ii akşamlar canım benimde aynı durum başıma geldi bi gün hızlı bi gün yavaş yok sert vuruodu güçsüzleşti bişeymi var psikopat gibi hareketlerini saymaya başladım doktorum rahatlattı saolsun bence sende takmamaya çalış önemli olan 2 saatte 10 kez hareket ediyo mu ki ediyo demişsin rahatlat içini biraz hem sen böle streste olunca bebeğinde hisseder üzülür annesi :) :)
ya deli olcam hareket etmesin hemen başlıyorum ağlamaya hayırlısıyla zamanında olsunlar inşallah..
yani içtenlikle sölüyorum bak bu benim 2 gebeliğim ilk gebeliğimi 30+5 de erken doğumla yaptım ve bebeğimi kaybettim o hamileliğim boyunca herşeye ağladım üzüldüm sıkıntı stres ayy şöle oldu böle oldu şöyle olcak şimdi ayy ona öyle demişler ya banada derlerse daha ne diyeyim tahmin et gerisini tabi herşey nasip kısmet ömrü yokmuş yavrumun... ama bu gebeliğimde dersini almış biri olarak sölüyorum kulağımı herşeye tıkadım tedbirimi aldım ve gerisini Allaha bıraktım için rahat mı dersen değil elbette endişelerim ve korkularım oluyo Rabbim korktuklarımızla sınamasın ama olacak olan varsa oluyo sen içini ferah tut...Daralınca ne bilim korktuğunda falan bebeğinle geçireceğin o muhteşem günlerin hayalini kur, rahatlamaya çalış... Ağlamak mı yasak :)sadece mutluluktan olabilir :):)
Saol canım aydınlattın beni resmen:)Slm kızlar ameliyatla ilgili konuşulmuş bugün ben daha yeni okudum yazdıklarınızı bir arkadaşımızın başına hoş olmayan bi olay gelmiş çok üzüldüm ben hem bir sağlıkçı hemde daha önce ameliyat geçirmiş bi insan olarak sölüyorum içiniz rahat olsun öyle insanlar binde birde olsa insanın karşısına çıkıyo malesef Ama genelde bakmamak için sırf bayan hastalar rahatsı olmasın diye çok çok özen gösterenler de tanıyorum böyle söleyince sakın yanlış anlamayın sağlıkçıyım diye toz kondurmuyor falan değilim Ne gördüysem yaşadıysam samimiyetle onu paylaşıyorum sizlerle Sezeryan olacaklar için sölüyorum üstümüzdeki önlüğü çıkartmadan yeşilleri seriyolar zaten. Sonra onu alttan alıyolar masadan sedyeye alınırkende üstümüzdeki yeşillerle alınıyo... Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...
Uyku emziği neymiş ne özelliği var acep?kızlar bıberon ya da emzık ne marka aldınız yazar mısınız? ya da alacaksınız?
ben chıcco step up 1 bıberon....
emzık nuk sılıkon
nuk kaucuk
nuk uyku emzıgı alacam
hoş geldin canım aramıza
topiğin en kuruntulusu en telaşlısı enn korkağı benim galiba
marka konusuna takılma herkesin durumu neye müsaitse onu alır herkes bişeylere heves ediyo ama elde olmayınca da zorlamaya gerek yok ben wee alçaktım hepsini eşim dr browns aldı oda gaz yapmasın sorun olmasın dıe benim de herseyim marka değiltakıntım yok yani bebişlerimiz sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil.. annelerimizin durumu yokmuş elinde ne para varsa onla almışlar misal bez annem bana hep diyo kumaştan 5 tane bezim varmış yıkayıp kurutup onu kullanmış biz nasıl büyüdük
Cok uzuldum kaybina, basin sagolsunyani içtenlikle sölüyorum bak bu benim 2 gebeliğim ilk gebeliğimi 30+5 de erken doğumla yaptım ve bebeğimi kaybettim o hamileliğim boyunca herşeye ağladım üzüldüm sıkıntı stres ayy şöle oldu böle oldu şöyle olcak şimdi ayy ona öyle demişler ya banada derlerse daha ne diyeyim tahmin et gerisini tabi herşey nasip kısmet ömrü yokmuş yavrumun... ama bu gebeliğimde dersini almış biri olarak sölüyorum kulağımı herşeye tıkadım tedbirimi aldım ve gerisini Allaha bıraktım için rahat mı dersen değil elbette endişelerim ve korkularım oluyo Rabbim korktuklarımızla sınamasın ama olacak olan varsa oluyo sen içini ferah tut...Daralınca ne bilim korktuğunda falan bebeğinle geçireceğin o muhteşem günlerin hayalini kur, rahatlamaya çalış... Ağlamak mı yasak :)sadece mutluluktan olabilir :):)
Canim arkadasim hamilelik kasintisi diye birseyden bahsetmisti. Dogurunca gecmis. İnsallah ciddi birsey dgildir de boyle birseydir. Drunla gorusmeyi ihmal etme. Gecmis olsun.Iyi geceler kızlar , saat 1 den beri uyandım ayaklarım ellerim kalınıyor, aslında cuma günü elimde ve ayaklarımda kaşıntı başladı ama sabundan, duş jelindendir deyip içimi rahatlattım. Bugün dayanılmaz bir hal aldı , Dr. Gittik eşimle kan testi yaptık kanımın pıhtılaşma derecesinde düşüş var gibi görünüyor , büyük abdestiminde rengi çok açık.pzattesi doktorumu ararım dedim ama gece birde deli gibi kaşınarak uyandım, internette araştırdım el ve ayaklarda kaşıntı safra ve karaciğerden kaynaklı kolestazı diye bir hastalıktan olabiliyormuş. Bu saat oldu ben kaşınıyorum , eşimde uyandı çaresiz bana bakıyor. Sabah olsun istiyorum biran önce ne oluyor bana((( bebeğim etkilenmiyordur inşallah, dua edin bana (((
Gecmis olsun canim ya umarim onemli bisey degildirIyi geceler kızlar , saat 1 den beri uyandım ayaklarım ellerim kalınıyor, aslında cuma günü elimde ve ayaklarımda kaşıntı başladı ama sabundan, duş jelindendir deyip içimi rahatlattım. Bugün dayanılmaz bir hal aldı , Dr. Gittik eşimle kan testi yaptık kanımın pıhtılaşma derecesinde düşüş var gibi görünüyor , büyük abdestiminde rengi çok açık.pzattesi doktorumu ararım dedim ama gece birde deli gibi kaşınarak uyandım, internette araştırdım el ve ayaklarda kaşıntı safra ve karaciğerden kaynaklı kolestazı diye bir hastalıktan olabiliyormuş. Bu saat oldu ben kaşınıyorum , eşimde uyandı çaresiz bana bakıyor. Sabah olsun istiyorum biran önce ne oluyor bana((( bebeğim etkilenmiyordur inşallah, dua edin bana (((
Günaydın ;
şafak 69 kızıma kavuşmama az kaldı
hamilelik hormonları bende tavan yapmış durumda saçma sapan şeylere takılıyorum
sizde de var mı böyle bir durum :26::26:
Günaydın ;
şafak 69 kızıma kavuşmama az kaldı
hamilelik hormonları bende tavan yapmış durumda saçma sapan şeylere takılıyorum
sizde de var mı böyle bir durum :26::26:
evet canım hergün ağlayacak bişey buluyorum.eşime sarıyorum anneme sarıyorum.ama kimse de hamile hassas nazlı falan demiyo.işe yaramıyo yani.aksine onlar bana naz yapıyo.napalım biz de şanssız hamileymişiz.hatta her işimi de kendim yapıyorum yemek ev temizliği alışveriş vs vs.hatta kimi zaman doktor kontrolleri bile.
olmaz mıııııgeçen gün olmayan eski kıyafetlerime baktım ağladım, niye bu kadar abur cubur yiyip kilo aldım diye kendime kızdım ağladım, eşim niye ağlıyosun diye sorduğunda niye ben demeden beni anlamıyosun diye ağladım :97: yani şu aralar bayaa bi gelgitler yaşıyorum hormonlardandır heralde dimi :44:
olmaz mıııııgeçen gün olmayan eski kıyafetlerime baktım ağladım, niye bu kadar abur cubur yiyip kilo aldım diye kendime kızdım ağladım, eşim niye ağlıyosun diye sorduğunda niye ben demeden beni anlamıyosun diye ağladım :97: yani şu aralar bayaa bi gelgitler yaşıyorum hormonlardandır heralde dimi :44:
Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?