Herkese iyi geceler.ben yine ayakta yine uykusuz
kızlar ıyı aksamlar annelütfen. sitesi güvenilir bir site mi alışveriş yapan var mı sipariş verdim de...ilk kez....
Bir de nazli oglumuz geliyor demek :)) dr bize bundan sonra goremezsiniz artik diye konustu.Bizim oğlan da 12 haftadır bizi merakla bekletiyor. her kontrole bu sefer yüzünü görebilecekmiyiz diye gidiyoruz, hevesimiz bir sonraki kontrale kalarak ayrılıyoruz. Dün kontrole gittik, 2kilo olmuş, boyu da 44cm'miş. Pozisyonunu da almış:)) Benim doğum anında istediğim 3 şey vardı, doktorla onu konuştuk, hepsine ok, dedi. Şimdi heyecanla 2 haftaki kontrolü bekliyorum, yüzünü döner de bize gösterir mi diye? Dün tüm gün perde baktık eşimle imç çarşısında. O kadar pahalı ki, sadece tülüne 500 istiyorlar(
Eşim erkek diyor, küçük ablam kız.... Benim bu konularda hiç içime bir şey doğmaz...
28 yaşındayım canım, 24 yaşında kızım doğdu, dört sene sonra da inşallah minik kızım dünyaya gelecek...
Inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız....
Günaydın ;
Aralık ayına girdik ocak annelerine az kaldı
kasımda bu kadar yaklaştığının farkına varmamıştım.. ama aralık ayı girince bi telaş sardı beni
ocak sonu olacak benim hala anlamadım şöyle ocak gelse izne çıksam falan anlayacağım sanrıım
haftaya çalışabilir raporumu almam lazım sonra çalış dur
ARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin
bende iki hafta önce aldım çalışmaya devam ediyorum... çalışmak son aylarda daha zor ama mecburuz işte bakalım... ama sanırım 35 den sonra kadın doğum dışında başka bi dr.dan rapor alıp erken çıkacağım izne benn bu durumda kalan son 9 gün
haklısın canım şimdiden zorlanıyorum bendehaftaya rapor almaya gidince çalışmaman lazım dese neredeyse sevinicem :26:
kendi doktorundan neden almıyorsun raporu başka doktora gideceksin bende 36. hafta da çıkmak istiyorum ocağın başında ama doktor ile konuşmadım daha
Canım ne kendi dr.undan ne de başka bir kadın doğum dr.undan rapor alamazsın ... çünkü 37. haftaya kadar çalışması uygundur diye rapor alıyorsun o yüzden gebelikle alakalı rapor vermiyorlar... direkt doğum iznin başlıyor bu durumda.. ama başka bi dr.dan grip vs. gibi bi nedenle rapor alabiliyorsun.. 37+0 da doğum izni raporunu alıp işyerine bildiriyorsun... ben 2 hafta başka dr.dan rapor alacağım daha doğru iki defa 5 er gün yazdıracağım
hadi canım şuanda şoka girdim sanırım :2::2::2:
ben 32. hafta raporumu alacağım sonra istediğim zaman gidip çalışamaz raporu alırım diye hayal kuruyordum
çalışamaz raporunu istediğin zaman alabilirsin, ama raporu aldığın gün doğum iznin başlar ve doğum öncesi kaç haftayı kullanmadıysan o kadarı doğum sonrasına aktarılır.
Bu arada torba yasada doğum izni 18 haftaya çıkıyor.Çok değil 2 hafta artıyor ama bize yetişirmi dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?