2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

mecbur kalınca görüşüyorum zaten eşlerimiz de arkadaş, adama gelirken karını getirme diyemiyoruz da ondan katlanıyoruz ne yapacan mecbuuurrr

Kan kaybı olmuyor bildiğim kadarıyla sezaryende ama, herşey bizim için tabiki, Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Cnm bende ildu 2 unite kan taktilar 2 saat surdu.herkeste ayni sartlarda olmuyo.benimki ozel bi durumdu.butun arkadaslarim sezeryan oldu ama hepsi maşallah cok iyiydi.benimki 1000 de 1 olan durum yani.

Saskinlikla okudum odandan cikmadan sana ameliyat onlugunun giydirilmesi gerekirdi.
Doktorum ve anastezi uzmani bayan, her ikisinin yaklasimindan da cok memnunum bu yuzden yine ayni hastaneyi tercih ettim
benim amcam kadin dogum dru, saglik sorunlari yuzundan artik ameliyat yapamiyo ama benim ameliyatima girmisti ve sag plsun moralim duzelmisti o orda olunca. Zaten ailedeki tum kadinlari dogurttugu icin dusunmedim beni gorecek diye :)

Normal yahut sezeryan, bebeğe kavuşmak için bir yol...

Bazen bir tercih meselesi oluyor, bazen sağlıkla ilgili zorunlu bir yol...

Maalesef karşı tarafın, duygu ve düşüncelerini hiç düşünmeden, hamilelik psikolojisini hesaba katmadan insanlar yorum yapıyor... Sözümona tecrübelerini anlatıyor...

Zaten en sinir olduğum şeylerden birisi takım tutar gibi normal doğumcu, yahut sezeryancı olmak... Bir bebek dünyaya getiriyoruz, hepimiz riskleri hesaplıyoruz...Rabbim en iyisini nasip etsin, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi... Gerisi boş, ne derlerse desin, kulak tıkamak lazım...

Birde arkadaslar insanlari hic takmayin.lohusalikta ne hurafeler var akliniz sasar.ben kafayi yemistim.birde inanmam hurafelere ama bebek olunca söz konusu cok bunalmistim.herkes ayri bisey soyluyor.aklima binbir türlü kötü düşünce getirmeyi basarmislardi sagolsunlar

Benimde doktorum en başında sezaryen dedi, kendisi normal doğumu sever hep normal doğum için destekler hastalarını. ama benim ki hem tüp bebek diye hemde daha önce ameliyat oldum diye sezaryen dedi mecbur. yavrularımıza sağlıkla kavuşalım da inşallah doğum ne şekilde olursa olsun diyoruz ne yapalım.

Arkadaşlar mide bulantısı yaşayan var mı ya? 31 haftalık olduk bugün, 3 gündür felaket bulantı, iştahsızlık var. Dün acillik oldum, kan şekerim düşmüş hemen serum takıldı, emedur iğne filan yaptılar biraz toparlamıştım. bugün yine başa döndük aynen devam bulantı

Aynisi bi arkadasimin basina geldi hemde bakan doktor bile degildi hasta bakiciydi.dr zaten gorecek ameliyat esnasinda ama hasta bakici orda ne ariyordu.

:)))) kizlar bi felaket tellallari heryerde var. Hadi sizin arkadaslariniz oyle, bnim kv oyle ve atsan atilmaz sqtsan satilmaz. :)
esimi 7 aylik dogurmus ve ben bunun eurekli gogusleriyle oynayip sutunu getirmesinin etkisiyle oldugunu dusunuyorum biraz. Bir de bana diyor sik bakalim sut geliyor mu. Hamileligimin basindan veri bakarsin babasinq ceker erken dogar diyor. Kac kere tersledim kadin orali bile olmuyor :) gecn gun de aradi goguslerim cookk kocanan olmus insallah bosa gutmezmis, eltimin de kazan kadar olmus ana emzirmemis dedi. Artik guluyorum yani kadin ne kadar olumsuz sey varsa bana soyluyor. Sindi hadi guluyoum ana dogumdan sonra tahammul edemem sanirim. Artik ankarurim size kvmin bogazina nasil yapistim diye :)))

Herkese slm, ocak annelerinde bayağı bir öğretmenimz var.. hepinizin öğretmenler gününü kutluyorum, Atanamayanlarda inşallah doğumlarından sonra bi an önce görevleine başlarlar. bebişleri uğurlu gelir.

Gelelim şu nst olayına, nst ye ne zaman hangi haftadan sonra alınmaya başlıycaz ? Hangi haftadan sonra sıklıkla doktora gdicez yani 37,38 lere geldiğimizde gün aşırı filanmı alıcaklar nst ye? Bunlar hakkında hiç bi fikrim yok !!

Öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutluyorum, şubat annelerinden buraya transfer oldum bebeklerinize hangi çantayı aldınız kararsız kaldım internetten spariş vericem

yok zaten sezaryeni kötülemedim ben ama normal doğumun alternatifi olabilecek bişey bana göre.ilk yazımı da okursan başkasını normal korkutur.beni sezaryen korkutuyo dedim.yani sezaryen kaka normal cici falan demedim.o bana kötüleyen kız da zaten sezaryeni değil normal doğumu kötüledi.şimdi burda bana cevap yazan arkadaşlar da zaten sezaryen kötü değil ama normal doğum kadar onun da riskleri var demek istediler.ben de zaten normal de normal diye tutturmadım..doktoruma güvenmekten yanayımdır hep.hatta öyle güvendim ki şu testi yaptırmasan da olur dedi ben yaptırmadım ona rağmen içim rahat.ha bu şekilde başka yanlış anlayanlar da varsa düzelteyim:arkadaşlar çevremde normal sezaryen bi sürü doğum yapan arkadaşım var kimsenin başına bişey geldiğini duymadım şahit olmadım demekki 100 de 1 falan ihtimal.başta da belirttiğim gibi kimseyi korkutmamak kararını etkilememek için ne dediğini bile yazmadım sadece kötüledi dedim.hatta kızdığım nokta benim vermiş olduğum kararı etkilemesiydi.şimdi kalkıp da başkasının verdiği kararı etkiler miyim Allahaşkına?yanlış anlamışsın arkadaşım bizi...yine de ben sebep olduysam kusura bakma

Bende 2 hqmileligimde de hep erken dogum tehlikesiyle yattim 22 hafta sonrasi.kv dem her gormesinde der ki ben suna hamileyken surdan atladim bisey olmadi.buna hamileyken karnimi direksiyona vurdum bisey olmadi.buna hamileyken boyle yaptim bisey olmadi.o kadar biktimki.ne yani bendemi atliyim.

Herkese günaydın güzel annişler ve minik bebişleri
Bulutlu ve yağsam mı acaba yağmasam mı diye düşünen bir Ankara gününden, bütün meslektaşlarıma selam olsun, her ne kadar eski kıymeti kalmasa da, günümüz kutlu olsun
Benim bebişim hala bi poposu bi kafası yukarda horon tepiyo içimde, çok istememe rağmen ben de normal doğuramicam galiba
Sezeryan-normal doğum muhabbeti dönmüş, herkesin gönlünde bir çeşit vardır ama herkes istediğini yaşayamayacak maalesef. Kimimiz son anda bir sıkıntı yaşayıp, kimimiz sağlık problemlerinden belki sezeryan yaptırmak zorunda kalacağız. O yüzden hepsinin riskleri var, hiçbirine gözü kapalı ısrarcı olmamak lazım. Doktorumuza güveniyorsak, o ne derse o sonuç olarak hepimizin Allah'tan tek istediği sağlıklı bir şekilde bebişlerimizle hastaneden çıkmak, ne şekilde olursa olsun.

ben ilk 34 haftalıkken çekildim nst yi ay bide kızımı hıçkırık tuttu ay çok tatlı idi yaw.

yok tatlım ben senı yanlış anlamadım benım sezeryanım dedıgım gıbı çok rahat gectı ben artık korkmam sezeryandan ama ılk kez sezeryan dogum yapacak arkadaslar gerılebılır korkabılırler ıkısıde lazım yaaa ıkısının de zorlugu var ana olmak kolay degıl:)))

Görmekle izlemek arasında çok fark var, görülmesi rahatsız etmezdi benide ama maalesef böle bir olayla karşılaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…