2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
geçen hafta söylemiştim dün kayınvalidem gelecekti ama üşütmüş gelemedi :2: sizi de rahatsız etmiyim hafta sonu falan iyi olursam hep beraber (eltimlerle) toplanır geliriz belki sen de yorulmamış olursun biz yardımcı oluruz sana dedi. sağolsun daha iyi olur işime gelir çünkü eltim geldimi kendi evi gibi herşeyimi halleder sağolsun. bakalım artık hayırlısı, ağırlaştık ama çok şükür misafir ağırlama deyince kendimden geçiyorum coşuyorum yani yorulmadan yemek-ikramlık işlerini hallediyorum kendim de yicem yaa kocişimde temizlik yapıyor ooohhh miiisss bizden iyisi yok çok şükür

Ben ilk 6 ay 5 kilo aldım bu geçtiğimiz ay 3 kilo daha almışım toplam 8 kilo aldım şuan 83 kiloyum
Ben çok korkuyodum alcağım Kilolardan bir arkadaşım hamileliğinde 38 kilo almış. Ben hamile kaldığımda 75 kiloydum o o kadar kilo aldıysa ben 100 ü kesin deviririm diyodum :) ama allahtan çok iyi gidiyorum :)

arkadaşlar bende 85.5 la hamile kaldım şimdi 88 kiloyum bu arada kapı pencere mutfak kıyı köşe dip bucak ne zaman temizleyeceksiniz

arkadaşlar bende 85.5 la hamile kaldım şimdi 88 kiloyum bu arada kapı pencere mutfak kıyı köşe dip bucak ne zaman temizleyeceksiniz

Odasını aralık ortası gibi hazırlarım kıyafetlerini falan yerleştiririz

Dip köşe temizlik içinde ocağın başını düşünüyorum. geç mi olur bilmiyorum

bugün doktor ne diyecek bakalım

Günaydın herkese :)) kızlar topidik yok nerelerde dünde yoktu sanırım, birbirimizden hergün haber alamayınca telaşlanıyor insan. Tomurcukta yok, zırsısdeli de. Nerdesiniz kızlar ??

Ben sessizce okuyorum Aysbozz, valla acayip yoğunum bu aralar. Kafamı kaşıyacak vaktim yok. Sen nasılsın?
aslında yoğun olmak iyi oluyor, kıcım agrıyır, sırtım ağrıyor saramıyorum.

Gercekten kuyruk sokumum ağrıyor :)

ben ilk kızımda aylarca özel hastaneye gittim kızım cumartesi bayram tatilinde erken doğdu dr baska sehirdeydi mecburen üninersite hastanesine sevk ettiler o gün anladım aylarca para yedir ondan sonra dr aramadı bile şimdi ikinci kızımdı üniv. hast. gidiyorum özelde kendi doktorunun doğumuna gireceği kesin değil yani

Bende 54 ile başladım 64 kiloyum şuan 31 hafta 10 kilo iyi sayılır boyum 165 cm

Canım o dediğin yerlerin hepsi benimde ağrıyor :)) bende gün sayıyorum 6 aralıkta 33+2 de izne ayrılıcam resmen saatleri sayıyorum. Arada ses verin böyle malum son aylardayız merak ediyoruz

canım derın temızlık ıçın çok erken bnmkurban bayramında yaptıgım halı perde cam mutfak ve dıger agır temızlıgın t sı kalmadı tekrar istiyo şimdi bı ayda kırlenıyo herseyler son hafta yada son 10 gün agır agır günlük bı oda bı oda yaparım....yanı aralıgın ortası gıbı hatta 20 sı gıbı baslarım inş...

Bizim burda duvarlarda silinir
Duvar perde halı mutfak dolabı işimi aralığın ortası gibi yapmayı düşünüyorum
Çünkü duvarlar çok yorucu oluo ocağa kalmak istemiyorum erkende yapmak istemiyorum
Sanki ocak ayının başında doğrucam gibi gelio:))

benin ilk kızım 33 haftalık doğdu ben ikincisininde vaktinden önce geleceğini hissediyorum ocak başı temizlik yapasım var ev mis gibi olsun istorum

dip köşe temizlik ne kadar uzak geliyor artık:)sanki erken gibi ama insanda bir hafta sonra nasıl olacak bilemiyor tabi

bızde sılerız duvarları ama ben bu kez sılemem bişi olur allah korusun annemede kıyamam temızlıkten öncekı hafta boyancak...

Merhaba kızlar. Birçok deneyimli anne, bebek doğduktan sonra alırsın diyor ama ben güzel bir indirim yakaladığım için şimdiden almak istiyorum. Gerçi sizlerden de bi kısmınız aldı arabalarını. Benzer özellikte iki model var aşağıda. İkisi de çift yönlü kullanılabiliyor. diyelim 2. çocuk oldu. ek bir aparat alıp arabaya taktığında 2 sini birden oturtabiliyorsun. Kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz??

Britax B-Ready Stroller - Navy - Free Shipping

UPPAbaby® Cruz® Stroller in Ice - buybuyBaby.com

kızlar düzenli yürüyüş veya egzersiz yapıyor musunuz bugün yürürken baya alt tarafta basınç hissettm birde sık dinlenmek gerekiyor gibi tıkanıyor insan baya halbuki çok uzunda sürmüyor yürüyüşlerim sizde de benzer şeyler oluyor mu birde ben hep çocuk hareket ederken böyle şeyleri hissediyorum örneğin normalde başının aşağıda olduğunu anlamıyorumda yürüyüşte baya hissediyorum oda hareketleniyor falan yürürken değişik yani günlük ne kadar yürümek gerek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…