2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Yastık kılıfı kalın olabilir ince beyaz bi tülbente bohça gibi yapıp bağlasan,

evet iyi fikirsağolun canlarım

Canım ben çorap eldiven herşeyi öyle olduğu gibi attım bişey olmadı kaybolmadı yani
Amway'in bebe deterjanını almıştım, dalinin yumuşatıcısını da kullandım mis gibi oldu bi de çift durulama yaptım ben de.
Kıyafetler bana da çok küçük geliyo ama 1 ay da giyecek olsa sonuçta lazım onlar da. Ayrıca %100 pamuk oldukları için bi miktar çekiyo ama ütüleyince az biraz genişliyo

Son düzenleyen: Moderatör:

ya yumuşatıcı koymayınca sert olursa bebeğin tenini acıtır diye korkuyom bizim sular da kazık gibi yapıyo.iki kere durularım.biz oda yapamayacağımız için sadece kıyafetler temizlencek.ben de bütün kıyafetleri yıkayım.hem zaten bebek varken zor olur o gelmeden hazır olsun herşey.bide tüm eşyalarını gardrobuma koydum hanfendiye 6 kapılı eşşek kadar gardırobun orta ikilisini ayırdık.bizim eşyalar hurçlarda bazalarda artık.bizde bebek fotoğrafçısı var mı bilmiyorum ama e bebek uygulaması var.ben de buharlı temizleyici var Arçelik buharika diye bişey emzik biberon oyuncak için onu kullanırım heralde yada zor gelirse kaynatırım tencerede o da olur.hastaneye neler götürceğimi ben de tam bilmiyorum herşey soru işareti acaba lazım olur mu yoksa var mıdır orda falan diye?ben zaten minik hurçlardan aldım kendi pijamalarımı bebeğin kıyafetlerini ayrı ayrı hurçlicam.ayrıca bebeğin bakım malzemeleri kendi bakım malzemelerim için de ayrı kozmetik çantası aldım.yalnız 2 valiz yapıcam benimkiler ayrı bebeğinkiler ayrı yerde olucak son hafta artık arabanın bagajında durur diye düşünüyorum takviyeleri ayrıca götürürüm.anaa ne çok konuşmuşum laaa

Iyi geceler kızlar , bugün tüm gün hastanedeydik. Karaciğerine , safra ve mideme bakıldı çok şükür bişey çıkmadı ama enzimlerim olması gerekenin çok üstünde doktor çok nadir görülen bir hastalık olduğunu doğuma kadar sürebileceğini söyledi. İç gastroenteroloji ye yönlendirdi. Araştırma hastanesine gittik yine tahliller yapıldı, mr istendi hamilelelikte nasıl çekiyorlar bilmiyorum henüz bi ilaç verilmedi ve ben hala kaşınıyorum tüm vücudum kızarıklık içinde hem ağlıyorum , hem kızartana kadar kaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Tam izne ayrıldım rahat edicem derken evde - gün bile kalamadım herşeyin hayırlısı tabi ama psikolojim iyi değil son günler daha huzurlu geçsin istedim , evde bir sürü işim var , daha hazırlıklarımı yapamadım böyle gidermese uzun bir süre yapamayacağım (( Allah'tan sabır ve şifa diliyorum hepimiz için

Canım çok geçmiş olsun, o binde bir hastalık da gelip seni mi bulmuş ( ne kadar sürecek hamilelikte ilgili mi tedavisi var mı bişi dedi mi doktorun ?

Cok gecmis olsun inş tez zamanda iyilesirsin

Kızlar bebeğinizin odası için büyüyebilen beşikler nasıl? Şık durmuyor ama mantıklı olanda o gibime geliyor siz ne düşünüyosunuz?

geçmiş olsun canım umarım en kısa zaman da geçer o kaşıntılar

Kızlar bebeğinizin odası için büyüyebilen beşikler nasıl? Şık durmuyor ama mantıklı olanda o gibime geliyor siz ne düşünüyosunuz?

canım ben day bed sedir denen yataklardan aldım 4 5 yaşına kadar kullanabiliyorsun sonrasında tek kişilik baza alıyorsun day bedin de arkasındaki başlıgı baza başlıgı olarak kullanıyorsun büyük de bir dolap aldım bir de 4 lü çekmece üstünü de alt açma olarak kullanabileceğim bir şekilde sallanan sandalye de aldım ve böylece prensesimin odası hazırlandı:)
bugün geldi mobilyalar havalanıyor haftaya da eşyalarını yıkayıp yerleştirip artık valizimi hazırlamak istiyorum
ani bir şey olursa herşey hazır olsun ne olur ne olmaz

Bebişimin mobilyaları yarın geliyor tüm eşyalarını yıkadım hurca koydum yarına birgüne ütüleyeceğim inşallah, arap sabununu bende kullanıyim dolabını silmek için yıkama torbası aldım küçük çorabı patiği için işe yaradı oda yumuşatıcı alsam olurmuş bi yandanda ilk üç ay kullanmiyim diyorum allerjik durumunu atlatsın bi çok hassas bebiş cildi Allahım hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize

Gunaydin bebek odamizi de monte mobilyanin buyuyen besikli modelini aldik esinizin elinden montelemek gelirse tavsiye ederim fiyati uygun

güle güle kullan canım artık hazırlan bıtsın hazırlıgın bu vakıtten sonra hiç bişi ani sayılmaz vakıt geldı..hele 35 haftadan sonra normal kabul edıyo dr lar..pıtır pıtır doğurmaya baslarız aralık girsinde bak.....

Günaydınlar Sabah bir kaç saniye süren bi sancıyla uyandım ara ara gene oluyor endişeleniyorum :44: Sizin nasıl gidiyor ağrı sancı uykusuz geceler bebişler rahatsız ediyor mu

Çok geçmiş olsun

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın yatağını foto olarak buraya koyabilirmisiniz acaba

düşündüğüm beşiği yüklemeye çalıştım inş yüklenmiştir çekmeceler çıkınca normal büyüklükte yatak oluyor sizce nasıl?
Aslında ben o çekmeceleri istemedim aynı ebatta büyük bi genç yatağı gibi yanlatı yine tırabzanlı bi yatak olsun dedim ama oda bebekte çok büyük durur die düşünüyorum

çok geçmiş olsun. allah tez zamanda şifa versin inşallah.

Bende büyüyüen beşik aldım henüz kullanmadım ama bana kalırsa en kullanışlısı diyebilirim uzun süreli kullanabiliriz
Extra bide beyaz sepet aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…