Aman canım okudukça ben geriildim . Bu tip insanlar , insanların enerjisini almaktan başka hiç bir işe yaramazlar . Kendi eksiklerini kapatmak için devamlı başkalarıyla uğraşırlar ki hiç çekemediğim tiplerdir. Sen bilirsin tabi arkadaşın sonuçta ama ben olsam pek görüşmezdim yani gereksiz çook gereksiz :)
Cnm bende ildu 2 unite kan taktilar 2 saat surdu.herkeste ayni sartlarda olmuyo.benimki ozel bi durumdu.butun arkadaslarim sezeryan oldu ama hepsi maşallah cok iyiydi.benimki 1000 de 1 olan durum yani.Kan kaybı olmuyor bildiğim kadarıyla sezaryende ama, herşey bizim için tabiki, Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Saskinlikla okudumİnsanın doktoruna inanması güvenmesi sevmesi çok önemli, önceki sezaryenim ameliyat bakımından çok kolay geçti fakat ameliyat öncesi yani ameliyathane şartları, ordaki insanlar beni çok üzdü yaklaşık yarım saat çıplak vaziyette bekledim, genç birerkek vardı örtü istedim vermediler o adamın bana bakması beni izlemesi yani çıplakken benim psikolojimi çok etkiledi, o yüzden bu hamileliğimd erkek personeli olmayan bir hastane seçtim Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın okadar savumasız halimle benim bedenimden faydalandı.
normal dogum zor tabıkı ama çok güzel bı duyguymuş bu öyle alelade bişi degıl candan can çıkıyo derlerya çok zor tabı analıgı ılk anladıgın daha dogrusu en ıyı anladıgın yer bence agrısını sancısını zorlugunu elbettekı bılıyoruz harıkulade bişi aslında hamılelık sürecıde öyle tabı...
bnde normal dogumdan çok korktugum için ve asla yapamayacagımı bıldıgım için dogumum basladıgında dr um benı sezeryana aldı korkudan ıkınmak degıl vajınamı sıkmaktan bebegın çıkısına engel olurdum vajınısmus atlattım ve vajınal muayene asla olamadım mesela bnm gıbı bırının için normal dogum tehlıkelı..
bel fıtıgı olanlar ve baska doguma engel saglık problemlerı olanlar olabılır illa fiziksel degıl psıkolojık nedenlerde normal doguma engel olabılır.. arkadasımın ileri derecede hemoroıdı vardı yapamadı normal... o yüzden normal dogumu kötülemeyelım ama zorunlu sezeryan olanları da düşünerek farkında olmadan sezeryanı da lütfen kötülemeyelım çünkü bu normal dogumu kötülemekten ve kötüleyenlerden farksız oluyo mecburen sezeryan olanlar için...
bı de herkes kendını bılır zaten kocaman ınsanlarız normal doguma karar veren kadınlara bakıyorum oldukça ıstıkrarlı güvenıyo kendıne bılıyo yanı yapabılırım dıyo yapamayacak olanlarda bnm gıbı yıne kendını bılıyo.. normal dogumda elbettekı kararlı olmalı direnmelı ama eger dr olmaz riske gırmeyelım derse de güvenmek lazım sonuçta yemın edıyo bu ınsanlarda durduk yere normal ısteyen ve bı problemı olmayan bırıne zorla sezeryan yapmazlar...
çünkü sezeryanda kimsenın düştüğü kuyu degıl bence bnm gıbı bırı için sezeryan kurtarıcı...
normal ve sezeryan ıkısınınde rısklerı var kımseyı korkutmayalım...
yarım olmak dıye bişeye de hiç katılmam bnde sezeryan oldum keske yapabılseydım normal olsaydı ama ben çok rahat bı dogum gecırdım sonrasıda çok kolaydı kişiye göre degısır normal yapıp da pişman olanda gördüm sezeryanda pişman olanda kolay bişi de degıl ıkısıde .
Aynisi bi arkadasimin basina geldi hemde bakan doktor bile degildi hasta bakiciydi.dr zaten gorecek ameliyat esnasinda ama hasta bakici orda ne ariyordu.İnsanın doktoruna inanması güvenmesi sevmesi çok önemli, önceki sezaryenim ameliyat bakımından çok kolay geçti fakat ameliyat öncesi yani ameliyathane şartları, ordaki insanlar beni çok üzdü yaklaşık yarım saat çıplak vaziyette bekledim, genç birerkek vardı örtü istedim vermediler o adamın bana bakması beni izlemesi yani çıplakken benim psikolojimi çok etkiledi, o yüzden bu hamileliğimd erkek personeli olmayan bir hastane seçtim Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın okadar savumasız halimle benim bedenimden faydalandı.
Jokerden aldim netten.siyah markasi hauck.bol cepli gayet guzelÖğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum, şubat annelerinden buraya transfer oldumbebeklerinize hangi çantayı aldınız kararsız kaldım internetten spariş vericem
normal dogum zor tabıkı ama çok güzel bı duyguymuş bu öyle alelade bişi degıl candan can çıkıyo derlerya çok zor tabı analıgı ılk anladıgın daha dogrusu en ıyı anladıgın yer bence agrısını sancısını zorlugunu elbettekı bılıyoruz harıkulade bişi aslında hamılelık sürecıde öyle tabı...
bnde normal dogumdan çok korktugum için ve asla yapamayacagımı bıldıgım için dogumum basladıgında dr um benı sezeryana aldı korkudan ıkınmak degıl vajınamı sıkmaktan bebegın çıkısına engel olurdum vajınısmus atlattım ve vajınal muayene asla olamadım mesela bnm gıbı bırının için normal dogum tehlıkelı..
bel fıtıgı olanlar ve baska doguma engel saglık problemlerı olanlar olabılır illa fiziksel degıl psıkolojık nedenlerde normal doguma engel olabılır.. arkadasımın ileri derecede hemoroıdı vardı yapamadı normal... o yüzden normal dogumu kötülemeyelım ama zorunlu sezeryan olanları da düşünerek farkında olmadan sezeryanı da lütfen kötülemeyelım çünkü bu normal dogumu kötülemekten ve kötüleyenlerden farksız oluyo mecburen sezeryan olanlar için...
bı de herkes kendını bılır zaten kocaman ınsanlarız normal doguma karar veren kadınlara bakıyorum oldukça ıstıkrarlı güvenıyo kendıne bılıyo yanı yapabılırım dıyo yapamayacak olanlarda bnm gıbı yıne kendını bılıyo.. normal dogumda elbettekı kararlı olmalı direnmelı ama eger dr olmaz riske gırmeyelım derse de güvenmek lazım sonuçta yemın edıyo bu ınsanlarda durduk yere normal ısteyen ve bı problemı olmayan bırıne zorla sezeryan yapmazlar...
çünkü sezeryanda kimsenın düştüğü kuyu degıl bence bnm gıbı bırı için sezeryan kurtarıcı...
normal ve sezeryan ıkısınınde rısklerı var kımseyı korkutmayalım...
yarım olmak dıye bişeye de hiç katılmam bnde sezeryan oldum keske yapabılseydım normal olsaydı ama ben çok rahat bı dogum gecırdım sonrasıda çok kolaydı kişiye göre degısır normal yapıp da pişman olanda gördüm sezeryanda pişman olanda kolay bişi de degıl ıkısıde .
:)))) kizlar bi felaket tellallari heryerde var. Hadi sizin arkadaslariniz oyle, bnim kv oyle ve atsan atilmaz sqtsan satilmaz. :)
esimi 7 aylik dogurmus ve ben bunun eurekli gogusleriyle oynayip sutunu getirmesinin etkisiyle oldugunu dusunuyorum biraz. Bir de bana diyor sik bakalim sut geliyor mu. Hamileligimin basindan veri bakarsin babasinq ceker erken dogar diyor. Kac kere tersledim kadin orali bile olmuyor :) gecn gun de aradi goguslerim cookk kocanan olmus insallah bosa gutmezmis, eltimin de kazan kadar olmus ana emzirmemis dedi. Artik guluyorum yani kadin ne kadar olumsuz sey varsa bana soyluyor. Sindi hadi guluyoum ana dogumdan sonra tahammul edemem sanirim. Artik ankarurim size kvmin bogazina nasil yapistim diye :)))
Herkese slm, ocak annelerinde bayağı bir öğretmenimz var.. hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum, Atanamayanlarda inşallah doğumlarından sonra bi an önce görevleine başlarlar. bebişleri uğurlu gelir.
Gelelim şu nst olayına, nst ye ne zaman hangi haftadan sonra alınmaya başlıycaz ? Hangi haftadan sonra sıklıkla doktora gdicez yani 37,38 lere geldiğimizde gün aşırı filanmı alıcaklar nst ye? Bunlar hakkında hiç bi fikrim yok !!
yok zaten sezaryeni kötülemedim ben ama normal doğumun alternatifi olabilecek bişey bana göre.ilk yazımı da okursan başkasını normal korkutur.beni sezaryen korkutuyo dedim.yani sezaryen kaka normal cici falan demedim.o bana kötüleyen kız da zaten sezaryeni değil normal doğumu kötüledi.şimdi burda bana cevap yazan arkadaşlar da zaten sezaryen kötü değil ama normal doğum kadar onun da riskleri var demek istediler.ben de zaten normal de normal diye tutturmadım..doktoruma güvenmekten yanayımdır hep.hatta öyle güvendim ki şu testi yaptırmasan da olur dedi ben yaptırmadım ona rağmen içim rahat.ha bu şekilde başka yanlış anlayanlar da varsa düzelteyim:arkadaşlar çevremde normal sezaryen bi sürü doğum yapan arkadaşım var kimsenin başına bişey geldiğini duymadım şahit olmadım demekki 100 de 1 falan ihtimal.başta da belirttiğim gibi kimseyi korkutmamak kararını etkilememek için ne dediğini bile yazmadım sadece kötüledi dedim.hatta kızdığım nokta benim vermiş olduğum kararı etkilemesiydi.şimdi kalkıp da başkasının verdiği kararı etkiler miyim Allahaşkına?yanlış anlamışsın arkadaşım bizi...yine de ben sebep olduysam kusura bakma
Cnm bende ildu 2 unite kan taktilar 2 saat surdu.herkeste ayni sartlarda olmuyo.benimki ozel bi durumdu.butun arkadaslarim sezeryan oldu ama hepsi maşallah cok iyiydi.benimki 1000 de 1 olan durum yani.
Saskinlikla okudumodandan cikmadan sana ameliyat onlugunun giydirilmesi gerekirdi.
Doktorum ve anastezi uzmani bayan, her ikisinin yaklasimindan da cok memnunum bu yuzden yine ayni hastaneyi tercih ettim
benim amcam kadin dogum dru, saglik sorunlari yuzundan artik ameliyat yapamiyo ama benim ameliyatima girmisti ve sag plsun moralim duzelmisti o orda olunca. Zaten ailedeki tum kadinlari dogurttugu icin dusunmedim beni gorecek diye :)
Aynisi bi arkadasimin basina geldi hemde bakan doktor bile degildi hasta bakiciydi.dr zaten gorecek ameliyat esnasinda ama hasta bakici orda ne ariyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?