalmiş o zaman bende doktora sorunca sanırım aynı cevabı alacağım

Canım geçmiş olsun, hapşurmanı tutma o daha tehlikeli diye biliyorum. Bende 1 ay oldu ağır grip oldum hapşurdum öksürdüm. Sıkma canını Allaha emanet bebişlerimz.. Geçmiş olsun tekrar

geçen sefer hapşurma öksürme sonrası doktor erken doğum riskin var demişti.
allah büyük artık bakalım bu kez ne diyecek
çok sağol canım

Merhaba üzülme ben varım ben 81 kiloya başladım en son kontrolum bir ay önceydi ve 90 kiloya çıkmışım Dr diyete başlamamı protein ağırlıklı beslenmemi söyledi hatta bi kaç kilo da verebilirsin dedi. Ben dikkat ettim ekmeği en az tam tahıllı olacak şekle getirdim şeker sıfır meyveyi bile dikkatle yiyorum . Biraz farketti şimdi ödemlerim daha az . Kaç kiloyum bilmiyorum salı günü inşaallah
Bizim ' görüş günü'

Sanırım aferini hakediyorum sen de yapabilirsin alışınca bişey olmuyor

Walla canım ben 92 ıle hamıle kaldım bulantılardan 81 e dustum sımdı 90 oldum gerı cokkk yıyoyorum bu aralar bebişinin kg su nasıl we sezeryan mı olcan ?

kızlar merhaba bugün giremedik anca okuyorum yazdıklarınızı. bugün kocişle temizlik yaptık dip köşe sağolsun mis gibi oldu evimiz ama kaburgam fena battı bugün eşimi de telaşlandırmayayım diye pek sesimi çıkarmadım, yarın da misafirlerim olacak ikramlık hazırlamam lazım daha, biraz dinleneyim diye tembellik ediyorum :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…