güle güle kullan canım artık hazırlan bıtsın hazırlıgın bu vakıtten sonra hiç bişi ani sayılmaz vakıt geldı..hele 35 haftadan sonra normal kabul edıyo dr lar..pıtır pıtır doğurmaya baslarız aralık girsinde bak.....
GünaydınlarSabah bir kaç saniye süren bi sancıyla uyandım ara ara gene oluyor endişeleniyorum :44: Sizin nasıl gidiyor ağrı sancı uykusuz geceler bebişler rahatsız ediyor mu
aralık annelerıne baktımda 19 kişi olmuş dogum yapanlar.....
kızlar bu arada kılolar ne alemde? ben hala almıyorum kılo,
ılk 5 ay hiç almamıştım ama 5. ayla 7. ay arası 10 kılo almıştım,
30 haftadan bu yana da sadece 1.5 kılo aldım 11. 5 oldu toplam hadı 12 dıyelım acaba daha ne kadar alırım durdu bayagı iştahım canım sadece yogurt istiyo...
kızlar birşey sormak istiyorum.namazlarımı kılmaya çalışıyorum ama secdeye gitmek de zorlanıyorum.secde yerine yastık falan koyup kılsak bir sorun olur mu.bu konu hakkında bilgisi olan var mı.
:
Cnm ben normaldede bamaz kılarken zırlanıyordum göbekli biriyim.hamileliğimin başından beri sandalyede kılıyrm sebebi ilk aylarda secdeye giderken midem çok bulanıyordu çok zorlanıyorum ilk 4 ayım hep kusmayla geçti çünkü.şimdide göbeğimden eğilirken çok zırlanıyrm die oturarak kılıyrm.dün bi hamike gördüm göbeği benimkinden büyüktü o ayakta kılıodu.aslında ayakta kılmak daha iyi daga sevap ama ben biraz kolayına kaçıyrm rabbim kabul etsin
benim toplamda 13 kilo oldu. iştahımda çok açık. izine de ayrıldık. kaçı bulurum artık evde bilmiyorum. :) Allah sonumuzu hayır etsin. Evlatlarımız ve biz sağlıklı sıhhatli olalım da.
ben 52 ile başladım.şuan 59-60 arası gidiyor geliyor.bundan sonra alırım gibi geliyor çünkü doyduğumu hissetmiyorum :)
Sepet dediğin yatak odası için ayrı belik oluo omu?
biz o zamanlara geldik mi şaka gibi geliyor daha kalp atışından tekmelerden bahsederken şimdi doğumdan bahseder olduk allahım sen hayırlısıyla doğum yapmayı nasip eyle bizlere
ahhh ahhhh günler gecelerdir kızım prova yapıyor diyorum hiç mi durmaz bir çocuk ayak kol el karnım delincek gibi geliyor
benim de zaman zaman kasıklarımda hafif sancılar oluyor ama normaldir herhalde içimizde en az 2 kiloluk bebişler var
inanmıyorum 19 kişi mi !!!!
ayy heycanlandım desene bizde aralıkda başlarız ocak gelmeden
Benim de tam tersi iki hafta öncesine kadar hiç iştahım yoktu şimdi yiyorum da yiyorum şu an olduğu gibikilo almadım diye seviniyordum ama son haftalarda baya alacağım sanırım :18:
ben 52 ile başladım.şuan 59-60 arası gidiyor geliyor.bundan sonra alırım gibi geliyor çünkü doyduğumu hissetmiyorum :)
benim toplamda 13 kilo oldu. iştahımda çok açık. izine de ayrıldık. kaçı bulurum artık evde bilmiyorum. :) Allah sonumuzu hayır etsin. Evlatlarımız ve biz sağlıklı sıhhatli olalım da.
kızlar aranızda düzenli yürüyüş yapan var mı? kışta geldi burda. evin içinde yaptığımız hareketler yürüyüşten sayılmaz dimi? namaz deyince aklıma kaza namazları geldi. yürüyüş yerine kaza namazlarımı kılsam evde sıcacık:) yürüyüş yerine geçer mi? sorum çokmu saçma oldu:)
ben de ilk kızıma hem sepet hem büyüyen beşik almıştım.kızım 5 yaşında hala kullanıyor.çekmeceler vs. çok kullanışlı oluyor.güle güle kullan canım.
aralık annelerıne baktımda 19 kişi olmuş dogum yapanlar.....
günaydın kızlarbiz dün oğluşumla görüştük maşallah deyin tontişime 33.haftamız bitti 2200gr geliyoruz gayet yolundaymış her şey çoookkk şükür dün ilk kez nst'ye bağlandım bundan sonra 15 günde bir bağlanacakmışım çok tuhaf bi duygu yaaa nst odasında 6 yatak var herkesin elinde tuşlar makinelerden bebişlerin kalp atışları duyuluyor o sesler tarif edilemez bir huzur veriyor insana Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, bu güzel heyecanları onlara da yaşatsın tez zamanda inşallah
82.500 hamile kaldım 32 hafta konturolümde 21ksımda 88.800 düm tok gitmiştim boyum 1.73
bende uzun süreli kullanırım diye düşünüyorum altını şimdilik çekmece olarak kullanacağım ileride alt tarafa yatak alıpta kullanabilirz.
sıra bize geliyor sanırım aralık ayını çıkaralım ama 2014 bebişleri olsunlar
nedense bende NST çok merak ediyorum bizim doktor 34*35 te ancak bağlar sanırım.
bugün kontrolümüz var son bıraktığımda 1 ay önce kızım 960 gramdı bakalım şimdi ne kadar olmuş keyfi yerinde mi :)
54 kilo ile başladım şuanda 63 kiloyum 9 kilo aldım
Merhabalar
Bu gün uykusuzluğun verdiği sinirlilikle önüme geleni dövmesem diyordum ama kocam geçerli bir neden verdi bana. Pelvis kanal bölgesinde ağrı ve ağırlık var. Sabah. Kahvaltı dahi yapamadım sırf bebek var diye bir bardak süt içtim. Bunu gören bilen kocam görümcemler bize gelmek istedi diye beni arıyor yemek yap diyor. Ben kolay hamile kalmadım tedavi aşılama vs sıkıntılı bir süreçten sonra hamilelik dahil 8 aydır 10 dk ilk mesafedeki evinden çıkıp nasılsın aç mısın susuz musun demeyenn görümce ve KV min geleceği tuttu. Sorun ikram değil . Gülecek konuşacak hal yok bende Ve benim kocam o rahatsız diyemiyor. Onlar hasta olunca söylenirler bağırırlar ağlarlar ben de ise hiç bişey yok. Ağrım var sancım var diyorum tamam ama bu gün anladım ki sancı varsa 2 katı bağıracaksın
Neyse uzattım namaz konusu geçmiş namazın şekli boyutu çok önemli değildir. Namaz ruhla kalple kılınır.nasıl rahat ediyorsanız nasıl kolayınıza geliyorsa aslından da çok şaşmadan kılın. Hiç kimse sizin ne durumda olduğunuzu tam olara bilemez o yüzden siz vicdanınızla kılın namazı
Geçen bir hocamın söylediğini paylaşmak isterim.çocuğun ahlakının güzel olması için ibrahim süresini,kendinin güzel olması için de yusuf süresini hafta da bir okumak gerekirmiş
evet bnde aralık sonu olmasa dıyorum ama sag salım dogsunda:) kımlıge aralık olupta ocak yazdırma durumu memurun ınsıyatıfınde dıyolar öylemı arkadaslar? komsum aralıkta dogurdu ocak yazdırdı gecen yıl nasıl oldu bılemıyorum ama.. yazıyolar dedı..
nts denen şey ıkı bantla cihazlar takıyolar karnına bırıyle kalp atısı dıgerıyle sancını ölçuyolar.. 15 20 dk sürüyo hatta o esnada bebegın hareket edıp yer degıştırırse tekrarlıyolar:))32 de ılkkez bagladılar benıde ılk hamılelıgımde 2 güne bı baglanmıştım problemlıydı hamılelıgım.... hepsıde güzel tecrübeler....
bı de sanırım hemen çoğumuz üç asagı bes yukarı ortalama 15 kıloyla bıtırıcez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?