ben ilk kızımda aylarca özel hastaneye gittim kızım cumartesi bayram tatilinde erken doğdu dr baska sehirdeydi mecburen üninersite hastanesine sevk ettiler o gün anladım aylarca para yedir ondan sonra dr aramadı bile şimdi ikinci kızımdı üniv. hast. gidiyorum özelde kendi doktorunun doğumuna gireceği kesin değil yani
ben ilk kızımda aylarca özel hastaneye gittim kızım cumartesi bayram tatilinde erken doğdu dr baska sehirdeydi mecburen üninersite hastanesine sevk ettiler o gün anladım aylarca para yedir ondan sonra dr aramadı bile şimdi ikinci kızımdı üniv. hast. gidiyorum özelde kendi doktorunun doğumuna gireceği kesin değil yani
isim konusunu naptınız arkadaslar hala bu kadar kişi var isim seceneklerı az hadı söyleyın oğluşlarınızın isimlerını....
isim konusunu naptınız arkadaslar hala bu kadar kişi var isim seceneklerı az hadı söyleyın oğluşlarınızın isimlerını....
Ben soylemistim minderleri kuzum, rahat rahat yatsin icinde :))Kızlar geçen burda biri yazmıştı oto koltuğunun içine destek minderleri satılıyor diye bugün e bebek e gittim aldım teşekkür ederim kimdi hatırlamıyorum.Çok iyi oldu bebişer içinde iki büklüm duruyolar süreklide battaniyeylebnasıl doldurucam diyodum.
Bu arada e bebekte ortopedik yataklar vardı park yatağın içine alıcaktım. Orda bi uzman vardı visko yatak aldım amambebek rahat etmez deyince ilk 6 ay bu ortopedikler kullanılmaz visko yada pamuk yatak olur dedi. Aldığınız gayet uygun dedi. Bende onun altına ince yün şilte yaptırıcam dedim gayet mantıklı olduğunu söyledi. Bilemiyorum artık son kararım yün şilte
Arkadaslar nasılsınızzz :) kuzucugumu görduk geldık hepınızın ellerınden opuyor33. haftadayız we kızım 2.550 gr olmuş boyuda 46 cm bır hafta önde dedı doktrum yapı olarak iri bebek dedi :) 3 bucuk 4 kg arası olur tahmınen dedı hersey normal suyum normalmiş şükür..prensesımde dogum pozısyonunu almıs bı sıkıntı olmazsa Allahtan 12 ocakge gelıcek mınıgım inşallah :) 2 hfta sonraya gun werdı nst ye gırıcem ozaman.. benden bu kadaar sızden warmı haberler :)
Marka konusu acilmis ya, ben de sorunu gordum ama marka adi vermekten cekindim :)))kızlar ateş ölçer ne alacaksınız diye sordum ama cevap veren olmadı((
e bebekten bazı seylerı alacam artık...yanı sunları:
braun termoscan ateş olcer,
kulak çubuğu,
1 ve 2 numara prıma bez,
unibaby 12li paket ıslak mendıl,
lansıoh gogus pedı,
lansıoh 10gr meme ucu kremi,
mustela yenidoğan konak onleyıcı sampuan, mustela pısık kremı, mustela bebe yağı,
dalin pratık alt acma kullan at,
hacışakir granül deterjan,
chıcco step up biberon,
nuk silikon ve kaucuk emzik.....
Canim ben orguler ve kalin vattaniyeler dahil herseyini 30 derecede yikadim canim. Hicbirsey olmadi. Sonra da utuledimiyi akşamlar hamişler
şimdi ben yarın bebek kıyafetlerini yıkamaya ütüledikçe de hastane çantamı hazırlamaya başlıcam.yalnız size danışayım dedim.bebeğe aldığımız battaniye falan bide ördürdüğüm bi battaniye var onları da yıkayım mı ne dersiniz.bi de kaç dercede yıkadınız ben 30 diye düşündüm.sonuçta giymeden ağzı burnu kaymasın kıyafetlerin?
Eki Görüntüle 873101 battaniyebu.
bi de herşeyini mi yıkadınız yani 3-6 aylık için aldığım bi kaç şey var onları da mi yıkayim? ben beyazlarla kremleri bir pembelileri de bir yıkayım diyorum.beyazlar az kremler de az hepsini bir atsam renkler karışırmı 30 derecede?
son soru örgü hırka yelekler de makineye atılır mı acaba?
bu arada yazıyı yazarken arada sinir ağlama krizi geldi gittim yarım saat ağladım:84: geldim devam ettim.hayırlısıyla bi doğuraydık
iyi akşamlar herkese
arkadaşlar herkes aldıklarını yıkayıp ütülediğini söylüyor ben hala bişey yapmadım.çantayı kaç haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz ? cuma dr gittim doktor ocak 2 ile 5 i arasında alırız dedi tabii bebiş beklerse ilk sezeryan olduğu için buda sezerya olacak.
medipol e giden varmı arkadaşlar ? bağcılar dakine? oranın sezeryan fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ? büyük ihtimalle orada olacak sezeryan
bugün doktor kontrolümüz var, bakalım oğluşum ne kadar büyüdü , medipol mega ya gidiyorum ben .. orda doğum düşünen varmı??
ben de medipol mega ya gidiyorum,benim dr um nagihan hanım,seninki kim,sezeyan olacağım kısmetse orda ,aralık 26 gibi
iyi akşamlar herkese
arkadaşlar herkes aldıklarını yıkayıp ütülediğini söylüyor ben hala bişey yapmadım.çantayı kaç haftada hazırlamayı düşünüyorsunuz ? cuma dr gittim doktor ocak 2 ile 5 i arasında alırız dedi tabii bebiş beklerse ilk sezeryan olduğu için buda sezerya olacak.
medipol e giden varmı arkadaşlar ? bağcılar dakine? oranın sezeryan fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ? büyük ihtimalle orada olacak sezeryan
benim oğluşumun adı Aren Robin
benim oğluşumun adı Aren Robin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?