2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bir de nazli oglumuz geliyor demek :)) dr bize bundan sonra goremezsiniz artik diye konustu.
Masallah kilosu da cok iyi, ben de cuma kontrole gidecegim bakalim tonton kac kilo olmus :)
ne kadar pahaliymis perde, ben istanbulda ucuz olur dite dusunmustum. Ben de cok sade beyaz tul uzerine pembe ve lila kelbekleri olan bir perde siparis verdim. Ustelik tanidik bir perdeciden. Bize de indirimli 360 lira dedi, cok sasirdim.

amin ınşallah..
neyaptı ablan bıze haber ver....

günaydın güzel anneler..... ben perde olarak kızımın odasına pembe zebra kullandım çok da şık durdu... ayrı ayrı bir sürü şey alıp hem gereksiz masraf olmadı hemde kalabalık yapıp odayı boğmadı.... oda tamamen bitsin fotoğraf eklerim.. zebra da aklınızda bulunsun derimm

ocak sonu olacak benim hala anlamadım şöyle ocak gelse izne çıksam falan anlayacağım sanrıım
haftaya çalışabilir raporumu almam lazım sonra çalış dur

bende iki hafta önce aldım çalışmaya devam ediyorum... çalışmak son aylarda daha zor ama mecburuz işte bakalım... ama sanırım 35 den sonra kadın doğum dışında başka bi dr.dan rapor alıp erken çıkacağım izne benn bu durumda kalan son 9 gün

Çok geçmiş olsun. Allah zamanında bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

haklısın canım şimdiden zorlanıyorum bende haftaya rapor almaya gidince çalışmaman lazım dese neredeyse sevinicem :26:
kendi doktorundan neden almıyorsun raporu başka doktora gideceksin bende 36. hafta da çıkmak istiyorum ocağın başında ama doktor ile konuşmadım daha

Canım ne kendi dr.undan ne de başka bir kadın doğum dr.undan rapor alamazsın ... çünkü 37. haftaya kadar çalışması uygundur diye rapor alıyorsun o yüzden gebelikle alakalı rapor vermiyorlar... direkt doğum iznin başlıyor bu durumda.. ama başka bi dr.dan grip vs. gibi bi nedenle rapor alabiliyorsun.. 37+0 da doğum izni raporunu alıp işyerine bildiriyorsun... ben 2 hafta başka dr.dan rapor alacağım daha doğru iki defa 5 er gün yazdıracağım

hadi canım şuanda şoka girdim sanırım :2::2::2:
ben 32. hafta raporumu alacağım sonra istediğim zaman gidip çalışamaz raporu alırım diye hayal kuruyordum

hadi canım şuanda şoka girdim sanırım :2::2::2:
ben 32. hafta raporumu alacağım sonra istediğim zaman gidip çalışamaz raporu alırım diye hayal kuruyordum

çalışamaz raporunu istediğin zaman alabilirsin, ama raporu aldığın gün doğum iznin başlar ve doğum öncesi kaç haftayı kullanmadıysan o kadarı doğum sonrasına aktarılır.

Bu arada torba yasada doğum izni 18 haftaya çıkıyor.Çok değil 2 hafta artıyor ama bize yetişirmi dersiniz?

37+0 a kadar çalışabilir raporu verdikten sonra alamıyormuşum ama zuhalzerrin az önce öyle yazdı yoksa ben mi yalnış anladım ki

mümkünse bize de vursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…