2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

başınız sağ olsun..Allah rahmet eylesin

Bende doktordan geliyorum kızlar genital bölgemde bi tane et benine 3-4 tane yanyyana benler çıkmıştı . Akşam biraz internete baktım tabi telaşlanmaya başladım kötü huylu bişi olurmu diye (Allah korusun) sabah erken den randevu alıp gittik doktor damar beni dedi arada çok kanıyabilir endişelenme dedi gebelik sona erdikten sonra alırız dedi . İçim nası rahatladı anlatamam çok şükür diye diye çıktık hastaneden . Rabbim hastaneye düşürmesin eksikde etmesin gerçekten!

Günaydın ;

şafak 69 kızıma kavuşmama az kaldı

hamilelik hormonları bende tavan yapmış durumda saçma sapan şeylere takılıyorum
sizde de var mı böyle bir durum :26::26:
ben varım
nerdeyse bütün haftasonu abuk sabuk şeylere ağladım durdum. cumaretsi annemdeydim, eşim ben yokken eve alışveriş yapmış, pazarlık filan almış. oturdum ona ağladım "evde bir sürü yiyecek vardı sen niye aldın bunlar çürüyecek" diye. sonra da buna ağladım diye ağladım
çoğu zaman sebebini bilmiyorum ama gözümden yaşlar kendiliğinden süzülüyor. ama öyle ki içimi çeke çeke ağlıyorum, karşıdaki de ağlıyor beni öyle görünce.
bir de ben çok abuk sabuk şylere gülmeye başladım, ama nasıl gülmek, bebeğim kasılıyor, sıkışıyor artık ben gülerken, karnım acıyor.. dün o kadar güldüm ki nasıl olduğunu anlamadım, biraz altıma kaçırdım, tutamadım. halbuki sıkışık da değildim

başın sağolsun canım, allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.

Çok geçmiş olsun tatlım kızının iyi olmasına çok sevindim . Doktoruda tekrar görsen nolur hem hamile hem annesin endişenmen kadar doğal bişe varmı boşveer o nelerini görüyodur kimbilir!

o gülme bende de var gülüyorum sonra artık gülmekten canım acıyor ona ağlıyorum
Allahım ne oluyr bize böyle ya

Çok geçmiş olsun tatlım kızının iyi olmasına çok sevindim . Doktoruda tekrar görsen nolur hem hamile hem annesin endişenmen kadar doğal bişe varmı boşveer o nelerini görüyodur kimbilir!

sağolasın canım. haklısın sanırım.eşim madem önemli birşey yok dedi ne diye ağlıyorsun anlaymıyorum seni diyor.neyse ben de onun duygusuzluğunu anlayamıyorum.

sağolasın canım. haklısın sanırım.eşim madem önemli birşey yok dedi ne diye ağlıyorsun anlaymıyorum seni diyor.neyse ben de onun duygusuzluğunu anlayamıyorum.

Yapıları öyle anlıyamayız! benimkide öyle bebiş de üzülüyo yasak diyo doya doya ağlatmıyo bile kalıyom öye hevesim kursağımda :))

Bilmiyordum canim doktoru iyi dinlememisim kendm olcmem diye. Sagolasin sonradan olctugum kadariyla düşük çıkti hep 1.saat sonrasi. Buna dayanarak sekerli yemeye basladm yine ama yanlis mi yapıyorum bilmiyorum

çok geçmiş olsun benim de bacağğımda kasık altırda var. dr.um şöyle bi bakıp siğil dedi ama açıklama yapmadı. eve gelince araştırdım çok korktum yeni randevumda sorcam bakalım

Son düzenleme:

canım benim başın sağolsun Allah rahmet eylesin. seni duyunca şimdi ne kadar şükürsüzmüşüz dedim. söylediğin gibi Rabbim başka acılar yaşatmasın inş. söylemesi kolay ama yavrunla acısını unutursun inş

ah ne diyim sana. ben de eşin sana sürpriz yapmış ne güzel alışveriş işlerini halletmiş ya mutluluktan ağladın sanıyorum

çok geçmiş olsun benim de bacağğımda kasık altırda var. dr.um şöyle bi bakıp siğil dedi ama açıklama yapmadı. eve gelince araştırdım çok korktum yeni randevumda sorcam bakalım
Sor canım hiç unutma sor . Bende doktoruma endişelendim hiç bekliyemeden geldim dedim iyi yapmışsın dedi erken teşhis hayat kurtarır ihmal etmememiz lazım hiç bişeyi!

merhba hanımlar nasılsınız. ben 32 raporumu aldım bugün muayenede oldum.32+0 da oğlum 1900 gr olmuş başı aşağıda normal pozisyonda.37. haftada çatı muayenesi yapacakmış doktorum. bebeğin kilosu normal için uygun sen az kilo aldın buda iyi. eğer çatı nın da şartları normalse inşallah normal bi doğum olur dedi.cep telefonunu verdi. bi sıkıntı olduğunda kan görme durumunda suyun geldiğinde bişi sormak istediğinde ara beni dedi.hayırlısı bakalım şatlarımız böyle giderse normal doğuma uygun inşallah. bebeğim dönmez inşallah

canım geçmiş olsun. inşallah önemli bişey değildir. doktordan gelince bize de haber ver. merak ediyoruz. dualarım seninle.

Hadi gözün aydın normal istiyodun sende dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…