- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
37+0 a kadar çalışabilir raporu verdikten sonra alamıyormuşum ama zuhalzerrin az önce öyle yazdı yoksa ben mi yalnış anladım ki
mümkünse bize de vursun
Günaydın Hanımlar;
Hafta sonu kızımın çamaşırlarını yıkadım, ütüledim. Bebek şekerlerini yaptım.
İşte burdalar;
Eki Görüntüle 880227 Eki Görüntüle 880228 Eki Görüntüle 880229 Eki Görüntüle 880231 Eki Görüntüle 880233 Eki Görüntüle 880235 Eki Görüntüle 880237 Eki Görüntüle 880239 Eki Görüntüle 880240 Eki Görüntüle 880242
Sepeti ve kapı süsünü de bitince paylaşırım...
37+0 a kadar çalışabilir raporu verdikten sonra alamıyormuşum ama zuhalzerrin az önce öyle yazdı yoksa ben mi yalnış anladım ki
mümkünse bize de vursun
günaydın güzel anneler..... ben perde olarak kızımın odasına pembe zebra kullandım çok da şık durdu... ayrı ayrı bir sürü şey alıp hem gereksiz masraf olmadı hemde kalabalık yapıp odayı boğmadı.... oda tamamen bitsin fotoğraf eklerim.. zebra da aklınızda bulunsun derimm
çok güzel olmuş bebişin şekerleri...çok beğendim...
bende bu hafta halledecem inş...
bende oğluşumun odasına kahverengi bambu zebra yaptırdım bende çok memnunum..uzun süre kullanılır diye düşünüyorum..
canım yanlış anlaşılma olmasın sen 37 ye kadar çalışır raporu aldıktan sonra 32.haftada,, istediğin zaman gidip kendi dr.una doğum iznine ayrılmak istiyorum artık deyip çalışamaz raporu alabiliyorsun yani direkt doğum izinlerini başlatabiliyorsun...ister 34 de ister 36 da farketmez... ama 37 ye kadar kadın doğumcudan gebelikle ilgili bi hastalık raporu alamıyorsun direkt doğum iznin başlıyor bu durumda... ben onu anlatmaya çalıştım..
sanırım yanlış anladın. Eğer çalışamaz raporu alırsan 5 haftanın tamamını aktaramazsın, kullanmadığın kadarını aktarabilirsin. Başka doktorlardan alınan raporlar(aile hekimi vs) bunu bozmuyormuş ama. Tabi çalıştığın yerin bu konudaki tutumu da önemli. Kimi yerler kabul etmez direkt doğum iznini başlatır.
sanırım yanlış anladın. Eğer çalışamaz raporu alırsan 5 haftanın tamamını aktaramazsın, kullanmadığın kadarını aktarabilirsin. Başka doktorlardan alınan raporlar(aile hekimi vs) bunu bozmuyormuş ama. Tabi çalıştığın yerin bu konudaki tutumu da önemli. Kimi yerler kabul etmez direkt doğum iznini başlatır.
aynı fikirdeyim canım çünkü biraz büyüdüğünde bebekli ayıcıklı şeyler vs. istemeyecek zebra düz nasılsa... halısını almadım daha eğer bulabilirsem onu da düz pembe alacağım bakalım..oğlunda güle güle kullansın inşallahh
Ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 32. haftamdan sonra acilden 1 hafta rapor aldım. Meğer bu süre doğum iznimden düşülüyormuş. Gitti 1 haftam
herkese merhabaaaa.....bende Ocak annesi olucam büyük ihtimalle...eşim 31 ocak evlilik yıldönümüzde aldıralım bizim kızı diyo
hakkımızda hayırlısı.....daha doğumla ilgili konuşmadık hiç dr umla....
speedyy seni gördüm geldim bende
hoşgeldin canım ocak annelerine terfi ettik
hosbuldum kuzummmöyle oldu valla.....hayırlısıyla bi kavussaydk bebişlerimize....
ocak olunda daha yakın oluo ya hoşuma gidiyo
Ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 32. haftamdan sonra acilden 1 hafta rapor aldım. Meğer bu süre doğum iznimden düşülüyormuş. Gitti 1 haftam
çok mutluyum yarın annemler gelecekler...artık bebişimin gelmesi için bi eksik kalmıyo..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...
mümkünse bize de vursun
Evet canım ocak ayı güzel bir ay ya 2014 yılının ilk ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?