benim en kısa program 35 dakika 30 derece.ya bi de minik minik kaybolcak çoraplar eldivenler hey allahım yaa çok komik.baktıkça nasıl büyicek diye düşünüp korku basıyo içimi:18:.yarın artık sabahtan atiyim yıkansın dalinin deterjanı ve konsantre yumuşatıcısını aldım.nee küçüldüler mi?ama benim ciciler zaten minnacık.bebek hiç kilolu çıkmayınca kontrollerde,ona güvenip minicik aldık.neyse bir ay giyse yeter heralde.bide lohusa pijamalarımı da bebeğinkilerle atsam bişey olmaz di mi?bi sudan geçsinler istiyorum.zaten çok narinler yüksek derecede olmaz.kokoş kokoş almışım pijamaları süsüme keder deycek heralde....benim de çamaşır filem yok sütyen filem de yok neyin içine koysam beyaz yastık kılıfına koysam olur mu ki?
Yastık kılıfı kalın olabilir ince beyaz bi tülbente bohça gibi yapıp bağlasan,
benim en kısa program 35 dakika 30 derece.ya bi de minik minik kaybolcak çoraplar eldivenler hey allahım yaa çok komik.baktıkça nasıl büyicek diye düşünüp korku basıyo içimi:18:.yarın artık sabahtan atiyim yıkansın dalinin deterjanı ve konsantre yumuşatıcısını aldım.nee küçüldüler mi?ama benim ciciler zaten minnacık.bebek hiç kilolu çıkmayınca kontrollerde,ona güvenip minicik aldık.neyse bir ay giyse yeter heralde.bide lohusa pijamalarımı da bebeğinkilerle atsam bişey olmaz di mi?bi sudan geçsinler istiyorum.zaten çok narinler yüksek derecede olmaz.kokoş kokoş almışım pijamaları süsüme keder deycek heralde....benim de çamaşır filem yok sütyen filem de yok neyin içine koysam beyaz yastık kılıfına koysam olur mu ki?
evet iyi fikirsağolun canlarım
ben de bütün örgü, penye, nevresim, havlu, hatta ana kucağı, oyuncaklar, oyun halısı gibi pek çok kumaş ürünü yıkadım. hepsinde hacı şakir granür sabun kullandım 40 derecede yıkadım (toz sabun daha iyi erisin diye) ve iki durulama yaptırdım. hiç birine yumuşatıcı koymadım. tüm giysileri hem içten hem dıştan maksimum ısıda ütüledim ( kumala uygun olarak tabi) . her aydan aldıklarım yıkandı. sadece renk verebilceğini düşündüğüm bi iki koyu rengi ayrı yıkadım.
bunlar dışında tüm oda takımını, halısını , beşiğinin mobilyasını, vs. arap sabunu ile silip bir kerede duru su ile sildim. bundan sonrası içinde evin yerleri için arap sabunu kullanmaya karar verdim. (sıvı arap sabunu nazar ya daa abc)
yapacağım bi kaç şey kaldı, hastane çantasına koymak için biberon, emzik , kaşık vs. kaynatıcam. ve bi sonraki randevumda 4 aralıkta şöyle bi doğum odalarının olduğu yere çıkıp bi kaç hemşireye neler getiriyim diye sormayı düşünüyorum. birde gideceğim hastanenin doğum fotoğrafçısı ile görüşeceğim. sizlerde böyle bi imkan var mı diye sorabilirsiniz. ardından hastane çantamı hazırlıcam. valiz desek daha doğru olur :)
bebeğin ve benimkiler aynı valizde olucak sadece onunkileri küçük hurçlarla koyacağım. hemşire istediğinde hastane çıkışı takımını öylece veririz diye düşündüm.
Iyi geceler kızlar , bugün tüm gün hastanedeydik. Karaciğerine , safra ve mideme bakıldı çok şükür bişey çıkmadı ama enzimlerim olması gerekenin çok üstünde doktor çok nadir görülen bir hastalık olduğunu doğuma kadar sürebileceğini söyledi. İç gastroenteroloji ye yönlendirdi. Araştırma hastanesine gittik yine tahliller yapıldı, mr istendi hamilelelikte nasıl çekiyorlar bilmiyorumhenüz bi ilaç verilmedi ve ben hala kaşınıyorum tüm vücudum kızarıklık içinde hem ağlıyorum , hem kızartana kadar kaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Tam izne ayrıldım rahat edicem derken evde - gün bile kalamadım herşeyin hayırlısı tabi ama psikolojim iyi değil son günler daha huzurlu geçsin istedim , evde bir sürü işim var , daha hazırlıklarımı yapamadım böyle gidermese uzun bir süre yapamayacağım (( Allah'tan sabır ve şifa diliyorum hepimiz için
Iyi geceler kızlar , bugün tüm gün hastanedeydik. Karaciğerine , safra ve mideme bakıldı çok şükür bişey çıkmadı ama enzimlerim olması gerekenin çok üstünde doktor çok nadir görülen bir hastalık olduğunu doğuma kadar sürebileceğini söyledi. İç gastroenteroloji ye yönlendirdi. Araştırma hastanesine gittik yine tahliller yapıldı, mr istendi hamilelelikte nasıl çekiyorlar bilmiyorumhenüz bi ilaç verilmedi ve ben hala kaşınıyorum tüm vücudum kızarıklık içinde hem ağlıyorum , hem kızartana kadar kaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Tam izne ayrıldım rahat edicem derken evde - gün bile kalamadım herşeyin hayırlısı tabi ama psikolojim iyi değil son günler daha huzurlu geçsin istedim , evde bir sürü işim var , daha hazırlıklarımı yapamadım böyle gidermese uzun bir süre yapamayacağım (( Allah'tan sabır ve şifa diliyorum hepimiz için
Kızlar bebeğinizin odası için büyüyebilen beşikler nasıl? Şık durmuyor ama mantıklı olanda o gibime geliyor siz ne düşünüyosunuz?
canım ben day bed sedir denen yataklardan aldım 4 5 yaşına kadar kullanabiliyorsun sonrasında tek kişilik baza alıyorsun day bedin de arkasındaki başlıgı baza başlıgı olarak kullanıyorsun büyük de bir dolap aldım bir de 4 lü çekmece üstünü de alt açma olarak kullanabileceğim bir şekilde sallanan sandalye de aldım ve böylece prensesimin odası hazırlandı:)
bugün geldi mobilyalar havalanıyor haftaya da eşyalarını yıkayıp yerleştirip artık valizimi hazırlamak istiyorum
ani bir şey olursa herşey hazır olsun ne olur ne olmaz
canım ben day bed sedir denen yataklardan aldım 4 5 yaşına kadar kullanabiliyorsun sonrasında tek kişilik baza alıyorsun day bedin de arkasındaki başlıgı baza başlıgı olarak kullanıyorsun büyük de bir dolap aldım bir de 4 lü çekmece üstünü de alt açma olarak kullanabileceğim bir şekilde sallanan sandalye de aldım ve böylece prensesimin odası hazırlandı:)
bugün geldi mobilyalar havalanıyor haftaya da eşyalarını yıkayıp yerleştirip artık valizimi hazırlamak istiyorum
ani bir şey olursa herşey hazır olsun ne olur ne olmaz
Bebişimin mobilyaları yarın geliyor tüm eşyalarını yıkadım hurca koydum yarına birgüne ütüleyeceğim inşallah, arap sabununu bende kullanıyim dolabını silmek için yıkama torbası aldım küçük çorabı patiği için işe yaradı oda yumuşatıcı alsam olurmuş bi yandanda ilk üç ay kullanmiyim diyorum allerjik durumunu atlatsın bi çok hassas bebiş cildi Allahım hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize
Eki Görüntüle 873400 düşündüğüm beşiği yüklemeye çalıştım inş yüklenmiştir çekmeceler çıkınca normal büyüklükte yatak oluyor sizce nasıl?
Aslında ben o çekmeceleri istemedim aynı ebatta büyük bi genç yatağı gibi yanlatı yine tırabzanlı bi yatak olsun dedim ama oda bebekte çok büyük durur die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?