2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben de aynı canım .yün olayını anneye bıraktım.hoş anlamam da zaten.

Bende büyüyüen beşik aldım henüz kullanmadım ama bana kalırsa en kullanışlısı diyebilirim uzun süreli kullanabiliriz
Extra bide beyaz sepet aldım

ben de ilk kızıma hem sepet hem büyüyen beşik almıştım.kızım 5 yaşında hala kullanıyor.çekmeceler vs. çok kullanışlı oluyor.güle güle kullan canım.

kızlar herkes gıbı bnde aglayacak yer arıyorum depresyonda gıbıyım mutsuzum hele eşim evden gıdınce nerdeyse arkasından aglıycam helekı oglum varda ugrastırıyo kendımı dınleyıp kafamda kurmama engel oluyo....

allah şifanı versin inşallah canım tez zamanda.evde rahat rahat dinlenirsin umarım hastane işlerin çabuk biter de.

Geçmiş olsun canım, inşallah kısa zamanda iyileşirsin, hazırlıkları da çok düşünme, sen iyi ol hepsi tamam olur... Olmadı atarsın makineye eşin ütüler, sağlık olsun gerisi boş...

Ben de daha hiç bir şey yapmadım, rüyalarıma giriyor, doğum yapıyormuşum felan... Ama inşallah vaktinde gelir yavrularımız...

kızlar birşey sormak istiyorum.namazlarımı kılmaya çalışıyorum ama secdeye gitmek de zorlanıyorum.secde yerine yastık falan koyup kılsak bir sorun olur mu.bu konu hakkında bilgisi olan var mı.

günaydın kızlar biz dün oğluşumla görüştük maşallah deyin tontişime 33.haftamız bitti 2200gr geliyoruz gayet yolundaymış her şey çoookkk şükür dün ilk kez nst'ye bağlandım bundan sonra 15 günde bir bağlanacakmışım çok tuhaf bi duygu yaaa nst odasında 6 yatak var herkesin elinde tuşlar makinelerden bebişlerin kalp atışları duyuluyor o sesler tarif edilemez bir huzur veriyor insana Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bu güzel heyecanları onlara da yaşatsın tez zamanda inşallah

:
kızlar birşey sormak istiyorum.namazlarımı kılmaya çalışıyorum ama secdeye gitmek de zorlanıyorum.secde yerine yastık falan koyup kılsak bir sorun olur mu.bu konu hakkında bilgisi olan var mı.

Cnm ben normaldede bamaz kılarken zırlanıyordum göbekli biriyim.hamileliğimin başından beri sandalyede kılıyrm sebebi ilk aylarda secdeye giderken midem çok bulanıyordu çok zorlanıyorum ilk 4 ayım hep kusmayla geçti çünkü.şimdide göbeğimden eğilirken çok zırlanıyrm die oturarak kılıyrm.dün bi hamike gördüm göbeği benimkinden büyüktü o ayakta kılıodu.aslında ayakta kılmak daha iyi daga sevap ama ben biraz kolayına kaçıyrm rabbim kabul etsin

kızlar bu arada kılolar ne alemde? ben hala almıyorum kılo,
ılk 5 ay hiç almamıştım ama 5. ayla 7. ay arası 10 kılo almıştım,
30 haftadan bu yana da sadece 1.5 kılo aldım 11. 5 oldu toplam hadı 12 dıyelım acaba daha ne kadar alırım durdu bayagı iştahım canım sadece yogurt istiyo...

Canım önüne yastık koyma da, mesela ayakta durabiliyorsan ayakta durur, rükünü normal yapar, secdeye gitme yerine tahiyyata oturur gibi oturur hafif başını eğersek secdeni yapmış olursun...

Yok eğer ayakta da duramıyorsanız oturur, az eğilerek rükünü, biraz daha fazla eğilerek secdeni yaparsın...

Böylesi yastık koymaktadır daha doğru... Allah kabul etsin...

canım secdeleri biraz genişten alıyorum ben. yani ileri doğru uzatıyorum kendimi.karnım ortada rahat oluyo, sıkışmıyor. artık doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama, öyle daha rahat oluyo. yoksa çok kasılıyo karnım.

amin inşallah. maşallah bebeğine. bizde bu hafta bağlanıcaz inşallah nst ye. bakalım hayırlısı.

ay canım ne güzel anlatıyosun hayırla kurtul ınşallah.. bnde cuma günü gıdıcem bakalım bana ne dıycek dr oğlumne alemde...

Maşallah oğluşuna

benim toplamda 13 kilo oldu. iştahımda çok açık. izine de ayrıldık. kaçı bulurum artık evde bilmiyorum. :) Allah sonumuzu hayır etsin. Evlatlarımız ve biz sağlıklı sıhhatli olalım da.

ben 52 ile başladım.şuan 59-60 arası gidiyor geliyor.bundan sonra alırım gibi geliyor çünkü doyduğumu hissetmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…