canlar iyi akşmlar.bu kasılma şöyle bişey mi?
bu gün biraz fazla ayak üstünde kaldım.sanki mesanem düşcekmiş gibi acıdı.çişim de yoktu ama oturunca geçiyodu.tam mesanemin olduğu yerdi yani mesanem miydi değil miydi anlamadım.eğer kasılma değilse ben niye kasılmıyorum acaba...???
canlar iyi akşmlar.bu kasılma şöyle bişey mi?
bu gün biraz fazla ayak üstünde kaldım.sanki mesanem düşcekmiş gibi acıdı.çişim de yoktu ama oturunca geçiyodu.tam mesanemin olduğu yerdi yani mesanem miydi değil miydi anlamadım.eğer kasılma değilse ben niye kasılmıyorum acaba...???
kasılma tam olarak nasıl bir şey ben de bilmiyorum. bazen semsert oluyor karnım taş gibi o mu? yoksa iğne iğne batıyor aşağısı o mu? yoksa adet sancısı gibi ufak ağrılar oluyor o mu? ya da gece yatarken hep bi ağrı var o mu? ne kadar çok şey yaşıyormuşum ama adını bilmiyormuşum yav
kasılma tam olarak nasıl bir şey ben de bilmiyorum. bazen semsert oluyor karnım taş gibi o mu? yoksa iğne iğne batıyor aşağısı o mu? yoksa adet sancısı gibi ufak ağrılar oluyor o mu? ya da gece yatarken hep bi ağrı var o mu? ne kadar çok şey yaşıyormuşum ama adını bilmiyormuşum yav
Valla kızlar naçizane anlatayım ben ara ara yaşadıklarımı; bir ara hergün geliyodu günde 2' ye bile çıkmıştı ama bu ara (5 güncük'tür) evdeyim yorulmuyorum ondan olmuyo sanırım. Sağ alt kasığıma doğru bir sancı-acı karışımı saplanıyodu ve o anda bütün karnım taş gibi oluyodu. Uzansam da dînlensem de 20 dk'dan önce geçmiyordu. Bu aralar pek yoklamıyo bakalım hayırlısı bu arada tam vajina girişine iğne batmaları şeklinde şeyler de yaşıyorum ara ara.
Canım çok güzel top gibi yuvarlak değil çiçekler de güzel dağılmış ve hoş duruyolar bende bunun pembesini istiyom işte çok bişi istemiyomki :) face girdim mesaj bıraktım diğer ürünleri görebilirmiyim diye facedende pek anlamam inşallah gitmiştir mesaj gülegüle kullan bu arada bazen diyom abartıyosun çok süslü bunlar nası takcan kayınvaldenin yannda felan ama sizde de görünce çok özeniyom en azından bi kaç foto çektireyim diyom kısmet olursa inşallah
Canım facebookta, ürünlerinin fotosu da var, pembesi de var bunun, seninki kız herhalde, çok güzel ürünlerini gördüm ben...Boşver kayınvalideyi, sen kendin için tak:))
Valla canım çok sevinirim okumak istiyorum çünkü
Bu arada senin tez nasıl gidiyo? En son sunum yapmıştın galiba, sonuç gelmedi mi hala, kabul ettiler mi?
Aşkolsun canım had ne demek :) sen duyduklarını söyle böyle, elbet işimize yarar, denerim bakalım doğum anında aklıma gelirse
Tezi verdim hocaya, henüz bana geri dönmedi...Ben de yarın bir arayıp sorayım diyorum. Sunu yapmadım canım, mayısta jüriye gireceğim, ama tezimi ocak sonuna kadar bitmiş halini jüriye teslim etmem gerekiyormuş..
ARKADASLAR 2 GÜNDÜR HASTANEDEYIM MEDICAL TEDAVI GOrUYORUm.CUMA gece 4 gibi leke geldi biriki damla cok korktuk esimle.hemen doktorumu aradim.bebegim 32 arti 3 günlük. kasik agrisiyla basladi ben de endişe ettim.simdi doktor agrilar icin serum veriyor erken dogumu önlemek icin.oglusuma duaa edin
Bizim oğlan da 12 haftadır bizi merakla bekletiyor. her kontrole bu sefer yüzünü görebilecekmiyiz diye gidiyoruz, hevesimiz bir sonraki kontrale kalarak ayrılıyoruz. Dün kontrole gittik, 2kilo olmuş, boyu da 44cm'miş. Pozisyonunu da almış:)) Benim doğum anında istediğim 3 şey vardı, doktorla onu konuştuk, hepsine ok, dedi. Şimdi heyecanla 2 haftaki kontrolü bekliyorum, yüzünü döner de bize gösterir mi diye? Dün tüm gün perde baktık eşimle imç çarşısında. O kadar pahalı ki, sadece tülüne 500 istiyorlar(
kızlar ıyı aksamlar annelütfen. sitesi güvenilir bir site mi alışveriş yapan var mı sipariş verdim de...ilk kez....
Ok canım beğendim bi takım biraz sade ama güzel bide ayrıca bi bant beğendim resimlerini koyup sizinle paylaşmak isterdim ama burdan beceremiyom bir türlü bi daha deniyeyim belki olur pazarlık aşamasındayız şimdi çok saol buarada doktordan istediğin doğumdaki 4 özel istek nedir çok merak ettim özel değilse tabi:)Canım facebookta, ürünlerinin fotosu da var, pembesi de var bunun, seninki kız herhalde, çok güzel ürünlerini gördüm ben...Boşver kayınvalideyi, sen kendin için tak:))
kızlar ıyı aksamlar annelütfen. sitesi güvenilir bir site mi alışveriş yapan var mı sipariş verdim de...ilk kez....
Yarın sabah ablam doğuma gidiyor ve ben belki de yaza kadar hem onu hem yeğenimi göremeyeceğim...
Tuhaf oldum, Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturur inşallah bebişine...
Bir de çok heyecanlı, cinsiyetini öğrenmediler, doğumda öğrenecek....
Yarın sabah ablam doğuma gidiyor ve ben belki de yaza kadar hem onu hem yeğenimi göremeyeceğim...
ama benim karnım taş gibi olmuyo.yani bu bahsettiğim şey olduğunda yürüyemiyorum bacaklarımı açınca çişimi kaçırcakmışım gibi bi his geliyor.ama çiş değil.adet sancısı gibi olanı da hiç yaşamadım.ama iğne batması gibi de hissettiğim oluyo bazen.ya doktor da çok aceleci muayene ediyo.tutuyomuşum gibi saçma sorularmış gibi falan hissediyorum soramıyorum.ama sadece yorulduğumda oluyo bunlar.
Tezi verdim hocaya, henüz bana geri dönmedi...Ben de yarın bir arayıp sorayım diyorum. Sunu yapmadım canım, mayısta jüriye gireceğim, ama tezimi ocak sonuna kadar bitmiş halini jüriye teslim etmem gerekiyormuş..
Eşim erkek diyor, küçük ablam kız.... Benim bu konularda hiç içime bir şey doğmaz...erkekdogdu ıçıme allah hayırlı dogumlar nasıp etsın
sen kac yasındasın dılzar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?