2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim de annem felaket tellalı sanki. bayramdan beridir beni ne zaman görse yok yok sen kesin erken doğuracan deyip duruyor aman anne diyorum dur daha bebişimiz çok küçük. en son gördüğünde de kasılmalardan dolayı tam yürüyemezken yakalanmıştım sabaha kalmaz doğururum diye bizimle gelecekti neredeyse doğumda yanımda olmasını çok istiyorum ama beni daha da telaşlandırır diye de korkmuyor değilim:97:

Beni izleyende dr değildi, orda hastaları ameliyat için hazırlayan biriydi

yazını okudum ve o pisliğe sinir oldum canım. aynısı bana da oldu kalp grefiği çekilecekken bazı insanlar fırsatçı olabiliyor. bende sezeryan olurum büyük ihtimal gidince dr konuscam artık durumumu en çekindiğim şeyde çıplak olacak olmam...

Allah kimseye yaşatmasın, uzun zaman atamamıştım üstümden, eşime falan sölemedim gidip öldürürdü o pisliği

Allah kimseye yaşatmasın, uzun zaman atamamıştım üstümden, eşime falan sölemedim gidip öldürürdü o pisliği

insan birinin gözünün üstünde olduğunu bilmesi de çok rahatsız edici bişi canım anlıyorum seni öyle pislikleri şikayet etmek lazım..

Geçmiş olsun canım, benim bi arkadaşımda hamile değildi ama alttan mayene olurken camlıymış doktorun odası ve 2 tane hastane çalışanını izlerken görmüş. Maalesef çok sarsıcı bi durum. Ama bunlar binde bir. Öyle düşün rahat olalım Allah böyle pisliklere fırsat vermesin

Tıbbi hiç bir uygulamada muayene tedavi ameliyat vs hasta tamamen çıplak olmaz. O yüzden uyanık olmak da ve yeri geldiğinde cadılık yapmaktan çekinmeyin.
Bana da bir röntgen teknisyeni akciğer grafiği sırasında soyun dedi sadece tel olduğu için içimden gizlice sutyenimi çıkardım bu şekilde çekebilirsiniz dedim ve bu konuda ondan daha bilgili olduğumu söyleyip bir güzel hava mı da attım

Uyanık olmakta ve kavga etmekten çekinmemeli

Geçmiş olsun canım ben yaşamıyorum bulantı ama bi arkadaşım bahsetmişti 6aydan sonra başlamış bulantısı . Bünyeden bünyeye değişiyo sanırım.

Hay allah ya bari o yapmasın ya takma sakın boşver doğum sonrası hele hiç yaklaşmasınlar yanımıza ne halde olcamıza dair hiçbi fikrim yok şahsen:)

Kızlar bende sezryan olcam da merak ettim niye çıplak oluyozki benim bildiğim soyunuk oluyoz ama hastane önlüğü giydiriyolar üstümüze amelyathanede bidahamı soyuyolar acaba???

Aslında alıntı yaptığın için sanki sezeryanı kötülemişiz gibi bir durum oluştu...oysaki herkes ikisinin de belirli riskleri var dedi.. Ki doğrusu bu...ilk defa sezeyan olacaklar da ilk kez normal doğum yapacaklar da dahil bu riskleri biliyor zaten.... Kimsenin gözünü korkutacak bir şey yazmadım...

Sadece bir arkadaş yaşadığı kötü tecrübeyi anlattı bu yazdığın cevapta onu alıntılayabilirdin.... Şahsen ben de bu cevabın yüzünden tekrar alıntı yapmak zorunda hissettim kendimi...

Kızlar bende sezryan olcam da merak ettim niye çıplak oluyozki benim bildiğim soyunuk oluyoz ama hastane önlüğü giydiriyolar üstümüze amelyathanede bidahamı soyuyolar acaba???

canım önlükle gidiyomussun orda önlüğü çıkartıyolarmış.. sen neden sezeryan olcan dr mu dedi ? bende büyük ihtimal sezeryan olurumm ve bu çıplak olmanın ve sonta takıyolarmıs onun sıkıntısı var o yüzden gece rüyamda hep doğum yapıyorum..

Hay allah beni uyutsunlar öyle soysunlar arkadaş olurmu öyle şey ya benimki tüp bebek tatlım onun için risk gözealmak istemiyo doktorum malum zor yollardan geçtik bebek sahibi olmak için. Yanlız bişi dicem 2 tüp amelyatı bir dış gebelikten dolayı kürtaj amelyatı geçirdim hiç öle soyunuk bırakmamışlardı çok üzüldüm şimdi yaw ben takarım şimdi buna ufffff !

Hastane onlugunu odada giyip ameliyathaneye gidiyoruz. Orda ust kisim kaliyor ama yukari siyoriyorlar ki aneliyat yerimiz acikta kalsin. Bende erkek hemsire falan yoktu herkes bayandi. Sontayi ise uyusmus oldugumuz icin hissetmeyecegiz. Sonta mecburi canlar, ameliyat sirasinda mesanemizin bos olmasi lazim. Bende birkac saat sonra nfeksiyon olmasin diye cikartmislardi. Tuvalete kalkabiyoruz zaten.

Ay binde sondamı takıyolar :)) fenalık bastı yaw ameyattan sonra hemen uyancakmıyız bitanem kaç saat uyutucaklar acaba?

Canim ben rahim filmi cektirdim. İlk once pdada erkek hastabakici vardi. Drum odadan cikmasini soyledi ve onlugumu ondan sonra yukari siyirdi. Boyle zamanlarda drun duyarli olmasi lazim. Rahatsiz olursaniz da mutlaka uyarmaktan cekinmeyin. Hasta olarak haklarimiz var.

ben de takıyorum zaten canım
sontayı da bayılttıktan sonra taksınlar.
RABBİM sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

ALLAH'm ya düşünmekten sıkıntıdan deli olcam..
sontayı baygınken mı takıyolar benim arkadaşlara uyuşturmadan takmışlar cok acıyo demıslerdı ve ben sezeryan olursam genel istiyorum zaten korkağım kendim bayılırım..

Ay binde sondamı takıyolar :)) fenalık bastı yaw ameyattan sonra hemen uyancakmıyız bitanem kaç saat uyutucaklar acaba?
:))) ama tum ameliyatlarda takiyorlar, ben oyle biliyorum. Genel anastezide ne kadar uyutuyorlar bilmiyorum kuzum, ben spinal anastezi olmustum hep uyaniktim. İnsallah mumkun olur da yine oyle olurum bu sefer. Bosveron sondayi falan ya dusundukce stres oluyoruz. O heyecanla aklimiza hicbirsey gelmeyecek eminim :))

Canimmm vallahi cevapladigima pisman oldum :) ben ne zaman takildi bilmiyorum hissetmedim herhalde uyustuktan sonra takilmistir. Sadece cikarmaya geldiklerinde fark ettim. Bence hicbirsey hissetmeyecegiz cunku az sonra bebislerimize kavusacak olmaktan baska birsey dusunmeyecegiz. Sakin olun yahuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…