Selam kızlar bugun kasıgım ve belıme aynı anda sankı bıcak saplandı adet sancısı gelır gıbı oldu bırden cok korktum yaa basına boyle bır sey gelen var mı??? off cantamı da daha hazırlamadım ben..bebısın kıyafetlerı de yıkanacak onumuzdekı hafta sonu yıkasam artık ama gelen gıden olunca bakıyor yaa ben hemen yıkayıp kaldırmak ıstıyordum(
tşk ederim cnm:)
tabi herkes ne almalı kendi bilir,benm ilk dikkatimi çeken alınan şeylerin ismi olmuştu.
eskilere gidersek şimdikiler çok ama çok şanslı bnm k,valde hep anlatır nasılda içinde kalmış yapamadıkları.
hem hayvan bakmış,hem bebek büyütmüş hmde büyüklerle kalmışlar hep anlatır eskiye gidincede ağlarçok çekmiş kaynanasından kendide yemin etmiş gelinlere karışmam diye...ölede yapar karışmaz.
cnm ben emzik felan almadım şimdilik pek kullanmayı düşünmüyom yani bebek olunca inşallah alışmaz.
evet canım hergün ağlayacak bişey buluyorum.eşime sarıyorum anneme sarıyorum.ama kimse de hamile hassas nazlı falan demiyo.işe yaramıyo yani.aksine onlar bana naz yapıyo.napalım biz de şanssız hamileymişiz.hatta her işimi de kendim yapıyorum yemek ev temizliği alışveriş vs vs.hatta kimi zaman doktor kontrolleri bile.
1 haftadır evdeyim.erkenden kalkıyorum uyuyamıyorum.sabah programlarını açıyorum .hep sağlık haberleri,felaket haberleri.içim şişti.en iyisi izlemeyip kafayı çok yormamak.
birkaç gün önce 5 yaşındaki kızımın ensesinde iki tane beze farkettim.sabah hemen dra götürdüm ama o gece ne uyuyabildim ne birşey yiyebildim.stresten karnım sertleşti.rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.çok şükür ki dr önemli birşey değil boğaz iltihabından dolayı lenf bezleri şişmiş ,geçer dedi.adam beni rahatlatmaya çalışıyor ama ben kendimi o kadar kasmışımki drun karşında ağlamaya başladım.bir türlü kendimi susturamadım.haftaya kontrole nasıl gidicem, hiç bilmiyorum.dr la yeniden karşılaşmak hiç istemiyorum:44:
Ah bu hormonlar, kızlar ya ben napıyım 5 haftalık hamileyken babamı akciğer kanserinden kaybettim, 10 gün içinde öğrendik hastane derken babacığım 10 günde eridi bitti, çok zor günler geçirdim, sürekli ağlıyordum, hala düşündükçe ağlıyorum, rabbim gerçek acılar yaşatmasın
Selam kızlar bugun kasıgım ve belıme aynı anda sankı bıcak saplandı adet sancısı gelır gıbı oldu bırden cok korktum yaa basına boyle bır sey gelen var mı??? off cantamı da daha hazırlamadım ben..bebısın kıyafetlerı de yıkanacak onumuzdekı hafta sonu yıkasam artık ama gelen gıden olunca bakıyor yaa ben hemen yıkayıp kaldırmak ıstıyordum(
Merhaba kızlar,hepimizi bi ağlamak bi alınganlık tutmuş
Allah sonumuzu hayretsin neyse dayanın az kaldı
Ben de herşeyi kafaya takar oldum bi de son zamanlara geliyoruz ya biraz da panik oldum açıkçası.
çok uykusuzum geceleri sürekli tuvalete gidiyorum ayrıca yatakta her dönüşüm sıkıntı :26:
işyerinde son 1 haftam,3 aralıkta son kez çalışıyorum.bakalım evde nasıl geçicek zaman
cumartesi doktora gittik oğlan çok şükür iyi ağzını hiç kapatmıyo ellerini kemiriyo
baş aşağı dönmüş şimdilik,2700 gr olmuşuzdoktor tatlıyı yasakladı,zaten hep ekşi yiyorum salata yiyorum
şekerim olmadığı halde neden fazla aldığını anlamadık sanırım süt ve ayranı azaltmak lazım
bi de makarna tabi
Merhaba kızlar,hepimizi bi ağlamak bi alınganlık tutmuş
Allah sonumuzu hayretsin neyse dayanın az kaldı
Ben de herşeyi kafaya takar oldum bi de son zamanlara geliyoruz ya biraz da panik oldum açıkçası.
çok uykusuzum geceleri sürekli tuvalete gidiyorum ayrıca yatakta her dönüşüm sıkıntı :26:
işyerinde son 1 haftam,3 aralıkta son kez çalışıyorum.bakalım evde nasıl geçicek zaman
cumartesi doktora gittik oğlan çok şükür iyi ağzını hiç kapatmıyo ellerini kemiriyo
baş aşağı dönmüş şimdilik,2700 gr olmuşuzdoktor tatlıyı yasakladı,zaten hep ekşi yiyorum salata yiyorum
şekerim olmadığı halde neden fazla aldığını anlamadık sanırım süt ve ayranı azaltmak lazım
bi de makarna tabi
kızlar cuma gunu kıymalı bır yemek yapmıstım artanı dolaba koydum 3 gundur dolaptaydı. sımdı ısıtıp yıyecez sorun olur mu??
Kızlar geçen burda biri yazmıştı oto koltuğunun içine destek minderleri satılıyor diye bugün e bebek e gittim aldım teşekkür ederim kimdi hatırlamıyorum.Çok iyi oldu bebişer içinde iki büklüm duruyolar süreklide battaniyeylebnasıl doldurucam diyodum.
Bu arada e bebekte ortopedik yataklar vardı park yatağın içine alıcaktım. Orda bi uzman vardı visko yatak aldım amambebek rahat etmez deyince ilk 6 ay bu ortopedikler kullanılmaz visko yada pamuk yatak olur dedi. Aldığınız gayet uygun dedi. Bende onun altına ince yün şilte yaptırıcam dedim gayet mantıklı olduğunu söyledi. Bilemiyorum artık son kararım yün şilte
Kızlar geçen burda biri yazmıştı oto koltuğunun içine destek minderleri satılıyor diye bugün e bebek e gittim aldım teşekkür ederim kimdi hatırlamıyorum.Çok iyi oldu bebişer içinde iki büklüm duruyolar süreklide battaniyeylebnasıl doldurucam diyodum.
ay ıyı olmus bende ılk baslar hep içine battanıye yada mınık yastık koyup ayarlıyodum kaça aldın bnde alsam yaaaa..
yatagıda bnde aynı dedıgın gıbı yaptım vısko yatagın altına yün yatak yanı şilte yaptım ıyı oldu...
canım ben de destek minderi almayı düşünüyordum. hangi markadan aldın ne kadara aldın? küçük bir yerde yaşıyorum bulamadım burda int.ten alacam ben de e-bebekten
Canım E bebekten aldım görüp almak istedim, markası sevi bebe 36 liraydı. E bebeğin İnternet sitesinde de var ama alırken açıklamalarına bakın içinde oto koltuğunun emniyet kemer yerlerini geçirmek için delikler var o şekilde alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?