2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Mrb canım kesinlikle haklısın , insan hamile olunca doktoruna istediği zaman ulaşmak istiyor. Bende iki gündür rahatsızım doktorumda durumu biliyor ama arıyorum bir türkü ulaşamıyorum asistanına not bırakıyorum, saatler sonra tekrara armıştınız konu neydi diye asistanı dönüyor. Dün hastaneye doktorumuda asistanınıda şikayet ettim bugün doktorum aradı nasıl oldun , şu gün gel diye. İlle agresif mi olmak gerekiyor anlamıyorum

bende devlette bu durum var diye düşündüğümden özele gideyim demiştim :)devlette de sanki hangi doktor nöbetçiyse o doğurtuyor gibi biliyorum ama yinede nasip ya bir şekilde olsunlarda sağlıkla kolaycacık :) arada benimde şüphelerim oluyor doktor ters bir zaman olursa gelir mi falan diye ama düşünmemek en iyisi sanki

isim konusunu naptınız arkadaslar hala bu kadar kişi var isim seceneklerı az hadı söyleyın oğluşlarınızın isimlerını....

Ben soylemistim minderleri kuzum, rahat rahat yatsin icinde :))
bugun siltemizi akdik, cok begendim iyi ki aklima gelmis ebatina gore yaptirmisim. Cilekten aldigim yatakka birlikte gelen siktekere benziyor ayni, onkarin kucugu. 10 cm kalinliginda, yari ortopedik degilmis ama sunger de degil begendim.
Zaten bir ortopedi druna soymustuk, visco, pamuk, yari ortooedik hepsi olur sadece terletmeyen ve alerji yapmayacak malzeme olsun yeter demisti. Misil misil uyusun bizim bidiklar :)

Arkadaslar nasılsınızzz :) kuzucugumu görduk geldık hepınızın ellerınden opuyor 33. haftadayız we kızım 2.550 gr olmuş boyuda 46 cm bır hafta önde dedı doktrum yapı olarak iri bebek dedi :) 3 bucuk 4 kg arası olur tahmınen dedı hersey normal suyum normalmiş şükür..prensesımde dogum pozısyonunu almıs bı sıkıntı olmazsa Allahtan 12 ocakge gelıcek mınıgım inşallah :) 2 hfta sonraya gun werdı nst ye gırıcem ozaman.. benden bu kadaar sızden warmı haberler :)

gözün aydın, herşey yolunda maşallah, yarın bende aynı huzurla doktordan ayrılırım umarım

Merhaba arkadaşlar,herkes iyidir umarım.biz de iyiyiz kızım çok hareketli valla içimde acaip savaş var gibi korkutuyor bazen.bu hafta cuma izne ayrılıyorum ben.gün sayıyorum artık.evde yapılacak bir ton iş var onları düşünüyorum.aranızda göğüs pompası alacak olan var mı bi de kordon kanıyla ilgili ne düşünüyorsunuz acaba?kafam karıştı biraz bu konuda.

Marka konusu acilmis ya, ben de sorunu gordum ama marka adi vermekten cekindim :)))
weewell temassiz termometre aldim. Akindan koktukaltindan olcuyor, ayrica suyun namanin ve odanin sicakligini da olcuyor.

Canim ben orguler ve kalin vattaniyeler dahil herseyini 30 derecede yikadim canim. Hicbirsey olmadi. Sonra da utuledim

bendensin desene gerçi ben senden daha vahim durumdayım daha alışveriş bile yapmadım, rahatlık diz boyu
nasipse önümüzdeki hafta son çalışıcam, ondan sonra güzel bir havada alışverişe çıkarım sonra rahat rahat onları yıkar ütüler yerleştiririm

ben de medipol mega ya gidiyorum,benim dr um nagihan hanım,seninki kim,sezeyan olacağım kısmetse orda ,aralık 26 gibi

hale uzere gidiyordum ama şu an hiçbir hastaneyle çalışmadıgı için nagihan hanıma gitmeye çalışıyorum ama randevum hep iptal oluyor .. henüz tanışamadık kendisiyle .. nasıl bir doktor?? sezeryana kendi mi yönlendirdi? ben normal istiyorum bir aksilik olmaz ise.. ilk doğumum olacak o yüzden hem sezeryan hem de normal korkutuyor beni

ben de medipol mega ya gidiyorum,sezeryan 1450 tl,ağrı pompası ıstersen o da 150 tl,3 ebatta odaları var,sen doğum yaptığında hangi ebattakı oda bossa onu veriyorlar,bu arada dr kım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…