Birde arkadaslar insanlari hic takmayin.lohusalikta ne hurafeler var akliniz sasar.ben kafayi yemistim.birde inanmam hurafelere ama bebek olunca söz konusu cok bunalmistim.herkes ayri bisey soyluyor.aklima binbir türlü kötü düşünce getirmeyi basarmislardi sagolsunlar
Beni izleyende dr değildi, orda hastaları ameliyat için hazırlayan biriydi
yazını okudum ve o pisliğe sinir oldum canım. aynısı bana da oldu kalp grefiği çekilecekken bazı insanlar fırsatçı olabiliyor. bende sezeryan olurum büyük ihtimal gidince dr konuscam artık durumumu en çekindiğim şeyde çıplak olacak olmam...
Geçmiş olsun, inşallah birdaha tekrarlamaz.
Allah kimseye yaşatmasın, uzun zaman atamamıştım üstümden, eşime falan sölemedim gidip öldürürdü o pisliği
Allah kimseye yaşatmasın, uzun zaman atamamıştım üstümden, eşime falan sölemedim gidip öldürürdü o pisliği
Geçmiş olsun canım ben yaşamıyorum bulantı ama bi arkadaşım bahsetmişti 6aydan sonra başlamış bulantısı . Bünyeden bünyeye değişiyo sanırım.Arkadaşlar mide bulantısı yaşayan var mı ya? 31 haftalık olduk bugün, 3 gündür felaket bulantı, iştahsızlık var. Dün acillik oldum, kan şekerim düşmüş hemen serum takıldı, emedur iğne filan yaptılar biraz toparlamıştım. bugün yine başa döndük aynen devam bulantı
Hay allah ya bari o yapmasın ya takma sakın boşver doğum sonrası hele hiç yaklaşmasınlar yanımıza ne halde olcamıza dair hiçbi fikrim yok şahsen:):)))) kizlar bi felaket tellallari heryerde var. Hadi sizin arkadaslariniz oyle, bnim kv oyle ve atsan atilmaz sqtsan satilmaz. :)
esimi 7 aylik dogurmus ve ben bunun eurekli gogusleriyle oynayip sutunu getirmesinin etkisiyle oldugunu dusunuyorum biraz. Bir de bana diyor sik bakalim sut geliyor mu. Hamileligimin basindan veri bakarsin babasinq ceker erken dogar diyor. Kac kere tersledim kadin orali bile olmuyor :) gecn gun de aradi goguslerim cookk kocanan olmus insallah bosa gutmezmis, eltimin de kazan kadar olmus ana emzirmemis dedi. Artik guluyorum yani kadin ne kadar olumsuz sey varsa bana soyluyor. Sindi hadi guluyoum ana dogumdan sonra tahammul edemem sanirim. Artik ankarurim size kvmin bogazina nasil yapistim diye :)))
Aslında alıntı yaptığın için sanki sezeryanı kötülemişiz gibi bir durum oluştu...oysaki herkes ikisinin de belirli riskleri var dedi.. Ki doğrusu bu...ilk defa sezeyan olacaklar da ilk kez normal doğum yapacaklar da dahil bu riskleri biliyor zaten.... Kimsenin gözünü korkutacak bir şey yazmadım...yok tatlım ben senı yanlış anlamadım benım sezeryanım dedıgım gıbı çok rahat gectı ben artık korkmam sezeryandan ama ılk kez sezeryan dogum yapacak arkadaslar gerılebılır korkabılırler ıkısıde lazım yaaa ıkısının de zorlugu var ana olmak kolay degıl:)))
Kızlar bende sezryan olcam da merak ettim niye çıplak oluyozki benim bildiğim soyunuk oluyoz ama hastane önlüğü giydiriyolar üstümüze amelyathanede bidahamı soyuyolar acaba???
canım önlükle gidiyomussun orda önlüğü çıkartıyolarmış.. sen neden sezeryan olcan dr mu dedi ? bende büyük ihtimal sezeryan olurumm ve bu çıplak olmanın ve sonta takıyolarmıs onun sıkıntısı var o yüzden gece rüyamda hep doğum yapıyorum..
Kızlar bende sezryan olcam da merak ettim niye çıplak oluyozki benim bildiğim soyunuk oluyoz ama hastane önlüğü giydiriyolar üstümüze amelyathanede bidahamı soyuyolar acaba???
Hastane onlugunu odada giyip ameliyathaneye gidiyoruz. Orda ust kisim kaliyor ama yukari siyoriyorlar ki aneliyat yerimiz acikta kalsin. Bende erkek hemsire falan yoktu herkes bayandi. Sontayi ise uyusmus oldugumuz icin hissetmeyecegiz. Sonta mecburi canlar, ameliyat sirasinda mesanemizin bos olmasi lazim. Bende birkac saat sonra nfeksiyon olmasin diye cikartmislardi. Tuvalete kalkabiyoruz zaten.canım önlükle gidiyomussun orda önlüğü çıkartıyolarmış.. sen neden sezeryan olcan dr mu dedi ? bende büyük ihtimal sezeryan olurumm ve bu çıplak olmanın ve sonta takıyolarmıs onun sıkıntısı var o yüzden gece rüyamda hep doğum yapıyorum..
Hastane onlugunu odada giyip ameliyathaneye gidiyoruz. Orda ust kisim kaliyor ama yukari siyoriyorlar ki aneliyat yerimiz acikta kalsin. Bende erkek hemsire falan yoktu herkes bayandi. Sontayi ise uyusmus oldugumuz icin hissetmeyecegiz. Sonta mecburi canlar, ameliyat sirasinda mesanemizin bos olmasi lazim. Bende birkac saat sonra nfeksiyon olmasin diye cikartmislardi. Tuvalete kalkabiyoruz zaten.
Canim ben rahim filmi cektirdim. İlk once pdada erkek hastabakici vardi. Drum odadan cikmasini soyledi ve onlugumu ondan sonra yukari siyirdi. Boyle zamanlarda drun duyarli olmasi lazim. Rahatsiz olursaniz da mutlaka uyarmaktan cekinmeyin. Hasta olarak haklarimiz var.Hay allah beni uyutsunlar öyle soysunlar arkadaş olurmu öyle şey ya benimki tüp bebek tatlım onun için risk gözealmak istemiyo doktorum malum zor yollardan geçtik bebek sahibi olmak için. Yanlız bişi dicem 2 tüp amelyatı bir dış gebelikten dolayı kürtaj amelyatı geçirdim hiç öle soyunuk bırakmamışlardı çok üzüldüm şimdi yaw ben takarım şimdi buna ufffff !
Hay allah beni uyutsunlar öyle soysunlar arkadaş olurmu öyle şey ya benimki tüp bebek tatlım onun için risk gözealmak istemiyo doktorum malum zor yollardan geçtik bebek sahibi olmak için. Yanlız bişi dicem 2 tüp amelyatı bir dış gebelikten dolayı kürtaj amelyatı geçirdim hiç öle soyunuk bırakmamışlardı çok üzüldüm şimdi yaw ben takarım şimdi buna ufffff !
Hastane onlugunu odada giyip ameliyathaneye gidiyoruz. Orda ust kisim kaliyor ama yukari siyoriyorlar ki aneliyat yerimiz acikta kalsin. Bende erkek hemsire falan yoktu herkes bayandi. Sontayi ise uyusmus oldugumuz icin hissetmeyecegiz. Sonta mecburi canlar, ameliyat sirasinda mesanemizin bos olmasi lazim. Bende birkac saat sonra nfeksiyon olmasin diye cikartmislardi. Tuvalete kalkabiyoruz zaten.
:))) ama tum ameliyatlarda takiyorlar, ben oyle biliyorum. Genel anastezide ne kadar uyutuyorlar bilmiyorum kuzum, ben spinal anastezi olmustum hep uyaniktim. İnsallah mumkun olur da yine oyle olurum bu sefer. Bosveron sondayi falan ya dusundukce stres oluyoruz. O heyecanla aklimiza hicbirsey gelmeyecek eminim :))Ay binde sondamı takıyolar :)) fenalık bastı yaw ameyattan sonra hemen uyancakmıyız bitanem kaç saat uyutucaklar acaba?
Canimmm vallahi cevapladigima pisman oldum :) ben ne zaman takildi bilmiyorum hissetmedim herhalde uyustuktan sonra takilmistir. Sadece cikarmaya geldiklerinde fark ettim. Bence hicbirsey hissetmeyecegiz cunku az sonra bebislerimize kavusacak olmaktan baska birsey dusunmeyecegiz. Sakin olun yahuu :))ALLAH'm ya düşünmekten sıkıntıdan deli olcam..
sontayı baygınken mı takıyolar benim arkadaşlara uyuşturmadan takmışlar cok acıyo demıslerdı ve ben sezeryan olursam genel istiyorum zaten korkağım kendim bayılırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?