bende 2 hafta once gittigimde doktor kafasi yukarda ayaklar asagida dedi.donmezmi dedim.3 gun kala bile doner dedi.bu hafta dondu oglan.donerken de beni baya zorladi simdi daha az agri yapiyo tekmeleri.iyi akşamlaratıy kızlar toplam 21 kilo aldım 170 boyundayım normal doğum istiyorum,fakat hala çocuğum doğum pozisyonunu almadı yan yorgerçi daha zaman var diyolar ama hayırlısı
canim benim oglan dondu ama surekli oynadigi icin yine doner muhtemelenMaşallah canım sizinkiler artık doğum pozisyonuna girdi ondan biraz fazla yorar, benim Nazlı kızım ne zaman gircek bakalım potayaben en son doğuracaklardan olduğum için hepinizin doğumunu duycam kısmetse
Daha önce doğuranlar aydınlatın bizibu sürekli ebeler kontrol ediyo diyosun ya, o kontrolde ne yapıyo? Sadece bakıyo mu yoksa parmak falan da işin içine giriyo mu
anneler yine ben panik oldum da :26::26::26:
bugün temizlik falan yaptım misafir gelcek bişiler de hazırladım yruldum biraz sol kasığım çok kötü ağrıyo ve ayağa kalkınca da beyimiz kasılıyo normal mi? yorulunca sizde de oluyo mu??
kızlar ateş ölçer ne alacaksınız diye sordum ama cevap veren olmadı((
e bebekten bazı seylerı alacam artık...yanı sunları:
braun termoscan ateş olcer,
kulak çubuğu,
1 ve 2 numara prıma bez,
unibaby 12li paket ıslak mendıl,
lansıoh gogus pedı,
lansıoh 10gr meme ucu kremi,
mustela yenidoğan konak onleyıcı sampuan, mustela pısık kremı, mustela bebe yağı,
dalin pratık alt acma kullan at,
hacışakir granül deterjan,
chıcco step up biberon,
nuk silikon ve kaucuk emzik.....
bende 2 hafta once gittigimde doktor kafasi yukarda ayaklar asagida dedi.donmezmi dedim.3 gun kala bile doner dedi.bu hafta dondu oglan.donerken de beni baya zorladi simdi daha az agri yapiyo tekmeleri.
o yuzden her an donebilir yani canim
canim benim oglan dondu ama surekli oynadigi icin yine doner muhtemelencogu bebek gununde dogmuyo zaten
ben seni beklerimayy cok heycanlandim ben dogurdum yazcaz gazi var yazcaz susmuyo durmuyo yazcaz ahahaaaha
bugün kontrolümüz vardı teyzeleri, kızım 1815 gram, boyu 43 cm olmuş. ben 2 kilo vermişim ama kızımı beslemişim maşallah
nst ye girdik kızım sinir oldu vurdu durduyüzünü yine göstermedi cadı renkliyle bakacaktık totosunu layık gördü bize :) 31+1 deyiz biz.
doguma girerken sorcam bunuAman kızlar valla dikkat edin, artık sona yaklaşıyoruz, bebişlerimizin karnımızda geçirdiği her gün değerli. Dönüşü telafisi olmayan şeylere yol açmamak için koruyalım kendimizi, yormayalım
Parmaklayıp ne yapıyorlar ben de onu merak ediyorum, bebeğin kafası gelmiş mi diye mi bakıyorlar, rahim kaslarının yumuşaklığına mı bakıolar, nedir yani arkadaş dertleri
son gulen iyi guler kuzumEvet çok heyecanlanıyorum düşündükçe, bir an önce gelsin o günler
benim kızım sabırsızlanıp erken gelmezse hepinizi uğurlicam inşallah hastaneye, sizin hikayeleri dinlemek için sabırsızlanıyorum
Selam kizlar ancak yatabildim bebisimin tekmelerini dinliyorum ne mutlu bana sizler nasilsiniz
Canım az kaldı bebişler gelince ne depresyon kalcak ne bişeysabret biraz daha, oyala kendini kitap falan oku. Ben tatile gün sayıyorum valla, 39 günüm kaldı kısmetse evde kalınca sıkılırım gibi geliyodu bana da ama emin ol izne çıktığımızda tek istediğimiz dinlenmek olcak koca göbüşlerimizle
ayrıca şimdi çalıştığımız için evde kaldığımız zamanlarda dinlenmeye çalışıyoruz, yarın iş var öbürgün iş var yormayayım kendimi deyip hiçbir şey yapmayınca da canımız sıkılıyo. İzne çıkınca öyle olmaz bence. Benim canım hiç okula gitmek istemiyo
Aman kızlar valla dikkat edin, artık sona yaklaşıyoruz, bebişlerimizin karnımızda geçirdiği her gün değerli. Dönüşü telafisi olmayan şeylere yol açmamak için koruyalım kendimizi, yormayalım
Parmaklayıp ne yapıyorlar ben de onu merak ediyorum, bebeğin kafası gelmiş mi diye mi bakıyorlar, rahim kaslarının yumuşaklığına mı bakıolar, nedir yani arkadaş dertleri
Selam kizlar ancak yatabildim bebisimin tekmelerini dinliyorum ne mutlu bana sizler nasilsiniz
doguma girerken sorcam bunu
heeeyy dostum senin derdin nee neden parmakliyosun
son gulen iyi guler kuzumsen cok gulucen ben dogurana kadar.birbirimize dua edelim son zamanlar yusuf yusuf olcaz :
Benim canım da okula gitmek istemiyo.mdiye kadar kendimi okulda çok yordum.8 ler sınava girecek diye arada boş derslerimde bile diğer hocalarla yer değiştirip ders anlatıyordum. ama emeğim boşa gidecekmiş gibi düşünmeye başladım. ben bu halimde boş derslerimde bile durmuyorum ama çocukların umrunda değil. zaten İngilizceye karşı bir önyargıları var kıramadım gitti. izne ayrılsam da evde hiç durmuyorum çok yoruyorum kendimi. bir de boş durunca kendimi çok dinliyorum acaba sancım mı geldi belim mi ağrıyor bişey mi oldu olacak mı....
iyi akşamlar hamişler
şimdi ben yarın bebek kıyafetlerini yıkamaya ütüledikçe de hastane çantamı hazırlamaya başlıcam.yalnız size danışayım dedim.bebeğe aldığımız battaniye falan bide ördürdüğüm bi battaniye var onları da yıkayım mı ne dersiniz.bi de kaç dercede yıkadınız ben 30 diye düşündüm.sonuçta giymeden ağzı burnu kaymasın kıyafetlerin?
Eki Görüntüle 873101 battaniyebu.
bi de herşeyini mi yıkadınız yani 3-6 aylık için aldığım bi kaç şey var onları da mi yıkayim? ben beyazlarla kremleri bir pembelileri de bir yıkayım diyorum.beyazlar az kremler de az hepsini bir atsam renkler karışırmı 30 derecede?
son soru örgü hırka yelekler de makineye atılır mı acaba?
bu arada yazıyı yazarken arada sinir ağlama krizi geldi gittim yarım saat ağladım:84: geldim devam ettim.hayırlısıyla bi doğuraydık
ilahi, çok güldüm doğum başlayınca açıklık kaç cm oldu diye bakıyorlar, kafa gelince gözüküyormuş Zaten, parmak orda devre dışı kalıyor...
Valla ben o muayenelerde hiç bir şey hissetmedim, sancı arası...açılman artmış dedikçe seviniyordum...
iyi akşamlar hamişler
şimdi ben yarın bebek kıyafetlerini yıkamaya ütüledikçe de hastane çantamı hazırlamaya başlıcam.yalnız size danışayım dedim.bebeğe aldığımız battaniye falan bide ördürdüğüm bi battaniye var onları da yıkayım mı ne dersiniz.bi de kaç dercede yıkadınız ben 30 diye düşündüm.sonuçta giymeden ağzı burnu kaymasın kıyafetlerin?
bi de herşeyini mi yıkadınız yani 3-6 aylık için aldığım bi kaç şey var onları da mi yıkayim? ben beyazlarla kremleri bir pembelileri de bir yıkayım diyorum.beyazlar az kremler de az hepsini bir atsam renkler karışırmı 30 derecede?
bu arada yazıyı yazarken arada sinir ağlama krizi geldi gittim yarım saat ağladım:84: geldim devam ettim.hayırlısıyla bi doğuraydık
iyi akşamlar herkese
arkadaşlar herkes aldıklarını yıkayıp ütülediğini söylüyor ben hala bişey yapmadım.çantayı kaç haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz ? cuma dr gittim doktor ocak 2 ile 5 i arasında alırız dedi tabii bebiş beklerse ilk sezeryan olduğu için buda sezerya olacak.
medipol e giden varmı arkadaşlar ? bağcılar dakine? oranın sezeryan fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ? büyük ihtimalle orada olacak sezeryan
Topikte gideni duymadım canım hiç. Geçen haberlerde gördüm sadece başbakanın gelini doğum yapmış diye. 2 hafta öncesinden neden alıyor doktorun
Canım ben hepsini bir kerede attım beyaz toz pembe krem ne varsa. Zaten hepsi açık renk, 30 derecede yıkanınca zaten rengi falan atmıyo karışmıyo da rahat rahat yıka açık renklerin hepsini ama 30'da bile az biraz küçüldü kıyafetler daha yüksek ısıda iyice düdük gibi kalır
Penye, örgü, battaniye, yelek herşeyi bir kerede yıkadım ben, ısı düşük olduğundan sorun olmuyo, sadece kırmızı bir tulumu ve badisi vardı onları atmadım içine renk karışır diye. 0 aylıktan 9 aylığa kadar aldığım herşeyi yıkadım bir kerede, ama sadece 0-3 aylıkları ütüledim, dolabı gelince yerleştircem herşeyini, kalanları da izne çıkınca ütülerim oturduğum yerden. Ay çok konuştum çenem düştü
Canım ben beyaz krem kıyafetleri ayrı, mavileri ayrı, karma reenkleri ayrı yıkadım. Bunlara az yumuşatıcı koyup iki kez durulama yaptım. Çarşaf ve battaniyeleri yıkadım onlara tek durulama yaptım güzel koksunlar azıcık. Bide yün yelek örgü grubunu ayrı yıkadım bunlara biraz fazla yumuşatıcı koydum çok sertlerdi. Bide direk tenine deymiycekler diye
Herşeyi 30 derecede 30 dk lık kısa programda yıkadım. Etiketlerini kestim tek tek. Keserken iki firem var bi çıtçıtlı bide zıbını kesmişim :) şimdi 3 gündür ütülenmeyi bekliyolar. Onları ürüleyebilirsem doğum çantamıda hazırlıycam ama çookkkk gözümde büyüyo ütü işi.
Bu arada çoraplarını ve eldivenleini direk atmadım içine makinenin bi yeine kaçar küçücükler. Çamaşır yıkama filem yoktu südyen yıkama filesinn içine koydum :) kolay gelsin sana
iyi akşamlar hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?