2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar bugun kasıgım ve belıme aynı anda sankı bıcak saplandı adet sancısı gelır gıbı oldu bırden cok korktum yaa basına boyle bır sey gelen var mı??? off cantamı da daha hazırlamadım ben..bebısın kıyafetlerı de yıkanacak onumuzdekı hafta sonu yıkasam artık ama gelen gıden olunca bakıyor yaa ben hemen yıkayıp kaldırmak ıstıyordum(

Evet benim de su an sag kasigimda batma var.korkuyorum( 8 lere konu tekrari yaparken cok bagirdim kizdim hep ayakta kaldim .

Başın sağ olsun canım, inan ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sana güç versin.Allah geride kalanlara sağlık nasip etsin inşallah..Canım yaşadığın çok zor ateş düştüğü yeri yakar, düşünmesi bile acıyken senin hamileyken yaşaman ne kadar zor. Allah sabrını verir inşallah.Allah rahmet eylesin.

bir emzik bir biberon mutlaka bulundurmak lazım, ama ilk elden en kalitelisini almanın lüzumu yok bence, benim oğlum emziği de biberonu da hiç tutmadı, biberonu sütten kestiğim zaman kabul etti ancak. eğer ihtiyaç olursa gereken özelliklerde en iyisi alınabilir, ben damaklı basit bir emziğe deli para verdim ilk doğuma hazırlanırken, sonra emziği görümceme hediye ettim bebek arabasına mama sandalyesine 300er lira verirken ben o zaman 100er liraya bulmuştum internetten ve çok güzel ürünlerdi bebek arabasını eskittik 3 senedir tepesindeyiz çünkü ama mama sandalyesi hala sapasağlam. internet deryasında ne ararsan her fiyata mevcut iyi araştır eminin gönlüne göre çok uygun şeyler bulabilirsin

ben de aynıyım ama ben ağlamaktan çok sinirleniyorum, kızıyorum annem yanımda ama ben okuldayken oğlumun karını doyurmak dışında bir iğne kaldırmıyor yerinden, sessiz bir çıldırma halindeyim bakalım nasıl sabredeceğim

ben de aile hekiminin önünde ağlamıştım :) onlar unutur meraketme kim bilir günde kaç kişi görüyorlar.

allah sabır versin, mekanı cennet olsun, başın sağolsun...

kızlar cuma gunu kıymalı bır yemek yapmıstım artanı dolaba koydum 3 gundur dolaptaydı. sımdı ısıtıp yıyecez sorun olur mu??

demın mart annelerı topıgınden cıkarken merak ettım gırdım topıgınıze. ınanın cok ozendım sıze ne guzel son 1 1.5 ayınızdasınız. 1 ay sonra cogunuz alacak bebıslerını kucagına. zaman gecmıyor sankı bız hala 26. haftadayız
Allah hepınıze kolay ve saglıklı bı dogum nasıp etsın ınsallah. sız kurtulup bebeklerınızı kucagınıza aldıktan sonra unutmayın bıze de dua edın tazecık annenın duası kabul olurmus

aman bırak görsünler işte :) ne güzel şıkır şıkır hazırlanıyorsun evladına. onları kurutmak mesele hepsi bir saatte ütüleniyor yeter ki yıkansınlar ben halledeli bir ay oldu. kurutmalıkla kullanılmayan odana koy kimse görmeden kurutursun. bizde illa bakarlar zaten hani bebişe ne yaptınız diye :) ben çok severim bakmasını da göstermesini de

yıkada hazırla artık bende yıkandıktan sonra el kadar seyler ütülemekte ne var dıyodum ama bidik bidik uğrasmak çok zor oldu.. olsun bıtsın dıye hepsını bırden ütüledım bnm için zordu sırtım agrıdı ayakta..

Ayyy senin çok az kalmış, maşallah.. Duygularını alalım son 1 ay :))

bnde 34. haftadayım ama bnmde senın gıbı 1 ocakta olcak inşallah dogumum 39. haftada dogacak çok heyecanlı ve kaygılıyım...

Kızlar geçen burda biri yazmıştı oto koltuğunun içine destek minderleri satılıyor diye bugün e bebek e gittim aldım teşekkür ederim kimdi hatırlamıyorum.Çok iyi oldu bebişer içinde iki büklüm duruyolar süreklide battaniyeylebnasıl doldurucam diyodum.

Bu arada e bebekte ortopedik yataklar vardı park yatağın içine alıcaktım. Orda bi uzman vardı visko yatak aldım amambebek rahat etmez deyince ilk 6 ay bu ortopedikler kullanılmaz visko yada pamuk yatak olur dedi. Aldığınız gayet uygun dedi. Bende onun altına ince yün şilte yaptırıcam dedim gayet mantıklı olduğunu söyledi. Bilemiyorum artık son kararım yün şilte

kızlar cuma gunu kıymalı bır yemek yapmıstım artanı dolaba koydum 3 gundur dolaptaydı. sımdı ısıtıp yıyecez sorun olur mu??

Miden daha önceden alışıksa sorun olmaz bence, hiç ısıtılmadıysa tabi, öyle durumlarda kokusuna bakıyorum ısıtmadan ekşi gibi kokmuşsa kesinlikle yemiyorum, ama son karar senin.

ay ıyı olmus bende ılk baslar hep içine battanıye yada mınık yastık koyup ayarlıyodum kaça aldın bnde alsam yaaaa..
yatagıda bnde aynı dedıgın gıbı yaptım vısko yatagın altına yün yatak yanı şilte yaptım ıyı oldu...

az önce göbek deliğimin hemen yanında sanki bir şey ısırıyormuş gibi geldi. acaba böcek mi dedim açtım baktım hiç birşey yoktu. hatta açınca yine oldu. sanırsınız ki dişi çıktı kızımın o ısırıyor :18:

canım ben de destek minderi almayı düşünüyordum. hangi markadan aldın ne kadara aldın? küçük bir yerde yaşıyorum bulamadım burda int.ten alacam ben de e-bebekten

Canım 36 liraydı, bence kullanışlı bişey tabiki onu koyunca dümdüz yatak gibi olmuyor hafif eğim oluyo yine ama önceki haline göre çok iyi. Evet bende yün yatak yaptırıcam altına inşallah. Kaç cm olsun sence şöyle ince 3,4 cm yetermi

ya demek ki tek ben değilim bana da dün akşam 11 de oldu 1e kadar kıvrandım yatak da bugün de ev falan temizledim misafir gelcek bişiler hazırladım belim sanki kopuyo sol kasığım da ağrıyo ayağa kalkınca da beyimiz çok kasılıyo ben gibi olan var mı__

canım ben de destek minderi almayı düşünüyordum. hangi markadan aldın ne kadara aldın? küçük bir yerde yaşıyorum bulamadım burda int.ten alacam ben de e-bebekten

Canım E bebekten aldım görüp almak istedim, markası sevi bebe 36 liraydı. E bebeğin İnternet sitesinde de var ama alırken açıklamalarına bakın içinde oto koltuğunun emniyet kemer yerlerini geçirmek için delikler var o şekilde alın.

hımm anladım canım çok çok teşekkürler inceleyeyim ben de siteden. güle güle kullanın inşallah

anneler yine ben panik oldum da :26::26::26:
bugün temizlik falan yaptım misafir gelcek bişiler de hazırladım yruldum biraz sol kasığım çok kötü ağrıyo ve ayağa kalkınca da beyimiz kasılıyo normal mi? yorulunca sizde de oluyo mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…