kızlar bu arada kılolar ne alemde? ben hala almıyorum kılo,
ılk 5 ay hiç almamıştım ama 5. ayla 7. ay arası 10 kılo almıştım,
30 haftadan bu yana da sadece 1.5 kılo aldım 11. 5 oldu toplam hadı 12 dıyelım acaba daha ne kadar alırım durdu bayagı iştahım canım sadece yogurt istiyo...
arkadaşlar bende 85.5 la hamile kaldım şimdi 88 kiloyum bu arada kapı pencere mutfak kıyı köşe dip bucak ne zaman temizleyeceksiniz
bugün doktor kontrolümüz var, bakalım oğluşum ne kadar büyüdü , medipol mega ya gidiyorum ben .. orda doğum düşünen varmı??
Odasını aralık ortası gibi hazırlarım kıyafetlerini falan yerleştiririz
Dip köşe temizlik içinde ocağın başını düşünüyorum. geç mi olur bilmiyorum
bugün doktor ne diyecek bakalım
bugün doktor kontrolümüz var, bakalım oğluşum ne kadar büyüdü , medipol mega ya gidiyorum ben .. orda doğum düşünen varmı??
Günaydın herkese :)) kızlar topidik yok nerelerde dünde yoktu sanırım, birbirimizden hergün haber alamayınca telaşlanıyor insan. Tomurcukta yok, zırsısdeli de. Nerdesiniz kızlar ??
ben temizlik yapsammı bilemedim erkenmi zamanımı
kızlar bu arada kılolar ne alemde? ben hala almıyorum kılo,
ılk 5 ay hiç almamıştım ama 5. ayla 7. ay arası 10 kılo almıştım,
30 haftadan bu yana da sadece 1.5 kılo aldım 11. 5 oldu toplam hadı 12 dıyelım acaba daha ne kadar alırım durdu bayagı iştahım canım sadece yogurt istiyo...
Ben sessizce okuyorum Aysbozz, valla acayip yoğunum bu aralar. Kafamı kaşıyacak vaktim yok. Sen nasılsın?
aslında yoğun olmak iyi oluyor, kıcım agrıyır, sırtım ağrıyor saramıyorum.
Gercekten kuyruk sokumum ağrıyor :)
arkadaşlar bende 85.5 la hamile kaldım şimdi 88 kiloyum bu arada kapı pencere mutfak kıyı köşe dip bucak ne zaman temizleyeceksiniz
Bizim burda duvarlarda silinir
Duvar perde halı mutfak dolabı işimi aralığın ortası gibi yapmayı düşünüyorum
Çünkü duvarlar çok yorucu oluo ocağa kalmak istemiyorum erkende yapmak istemiyorum
Sanki ocak ayının başında doğrucam gibi gelio:))
Bizim burda duvarlarda silinir
Duvar perde halı mutfak dolabı işimi aralığın ortası gibi yapmayı düşünüyorum
Çünkü duvarlar çok yorucu oluo ocağa kalmak istemiyorum erkende yapmak istemiyorum
Sanki ocak ayının başında doğrucam gibi gelio:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?