Kizlar akliniz oyle bebeginizde oluyoki kufur falan etmezsiniz emin olun.ben bebegim bebegim diye ayilmisim.bebegim nasil demisim ama surekli demisim.herkes aglamis.birde esime demistimki ben gozumu acamam.sizi anliyamamda ayilirken kizimin ellerini yüzüme ssür iyi oldugunu anliyim demistim. O da sürmüş. Hala dogumum aklima gelince kizimin minik ellerini yüzüm de hissederim.bundada tembihledim.surecek bakalım inş
Ben endometroiz oldugu icin zordu.geneldi ama narkozu cok kolay attim.ama benimki 1000 de 1 olan bi durum sakin korkma.butun arkadaslariminki cok guzrl gecti.hepsu cok rahatti.sonucta bebek herseye degiyo.onu gordugum an acim falan kalmamistiilk dopum olunca insan etraftan gördüklerine duyduklarına bende de olur diyobakalım ben nasıl olcam. sen sezeryan mı oldun canım genel oldun sanırım rahatmıydın ? bende genel istiyorum narkozu atması zor dıyolar
tesekur ederım canım evet onermıyorlar ama gene de bazen yatırılıyor dıye almak ıstedım ve yatıranlar da var ya ondan....Hayırlı olsun aldıkların güle güle iyi günlerde giy inşallah, yalnız ilk yıl yastık tavsiye etmiyor doktorlar bilgin olsun.
Kızlar bişey sorucam gülmeyin ama :) şimdi bu bebişler günlük biz ne yediysek onlardanmı besleniyor yoksa vucudumuzdaki depolardanmı. Yani diyelim bugün balık yedim bebişe onun vitamini filan hemen gidiyomu yoksa o banamı yarıyo?? İnternettede pek biley bulamadım. Emzirirken direk yediklerimiz ona geçiyo diye biliyorum ama ya hamileyken?
Başın falan niye ağrıyo sıkıntıdan olabilir bazen artıyo hareketler bazende azalıyo bu kadar stres direk bebeğe gidiyo biliyosun. Kalk şimdi tatlı bişiler ye ve sakin bir odada soluna uzan 2 saat içinde 10 kere vurması lazım hafif veya sert şart değil yeterki vursun okkızlarrr ne olur cvp verin benim sıpa sabahtan beri çok yavaş hareket ediyo dün kü gibi değil yani hareketleri daha sert ve net değil yavaş yani çok kötü oldum başım falan ağrıyo sıkıntıdan bişiler yedim yattım yok bana mısın demiyo yavaş hareketleri sizlerin nasıl ?
Yediklerinde gidiyo yetmezse depolarıda çözüyo bebişimiz bildiğim kadarıyla tatlım çünkü bazen dikkat ediyorum yediğim tatlı bitmeden bizimki tepinmeye başlıyo düşün yani sindirim ağızda başlıyoya o kadar çabuk kuzum mübarek:)Kızlar bişey sorucam gülmeyin ama :) şimdi bu bebişler günlük biz ne yediysek onlardanmı besleniyor yoksa vucudumuzdaki depolardanmı. Yani diyelim bugün balık yedim bebişe onun vitamini filan hemen gidiyomu yoksa o banamı yarıyo?? İnternettede pek biley bulamadım. Emzirirken direk yediklerimiz ona geçiyo diye biliyorum ama ya hamileyken?
Bende yastık aldım bacım düz kafa yastığı daha önce bahsetmiştim sanırım onda yatırıcam kısmetse.tesekur ederım canım evet onermıyorlar ama gene de bazen yatırılıyor dıye almak ıstedım ve yatıranlar da var ya ondan....
Benimki de cok yavas ve az hareket ediyor 2 gundur.sanirim durus seklini degistirdi cok hissetmiyorum diye dusunuyorumkızlarrr ne olur cvp verin benim sıpa sabahtan beri çok yavaş hareket ediyo dün kü gibi değil yani hareketleri daha sert ve net değil yavaş yani çok kötü oldum başım falan ağrıyo sıkıntıdan bişiler yedim yattım yok bana mısın demiyo yavaş hareketleri sizlerin nasıl ?
Bende yastık aldım bacım düz kafa yastığı daha önce bahsetmiştim sanırım onda yatırıcam kısmetse.
Kizlar akliniz oyle bebeginizde oluyoki kufur falan etmezsiniz emin olun.ben bebegim bebegim diye ayilmisim.bebegim nasil demisim ama surekli demisim.herkes aglamis.birde esime demistimki ben gozumu acamam.sizi anliyamamda ayilirken kizimin ellerini yüzüme ssür iyi oldugunu anliyim demistim. O da sürmüş. Hala dogumum aklima gelince kizimin minik ellerini yüzüm de hissederim.bundada tembihledim.surecek bakalım inş
Başın falan niye ağrıyo sıkıntıdan olabilir bazen artıyo hareketler bazende azalıyo bu kadar stres direk bebeğe gidiyo biliyosun. Kalk şimdi tatlı bişiler ye ve sakin bir odada soluna uzan 2 saat içinde 10 kere vurması lazım hafif veya sert şart değil yeterki vursun ok
Bende alıcam inşallah bu yastıktan, biraz pahalı ama napalım artık
Benimki de cok yavas ve az hareket ediyor 2 gundur.sanirim durus seklini degistirdi cok hissetmiyorum diye dusunuyorum
Zaten büyüdüğü için yeri daralıyo dolayısıyla hareketleri azalıcak. Sıkma artık canınıstresten ağrıyo saat de 10 kez hareket ediyo ama yavaş hareket ediyo midem bulanıyo yediğimi çıkardım..
Zaten büyüdüğü için yeri daralıyo dolayısıyla hareketleri azalıcak. Sıkma artık canını
aynı yerinde hareket ediyo ama az ve yavaş çok kötü oldum ağlıyorum sıkıntıdan..
ama bu dönemden sonra hareketleri da sert ve belirgin olması gerekmiyor mu ? valla çok kötü oldum eşim de yok hareket etmezse yarın dr veya aile hekimine gider kalp atışını dinlerim.. dr yer bulmak da mümkün değil
hareketin şiddeti önemli değil varlığı önemli boşa telaşlanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?