Canım 36 liraydı, bence kullanışlı bişey tabiki onu koyunca dümdüz yatak gibi olmuyor hafif eğim oluyo yine ama önceki haline göre çok iyi. Evet bende yün yatak yaptırıcam altına inşallah. Kaç cm olsun sence şöyle ince 3,4 cm yetermi
Merhaba sevgili anne adayları;
Minik bebeğinizin aranıza katılmasına çok az kaldı...Mutlu günüze renk katacak birbirinden güzel kurabiyelerden hazırlayıp bebeğinize en güzel karşılamayı birlikte hazırlayalım...
Renkli telaşlarda 1 adet şeker kurabiyenin fiyatı sadece 2 TL dir. renkli.telaslar@gmail.com mesajınızı bırakın veya arayın 549 455 01 50 birlikte tasarlayalım...Mutlu günlerinizde şeker kurabiyeleriniz eksik olmasın! Eki Görüntüle 872900 Eki Görüntüle 872901 Eki Görüntüle 872902 Eki Görüntüle 872903 Eki Görüntüle 872904 Eki Görüntüle 872905 Eki Görüntüle 872906 Eki Görüntüle 872907 Eki Görüntüle 872908 Eki Görüntüle 872909 Eki Görüntüle 872910 Eki Görüntüle 872911 Eki Görüntüle 872912
https://www.facebook.com/renklitelaslarbalikesir
ya demek ki tek ben değilim bana da dün akşam 11 de oldu 1e kadar kıvrandım yatak da bugün de ev falan temizledim misafir gelcek bişiler hazırladım belim sanki kopuyo sol kasığım da ağrıyo ayağa kalkınca da beyimiz çok kasılıyo ben gibi olan var mı__
anneler yine ben panik oldum da :26::26::26:
bugün temizlik falan yaptım misafir gelcek bişiler de hazırladım yruldum biraz sol kasığım çok kötü ağrıyo ve ayağa kalkınca da beyimiz kasılıyo normal mi? yorulunca sizde de oluyo mu??
anneler yine ben panik oldum da :26::26::26:
bugün temizlik falan yaptım misafir gelcek bişiler de hazırladım yruldum biraz sol kasığım çok kötü ağrıyo ve ayağa kalkınca da beyimiz kasılıyo normal mi? yorulunca sizde de oluyo mu??
İyi akşamlar kızlar, yazdıklarınızı okudum. ben de dün çok fena depresyondaydım. keşke ağlayabilsem de geçse, kolay ağlayamam da ben. bütün gün yattım. akşam yine yattım. bu sabah mecbur kalktım işe gittim. okul olmasa yataktan çıkmazdım herhalde. öğrencilerim ii geldi, okulda açıldım. bir yanım artık çalışmasam diyor, ama evde depresif depresif takılmaktan korkuyorum
herkes izne ayrılmayı dört gözle bekler ben de evde sıkılırsam, bunalırsam bebeğime zararı da olur diye korkuyorum. kendimi çalışmaya ikna ediyorum.
canim senin sezercik olacak sanirim.iyi dusunelim iyi olsun.sanki benimki de 40 i beklemez gibi geliyo.3 haftaya dogururum benbnde 34. haftadayım ama bnmde senın gıbı 1 ocakta olcak inşallah dogumum 39. haftada dogacak çok heyecanlı ve kaygılıyım...
alemsin kiz cok guldum banada oluyo sanki cimcik atiyo gibiaz önce göbek deliğimin hemen yanında sanki bir şey ısırıyormuş gibi geldi. acaba böcek mi dedim açtım baktım hiç birşey yoktu. hatta açınca yine oldu. sanırsınız ki dişi çıktı kızımın o ısırıyor :18:
bende sonra yikarim bakan olur diyodum ama vakit daraliyo canim geciktirme.bakacak olursa sen gosterirsin.yikadim dersin ellemezlerSelam kızlar bugun kasıgım ve belıme aynı anda sankı bıcak saplandı adet sancısı gelır gıbı oldu bırden cok korktum yaa basına boyle bır sey gelen var mı??? off cantamı da daha hazırlamadım ben..bebısın kıyafetlerı de yıkanacak onumuzdekı hafta sonu yıkasam artık ama gelen gıden olunca bakıyor yaa ben hemen yıkayıp kaldırmak ıstıyordum(
surekli dogumu ve tosunumu dusunuyorum canimAyyy senin çok az kalmış, maşallah.... Duygularını alalım son 1 ay :))
cok sagol canim benimBen de tam seni soracaktım, iyi olmanıza sevindim, ilk bebiş senin bebişin ya merakta bırakma bizi...
Benim izne çok var canım ya senden sonra tam 1 ay çalışcam benyoruluyorum çalışırken, bi de fazla ağırlaşmadım daha ondan rahat uyuyorum şimdilik çok şükür, 1 ay sonra ne olur bilemem :44:
Senin kuzun da kocaman olmuş maşallah doğumun da normal gözüküyor heralde gözün aydın, darısı başıma canım
Canım arada benim de oluyo öyle 3 te 4 te uyuyup sabahın köründe kalkıp işe gidiyorum çok zor oluyo gerçekten, Allah sabır versin bugün sanauykusuzluk zor, inşallah devam mez geçici bişeydir. Son zamanlarda daha çok olacak heralde bu uykusuz geceler, izne çıkabilsek de günün her saati uyuyabileceğimiz zamanlar gelse :)
Canım ben gecelik hiç kullanmadım, hastanede zaten hemen uzun bir önlük verdiler tüm kıyafetleri çıkarttırdılar, ben de senin gibi düşünüp iç çamaşırlarımı çıkarmamıştım ama onu da çıkarttırdılarcanim senin sezercik olacak sanirim.iyi dusunelim iyi olsun.sanki benimki de 40 i beklemez gibi geliyo.3 haftaya dogururum ben
alemsin kiz cok guldum banada oluyo sanki cimcik atiyo gibizipliyom bi an.
bende sonra yikarim bakan olur diyodum ama vakit daraliyo canim geciktirme.bakacak olursa sen gosterirsin.yikadim dersin ellemezler
surekli dogumu ve tosunumu dusunuyorum canimnasi bisey die merak ediyorum bide sanki her an dogurcakmis gibi tedirgin olmaya basladim yoruldum uykusuzum ve cisliyim
cok sagol canim benim
sana bisey sorcam normal dogum sancisi beklerken gecelik giycez ya altina ic camasiri giycez dimi
ben 3 haftadir uyumuyorum canim yaa cok yorgun dustum.doktora soyledim artik normal dedi.sona yaklasiyoruz dedimutlu son insallah artik catim agrimaya basladi yururken.sanirim aciliyomus.insallah normal dogum yapariz kolayca
Canım ben gecelik hiç kullanmadım, hastanede zaten hemen uzun bir önlük verdiler tüm kıyafetleri çıkarttırdılar, ben de senin gibi düşünüp iç çamaşırlarımı çıkarmamıştım ama onu da çıkarttırdılar
Canım kaç haftalıksın göremiyorum telefonda ama 30'un üstündesindir sen de en az. Kendini fazla yorma öyle temizlik falan deyipte. Ben sadece okula gidip geliyorum, yemek, çamaşır falan öyle şeyleri yapıyorum, temizliği ya beraber yapıyoruz ya da eşim yapıyo. Buna rağmen bana da sancı giriyo arada ve yarım saate yakın sürüyo benim de, bana çok uzun geliyo doktoruma sorcam gidince. Temizlik çok basit gibi gelir ama süpürgeyi sürükle, silme kovasını taşı, sağa sola uzan derken çok yorar dikkatli ol. Yorgunluktan olmuştur bence, ama için rahat etmiyorsa ve geçmezse ara doktorunu, en azından rahatlatsın. Çok geçmiş olsun
Canım kelin ilacı olsa derler ya, benim sağ sol kasık, a iç bacaklarımın üst tarafı tümden ağrıyor....
Bu gibi durumlarda yapacak bir işim olursa daha az hissediyorum ağrıyı, yatıp kendimi dinlerwem daha fena... Şimdi iki saatliğine dışarı çıkıyorum mesela....
ben 3 haftadir uyumuyorum canim yaa cok yorgun dustum.doktora soyledim artik normal dedi.sona yaklasiyoruz dedimutlu son insallah artik catim agrimaya basladi yururken.sanirim aciliyomus.insallah normal dogum yapariz kolayca
Canım ben gecelik hiç kullanmadım, hastanede zaten hemen uzun bir önlük verdiler tüm kıyafetleri çıkarttırdılar, ben de senin gibi düşünüp iç çamaşırlarımı çıkarmamıştım ama onu da çıkarttırdılar
Hatta tam Kezban gibi, üşürüm diye taytımı da çıkartmamıştım, pembe beyaz çizgili önlüğün altından, hıyarlı baba gibi.... Belki de güllmüştür ebeler, iki de bir alt muayenesi yaptıkları için olmuyor canım
kızlar ateş ölçer ne alacaksınız diye sordum ama cevap veren olmadı((
e bebekten bazı seylerı alacam artık...yanı sunları:
braun termoscan ateş olcer,
kulak çubuğu,
1 ve 2 numara prıma bez,
unibaby 12li paket ıslak mendıl,
lansıoh gogus pedı,
lansıoh 10gr meme ucu kremi,
mustela yenidoğan konak onleyıcı sampuan, mustela pısık kremı, mustela bebe yağı,
dalin pratık alt acma kullan at,
hacışakir granül deterjan,
chıcco step up biberon,
nuk silikon ve kaucuk emzik.....
Canım 36 liraydı, bence kullanışlı bişey tabiki onu koyunca dümdüz yatak gibi olmuyor hafif eğim oluyo yine ama önceki haline göre çok iyi. Evet bende yün yatak yaptırıcam altına inşallah. Kaç cm olsun sence şöyle ince 3,4 cm yetermi
saol canım tşk ederim evi falan eşim süpürdü artık ağırlaştı sanırım hiç halim olmuyo yoruluyorum hemen duşa girdim karnım kas katı oldum ne eğilebildim ne kalkabildim :) şimdi biraz daa iyim benim sıpa bende hal bırakmadı 32. haftanın içindeyim..
hayırlısyla bi olsalardı korkuyorum en ufak bişeyde acaba doğum belirtisi mi die... sana da geçmiş olsun canım sende dikkat et yorma fazla kendini.. ben dışarı da çıkamıyorum karnım aşağıda benim aşağıya baskı yapıyo yürüyemiyorum..
Kuzenimden biliom ebeler altan parmakla kontrol ediolar ama o hiç acıo gibi durmuodu:) doğumuda çok kolay oldu zaten
kızlar ateş ölçer ne alacaksınız diye sordum ama cevap veren olmadı((
e bebekten bazı seylerı alacam artık...yanı sunları:
braun termoscan ateş olcer,
kulak çubuğu,
1 ve 2 numara prıma bez,
unibaby 12li paket ıslak mendıl,
lansıoh gogus pedı,
lansıoh 10gr meme ucu kremi,
mustela yenidoğan konak onleyıcı sampuan, mustela pısık kremı, mustela bebe yağı,
dalin pratık alt acma kullan at,
hacışakir granül deterjan,
chıcco step up biberon,
nuk silikon ve kaucuk emzik.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?