2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ilk dopum olunca insan etraftan gördüklerine duyduklarına bende de olur diyo bakalım ben nasıl olcam. sen sezeryan mı oldun canım genel oldun sanırım rahatmıydın ? bende genel istiyorum narkozu atması zor dıyolar

Ben endometroiz oldugu icin zordu.geneldi ama narkozu cok kolay attim.ama benimki 1000 de 1 olan bi durum sakin korkma.butun arkadaslariminki cok guzrl gecti.hepsu cok rahatti.sonucta bebek herseye degiyo.onu gordugum an acim falan kalmamisti

Kızlar bişey sorucam gülmeyin ama :) şimdi bu bebişler günlük biz ne yediysek onlardanmı besleniyor yoksa vucudumuzdaki depolardanmı. Yani diyelim bugün balık yedim bebişe onun vitamini filan hemen gidiyomu yoksa o banamı yarıyo?? İnternettede pek biley bulamadım. Emzirirken direk yediklerimiz ona geçiyo diye biliyorum ama ya hamileyken?

canım galiba o ne gerekiyosa alıyo ama ne yiyosan vücudundaki depolara gidiyo.çünkü doktorlar hep o beslenir ama senin depoların boşalır diyolar.ama yanlış bilgi vermiyim tahmin sadece.bide bazı besinler bebeğin beyin ve kemik gelişimine direk etki ediyo örneğin balık

kızlarrr ne olur cvp verin benim sıpa sabahtan beri çok yavaş hareket ediyo dün kü gibi değil yani hareketleri daha sert ve net değil yavaş yani çok kötü oldum başım falan ağrıyo sıkıntıdan bişiler yedim yattım yok bana mısın demiyo yavaş hareketleri sizlerin nasıl ?

Başın falan niye ağrıyo sıkıntıdan olabilir bazen artıyo hareketler bazende azalıyo bu kadar stres direk bebeğe gidiyo biliyosun. Kalk şimdi tatlı bişiler ye ve sakin bir odada soluna uzan 2 saat içinde 10 kere vurması lazım hafif veya sert şart değil yeterki vursun ok

Yediklerinde gidiyo yetmezse depolarıda çözüyo bebişimiz bildiğim kadarıyla tatlım çünkü bazen dikkat ediyorum yediğim tatlı bitmeden bizimki tepinmeye başlıyo düşün yani sindirim ağızda başlıyoya o kadar çabuk kuzum mübarek:)

Benimki de cok yavas ve az hareket ediyor 2 gundur.sanirim durus seklini degistirdi cok hissetmiyorum diye dusunuyorum

Canım yani bizim narkoz tırsmalarımıza son noktayı koymuşsun :) Çok duygulandım o küçük ellerinimi sürdü bebişin oy kurban olurum ...

stresten ağrıyo saat de 10 kez hareket ediyo ama yavaş hareket ediyo midem bulanıyo yediğimi çıkardım..

Zaten büyüdüğü için yeri daralıyo dolayısıyla hareketleri azalıcak. Sıkma artık canını

ama bu dönemden sonra hareketleri da sert ve belirgin olması gerekmiyor mu ? valla çok kötü oldum eşim de yok hareket etmezse yarın dr veya aile hekimine gider kalp atışını dinlerim.. dr yer bulmak da mümkün değil

Git tabi sağlık ocağına gidiyom ben ordaki hemşire dinletiyo hamiş önceliği de var yer bulamazsan öyle yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…