başın sağolsun
Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
ben varımGünaydın ;
şafak 69 kızıma kavuşmama az kaldı
hamilelik hormonları bende tavan yapmış durumda saçma sapan şeylere takılıyorum
sizde de var mı böyle bir durum :26::26:
başın sağolsun canım, allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
Çok geçmiş olsun tatlım kızının iyi olmasına çok sevindim . Doktoruda tekrar görsen nolur hem hamile hem annesin endişenmen kadar doğal bişe varmı boşveer o nelerini görüyodur kimbilir!1 haftadır evdeyim.erkenden kalkıyorum uyuyamıyorum.sabah programlarını açıyorum .hep sağlık haberleri,felaket haberleri.içim şişti.en iyisi izlemeyip kafayı çok yormamak.
birkaç gün önce 5 yaşındaki kızımın ensesinde iki tane beze farkettim.sabah hemen dra götürdüm ama o gece ne uyuyabildim ne birşey yiyebildim.stresten karnım sertleşti.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.çok şükür ki dr önemli birşey değil boğaz iltihabından dolayı lenf bezleri şişmiş ,geçer dedi.adam beni rahatlatmaya çalışıyor ama ben kendimi o kadar kasmışımki drun karşında ağlamaya başladım.bir türlü kendimi susturamadım.haftaya kontrole nasıl gidicem, hiç bilmiyorum.dr la yeniden karşılaşmak hiç istemiyorum:44:
ben varım
nerdeyse bütün haftasonu abuk sabuk şeylere ağladım durdum. cumaretsi annemdeydim, eşim ben yokken eve alışveriş yapmış, pazarlık filan almış. oturdum ona ağladım "evde bir sürü yiyecek vardı sen niye aldın bunlar çürüyecek" diye.sonra da buna ağladım diye ağladım
çoğu zaman sebebini bilmiyorum ama gözümden yaşlar kendiliğinden süzülüyor. ama öyle ki içimi çeke çeke ağlıyorum, karşıdaki de ağlıyor beni öyle görünce.
bir de ben çok abuk sabuk şylere gülmeye başladım, ama nasıl gülmek, bebeğim kasılıyor, sıkışıyor artık ben gülerken, karnım acıyor.. dün o kadar güldüm ki nasıl olduğunu anlamadım, biraz altıma kaçırdım, tutamadım. halbuki sıkışık da değildim
ben varım
nerdeyse bütün haftasonu abuk sabuk şeylere ağladım durdum. cumaretsi annemdeydim, eşim ben yokken eve alışveriş yapmış, pazarlık filan almış. oturdum ona ağladım "evde bir sürü yiyecek vardı sen niye aldın bunlar çürüyecek" diye.sonra da buna ağladım diye ağladım
çoğu zaman sebebini bilmiyorum ama gözümden yaşlar kendiliğinden süzülüyor. ama öyle ki içimi çeke çeke ağlıyorum, karşıdaki de ağlıyor beni öyle görünce.
bir de ben çok abuk sabuk şylere gülmeye başladım, ama nasıl gülmek, bebeğim kasılıyor, sıkışıyor artık ben gülerken, karnım acıyor.. dün o kadar güldüm ki nasıl olduğunu anlamadım, biraz altıma kaçırdım, tutamadım. halbuki sıkışık da değildim
Canım senin hormonlar biraz fazla aktif sanki bu kadar ağlamak yasaak ! Aman banada kırılma şimdi :)) bebişimiz üzülüyo ama bunlar çürüycek diye ağlanırmı hiç . Baktın ağlıcan güzel şeyler düşünmeye çalış azcık ok! Banada bak bende dün akşam ağladım hıçkıra hıçkıra kansermiyim diye hocanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı :))
Çok geçmiş olsun tatlım kızının iyi olmasına çok sevindim . Doktoruda tekrar görsen nolur hem hamile hem annesin endişenmen kadar doğal bişe varmı boşveer o nelerini görüyodur kimbilir!
sağolasın canım. haklısın sanırım.eşim madem önemli birşey yok dedi ne diye ağlıyorsun anlaymıyorum seni diyor.neyse ben de onun duygusuzluğunu anlayamıyorum.
canım yok sana kırılmam, doğru söylüyorsun salgıladığımız hormonlar direk bebeğe geçiyor.ben varım
Canım senin hormonlar biraz fazla aktif sanki bu kadar ağlamak yasaak ! Aman banada kırılma şimdi :)) bebişimiz üzülüyo ama bunlar çürüycek diye ağlanırmı hiç . Baktın ağlıcan güzel şeyler düşünmeye çalış azcık ok! Banada bak bende dün akşam ağladım hıçkıra hıçkıra kansermiyim diye hocanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı :))
ağladığım kadar da gülüyorum neyse ki, dengeliyorum
bi de "niye ağlıyorsun" sorusu yok mu beni çıldırtıyorYapıları öyle anlıyamayız! benimkide öyle bebiş de üzülüyo yasak diyo doya doya ağlatmıyo bile kalıyom öye hevesim kursağımda :))daha fazla ağlıyorum "billlmiyoruuuumm ki" diye diye ay çocuk gibi yaa
Açlık 90-95 i geçmemeli. Tokluktada doktorum normal diyabetlilerde 2. Saate bakılır hamilelerde 1. Saate bakılır demişti o yüzden 2. Saat değerini bilmiyorum. 1. Saat 135-140 ı geçmemeli. Benim diyete uyuyosam genelde 1. Saat tokluk 110 çıkıyor
Bende doktordan geliyorum kızlar genital bölgemde bi tane et benine 3-4 tane yanyyana benler çıkmıştı . Akşam biraz internete baktım tabi telaşlanmaya başladım kötü huylu bişi olurmu diye (Allah korusun) sabah erken den randevu alıp gittik doktor damar beni dedi arada çok kanıyabilir endişelenme dedi gebelik sona erdikten sonra alırız dedi . İçim nası rahatladı anlatamam çok şükür diye diye çıktık hastaneden . Rabbim hastaneye düşürmesin eksikde etmesin gerçekten!
Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
ben varım
bir de ben çok abuk sabuk şylere gülmeye başladım, ama nasıl gülmek, bebeğim kasılıyor, sıkışıyor artık ben gülerken, karnım acıyor.. dün o kadar güldüm ki nasıl olduğunu anlamadım, biraz altıma kaçırdım, tutamadım. halbuki sıkışık da değildim.
Sor canım hiç unutma sor . Bende doktoruma endişelendim hiç bekliyemeden geldim dedim iyi yapmışsın dedi erken teşhis hayat kurtarır ihmal etmememiz lazım hiç bişeyi!çok geçmiş olsun benim de bacağğımda kasık altırda var. dr.um şöyle bi bakıp siğil dedi ama açıklama yapmadı. eve gelince araştırdım çok korktum yeni randevumda sorcam bakalım
Iyi geceler kızlar , saat 1 den beri uyandım ayaklarım ellerim kalınıyor, aslında cuma günü elimde ve ayaklarımda kaşıntı başladı ama sabundan, duş jelindendir deyip içimi rahatlattım. Bugün dayanılmaz bir hal aldı , Dr. Gittik eşimle kan testi yaptık kanımın pıhtılaşma derecesinde düşüş var gibi görünüyor , büyük abdestiminde rengi çok açık.pzattesi doktorumu ararım dedim ama gece birde deli gibi kaşınarak uyandım, internette araştırdım el ve ayaklarda kaşıntı safra ve karaciğerden kaynaklı kolestazı diye bir hastalıktan olabiliyormuş. Bu saat oldu ben kaşınıyorum , eşimde uyandı çaresiz bana bakıyor. Sabah olsun istiyorum biran önce ne oluyor bana((( bebeğim etkilenmiyordur inşallah, dua edin bana (((
Hadi gözün aydın normal istiyodun sende dimi?merhba hanımlar nasılsınız. ben 32 raporumu aldım bugün muayenede oldum.32+0 da oğlum 1900 gr olmuş başı aşağıda normal pozisyonda.37. haftada çatı muayenesi yapacakmış doktorum. bebeğin kilosu normal için uygun sen az kilo aldın buda iyi. eğer çatı nın da şartları normalse inşallah normal bi doğum olur dedi.cep telefonunu verdi. bi sıkıntı olduğunda kan görme durumunda suyun geldiğinde bişi sormak istediğinde ara beni dedi.hayırlısı bakalım şatlarımız böyle giderse normal doğuma uygun inşallah. bebeğim dönmez inşallah
Hadi gözün aydın normal istiyodun sende dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?