ben varım
nerdeyse bütün haftasonu abuk sabuk şeylere ağladım durdum. cumaretsi annemdeydim, eşim ben yokken eve alışveriş yapmış, pazarlık filan almış. oturdum ona ağladım "evde bir sürü yiyecek vardı sen niye aldın bunlar çürüyecek" diye.sonra da buna ağladım diye ağladım
çoğu zaman sebebini bilmiyorum ama gözümden yaşlar kendiliğinden süzülüyor. ama öyle ki içimi çeke çeke ağlıyorum, karşıdaki de ağlıyor beni öyle görünce.
bir de ben çok abuk sabuk şylere gülmeye başladım, ama nasıl gülmek, bebeğim kasılıyor, sıkışıyor artık ben gülerken, karnım acıyor.. dün o kadar güldüm ki nasıl olduğunu anlamadım, biraz altıma kaçırdım, tutamadım. halbuki sıkışık da değildim
başın sağolsun canım, allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.
canım benim başın sağolsun Allah rahmet eylesin. seni duyunca şimdi ne kadar şükürsüzmüşüz dedim. söylediğin gibi Rabbim başka acılar yaşatmasın inş. söylemesi kolay ama yavrunla acısını unutursun inş
Zor bir imtihan olmuş, Allah seni ve sevdiklerini beterinden korusunAh bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
yani içtenlikle sölüyorum bak bu benim 2 gebeliğim ilk gebeliğimi 30+5 de erken doğumla yaptım ve bebeğimi kaybettim o hamileliğim boyunca herşeye ağladım üzüldüm sıkıntı stres ayy şöle oldu böle oldu şöyle olcak şimdi ayy ona öyle demişler ya banada derlerse daha ne diyeyim tahmin et gerisini tabi herşey nasip kısmet ömrü yokmuş yavrumun... ama bu gebeliğimde dersini almış biri olarak sölüyorum kulağımı herşeye tıkadım tedbirimi aldım ve gerisini Allaha bıraktım için rahat mı dersen değil elbette endişelerim ve korkularım oluyo Rabbim korktuklarımızla sınamasın ama olacak olan varsa oluyo sen içini ferah tut...Daralınca ne bilim korktuğunda falan bebeğinle geçireceğin o muhteşem günlerin hayalini kur, rahatlamaya çalış... Ağlamak mı yasak :)sadece mutluluktan olabilir :):)
Kızlar herkese günaydınbize gün yeni aydı, kızımla uyumaktan şiştik sabah babayı doyurduk işe yolladık, tabi o arada kendi kahvaltımızı da aradan çıkardık geri yattık, kimse de aramamış sormamış daha şimdi kalkıyorum, çok mu uykucu olduk ne
Bütün yazdıklarınızı okudum, öyle herşeye ağlamayın bebişlerinizi üzmeyin, ama şimdi siz niye bu kadar çok ağlıyosunuz diye ağlarsam da şaşmayın, hormonlar hepimizde dengesiz malum
Çok güzel rüyalar gördüm, doğum için hastaneye yatmışım, heryerde pembe pembe çarşaflar, doğum yapmış mutlu anneler vardı çok güzeldi
Merhaba kızlar,hepimizi bi ağlamak bi alınganlık tutmuş
Allah sonumuzu hayretsin neyse dayanın az kaldı
Ben de herşeyi kafaya takar oldum bi de son zamanlara geliyoruz ya biraz da panik oldum açıkçası.
çok uykusuzum geceleri sürekli tuvalete gidiyorum ayrıca yatakta her dönüşüm sıkıntı :26:
işyerinde son 1 haftam,3 aralıkta son kez çalışıyorum.bakalım evde nasıl geçicek zaman
cumartesi doktora gittik oğlan çok şükür iyi ağzını hiç kapatmıyo ellerini kemiriyo
baş aşağı dönmüş şimdilik,2700 gr olmuşuzdoktor tatlıyı yasakladı,zaten hep ekşi yiyorum salata yiyorum
şekerim olmadığı halde neden fazla aldığını anlamadık sanırım süt ve ayranı azaltmak lazım
bi de makarna tabi
bugün kontrolümüz vardı teyzeleri, kızım 1815 gram, boyu 43 cm olmuş. ben 2 kilo vermişim ama kızımı beslemişim maşallah
nst ye girdik kızım sinir oldu vurdu durduyüzünü yine göstermedi cadı renkliyle bakacaktık totosunu layık gördü bize :) 31+1 deyiz biz.
kız sizi gidi uykucu hatunlar
analı kızlı uykucular sizivalla iyi yapmışsınız keşke bende yapabilsem neyse az kaldı iznime
rüyan hayırlara çıksın canım artık doğum rüyaları başladı,rabbim bi nefeste kavuştursun hepimizi inşallaaaah
Gece uyudum, üçte uyandım, kızım su istedi... Altı buçuğa kadar uyku yok...normalde de hiç uyku problemi yaşamayan birisiyim çok zor geldi bu durum, umarım devam etmez.... Sonra sekizde kalkmıştım, işe gittim geldim,,,
Kızımın doğum günüydü dün, kreşte kutlayacağız onun yanına gideceğim, ve akşam tekrar iş...
Ben de begün yorgunluktan ağlayacağım herhalde....
Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
Canım başın sağolsun Rabbim bu bebişine sağlık ve uzun ömür nasip eder imnşallah
Cok uzuldum kaybina, basin sagolsunRabbim bu bebegine saglikli upuzun bir omur nasib etsin insallah. İcimizi rahat tutnak konusunda soyledikkerine ise tamamen katiliyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
başın sağolsun canım RABBİM aynı acıyı tekrar yaşatmasın inşallah herkes meleğini sağlıcakla kucağına alsın..
sende haklısın takmamak lazım ama olmuyo.. hakkımız da hayırlısı inşallah..
Saol canım aydınlattın beni resmen:)
1 haftadır evdeyim.erkenden kalkıyorum uyuyamıyorum.sabah programlarını açıyorum .hep sağlık haberleri,felaket haberleri.içim şişti.en iyisi izlemeyip kafayı çok yormamak.
birkaç gün önce 5 yaşındaki kızımın ensesinde iki tane beze farkettim.sabah hemen dra götürdüm ama o gece ne uyuyabildim ne birşey yiyebildim.stresten karnım sertleşti.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.çok şükür ki dr önemli birşey değil boğaz iltihabından dolayı lenf bezleri şişmiş ,geçer dedi.adam beni rahatlatmaya çalışıyor ama ben kendimi o kadar kasmışımki drun karşında ağlamaya başladım.bir türlü kendimi susturamadım.haftaya kontrole nasıl gidicem, hiç bilmiyorum.dr la yeniden karşılaşmak hiç istemiyorum:44:
Iyi geceler kızlar , saat 1 den beri uyandım ayaklarım ellerim kalınıyor, aslında cuma günü elimde ve ayaklarımda kaşıntı başladı ama sabundan, duş jelindendir deyip içimi rahatlattım. Bugün dayanılmaz bir hal aldı , Dr. Gittik eşimle kan testi yaptık kanımın pıhtılaşma derecesinde düşüş var gibi görünüyor , büyük abdestiminde rengi çok açık.pzattesi doktorumu ararım dedim ama gece birde deli gibi kaşınarak uyandım, internette araştırdım el ve ayaklarda kaşıntı safra ve karaciğerden kaynaklı kolestazı diye bir hastalıktan olabiliyormuş. Bu saat oldu ben kaşınıyorum , eşimde uyandı çaresiz bana bakıyor. Sabah olsun istiyorum biran önce ne oluyor bana((( bebeğim etkilenmiyordur inşallah, dua edin bana (((
Gece uyudum, üçte uyandım, kızım su istedi... Altı buçuğa kadar uyku yok...normalde de hiç uyku problemi yaşamayan birisiyim çok zor geldi bu durum, umarım devam etmez.... Sonra sekizde kalkmıştım, işe gittim geldim,,,
Kızımın doğum günüydü dün, kreşte kutlayacağız onun yanına gideceğim, ve akşam tekrar iş...
Ben de begün yorgunluktan ağlayacağım herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?