2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
37+0 a kadar çalışabilir raporu verdikten sonra alamıyormuşum ama zuhalzerrin az önce öyle yazdı yoksa ben mi yalnış anladım ki

mümkünse bize de vursun

canım yanlış anlaşılma olmasın sen 37 ye kadar çalışır raporu aldıktan sonra 32.haftada,, istediğin zaman gidip kendi dr.una doğum iznine ayrılmak istiyorum artık deyip çalışamaz raporu alabiliyorsun yani direkt doğum izinlerini başlatabiliyorsun...ister 34 de ister 36 da farketmez... ama 37 ye kadar kadın doğumcudan gebelikle ilgili bi hastalık raporu alamıyorsun direkt doğum iznin başlıyor bu durumda... ben onu anlatmaya çalıştım..

Son düzenleme:

çok güzel olmuş bebişin şekerleri...çok beğendim...

bende bu hafta halledecem inş...

37+0 a kadar çalışabilir raporu verdikten sonra alamıyormuşum ama zuhalzerrin az önce öyle yazdı yoksa ben mi yalnış anladım ki

mümkünse bize de vursun

sanırım yanlış anladın. Eğer çalışamaz raporu alırsan 5 haftanın tamamını aktaramazsın, kullanmadığın kadarını aktarabilirsin. Başka doktorlardan alınan raporlar(aile hekimi vs) bunu bozmuyormuş ama. Tabi çalıştığın yerin bu konudaki tutumu da önemli. Kimi yerler kabul etmez direkt doğum iznini başlatır.

bende oğluşumun odasına kahverengi bambu zebra yaptırdım bende çok memnunum..uzun süre kullanılır diye düşünüyorum..

bende oğluşumun odasına kahverengi bambu zebra yaptırdım bende çok memnunum..uzun süre kullanılır diye düşünüyorum..

aynı fikirdeyim canım çünkü biraz büyüdüğünde bebekli ayıcıklı şeyler vs. istemeyecek zebra düz nasılsa... halısını almadım daha eğer bulabilirsem onu da düz pembe alacağım bakalım..oğlunda güle güle kullansın inşallahh

aynen arkadaşlar yalnış anlamışım. şimdi anladım
içim de rahatladı valla ya :) çok sağolun
işyerim bu konuda fazla rahat rapor getirmesem bile sormuyor diyebilirim :)

Son düzenleme:

Ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 32. haftamdan sonra acilden 1 hafta rapor aldım. Meğer bu süre doğum iznimden düşülüyormuş. Gitti 1 haftam

evet senin gibi düşünüyorum bu arada bebişin güle güle kullansın demeyi unutmuşum özür dilerimbebişlerimiz güle güle kullansınlar inşAllah...inş sağ salim bu odaların içinde oynadıklarını da görürüz...

herkese merhabaaaa.....bende Ocak annesi olucam büyük ihtimalle...eşim 31 ocak evlilik yıldönümüzde aldıralım bizim kızı diyo
hakkımızda hayırlısı.....daha doğumla ilgili konuşmadık hiç dr umla....

speedyy seni gördüm geldim bende

çok mutluyum yarın annemler gelecekler...artık bebişimin gelmesi için bi eksik kalmıyo..Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...

hoşgeldin canım ocak annelerine terfi ettik

Ben 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım. 32. haftamdan sonra acilden 1 hafta rapor aldım. Meğer bu süre doğum iznimden düşülüyormuş. Gitti 1 haftam

gebelikle alakalı mı vermişlerdi canım raporu... grip filan yazsalar düşmezdi..

mümkünse bize de vursun

Canım ben doktoruma 33+2 de izne çıkıcam dedim. Oda önce 32+ 0 da 37 ye kadar çalışabilşr raporu yazdı ve 33+2 de geldiğindede izne ayrılıcak raporu yazıcaz dedi. İlk rapor 37 ye kadar çalışabilir raporunu prosedür gereği yazıyolar o arada ne zaman çıkmak istersen tekrar rapor alıyosun

merhaba annecikler nasılsınız
biz paşamla drdan geldik 34 haftalığız 2kg 400 gr olmuşuz doğum pozisyonu da almışız
ağrılarımı söyledim bebek ağırlaştıkça baskı olur hepsi normal ilerki haftalarda daha da artar dedi yol için de izin verdi ALLAH izin verirse yarın konya yolcusuyuz drm dan cok cok memnundum doğumu onda yapamicam için de çok üzüldüm neden bilmiyorum içim burkuldu hakkımız da hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…