2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ya deli olcam hareket etmesin hemen başlıyorum ağlamaya hayırlısıyla zamanında olsunlar inşallah..

ya deli olcam hareket etmesin hemen başlıyorum ağlamaya hayırlısıyla zamanında olsunlar inşallah..

yani içtenlikle sölüyorum bak bu benim 2 gebeliğim ilk gebeliğimi 30+5 de erken doğumla yaptım ve bebeğimi kaybettim o hamileliğim boyunca herşeye ağladım üzüldüm sıkıntı stres ayy şöle oldu böle oldu şöyle olcak şimdi ayy ona öyle demişler ya banada derlerse daha ne diyeyim tahmin et gerisini tabi herşey nasip kısmet ömrü yokmuş yavrumun... ama bu gebeliğimde dersini almış biri olarak sölüyorum kulağımı herşeye tıkadım tedbirimi aldım ve gerisini Allaha bıraktım için rahat mı dersen değil elbette endişelerim ve korkularım oluyo Rabbim korktuklarımızla sınamasın ama olacak olan varsa oluyo sen içini ferah tut...Daralınca ne bilim korktuğunda falan bebeğinle geçireceğin o muhteşem günlerin hayalini kur, rahatlamaya çalış... Ağlamak mı yasak :)sadece mutluluktan olabilir :):)

Canım başın sağolsun Rabbim bu bebişine sağlık ve uzun ömür nasip eder imnşallah

Saol canım aydınlattın beni resmen:)

tşk ederim cnm:)
tabi herkes ne almalı kendi bilir,benm ilk dikkatimi çeken alınan şeylerin ismi olmuştu.
eskilere gidersek şimdikiler çok ama çok şanslı bnm k,valde hep anlatır nasılda içinde kalmış yapamadıkları.
hem hayvan bakmış,hem bebek büyütmüş hmde büyüklerle kalmışlar hep anlatır eskiye gidincede ağlarçok çekmiş kaynanasından kendide yemin etmiş gelinlere karışmam diye...ölede yapar karışmaz.
cnm ben emzik felan almadım şimdilik pek kullanmayı düşünmüyom yani bebek olunca inşallah alışmaz.

Cok uzuldum kaybina, basin sagolsun Rabbim bu bebegine saglikli upuzun bir omur nasib etsin insallah. İcimizi rahat tutnak konusunda soyledikkerine ise tamamen katiliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Kizlar kac saattir yattim, bogazimda alevler yaniyor. Don don uyuyamadim. Kalktim gaviscon ictim yan odaya yattim. Esimi de uyutmayacagim cunku, yarin calisiyor. Geell uyku geeelll

Iyi geceler kızlar , saat 1 den beri uyandım ayaklarım ellerim kalınıyor, aslında cuma günü elimde ve ayaklarımda kaşıntı başladı ama sabundan, duş jelindendir deyip içimi rahatlattım. Bugün dayanılmaz bir hal aldı , Dr. Gittik eşimle kan testi yaptık kanımın pıhtılaşma derecesinde düşüş var gibi görünüyor , büyük abdestiminde rengi çok açık.pzattesi doktorumu ararım dedim ama gece birde deli gibi kaşınarak uyandım, internette araştırdım el ve ayaklarda kaşıntı safra ve karaciğerden kaynaklı kolestazı diye bir hastalıktan olabiliyormuş. Bu saat oldu ben kaşınıyorum , eşimde uyandı çaresiz bana bakıyor. Sabah olsun istiyorum biran önce ne oluyor bana ((( bebeğim etkilenmiyordur inşallah, dua edin bana (((

Canim arkadasim hamilelik kasintisi diye birseyden bahsetmisti. Dogurunca gecmis. İnsallah ciddi birsey dgildir de boyle birseydir. Drunla gorusmeyi ihmal etme. Gecmis olsun.

Gecmis olsun canim ya umarim onemli bisey degildir

Günaydın ;

şafak 69 kızıma kavuşmama az kaldı

hamilelik hormonları bende tavan yapmış durumda saçma sapan şeylere takılıyorum
sizde de var mı böyle bir durum :26::26:

Günaydın ;

evet canım hergün ağlayacak bişey buluyorum.eşime sarıyorum anneme sarıyorum.ama kimse de hamile hassas nazlı falan demiyo.işe yaramıyo yani.aksine onlar bana naz yapıyo.napalım biz de şanssız hamileymişiz.hatta her işimi de kendim yapıyorum yemek ev temizliği alışveriş vs vs.hatta kimi zaman doktor kontrolleri bile.

Günaydın ;

olmaz mııııı geçen gün olmayan eski kıyafetlerime baktım ağladım, niye bu kadar abur cubur yiyip kilo aldım diye kendime kızdım ağladım, eşim niye ağlıyosun diye sorduğunda niye ben demeden beni anlamıyosun diye ağladım :97: yani şu aralar bayaa bi gelgitler yaşıyorum hormonlardandır heralde dimi :44:

1 haftadır evdeyim.erkenden kalkıyorum uyuyamıyorum.sabah programlarını açıyorum .hep sağlık haberleri,felaket haberleri.içim şişti.en iyisi izlemeyip kafayı çok yormamak.

birkaç gün önce 5 yaşındaki kızımın ensesinde iki tane beze farkettim.sabah hemen dra götürdüm ama o gece ne uyuyabildim ne birşey yiyebildim.stresten karnım sertleşti.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.çok şükür ki dr önemli birşey değil boğaz iltihabından dolayı lenf bezleri şişmiş ,geçer dedi.adam beni rahatlatmaya çalışıyor ama ben kendimi o kadar kasmışımki drun karşında ağlamaya başladım.bir türlü kendimi susturamadım.haftaya kontrole nasıl gidicem, hiç bilmiyorum.dr la yeniden karşılaşmak hiç istemiyorum:44:

tek olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
bende haftasonu kayınvalideme taktım ağladım sonra eşim kızımı sevmiyor diye ağladım.
bide kızımı özledim yeter artık diye de ağladım.
her dakika ağlamak için sebeplerim var yani. inşallah kısa sürede geçer. yoksa eşimin hali harap

Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın

başın sağolsun

Başınsağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…