2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canlar iyi akşmlar.bu kasılma şöyle bişey mi?
bu gün biraz fazla ayak üstünde kaldım.sanki mesanem düşcekmiş gibi acıdı.çişim de yoktu ama oturunca geçiyodu.tam mesanemin olduğu yerdi yani mesanem miydi değil miydi anlamadım.eğer kasılma değilse ben niye kasılmıyorum acaba...???

kasılma tam olarak nasıl bir şey ben de bilmiyorum. bazen semsert oluyor karnım taş gibi o mu? yoksa iğne iğne batıyor aşağısı o mu? yoksa adet sancısı gibi ufak ağrılar oluyor o mu? ya da gece yatarken hep bi ağrı var o mu? ne kadar çok şey yaşıyormuşum ama adını bilmiyormuşum yav

Valla kızlar naçizane anlatayım ben ara ara yaşadıklarımı; bir ara hergün geliyodu günde 2' ye bile çıkmıştı ama bu ara (5 güncük'tür) evdeyim yorulmuyorum ondan olmuyo sanırım. Sağ alt kasığıma doğru bir sancı-acı karışımı saplanıyodu ve o anda bütün karnım taş gibi oluyodu. Uzansam da dînlensem de 20 dk'dan önce geçmiyordu. Bu aralar pek yoklamıyo bakalım hayırlısı bu arada tam vajina girişine iğne batmaları şeklinde şeyler de yaşıyorum ara ara.

Son düzenleyen: Moderatör:

ama benim karnım taş gibi olmuyo.yani bu bahsettiğim şey olduğunda yürüyemiyorum bacaklarımı açınca çişimi kaçırcakmışım gibi bi his geliyor.ama çiş değil.adet sancısı gibi olanı da hiç yaşamadım.ama iğne batması gibi de hissettiğim oluyo bazen.ya doktor da çok aceleci muayene ediyo.tutuyomuşum gibi saçma sorularmış gibi falan hissediyorum soramıyorum.ama sadece yorulduğumda oluyo bunlar.

Geçmiş olsun canım, umarım şimdi iyisindir.

Canım ben desenli çok şık bir stor yaptırdım, silinebilir olanlardan 200 TL'ye, her gören çok beğendi.

kızlar ıyı aksamlar annelütfen. sitesi güvenilir bir site mi alışveriş yapan var mı sipariş verdim de...ilk kez....

sipariş veren arkadaşlarım vardı memnundular bende bir iki ay önce sipariş verdim sorunsuz elime ulaştı ben memnun kaldım

Yarın sabah ablam doğuma gidiyor ve ben belki de yaza kadar hem onu hem yeğenimi göremeyeceğim...

Tuhaf oldum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturur inşallah bebişine...

Bir de çok heyecanlı, cinsiyetini öğrenmediler, doğumda öğrenecek....

Aman ne güzel her ikiside sağlıklı sıhatli olurlar inşallah Rabbim kolaylık versin...

Hayırlı haberlerini bizde bekliyoruz Dilzarcım, omru uzun olsun yigeninin, Allah anasına babasına bagıslasın inşallah!

erkekdogdu ıçıme allah hayırlı dogumlar nasıp etsın
sen kac yasındasın dılzar?

Ben de bunları yaşadığım hafta hem yorulmuştum hem de iş yerinde biraz stresli bir hafta geçirmiştim ondan oldu diye düşünüyorum çünkü üstünden 2 hafta geçti, daha rahatım sanki, o kadar olmuyo artık. sancılar doğuma yaklaştıkça başlaması lazım:44: burdan da anlaşılacağı üzere no stres no sancı

Tezi verdim hocaya, henüz bana geri dönmedi...Ben de yarın bir arayıp sorayım diyorum. Sunu yapmadım canım, mayısta jüriye gireceğim, ama tezimi ocak sonuna kadar bitmiş halini jüriye teslim etmem gerekiyormuş..

Ben yanlış hatırladım heralde canım. Hamile hamile sana kıyamaz geçersin falan diye konuşmuştuk diye hatırlıyorum da hayırlısıyla bebişin uğurlu gelir inşallah da emeklerinin karşılığını da alırsın

Allah yardımcısı olsun inşallah sağ salim kurtulur ikisi de. Hele cinsiyetini bilmemek çok heyecan verici
2. bebîş kısmet olursa eğer, biz de öğrenmicez, eşimle şimdiden kararlaştırdık. Süpriz ne güzel olur

Son düzenleyen: Moderatör:
erkekdogdu ıçıme allah hayırlı dogumlar nasıp etsın
sen kac yasındasın dılzar?
Eşim erkek diyor, küçük ablam kız.... Benim bu konularda hiç içime bir şey doğmaz...

28 yaşındayım canım, 24 yaşında kızım doğdu, dört sene sonra da inşallah minik kızım dünyaya gelecek...

Inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…