Git tabi sağlık ocağına gidiyom ben ordaki hemşire dinletiyo hamiş önceliği de var yer bulamazsan öyle yap istersen
en son gittiğim zaman cihaz bozuktu dinleyememişti..
70le hamile kaldım 73 kiloyum sıkıntıdan kilo bile alamıyorum..
yavaş veya sert olması önemli değil mi çok kötü oldum valla
aynı yerinde hareket ediyo ama az ve yavaş çok kötü oldum ağlıyorum sıkıntıdan..
yavaş veya sert olması önemli değil mi çok kötü oldum valla
Canım bebeğin döndümü acaba, bende 32 haftalığım geçen hafta döndü bebiş ve hareketleri tamamen değişti. Artık vurmuyor hafif şekilde itiyor. Hatta bende sordum kızlara bebeğim hareket etmiyor diye.
Lütfen panik yapma , tv karşısında sol tarafına uzan elini karnına koy, bi yandan tv izle direk tekmelerine odaklanma sakinleş eşinle konuşma bu konuyu biraz bekle bakalım. Lütfen sakin ol..
bilmiyorum canım döndü mü sağ boşlupumda ve karnımın sol tarafında hareket ediyodu şimdi azaldı dönüyo mu acaba panik oldum korktum valla benim de hafif şekilde itiyo alt taraftan çıkacakmış gbi ağrı yapıyo ve ayapğa kalkınca rahmimde sertleşiyor..
Evet canim küçücük incecik parmaklari gezdirdi yuzumde gozumu acip görememiştim ama hissebildim.cok guzeldi :))Canım yani bizim narkoz tırsmalarımıza son noktayı koymuşsun :) Çok duygulandım o küçük ellerinimi sürdü bebişin oy kurban olurum ...
Önceden her yerde hissederdim tekmelerini Döndükten sonra doktora gittim anladım farklı bişey olduğunu, başı sağ kasığıma poposu sağ göbek deliğimn yanında ayaklarıda sol göğsümün altında. Ve doktora sordum artık tekmelemiyor itiyor dedim normal dedi. Sağ kasığım dolu dolu , merdiven çıkamıyorum artık arabaya inip binerken ağrı yapıyo. Tuvalete zor yetişiyorum. Kendi yaşadıklarımı yazıyorum belki sendede böyledir diye. Rahat ol lütfen çok inşallah sabaa kadar hareketlenr olmadı için rahat edicekse sabah doktora gidersin. Ama dediğimi yap bi örtü al üstüne tv karşısında sakin bi şekilde bekle. Daha fazla stres hormonu salgılama bebişine oda rahatlasın tekmeleriyle girişsin annesine :))
kızlar bıberon ya da emzık ne marka aldınız yazar mısınız? ya da alacaksınız?
ben chıcco step up 1 bıberon....
emzık nuk sılıkon
nuk kaucuk
nuk uyku emzıgı alacam
biberon dr browns silikon aldık
emzik nüby silikon damaklı aldık ateş ölçer henüz almadımm
ama biberon da dr browns önerdiler
cnm dr browns ben de duydum ama bazı arkadaslar ıcının temızlenmesı zor dedı dıye eledım onu. bır de uc kısmı anne memesıne benzeyen olmalıymıs ve chıcco step up oyle ...
slm kızlar...bnde ocak annesiyim sizlere hiç katılamadım belki bugunden sonra inşallah:)sizler genelde herşeyin en iyisine en pahalısına gidiyonuz marka gibi tabi sizi yadırgamıyom bu sizin en doğal hakkınız,bebeşleriniz için en iyisi tabi bende elimden geleni almaya çalışıyom ama ne pahalı na ucuzu orta halli diyelim.
benim yaşadığım yer küçük ve ben çalışmıyom evdeyim, akraba gelinleri yeni doğum yaptı aralarında ne gebeliğin nede lohusalığın tadını çıkaranı görmedim hiçmi hevesleri yoktu anlamadım....
bnmde tam aksine herşeye hevesim var yapıcam ama yadırgarlarmı düşüncesi var.
mesele lohusa ikramları,bebek odasını süsleme yatak odasını süsleme gibi.
örneğin lohusa şerbeti, kendi yatağınıza cibinlik fikri nasıl?
hoşgeldin
herkes kesesi ölçüsünde yapmalı herşeyi, hevesin varsa elinden geleni kesene uyanı yap. ben de marka kavramıyla arası olmayanlardanım. orta hallide de çok kaliteli şeyler var ve ben ilk çocuğumda o konuda çok şanslıydım internet sağ olsun her keseye uygun her kalite ürün var. bence milleti umursama hiç bir şey içinde kalmasın. ama kendi yatağına cibinlik çok lüzumsuz geldi bana gene de sen bilirsin
Arkadaşlar mide bulantısı yaşayan var mı ya? 31 haftalık olduk bugün, 3 gündür felaket bulantı, iştahsızlık var. Dün acillik oldum, kan şekerim düşmüş hemen serum takıldı, emedur iğne filan yaptılar biraz toparlamıştım. bugün yine başa döndük aynen devam bulantı
kızlarrr ne olur cvp verin benim sıpa sabahtan beri çok yavaş hareket ediyo dün kü gibi değil yani hareketleri daha sert ve net değil yavaş yani çok kötü oldum başım falan ağrıyo sıkıntıdan bişiler yedim yattım yok bana mısın demiyo yavaş hareketleri sizlerin nasıl ?
slm kızlar...bnde ocak annesiyim sizlere hiç katılamadım belki bugunden sonra inşallah:)sizler genelde herşeyin en iyisine en pahalısına gidiyonuz marka gibi tabi sizi yadırgamıyom bu sizin en doğal hakkınız,bebeşleriniz için en iyisi tabi bende elimden geleni almaya çalışıyom ama ne pahalı na ucuzu orta halli diyelim.
benim yaşadığım yer küçük ve ben çalışmıyom evdeyim, akraba gelinleri yeni doğum yaptı aralarında ne gebeliğin nede lohusalığın tadını çıkaranı görmedim hiçmi hevesleri yoktu anlamadım....
bnmde tam aksine herşeye hevesim var yapıcam ama yadırgarlarmı düşüncesi var.
mesele lohusa ikramları,bebek odasını süsleme yatak odasını süsleme gibi.
örneğin lohusa şerbeti, kendi yatağınıza cibinlik fikri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?