2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Amin sağol canım

Alışmak gerekiyor mecburen, hayat evlatlarım için devam etmek zorunda kolay değil ama imkansızda değil.

Zor bir imtihan olmuş, Allah seni ve sevdiklerini beterinden korusun
Başın sağolsun canım, Rabbim sizlere uzun ve hayırlı ömür versin...

başın sağolsun canım RABBİM aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah herkes meleğini sağlıcakla kucağına alsın..
sende haklısın takmamak lazım ama olmuyo.. hakkımız da hayırlısı inşallah..

ahh o hormonlar ahh
bebek hareket etmez ağla, tv de biri ölür ağla, eşin bişey der alınırsın ağla, senle ilgilenmez ağla

bugün kontrolümüz vardı teyzeleri, kızım 1815 gram, boyu 43 cm olmuş. ben 2 kilo vermişim ama kızımı beslemişim maşallah
nst ye girdik kızım sinir oldu vurdu durdu yüzünü yine göstermedi cadı renkliyle bakacaktık totosunu layık gördü bize :) 31+1 deyiz biz.

Kızlar herkese günaydın bize gün yeni aydı, kızımla uyumaktan şiştik sabah babayı doyurduk işe yolladık, tabi o arada kendi kahvaltımızı da aradan çıkardık geri yattık, kimse de aramamış sormamış daha şimdi kalkıyorum, çok mu uykucu olduk ne
Bütün yazdıklarınızı okudum, öyle herşeye ağlamayın bebişlerinizi üzmeyin, ama şimdi siz niye bu kadar çok ağlıyosunuz diye ağlarsam da şaşmayın, hormonlar hepimizde dengesiz malum
Çok güzel rüyalar gördüm, doğum için hastaneye yatmışım, heryerde pembe pembe çarşaflar, doğum yapmış mutlu anneler vardı çok güzeldi

Merhaba kızlar,hepimizi bi ağlamak bi alınganlık tutmuş
Allah sonumuzu hayretsin neyse dayanın az kaldı
Ben de herşeyi kafaya takar oldum bi de son zamanlara geliyoruz ya biraz da panik oldum açıkçası.
çok uykusuzum geceleri sürekli tuvalete gidiyorum ayrıca yatakta her dönüşüm sıkıntı :26:
işyerinde son 1 haftam,3 aralıkta son kez çalışıyorum.bakalım evde nasıl geçicek zaman
cumartesi doktora gittik oğlan çok şükür iyi ağzını hiç kapatmıyo ellerini kemiriyo
baş aşağı dönmüş şimdilik,2700 gr olmuşuz doktor tatlıyı yasakladı,zaten hep ekşi yiyorum salata yiyorum
şekerim olmadığı halde neden fazla aldığını anlamadık sanırım süt ve ayranı azaltmak lazım
bi de makarna tabi

kız sizi gidi uykucu hatunlar
analı kızlı uykucular sizi valla iyi yapmışsınız keşke bende yapabilsem neyse az kaldı iznime
rüyan hayırlara çıksın canım artık doğum rüyaları başladı,rabbim bi nefeste kavuştursun hepimizi inşallaaaah

Ben de tam seni soracaktım, iyi olmanıza sevindim, ilk bebiş senin bebişin ya merakta bırakma bizi...

Gece uyudum, üçte uyandım, kızım su istedi... Altı buçuğa kadar uyku yok...normalde de hiç uyku problemi yaşamayan birisiyim çok zor geldi bu durum, umarım devam etmez.... Sonra sekizde kalkmıştım, işe gittim geldim,,,

Kızımın doğum günüydü dün, kreşte kutlayacağız onun yanına gideceğim, ve akşam tekrar iş...

Ben de begün yorgunluktan ağlayacağım herhalde....

Son düzenleme:

Benim izne çok var canım ya senden sonra tam 1 ay çalışcam ben yoruluyorum çalışırken, bi de fazla ağırlaşmadım daha ondan rahat uyuyorum şimdilik çok şükür, 1 ay sonra ne olur bilemem :44:
Senin kuzun da kocaman olmuş maşallah doğumun da normal gözüküyor heralde gözün aydın, darısı başıma canım

Canım arada benim de oluyo öyle 3 te 4 te uyuyup sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum çok zor oluyo gerçekten, Allah sabır versin bugün sana uykusuzluk zor, inşallah devam etmez geçici bişeydir. Son zamanlarda daha çok olacak heralde bu uykusuz geceler, izne çıkabilsek de günün her saati uyuyabileceğimiz zamanlar gelse :)

Başın saolsun canım Allah sana ve ailene sabır versin...

Canım başın sağolsun Rabbim bu bebişine sağlık ve uzun ömür nasip eder imnşallah

Cok uzuldum kaybina, basin sagolsun Rabbim bu bebegine saglikli upuzun bir omur nasib etsin insallah. İcimizi rahat tutnak konusunda soyledikkerine ise tamamen katiliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Hepinizden Allah razı olsun.. Herkesin evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alacağı ve buradan güzel haberlerini paylaşacağı o günler tez zamanda hayırlısıyla gelir inşallah... Rabbim meleklerimizi ve bizi görünen görünmeyen tüm kötülüklerden korusun...

çok geçmiş olsun canım... önemli bişey olmadığına sevindim Allah acil şifalar versin...

geçmiş olsun canım 2 hafta önce bendede benzer bi durum oldu o nasıl kaşınmaydı Allah kimseye vermesin bende doktorumu aradım cildiyeye görünmemi söledi önce ama neyseki gerek kalmadan kendiliğinden geçti Geçen tv programında seyretmiştim olabiliyomuş bazen gebelerde ama sen yinede ihmal etme inşallah kötü bişey yoktur iyi haberlerini bekliyorum...

Mutlu sağlıklı yaşlar onun olsun

Merhabalar,Allah öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin....ben de aralık annesiyim inşallah beklemedeyim...
Eğer becerebildiysem ekteki resimler benim lohusa şerbeti kadehlerime ve bebek şeker notluklarıma ait,bunları yapıyoruz eltilerimle,ilgilenen olursa mesaj atabilirsiniz,fikriniz olsun diye ekledim herkese sağlıklı günler diliyorum bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…