Canim ben rahim filmi cektirdim. İlk once pdada erkek hastabakici vardi. Drum odadan cikmasini soyledi ve onlugumu ondan sonra yukari siyirdi. Boyle zamanlarda drun duyarli olmasi lazim. Rahatsiz olursaniz da mutlaka uyarmaktan cekinmeyin. Hasta olarak haklarimiz var.
Canimmm vallahi cevapladigima pisman oldum :) ben ne zaman takildi bilmiyorum hissetmedim herhalde uyustuktan sonra takilmistir. Sadece cikarmaya geldiklerinde fark ettim. Bence hicbirsey hissetmeyecegiz cunku az sonra bebislerimize kavusacak olmaktan baska birsey dusunmeyecegiz. Sakin olun yahuu :))
Canimmm vallahi cevapladigima pisman oldum :) ben ne zaman takildi bilmiyorum hissetmedim herhalde uyustuktan sonra takilmistir. Sadece cikarmaya geldiklerinde fark ettim. Bence hicbirsey hissetmeyecegiz cunku az sonra bebislerimize kavusacak olmaktan baska birsey dusunmeyecegiz. Sakin olun yahuu :))
Tamam canım dicem önlüğü kesin öyle çalışın bu böle olmaz :) şaka bi yana önce bi beni uyutun desem iyi olcak o gerginlikle uyutmasınlar beni dimi. Bu arada bide benim aklıma narkoz sonrası konuşcaklarım geliyo inşallah kızgın olduklarıma döktürmem ailemin içinde felan :)) bebiş yerleştirilirken uyandırıldığımda hastane personeline sövmüşüm azıcık öyle huylarım da var yani yok değil:)
Evet ya yapcak bişi yok bebişlerimiz sağlıkla sıhatle doğsunlarda napak .:))) ama tum ameliyatlarda takiyorlar, ben oyle biliyorum. Genel anastezide ne kadar uyutuyorlar bilmiyorum kuzum, ben spinal anastezi olmustum hep uyaniktim. İnsallah mumkun olur da yine oyle olurum bu sefer. Bosveron sondayi falan ya dusundukce stres oluyoruz. O heyecanla aklimiza hicbirsey gelmeyecek eminim :))
Pardon tatlım çok sorduk bunalttık seni!
sontayı zaten biliyıdum canım onun sıkıntısı zaten var ben normal doğum yapamamm
aynı sıkıntı bende de var hiç narkoz almadım ama saçmalamasam die korkuyorumeşime dedim konuşacak olursm benim ağzımı kapat
Tamam canım dicem önlüğü kesin öyle çalışın bu böle olmaz :) şaka bi yana önce bi beni uyutun desem iyi olcak o gerginlikle uyutmasınlar beni dimi. Bu arada bide benim aklıma narkoz sonrası konuşcaklarım geliyo inşallah kızgın olduklarıma döktürmem ailemin içinde felan :)) bebiş yerleştirilirken uyandırıldığımda hastane personeline sövmüşüm azıcık öyle huylarım da var yani yok değil:)
Yok canim bunaltmadiniz ben sizi korkuttum diye pisman oldum.Pardon tatlım çok sorduk bunalttık seni!
insan birinin gözünün üstünde olduğunu bilmesi de çok rahatsız edici bişi canım anlıyorum seni öyle pislikleri şikayet etmek lazım..
Canım bende karından ameliyat oldum topidik gibi, gayet iyi muamele edildi. Sondayı ameliyatta takmışlar. 2 gün takılı kaldı hatta ve hiç varlığını dahi hissetmedim. Hatta çıkarıldıktan sonra sürekli wc için kalktığımdan çıkarmasalardı keşke demiştim :) çıkarırlarkende hemşire geldi herkesi çıkardı odadan ve inan seni rahatlatmak içn söylemyorum yine hissetmedim hiç bişey.
Kızlar bende sezryan olcam da merak ettim niye çıplak oluyozki benim bildiğim soyunuk oluyoz ama hastane önlüğü giydiriyolar üstümüze amelyathanede bidahamı soyuyolar acaba???
Ağzımı kapat :)) değişik çözümmüş...
Şikayeti düşündüm ama ıspatlanabilir bir durum yok hem ozaman eşimde duyacaktı.
Yok canim bunaltmadiniz ben sizi korkuttum diye pisman oldum.
bosver ya onlar aliskindir kim bilir hergun kimler kufrediyor :) tam ayilmadan odaya alirlar mi bilmiyorum, ben bayilmamistim diye cok bilgim yok. Ama bn de kvme soyledim dOgumdan sonra beni bunaltmayin narkozun etkisinde soyleyeceklerimden sorumlu degilim dedim :))) kadin da cok anladi ya, yine herseyin en kotusunu anlatiyor yanimda :)))
canım önlükle gidiyomussun orda önlüğü çıkartıyolarmış.. sen neden sezeryan olcan dr mu dedi ? bende büyük ihtimal sezeryan olurumm ve bu çıplak olmanın ve sonta takıyolarmıs onun sıkıntısı var o yüzden gece rüyamda hep doğum yapıyorum..
Sonda olayı hiç hissetmedim inanın benide çok korkutmuşlardı, resmen ısrar ettim hemşirelere bayıldktan sonra takın diye onlarda ne kadar az narkozlu kalırsan bebeğin içi okadar iyi dediler razı oldum ama inanın hiç hissetmedim.
Anaaa eşinmi saydırdı :)) nası bi kafada olcaz allah bilir ya bi uyanıyomuşum çevremde kimse kalmamış herkeze saya saya:))eşim apandistten ameliyat olmuştu da hemşirelere hasta bakıcıyı bunaltmıştı abi abi bi ağrı kesici vursana
hemşirelere ben çok iyi biriyim ağrı kesici vurun
dr küfür
bana seni sevmiyorum vs vs
birinin ağzımı kapatması en güzeli değilse nasıl suscam canımmm
Anaaa eşinmi saydırdı :)) nası bi kafada olcaz allah bilir ya bi uyanıyomuşum çevremde kimse kalmamış herkeze saya saya:))
Ahaha :)) iyi fikir :) icimden gecnleri doktureyim rahatlayim :)) kussun gitsin kafam rahat olur :)Ah evet senin şu kayınvalden! Bence sen narkoz almasanda almış gibi yapıp döktür içindekilerini 2-3 dk :)) nası olsa algılamak istediğini algılıyo o üstüne alınmasada sen içini dökmüş olursun.
Kizlar akliniz oyle bebeginizde oluyoki kufur falan etmezsiniz emin olun.ben bebegim bebegim diye ayilmisim.bebegim nasil demisim ama surekli demisim.herkes aglamis.birde esime demistimki ben gozumu acamam.sizi anliyamamda ayilirken kizimin ellerini yüzüme ssür iyi oldugunu anliyim demistim. O da sürmüş. Hala dogumum aklima gelince kizimin minik ellerini yüzüm de hissederim.bundada tembihledim.surecek bakalım inşsaydırmaz olur mu canımsaçma sapan konuşmasam yaa inşallah konuşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?